2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Caniimm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razi olsun cnm sende sağ salim kucağına al inşallah yavrunu

Iyi aksamlar canim nede Gusel yasmuzsin insallah hayirlusiyla butun hamilelerimiz kucaklarina alirlar saglikla benimgibi bekleyenletinde hqyirlisiyla enkusa zaman da yusleri güler hepimizin Gusel haberleri Ni okudukcs cok mutlu oluyom hepinizi cok seviyorum

Cilegim sagol canim allah razi olsun dilerim isteyen herkes yasar bu mutlulugu

sagol cnm arkadasim yuregine saglik amin insss Allah sanada bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm

Bitanemmmm maşallah az kalmis yaaaa.rabbim Hayırlı dogumlar versin :)

Bende cok sık mantar olurum.tup bebek ilaclari mantar yapmisti doktorum dediki ılık suya sirke koy yıka. Hakikatende gecmisti.

kimseler yok nerelerdesiniz..bugun 6+3 olduk ama sabah kahverengi lekelenmem oldu( tecrubeli arkadaslar beni aydinlatirmisinzi bu konudaaaaa, bu arada pazarteside cok az olmustu doktorum beta hcg ye ve progesterone bakti..beta 22000 prego 18.9..iyi dediler..ama insan stres yapiyor..

cnmmasallah degelerin iyi cikmis bazen boyle lekelenmeler oluyor cnm ayaginin altina yastik koy yat cnm dondirikler biraz nazli oluyor bence bide sen pregesteronu igne olarak vuruluyordun dimi cnm inss onemsiz biseydir cnm keske hast gitsen bebisini gorunce icin rahat ederdi

nesecim pazartesi cok az olunca gittim, dedim gelmsiken bakalim, yok efendim gorunmezmis, hftaya zaten ultrason gununuz ozaman bakariz deyip kan tahlili yapip gonderdiler beni..ama eger lekelenmeler devam ederse gidicem yine sansimi zorliycam:) en iyisi izin alip eve gideyim ogleden sonra..evet canim igne olarak, acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi dicem ama asil kanamasi olanlara veriyorlar bu ilacianlamadim gitti..gerci icerde bi canli olusuyo boyle akintilarin normal olmasi lazim ama insan korkuyor yinedesen nasilsin canim? hafta sonumu test

Yok cnm igne iyi zaten ondan sordum bide onun bi degisigi var 5 gunde bir yapiliyormus prelekton depot gibi biseydi ismi allah korusun lekelenmen devam ederse bide bunu soyle cnm dr inss gerek kalmaz isten izin alsan bi sure en iyisi bolbol dinlenmek cnm
İyiyim cnm bende gun yaklastikca stres yapiyorum arada ama hemen biseylerle oyalaniyorum cnm inss cmrtesi cnm test gunum

Son düzenleme:

tamam canimcim cok sagol aklimda bulunsun..simdi yabanci forumlarida okuyorum, normal diyolar akinti kahverengi oldukca, yani taze kan seklinde olmadikca..icime kotu bisey dogmuyo acikcasi ama tedirgin oluyorum yinede...ayy cok az kalmis testinee.hadi bayram olsun insalalhhhhhh guzelcik bebislerin habercisi olsun

Cnm bolbol dinlen ayaginin altina yastik koyarak cnm inss bayramim olur test gunum sagol cnm

Canim geçmiş olsun korkma dinlenince gecer kuzum uzat ayaklari altina yastik koy oohhh miss dinlen kendini de yavruyu da şımart Sevdiğin seyleri ye iç Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…