canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. bende yarın iğnelere başlıyorum allah izin verirse pazartesi ankaradayımmmmmmmmmmm
bebeklerimi almaya gidiyorum....
3 hafta iznimi de aldım izin sorunumda olmayacak
salı günü doğum kontrol hapı bitmişti.bugün öğlen ultrasona gir dediler.bende burda özelde bir doktor buldum gittim 3-4 adet folikül gördü.rahim kalınlığı 3,7 imiş birde e2 isteiler onada ilk defa baktırdım o da 9,44 çıktı doktor değerler çok güzel yarın akşam iğneye başla salı günü iznini al gel dedi.
Günaydın yol arkadaslarimhayirli cumalarimiz olsun güzel bir hafta sonu geçirelim insaallah nasılsınız bnm bugünkü kontrolde yumurta toplama günü belli olacak pazar yada pzts demişlerdi
Bugün azıcık moralim bozuk…
Adetim başladı, ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. Öyle konuşmuştuk çünkü.
Bir öğrendim ki tam benim tedavi-transfer döneminde yıllık izne çıkıp yurt dışına gidiyormuş.
Bana diyor ki “Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim… Transferinde burda olamayacağım.”
Diğer doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de biliyorsunuz ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
Şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.
hadi gözün aydın.... Sona yaklaşmışsın artık.... Inşallah sonu da güzel olur tatlım.günaydın yol arkadaslarimHayirli cumalarimiz olsun güzel bir hafta sonu geçirelim insaallah Nasılsınız bnm bugünkü kontrolde yumurta toplama günü belli olacak pazar yada pzts demişlerdi
ay valla bu çok zor bi soru oldu tatlım ya, ben azcık sabırsızımdır hemen karar verip hemen sonuca bağlamak isterim, diğer doktora giderdim muhtemelen....bugün azıcık moralim bozuk
adetim başladı, ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. öyle konuşmuştuk çünkü.
Bir öğrendim ki tam benim tedavi-transfer döneminde yıllık izne çıkıp yurt dışına gidiyormuş.
bana diyor ki denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim transferinde burda olamayacağım.
diğer doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de biliyorsunuz ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.
canım kaçıncı denemen olacak ne kadar süredir bekliyosun bilmiyorum ama ben olsam 1 ay daha beklerdim. eğer doktoruna çok güveniyorsan ve değiştirmek istemiyorsan... çünkü doktorun profesyonelliği de çok önemli teadvi sürecinin en önemli kısmı da transfer çünkü bence.
ay valla bu çok zor bi soru oldu tatlım ya, ben azcık sabırsızımdır hemen karar verip hemen sonuca bağlamak isterim, diğer doktora giderdim muhtemelen....
Bu ne ya ne kadar pahalıymış,ben başkent e gidiyorum 120 tl aldılar,Ankara'da en fazla 500 e gitmişti bir arkadaş ama hiç duymadım şimdiye kadar bu fiyatı😁
moralimi bozmamaya karar verdim. :) eşim de bana bıraktı seçimi.
1 ay daha beklesek ölmem. Hatta bu arada bir 5 kg daha veririm, kadıncağıza şok yaşatırım. :)
1 ay daha rahat rahat gezer tozarız, baharın tadını çıkarırız. Bebelerim de ocakta değil de şubatta doğuverir
Yeni doktor stresi yaşamak istemiyorum, beni baştan beri bilen tanıyan, elimi tutan doktorumu bekleyeceğim.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim
dün okuduğumda da demiştim tekrar diyim yuh!!!! O ne ayol.... Devlet hastanesinde o fiyata tüp bebek yapıyolaray bnde sok oldum canim kendi doktorum beni perinatoliji bolumnden arkadasina yonlendrdi ayrintili ultrason icin hic fiyat sormadim en fzla muane ucreti alir dedim , bizm muane ucretimzde 365₺ , nyse eve geldim aradim kadin demez mi 1,5 . Hemn iptal ettim randevuyu , suan hastane ariyorm ayrintili ultrason yapicak
Sağol cnm muhtemel pzts görünüyor doktorun aramasini bekliyorum :44:canım benim hayırlı cumalar sanada.muhtemelen pazartesi yumurtan toplanacak dimi ?
Teşekkür ederim canim bnm az kaldı evet heyecan korku tavanhadi gözün aydın.... Sona yaklaşmışsın artık.... Inşallah sonu da güzel olur tatlım.
ay valla bu çok zor bi soru oldu tatlım ya, ben azcık sabırsızımdır hemen karar verip hemen sonuca bağlamak isterim, diğer doktora giderdim muhtemelen....
Bugün azıcık moralim bozuk
Adetim başladı, ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. Öyle konuşmuştuk çünkü.
Bana diyor ki Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim Transferinde burda olamayacağım.
Diğer doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de biliyorsunuz ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
Şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.
Kizlar istanbulda avrupa yakasinda bildiginz ozel hastane var mi ? Doktorumu degistrmk istiyorm aslinda istemiyorm ama cok maliyetli ayrintili ultrason cektircktim 1,5 milyar istediler sok oldm , :/ ama b turlu b doktor bulamadm
Kizlar istanbulda avrupa yakasinda bildiginz ozel hastane var mi ? Doktorumu degistrmk istiyorm aslinda istemiyorm ama cok maliyetli ayrintili ultrason cektircktim 1,5 milyar istediler sok oldm , :/ ama b turlu b doktor bulamadm
Moralimi bozmamaya karar verdim. :) Eşim de bana bıraktı seçimi.
1 ay daha beklesek ölmem. Hatta bu arada bir 5 kg daha veririm, kadıncağıza şok yaşatırım. :)
1 ay daha rahat rahat gezer tozarız, baharın tadını çıkarırız. Bebelerim de ocakta değil de şubatta doğuverir
Yeni doktor stresi yaşamak istemiyorum, beni baştan beri bilen tanıyan, elimi tutan doktorumu bekleyeceğim.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim
sagol cnm sanada hayirli cumalar olsun biraz gec oldu ama inss hayirlisiyla sonuclansin cnm tedavinGünaydın yol arkadaslarimhayirli cumalarimiz olsun güzel bir hafta sonu geçirelim insaallah nasılsınız bnm bugünkü kontrolde yumurta toplama günü belli olacak pazar yada pzts demişlerdi
cnm hosgeldin iyi olmaniza sevindim inss bundan sonrada oyle gecer cnmkız dr gittim ayın 14 de bebeklerim maşsallah gayet iyilerdi dr ayrıntılı ultrasyon istedi 315 tl istediler birde sözde sigorta geçiyor tek bebek için bu fiyat offf yaa başka yerlerede baştım ek bir fark yok arlrında ayın 24 de gidicem inş güzel ve sorunsuz geçer nisanın 28 dede şeker yüklemem var kızımda sekerim çıkmıştı inş bunlsrda çıkmaz
aminnn cnmKizlar yarin sonucuma alicam ilkinde negatif alanlarin bircogu ikinciye basladi sanirim ilk sonucu ben alicam ins pozitif ve ardindan pespese herkesten pozitif hbrleri olsun bana dua edin cok heyecanliyimmmmmmm
Günaydın yol arkadaslarimhayirli cumalarimiz olsun güzel bir hafta sonu geçirelim insaallah nasılsınız bnm bugünkü kontrolde yumurta toplama günü belli olacak pazar yada pzts demişlerdi
kız dr gittim ayın 14 de bebeklerim maşsallah gayet iyilerdi dr ayrıntılı ultrasyon istedi 315 tl istediler birde sözde sigorta geçiyor tek bebek için bu fiyat offf yaa başka yerlerede baştım ek bir fark yok arlrında ayın 24 de gidicem inş güzel ve sorunsuz geçer nisanın 28 dede şeker yüklemem var kızımda sekerim çıkmıştı inş bunlsrda çıkmaz
Masallah bebeklerine,bu detayli ultrason dedigin 3d olan mi? Pahaliymis...sen eski nickini tekrar alamiyor musun bu arada?o hesabin kapandi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?