Caniimm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razi olsun cnm sende sağ salim kucağına al inşallah yavrunuCilek immmmm hos geldin ozlettin valla kendini maasallah kizz okadar oldumu zaman nekadarda hizli geciyo aylar once burada neler paylastik insan inanamiyo cok cok guzel bugunleri gormus olsak bende 3 ayi bitirdim nasil gecti hic anlamadim insallah tum bebislerimiz vakti zamaninda hayirli saglikli dunyaya gelirler ve tum kardeslerimizin tek tek hamilelik haberlerini aliriz aldigim her pozitif habede okadar cok mutlu oluyorum ki buradaki herkesin ayni seyleri hissettigini biliyorum
Nese cim yazini okuyunca cok heyecanlandim cok az kalmis Allah im insallah guzel haberlerini almayi nasip eder
sahra cim maasallah yumislerine 13 dollnmis yoluna devam eden embriyo cok guzel bi rakam insallah iclerinden birini Rabbim sana hayirli saglikli evlat eyler bebislerini hayirlisiyla gobusune alir bekleme surecini sitressiz gecirir sonundada guzel mutlu haberlerle gelirsin
hati cim sende biran once baslarsin insallah tedavine inan ben dort gozle bekliyorum
unbelivable kuzum senin adini yazmakta ne zor anacimsende bebisinin kesesini kalbini duyarak saglikla yolculuguna devam et insallah
Serenay guzelim senin de degerin kat kat katlanmistir insallah senden hayirlisiyla ikiz haberi bekliyoruz:13:
bebek im benim sende hayirlisiyla sagligina kavusup aramiza gelirsin insallah bisuredir kont yoktu arayamadim seni kndimi suclu hissediyorum ama yukledim yarin kismetse sesini duymak istiyorum
guzbahar ablam senin derdin basindan askin biliyoruz oyuzden pek gelemiyosun Allah yardimcin olsun sende hayirlisiyla aramiza katil insallah sen bizim dua melegimiz biricik ablamizsin
amayam bursa nin cicegi sayin baskanimiz senin yumiler acik naz yapmislar ama saglik olsun ben biliyorum onlar Sana bigun bebis olarak donecek seni utandiracaklar
kalbimdesin canim kardesim yuzu guzel kalbi guzel l insan sensiz buralar cok issiz umut dolu sozlerine gulucuk sacan sari kafalarina hasret kaldim insallah bomba gibi geliyor l buraya herkesi ayaga kaldir
yeliz sana kirginiz sen bizi cabuk unutttu ama canin sag olsun sen iyi olda
cicibebe senden hala bi haber yok bizi cok merakta biraktin biz hep iyi oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu umut ediyoruz ve bigun buraya guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
su an icin aklima gelmeyen varsa hepinizi cok cok selamliyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hep guzel haberlerimiz guzel l gunlerimiz olsun
Cilek immmmm hos geldin ozlettin valla kendini maasallah kizz okadar oldumu zaman nekadarda hizli geciyo aylar once burada neler paylastik insan inanamiyo cok cok guzel bugunleri gormus olsak bende 3 ayi bitirdim nasil gecti hic anlamadim insallah tum bebislerimiz vakti zamaninda hayirli saglikli dunyaya gelirler ve tum kardeslerimizin tek tek hamilelik haberlerini aliriz aldigim her pozitif habede okadar cok mutlu oluyorum ki buradaki herkesin ayni seyleri hissettigini biliyorum
Nese cim yazini okuyunca cok heyecanlandim cok az kalmis Allah im insallah guzel haberlerini almayi nasip eder
sahra cim maasallah yumislerine 13 dollnmis yoluna devam eden embriyo cok guzel bi rakam insallah iclerinden birini Rabbim sana hayirli saglikli evlat eyler bebislerini hayirlisiyla gobusune alir bekleme surecini sitressiz gecirir sonundada guzel mutlu haberlerle gelirsin
hati cim sende biran once baslarsin insallah tedavine inan ben dort gozle bekliyorum
unbelivable kuzum senin adini yazmakta ne zor anacimsende bebisinin kesesini kalbini duyarak saglikla yolculuguna devam et insallah
Serenay guzelim senin de degerin kat kat katlanmistir insallah senden hayirlisiyla ikiz haberi bekliyoruz:13:
bebek im benim sende hayirlisiyla sagligina kavusup aramiza gelirsin insallah bisuredir kont yoktu arayamadim seni kndimi suclu hissediyorum ama yukledim yarin kismetse sesini duymak istiyorum
guzbahar ablam senin derdin basindan askin biliyoruz oyuzden pek gelemiyosun Allah yardimcin olsun sende hayirlisiyla aramiza katil insallah sen bizim dua melegimiz biricik ablamizsin
amayam bursa nin cicegi sayin baskanimiz senin yumiler acik naz yapmislar ama saglik olsun ben biliyorum onlar Sana bigun bebis olarak donecek seni utandiracaklar
kalbimdesin canim kardesim yuzu guzel kalbi guzel l insan sensiz buralar cok issiz umut dolu sozlerine gulucuk sacan sari kafalarina hasret kaldim insallah bomba gibi geliyor l buraya herkesi ayaga kaldir
yeliz sana kirginiz sen bizi cabuk unutttu ama canin sag olsun sen iyi olda
cicibebe senden hala bi haber yok bizi cok merakta biraktin biz hep iyi oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu umut ediyoruz ve bigun buraya guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
su an icin aklima gelmeyen varsa hepinizi cok cok selamliyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hep guzel haberlerimiz guzel l gunlerimiz olsun
gözünüz aydıınn!!
serenay,canım çok ama çok sevindim..Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin,sen de hayırlı,rahat güzel bir hamilelik geçir inşallah..çok mutlu oldum inankii...
maşallah sana
darısı bütün isteyenlere,bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah,elimden geldiğince herkesin duacısıyım
sagol cnm arkadasim yuregine saglik amin insss Allah sanada bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnmCilek immmmm hos geldin ozlettin valla kendini maasallah kizz okadar oldumu zaman nekadarda hizli geciyo aylar once burada neler paylastik insan inanamiyo cok cok guzel bugunleri gormus olsak bende 3 ayi bitirdim nasil gecti hic anlamadim insallah tum bebislerimiz vakti zamaninda hayirli saglikli dunyaya gelirler ve tum kardeslerimizin tek tek hamilelik haberlerini aliriz aldigim her pozitif habede okadar cok mutlu oluyorum ki buradaki herkesin ayni seyleri hissettigini biliyorum
amayam bursa nin cicegi sayin baskanimiz senin yumiler acik naz yapmislar ama saglik olsun ben
biliyorum onlar Sana bigun bebis olarak donecek seni utandiracaklar
yeliz sana kirginiz sen bizi cabuk unutttu ama canin sag olsun sen iyi old
su an icin aklima gelmeyen varsa hepinizi cok cok selamliyorum Allah hepimizin yar ve yardimcisi
olsun hep guzel haberlerimiz guzel l gunlerimiz olsun
okuyamadığım sayfaları okumak için girdim güzel haberler aldım çok sevindimm..
gebelerr
tedavisi başlayanlar
ve hep umutlu olanlar
hepinize hayırlı evlatlar nasip olsun bir an evvel..
haticim,selen,neşe,sizlerin de tedavisi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarınızı okuruz en kısa zamanda...
beni merak ederseniz,6 ayı bitirdim.doğum telaşım başladı sayılır..bana da dua edin olur mu,bebişlerime zamanında kavuşayım,erkenden gelmesinler:26:
herkese öpücüklerr
Kizlar iyi aksamlar nasilsinz :)
Benm sorum olcak , hala vajinal mantarim devam ediyor doktorum ilac verdi gecmedi b kac ay sonra bda soyledim ayni ilaci tekrar verdi ama bi faydasi olmadi . Soyledim normal oldgunu bebegme zarari olmacgni soyledi... Ama kasintim oluyor arada ve birazda koku , saracoglunun kurlerine baktim ama hamilelikte kullanimyla ilgili bi bilgi bulamadim , bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirm . Artik cok usandim
cnmkimseler yok nerelerdesiniz..bugun 6+3 olduk ama sabah kahverengi lekelenmem oldu( tecrubeli arkadaslar beni aydinlatirmisinzi bu konudaaaaa, bu arada pazarteside cok az olmustu doktorum beta hcg ye ve progesterone bakti..beta 22000 prego 18.9..iyi dediler..ama insan stres yapiyor..
cnmmasallah degelerin iyi cikmis bazen boyle lekelenmeler oluyor cnm ayaginin altina yastik koy yat cnm dondirikler biraz nazli oluyor bence bide sen pregesteronu igne olarak vuruluyordun dimi cnm inss onemsiz biseydir cnm keske hast gitsen bebisini gorunce icin rahat ederdi
Yok cnm igne iyi zaten ondan sordum bide onun bi degisigi var 5 gunde bir yapiliyormus prelekton depot gibi biseydi ismi allah korusun lekelenmen devam ederse bide bunu soyle cnm dr inss gerek kalmaz isten izin alsan bi sure en iyisi bolbol dinlenmek cnmnesecim pazartesi cok az olunca gittim, dedim gelmsiken bakalim, yok efendim gorunmezmis, hftaya zaten ultrason gununuz ozaman bakariz deyip kan tahlili yapip gonderdiler beni..ama eger lekelenmeler devam ederse gidicem yine sansimi zorliycam:) en iyisi izin alip eve gideyim ogleden sonra..evet canim igne olarak, acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi dicem ama asil kanamasi olanlara veriyorlar bu ilacianlamadim gitti..gerci icerde bi canli olusuyo boyle akintilarin normal olmasi lazim ama insan korkuyor yinede sen nasilsin canim? hafta sonumu test
Yok cnm igne iyi zaten ondan sordum bide onun bi degisigi var 5 gunde bir yapiliyormus prelekton depot gibi biseydi ismi allah korusun lekelenmen devam ederse bide bunu soyle cnm dr inss gerek kalmaz isten izin alsan bi sure en iyisi bolbol dinlenmek cnm
İyiyim cnm bende gun yaklastikca stres yapiyorum arada ama hemen biseylerle oyalaniyorum cnm inss cmrtesi cnm test gunum
Cnm bolbol dinlen ayaginin altina yastik koyarak cnm inss bayramim olur test gunum sagol cnmtamam canimcim cok sagol aklimda bulunsun..simdi yabanci forumlarida okuyorum, normal diyolar akinti kahverengi oldukca, yani taze kan seklinde olmadikca..icime kotu bisey dogmuyo acikcasi ama tedirgin oluyorum yinede...ayy cok az kalmis testinee.hadi bayram olsun insalalhhhhhhguzelcik bebislerin habercisi olsun
Cnm bolbol dinlen ayaginin altina yastik koyarak cnm inss bayramim olur test gunum sagol cnm
tamam tatlim cok sagollbirlikte bayram ederiz cumartesi insallahhh
kimseler yok nerelerdesiniz..bugun 6+3 olduk ama sabah kahverengi lekelenmem oldu( tecrubeli arkadaslar beni aydinlatirmisinzi bu konudaaaaa, bu arada pazarteside cok az olmustu doktorum beta hcg ye ve progesterone bakti..beta 22000 prego 18.9..iyi dediler..ama insan stres yapiyor..
Canim geçmiş olsun korkma dinlenince gecer kuzum uzat ayaklari altina yastik koy oohhh miss dinlen kendini de yavruyu da şımartSevdiğin seyleri ye iç Allaha emanet ol
canim cok sagol izin aldim isten eve gidiyorum simdi, yiyip icip yaticam birazda hurreme bakarim:)))
Bende cok sık mantar olurum.tup bebek ilaclari mantar yapmisti doktorum dediki ılık suya sirke koy yıka. Hakikatende gecmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?