• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar nerdesiniz kimsecikler yok burda boş kalmış dükkannnnn:30:
Sedefim doktora gittim bugün benicali banada verdi doktor,faranjit olmuşum ben:5:
Bugunku deneme tarama denemesiymilş sedef ilk konulara yönelikti 120 soruydu gk gy eğitim bilimleri karışıktı,yaptım hepsini,kitaplarımızı da verdiler,gk gy konu anlatımlıları verdiler eğitim bayramdan sonraymış,kitapları hoşuma gitti konu anlatımı güzel olmuş.

canım geçmiş olsun bende faranjit olmuştum çok fena birşeydi dikkat et kendine güzelim umarım en kısa zamanda geçer :16:

çok teşekkür ederim tatlım :16:
şimdi iyiyim çok şükür gelişimden biraz soru çözüp bırakacağım :6:
bugünlük bu kadar :1:

olsun yeter de artar bile bu çalışma :31: sen yeter ki iyileş, sonra bomba gibi dönersin :52:

kızlar program geliştirme sorularım var, topiğe de yazdım bakar mısınız?

evet kızlar sabırsızlanıyoruz artık şu kitapları verseler iyi olacak :47: ben konu anlatımlıdan okumayınca testi çözmek içime sinmiyo
tubişim tekrar geçmiş olsun bu hap baş ağrısını falan almıştı annemin ama sen yine de boğazların için sıcak meyve çayları iç
sadece ilk konular olması iyi olmuş kuzum, en azından eksik olduğun yerleri daha iyi kavramanı sağlamıştır. ben de tarama denemesi istiyorummm :52:
kuzum aynen eğitim bizim de bayramdan sonraymış, bende de gkgy konu anlatımlı var, geçen akşam tarihin ilk konusunu okudum ordan çok hoşuma gitti, bulmaca falan da var :8:
matematikten de ebob ekoka kadar geldim ama mat kitabı çok kalın konuları okumadım sadece testlerini çözdüm
coğrafyayı da sevdim, türkçe geo ve vat bakmadım.
off ya kızlar hep bişeyler çıkıyo hakikaten, en iyisi evden dışarı çıkmamak. hatta odadan dışarı çıkmasak eminim bol bol çalışırız :37: (tabii wc ye gitmek serbest :1:)

Teşekkür ederim canım benim Allah size hastalık vermesin valla.Aldım elime ıhlamurumu sizi özledim geldim:2:
Ben biraz daha göz attım ihtiyacın kitaplarına baya baya hoşuma gitti sedef.
Bu arada evden çıkmama konusuna katılıyorum ben ikinci dönem soru çözüm saatlerine bile gitmeyi düşünmüyorum açıkcası çünkü git gel bir sürü zaman kaybı.

canım geçmiş olsun bende faranjit olmuştum çok fena birşeydi dikkat et kendine güzelim umarım en kısa zamanda geçer :16:

teşekkür ederim tatlım sen bişeyler kullandın mı faranjitin için çok pis bir agrısı var bunun ya bogazım berbat halde:5:

Teşekkür ederim canım benim Allah size hastalık vermesin valla.Aldım elime ıhlamurumu sizi özledim geldim:2:
Ben biraz daha göz attım ihtiyacın kitaplarına baya baya hoşuma gitti sedef.
Bu arada evden çıkmama konusuna katılıyorum ben ikinci dönem soru çözüm saatlerine bile gitmeyi düşünmüyorum açıkcası çünkü git gel bir sürü zaman kaybı.

afiyet bal şeker olsun tubişim :21:
evden çıkınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ya
şu an çok güzel yağmur yağıyo, içimdeki ses hadi film aç diye çığlık atıyo :52:
vicdanım ee dersler nolacak diyo :37:

afiyet bal şeker olsun tubişim :21:
evden çıkınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ya
şu an çok güzel yağmur yağıyo, içimdeki ses hadi film aç diye çığlık atıyo :52:
vicdanım ee dersler nolacak diyo :37:

Teşekkür ederim kuzucum..
Burdada harika bir yagmur harika da bir hava var ama.....
Bence o içindeki sesi dinleme sedefim..
Erken yatmaya alıştır artık kendini.
Nerden baksan o film 2 saat ya da daha fazla sürer
Yattım diyene kadar baya bir geç olur
Sabah erken kalkalım artık sabah saatleri en verimli saatler
Kalktıgımızda öğle vakti oluyor ve bir sürü zaman kaybediyoruz sersem oluyoruz vs...

günaydın canlarım :16:
şaşırdınız dimi beni bu saatte cafemi açarken görünce :23:
ilk defa ders çalışmak için bu kadar erken kalkıyosam bu tubişimin sayesindedir :46:
akşam film izlemedim yattım tubişim ama uyuyamadım, şu an çok uykum var.
bi yandan kahve yapıyorum, perdemi de açtım, sardunyalarım uyanmış, günaydın dedim onlara, hemen girdim içeri hava buzzz
neyse benim çenem açıldı, uykum da açıldı herhal :1:
şimdi ders çalışayım sonra gelirim :10:

teşekkür ederim tatlım sen bişeyler kullandın mı faranjitin için çok pis bir agrısı var bunun ya bogazım berbat halde:5:

ben oturup ağladığımı bilirim güzelim :5:
tatlım doktor bana antibiyotik ağrı kesici sedergine diye bir ilaç birde öksürük için şurup vermişti ismini hatırlayamadım
birde doktor ballı ılık süt ve karanfil çiğnemeyi önermişti tatlım ballı süt gerçekten rahatlatıyor balı süte karıştırmadanda bir tatlı kaşığı alırdım iyi gelirdi canım

Çok üzüldüm Sedef.:14: Sınav anı heyecanı bitirdi beni.Lisansta da böyle olursa ? :26::14:

öyle şey olur mu sen şimdi bi deneyim yaşadın, bundan sonrakinde daha sakin olucaksın. bu ilkti o yüzden böyle oldu, ama seneye böyle olmıcak, her yönden daha bilinçli olucaksın
bugum nolur üzme kendini, oldu bitti geçti, şimdi önümüze bakma zamanı gerçekten, silkelen ve devam et çalışmaya :34:

öyle şey olur mu sen şimdi bi deneyim yaşadın, bundan sonrakinde daha sakin olucaksın. bu ilkti o yüzden böyle oldu, ama seneye böyle olmıcak, her yönden daha bilinçli olucaksın
bugum nolur üzme kendini, oldu bitti geçti, şimdi önümüze bakma zamanı gerçekten, silkelen ve devam et çalışmaya :34:

Haklısın da...:14: Ne bileyim.:5:

Haklısın da...:14: Ne bileyim.:5:

anlıyorum insan ister istemez etkilenir kuzum; ama bu çok uzun zaman olmasın tamam mı? sen bugün hiçbişey düşünme bi kafanı dinle şöyle her şeyden uzak dur.
yarın seni bomba gibi aramızda görmek istiyorum, yoksa kulağını çekerim haa :27:

günaydın canlarım :16:
şaşırdınız dimi beni bu saatte cafemi açarken görünce :23:
ilk defa ders çalışmak için bu kadar erken kalkıyosam bu tubişimin sayesindedir :46:
akşam film izlemedim yattım tubişim ama uyuyamadım, şu an çok uykum var.
bi yandan kahve yapıyorum, perdemi de açtım, sardunyalarım uyanmış, günaydın dedim onlara, hemen girdim içeri hava buzzz
neyse benim çenem açıldı, uykum da açıldı herhal :1:
şimdi ders çalışayım sonra gelirim :10:

Kuzum benim yaaaa severim ben seniiiiii:34:

ben oturup ağladığımı bilirim güzelim :5:
tatlım doktor bana antibiyotik ağrı kesici sedergine diye bir ilaç birde öksürük için şurup vermişti ismini hatırlayamadım
birde doktor ballı ılık süt ve karanfil çiğnemeyi önermişti tatlım ballı süt gerçekten rahatlatıyor balı süte karıştırmadanda bir tatlı kaşığı alırdım iyi gelirdi canım

Anladım canım zaten ben uyumadan önce ballı süt mutlaka içerim,bu aralar ıhlamurada yüklendim,pis bir hastalık vesselam kurtuluşu yok gibi benim sürekli tekrarlıyor çünkü.

Back