2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm arkadasim bayadir görunmuyorsun ozledik cnm seni ins iyisindir cnm islerinin yogunlugundan giremiyorsundur optum cnm

Haklısınız. Henüz başlamadı ala. Sanırım bende olmayacak. :)

Canım biraz geç mi gördüm mesajını, kusura bakma. Ege'de transfere 2000 TL ödüyorsun canım. Hastaneye ödediğin tek para bu. Ama benim ilaçlarım bu sefer çok tuttu, çünkü yumurtalarım çok geç gelişti. Normal kısa protokol olduğu halde 1 mart cumartesi başladım iğnelere, 18 mart son iğneleri yaptım. İlk beş gün sadece gonal f kullandım, gelişmedi yumi, ama tahlil sonuçlarında var görünüyordu, o yüzden devam ettiler iğnelere gonal f e menopur da eklediler 5. gün. Ve günde 2 cetrotide yaptım hep, benim erken çatlama problemim olduğu için. Dolayısıyla 22 cetrotide vardı. İlaçlarım da 3500 TL tuttu.
Yani ilaçlar ve hastane ile birlikte 5500 TL ödedik.

alfabecim, ege üniversitesinde erol beydemi gördün tedavini? yoksa ege ünide başka bi dr.mu yaptı tüp bebek tedavini? erol bey ayrılmış sanırım egeden...

Aa, öyle mi, ben hiç sormadım, ama görmedim hiç orada. Olabilir. Ben dr tercihi yapmadım canım. Hangi dr denk gelirse o geldi. Genelde bayan zaten dr lar. Geçen ay histeroskopiyi Ayşin hanım yapmıştı. Ege, Gülnaz baktılar genelde. İlk muayenede de kapalı bir bayan var o baktı. Sonra ilk gün kistim vardı, Gülnaz boşalttı. Yumurtayı Ayşin topladı, transferi Gülnaz yaptı. Dr lar iyi orada. Hemşirelerden geçen sefer biraz canım sıkılmıştı, bu sefer hemşireler de çok iyiydi. Sanırım o ay özel bir durum vardı, bir sıkıntı vardı belki de kendi içlerinde. Ama bu sefer gerçekten hepsi güleryüzlü ve çok düşünceli davrandılar.

Canım ya, çok sinir oldum şimdi. Ne biçim iş bu böyle ya. Annenleri çağır gelsinler canım, haber ver durum bu kadar ciddi ise, hatta abi erkek kardeş, toptan gelsinler hepsi bir. Bazen aileden saklamak iyi sonuçlar vermiyor.

canım inşallah hepimizin inşallah teker teker hamile kalacağız ve doğuracağız inşallah.

sağol canım.inşallah... bende sana dua ediyorum herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

canım 3.gün embriyosu anne rahmine daha çabuk uyum sağlanması içinmiş genelde.sakın onu kafana takma bebeklerini sağlıkla al gel. iyi şanlar canım dualarımdasın....

Haklısınız. Henüz başlamadı ala. Sanırım bende olmayacak. :)

canım tekrar tebrikler... cevapların için teşekkürler, bu arada bizim apartmanda 3 tane hamile 2 tanede yeni annemiz var..sorma bütün bebişler çok güzel..bu arada hamilelerde sendeki gibi ne bulantı var nede başka bişey, hatta bi tanesi yan komşum ..o 3 aylık hamile hiçbirşeyi yok, göbişi çıkmaya başladı..belkide bazen bünye böyle yapıyordur...

canım cumartesi gününü seninle birlikte ümite bekliyorum. Allahım yarım etsin tatlım

Sagol selencim bende heycan basladi inss guzel haberler veririm sizlere seninde tedavin hayirlisiyla sonuclansin cnm

canım benim hepimizin yüzü gülsün inşallah. bende şimdi yumurtalar ne zaman toplanacak diye düşünüyorum netten onları araştırıyorum. inşallah kaliteli olur da. yarın saat 11 de ultrasonum var. şimdi iğnelerime baktım tam 6 gün kullanmışım. bakalım yarın kaç mm olacak :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…