cnm arkadaşım korkma benim kızımdada şuan ikizlerimde de 4. ayıma kadar o lekelenme oldu oluyor normall bitanemmm
canim cok tesekkur ederim, saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah, darisida diger arkadaslarimizin basinaa
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm arkadaşım korkma benim kızımdada şuan ikizlerimde de 4. ayıma kadar o lekelenme oldu oluyor normall bitanemmm
Cnm masallahcok sevindim iyi olmaniza allah sagsalimde kucagina almayi nasip etsin gözun aydin
![]()
canim insallahs senin guzel haberlerini okuyacagimiz gunler yakindirr![]()
bi kaç güne başlayadabilir hiç bulantın olmaydabilir ... ki inşallah hiç bulantın olmaz :) göbeğin tam anlamıyla çıkana kadar kussan bile hamilelik psiklojisine giremiyosun canımzor sahip olduk zor kabulleniyoruz sanırım :)
Alfabecim, tebrik ederim...maşallah ne güzel, inan çok sevindim, darısı bizim başımıza diyorum..aslında bende cuma gününe İsrael Beyden randevu almıştım, tekrar denemek için..olmazsa donasyon düşünüyorum..ama seni okuyunca acaba ege de mi denesem diye soruyorum...canım egede tüp bebek tedavisi ne kadara mal oldu? malum kent bayağı bi pahalıydı...
alfabecim, ege üniversitesinde erol beydemi gördün tedavini? yoksa ege ünide başka bi dr.mu yaptı tüp bebek tedavini? erol bey ayrılmış sanırım egeden...
Canım ya, çok sinir oldum şimdi. Ne biçim iş bu böyle ya. Annenleri çağır gelsinler canım, haber ver durum bu kadar ciddi ise, hatta abi erkek kardeş, toptan gelsinler hepsi bir. Bazen aileden saklamak iyi sonuçlar vermiyor.cnm benim seni çok iyi anlıyorum çok şükür ben uzağım bizimkilere bende senin gibi çok çektim bu aralar eşimle iyi değilim zaten ne olacgımız belli değil boşanma kararı aldık ikizler bir dogsun her sey ozaman belli olacak zaten pisikolejim iyi değil birde bu sefer tutmuşlar neymiş biz yapacaz alış verirşi o yapmasın demişer lan daha düne kadar kızıma deynia testi isteyen bana bir ton iftira atan sen kimsin benim bebeklerime kıyafet alacaksin dün eşimle boğaz boğaza kavga ettik evi terk ettim bu halde fazla bir yere gidemiyorum geri geldim onu kovdum evden dedim git ananın yanınaa defol daha gelmee boşanmıyorum çoçukarımıda vermiyorum eşek gibi bana ve onlr bakmak zorundasın hepsini alırım senden diyor bana yarr olmayanı sana yr etmem dedim veee yaarımda çocuklarımı bırakmak o şerefsizlerin eline nefretttttt ediyorum bu huzursuzluk veren kaynanalardan ve bu anaalarından korkan kocalardan benimki dün gece evde yoktuuu yaaa adam olcak yuvasına çocukların sahip çıkacak yadan heimizi bir kalemde kaybedecek yar etmiycem onlarrrrr bende çok kötüyümm offff gidecek yerim yokkk gitsem kızımla uzaha bu halde gitmek zor olanlardan ailemin haberi yokkkk bıkytımm hayattan soğuttu bu kaynanam vee görümöcelerim![]()
gez toz eglen canim, yumilerini buyutecek en onemli sey moral kesinlikleee![]()
Günaydınnnnn en güzel anne adayları
Selencim canım inşallah hepsi dopdolu ve kaliteli olurlar, göbeğinde can bulurlarrr
Neşecim merakla haftasonunu bekliyorum, inşalahh güzel haberler alalım sendennnn
Sahracım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine....
Unbelivable bol dinlen, bol nazlanHepsini hakettin ki sennnnnnnn
![]()
Günaydın kızlar,
selen cim hayırlı olsun tedavin,güzel haberlerle dön inşallah:) kızlar cicibebe den haber yok dimi hala? uzun zamandır bakıyorum ama göremedim,inşallah iyilerdir bebeğiyle.
kalbimdesin canım nerelerdesin? haberdar et bizleri ara sıra:)
tedaviye başlayan ,güzel haberler alan tüm güzel insanlar tüm dualarım sizinle,hepimiz için dua ediyorum güzel haberler alalım daima diye:) bizimde haftaya ikili testimiz var inşallah güzel çıkarda azıcık rahatlarız.3. ayımızda bitecek inşallah haftaya artık. sizlerde bana dua edin olurmu bebeğim iyi olsun:) öpüyorum hepinizi:)
Kızlar saat 11 gibi aradilar bugün saat 4 te transferiniz var dediler ne nasil dedim sok oldumsonra tekrar aradım ilk ikisinde 5 gün konuldu bu sefer 3. gün koyacaz onden giden embriyolariniz var böyle de basari elde ettik hoca deneyelim dedi ben de korktum embriyolar kötü az mi kaldi dedim yok hepsi gelişim gosteriyor önden giden 3 4 tane var dedi ters bi is yoktur demi kızlar :18: bi yerde okumustum anne karnında gelisim gostermeye devam eder 3. gün embriyo su tutunma orani bayagi cok yaziyordu gidince detayli öğrenecem anca yetisiriz canlar 2 saat yol var cikmadan sizle paylasmak istedim dua edin guzellerim bana olur mu hepinizi cok seviyorum işlem yapilirken bende bize ve bizim gibi umutla bekleyenlere dua edecem
Allaha emanet olun
![]()
Haklısınız. Henüz başlamadı ala. Sanırım bende olmayacak. :)
Yok cnm igne iyi zaten ondan sordum bide onun bi degisigi var 5 gunde bir yapiliyormus prelekton depot gibi biseydi ismi allah korusun lekelenmen devam ederse bide bunu soyle cnm dr inss gerek kalmaz isten izin alsan bi sure en iyisi bolbol dinlenmek cnm
İyiyim cnm bende gun yaklastikca stres yapiyorum arada ama hemen biseylerle oyalaniyorum cnm inss cmrtesi cnm test gunum
Sagol selencim bende heycan basladi inss guzel haberler veririm sizlere seninde tedavin hayirlisiyla sonuclansin cnmcanım cumartesi gününü seninle birlikte ümite bekliyorum. Allahım yarım etsin tatlım![]()
canlarımmmm hepimizin bayramı kutlu olsun, nice bayramlar görelim, çocuklarımıza gösterelim, öğretelim Mustafa Kemali ve silah arkadaşlarını.....
Sagol selencim bende heycan basladi inss guzel haberler veririm sizlere seninde tedavin hayirlisiyla sonuclansin cnm![]()
sağol canım benim inşallah seninde gözün aydın kalp atışını duymuşsun Rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Üzerine hiçbirşey yazmayacaktım ama, mesaj kısa oluyormuş.
canimm cok sagol, insallah darisi hepinizin basinaa..once su yumileri bi buyut bakalim koca koca saglikli yumiler olsun insallahh
![]()
ayyy bende bi takvim yapim cok heyecanlandim nasi yapicammmmmmmm![]()