cilek immmmm hos geldin ozlettin valla kendini maasallah kizz okadar oldumu zaman nekadarda hizli geciyo aylar once burada neler paylastik insan inanamiyo cok cok guzel bugunleri gormus olsak bende 3 ayi bitirdim nasil gecti hic anlamadim insallah tum bebislerimiz vakti zamaninda hayirli saglikli dunyaya gelirler ve tum kardeslerimizin tek tek hamilelik haberlerini aliriz aldigim her pozitif habede okadar cok mutlu oluyorum ki buradaki herkesin ayni seyleri hissettigini biliyorum
nese cim yazini okuyunca cok heyecanlandim cok az kalmis allah im insallah guzel haberlerini almayi nasip eder
sahra cim maasallah yumislerine 13 dollnmis yoluna devam eden embriyo cok guzel bi rakam insallah iclerinden birini rabbim sana hayirli saglikli evlat eyler bebislerini hayirlisiyla gobusune alir bekleme surecini sitressiz gecirir sonundada guzel mutlu haberlerle gelirsin
hati cim sende biran once baslarsin insallah tedavine inan ben dort gozle bekliyorum
unbelivable kuzum senin adini yazmakta ne zor anacim
sende bebisinin kesesini kalbini duyarak saglikla yolculuguna devam et insallah
serenay guzelim senin de degerin kat kat katlanmistir insallah senden hayirlisiyla ikiz haberi bekliyoruz:13:
Bebek im benim sende hayirlisiyla sagligina kavusup aramiza gelirsin insallah bisuredir kont yoktu arayamadim seni kndimi suclu hissediyorum ama yukledim yarin kismetse sesini duymak istiyorum
guzbahar ablam senin derdin basindan askin biliyoruz oyuzden pek gelemiyosun allah yardimcin olsun sende hayirlisiyla aramiza katil insallah sen bizim dua melegimiz biricik ablamizsin
amayam bursa nin cicegi sayin baskanimiz senin yumiler acik naz yapmislar ama saglik olsun ben biliyorum onlar sana bigun bebis olarak donecek seni utandiracaklar
kalbimdesin canim kardesim yuzu guzel kalbi guzel l insan sensiz buralar cok issiz umut dolu sozlerine gulucuk sacan sari kafalarina hasret kaldim insallah bomba gibi geliyor l buraya herkesi ayaga kaldir
yeliz sana kirginiz sen bizi cabuk unutttu ama canin sag olsun sen iyi olda
cicibebe senden hala bi haber yok bizi cok merakta biraktin biz hep iyi oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu umut ediyoruz ve bigun buraya guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
su an icin aklima gelmeyen varsa hepinizi cok cok selamliyorum allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun hep guzel haberlerimiz guzel l gunlerimiz olsun