2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayırlı cumalar canlarv
Canim benim Allahım sağlıkla kucağına aldirsin Insallah keyifli bir hamileliğin olur insallahvhersey gönlünce olur darisi bizim basiza

İnşallah canım, darısı bekleyen her anne adayının başına. Kimsenin kucağı boş kalmasın.

Ask romanlarini severim aslinda surukleyici guzel ama sonu mutlu biten bir roman istiyorum ayni zamanda pozitif dusunmemi saglasin istiyorum:) cokmu sey istiorm bilemedim ki:)

puzzle iyi fikir aslnda hic dusunmemistm onerin icin tskr canim

Rabbim saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin meleginizi :) ben bisey sorcaktm canim bu 3lu tarama testi ne oluyor ? Ben ikiliyi yptrmadim istemedim ztn doktorumda aldirmicaksn yapma ddi . 3lu 2 li yapamayanlar icin mi oyle bise mi canim

Amin canim RABBIM herkese nasip etsin.2li taramada ense kalinligina bakilmisti bu sefer bas cevresi ve diz boyu olcumu yapildi birbirinden farkli olcumlerdi yani.ultrasonda bi sorun cikmadi sukur kan ve idrar verdim haftaya onun sonuclarida cikacak.seninle aramizda bi hafta vardi senin bebisin nasil cinsiyet belli oldu mu

Ne guzel ne yuce bir duygu okurken o muayene kendimi hayal ettim gozlerim doldu:) rabbim sag salim kucagina almayi mis kokusunu duymayi nasip etsin sana.Bu mutluluk hep kalsin seninle canim

tünaydınlaaarrrrr hepimize hayırlı cumalar, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah, nasip etmeyecekleri için de gönlümüzü razı etsin inşallahhhhhh......

bugün benim için de çok güzel başladı, sizleri okuyunca da daha da güzelleştii, en güzel haberler var....

günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.rabbim bu mübarek gün hepimizin dualarını kabul etsin ve tek amacımız olan bebişimizi hayırlısıyla bize nasip etsin aminnnnnnn
amin canımmmmm

canım ben seda diker'in beni ararken romanını okudum geçenlerde bi solukta, çok enteresan ve hayata bakışımı biraz daha güzelleştirdi, daha bi pozitif hal aldım :) şiddetle tavsiye ederim.... veeee aşk da var içinde hem de çok enteresan bi sonu da var :)))))))

Amin canımmmm.... yerim ben o ton ton doktorları, iyi ki varlar dimi :))))) bebişini görmene de çok çok çok sevindim; ama bebişe komedi izlet azcık, duygusal takılmayın ayol

Allahım nası güzel bi haber buuuuuu.... alfabe inanılmaz sevindim.... bir önceki tedavimiz birlikte idi, inşallah hemen ardından bizlerde geliriz.... çok duygulandım ki ben :)))))

gelgelelim banaaaaa.... dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeli yaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi.... böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....

Ask romanlarini severim aslinda surukleyici guzel ama sonu mutlu biten bir roman istiyorum ayni zamanda pozitif dusunmemi saglasin istiyorum:) cokmu sey istiorm bilemedim ki:)

puzzle iyi fikir aslnda hic dusunmemistm onerin icin tskr canim

Rica ederim cnm o zamam büyük bir kitapciya gidersen bnm yaptığım biseyi soyleyim önce kapak ve arka kapagini okurum ilk birkac kac syf yi incelerim orta bölümünden ve son birkac syf çaktırmadan biraz okurum bir paragraf bir söz beni cekerse o kitap bnm dir eşim çok kizar nerdeyse kitabi okudun diyor ama böyle yapmadığim zaman beğenmeyip cok kitabi yarida bıraktım sana bir kitap oneremedim cnm belki bnm begendigimi sen begenmezsin ama bu aralar tasavvuf okuyorum seversen sinan yağmur un serilerine bak istersen(mevlananin ve sems i hayatı roman gibi anlatiliyor) manevi olarak icimide rahatlatiyor

Ton ton dra da sana da masaALLAH.hicbir ilac kullanmadan 10 12 folikul ne demek yaaa super bisey bu.insaALLAH ilk seferde de annelik nasip olur canim

Aayy çok sevindim ne güzel haberler maşallah böyle devam etsin ben de tedaviye başladım bugün 4. ignemi yapcam cumartesi kontrolum var ard arda gelsin bebisler inşallah amaayam

Son düzenleme:

ya gerçekten doktorlar farkediyor adam belliki okumuş bu yolda ömür harcamış kimbilir neler görmüşki sana böyle demiş.o yüzden olacak olacak de

Aayy çok sevindim ne güzel haberler maşallah böyle devam etsin ben de tedaviye başladım bugün 4. ignemi yapcam cumartesi kontrolum var ard arda gelsin bebisler inşallah amaayam
inşallah canımcım yaaaa.... bahar hepimize güzellikleriyle gelsin, çiçek açsın dallarımız

ya gerçekten doktorlar farkediyor adam belliki okumuş bu yolda ömür harcamış kimbilir neler görmüşki sana böyle demiş.o yüzden olacak olacak de
olacaaaakkkk olaaaacaaaakkkkkk ay inşallah canım ya, çok hoşuma gitti ne yalan söyliyim....

Ton ton dra da sana da masaALLAH.hicbir ilac kullanmadan 10 12 folikul ne demek yaaa super bisey bu.insaALLAH ilk seferde de annelik nasip olur canim
amin canım inşallah, sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh.... bizler için bol bol dua edin nooooluuuuurrrrrrr

canım ben seda diker'in beni ararken romanını okudum geçenlerde bi solukta, çok enteresan ve hayata bakışımı biraz daha güzelleştirdi, daha bi pozitif hal aldım :) şiddetle tavsiye ederim.... veeee aşk da var içinde hem de çok enteresan bi sonu da var :))))))

gelgelelim banaaaaa.... dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeli yaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi.... böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....[/QUOTE]

Amayam tavsiyen uzerine kitabin siparisini verdim bile:) tesekkurler.bu arada o dr nasil iyi bir dr allah ondan razi olsun bak bi gulus iki guzel soz insanin gununu mutlu kiliyor guzellestiriyor allah her daim boyle insanlarla karsilasmayi nasip etsin ins.dun ibrahim saracoglunu izledim zahide'de kendiliginden hamile olan ne cok hastasi varmis rabbim buyuk ins biride sen olursun kuzum

sahracm senin de tavsiyen icin cok tesekkur ederim bu aralar cok kitaba ihtiyacim olacak degerlendirmeye aldim dili akici beni yormicak bisiyler istiyorum aslinda uzun zamandir isten gucten kitap okumayamadm halbuki cok ta severm ogrencilikte cok okurdum evlendikten sonra nedense uzak kaldim

cnm masallah gozun aydin inss hep boyle sorunsuz hamislik yasarsin cnm
cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin cnm

Masallah cnm size demek prensesin olacak gozun aydin cnm
cnm cok sevindim okuyunca masallah ne guzel demekki ictiklerin yaramis inss hormo sonuclarinda guzel ciksin cnm inss bebisin dogal yoldan yada tedaviyle hemencecik gelsin gozun aydin cnm

Ayyy maasallah canim ya cok ama cok mutlu oldum inan icim kipir kipir etti sen bu ayi kacirma sakin bol bol calis hatta ovulasyon testi de al esine ceviz yedir ayy insallah Allah in izniyle tedaviye baslamadan gelir yavrucugumuz boyle doktorlar gercekten iyiki var Allah onlardan razi olsun bu kurler gercekten cok etkili benim bi arkadasim var dun konustuk cok uzun yillar cocugu olmadi onun esinde varikosel var sperm sayisi ucmilyondu ameliyat oldu sonuc degismedi mustafa erarslan da bi ilac almislardi son durum ne diye sordum onalti milyona cikmis cok sukur uc ay daha devam edeceklermis Rabbim bu bitkilere oyle guzel sifalar gizlemis ki bulup ortaya cikaran bize faydali olanlardan Allah razi olsun ben onlarin secilmis insanlar oldugunu dusunuyorum iyiki varlar Allah onlarin vesilesiyle sifalarimizi nasil etsin insallah.

İnşallah canım inşallah.

İyi aksamlar kizlar dr dan geldim haftaya bugun inss transferim var simdilik hersey yolunda inss hep boyle devam eder

nesecim cok sevindimmm hadi bebislerin simdiki tutuncak bu defa insallah

canım çok sevindim Rabbim yüzünü yüzümüzü hep güldürsün inşallah.

canım arkadaşım cok gecmis olsun inşallah içtiğin ilaçlar işe yarar şifa olur canım.

Gözün aydın canım arkadaşım. Allahım hepimize nasip etsin inşallah.

çok sevindim birtanem maşallah maşallah

güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var. Doktordan doktora nasıl farkediyor herşey. içimiz rahatlarsa sanki daha da güzel geçer herşey dimi ama ya. olumlu konuşmak herşeye etken ve bravo doktora hem güzel şeyler söylemiş senin için. Amayam bu güzellik devam etsin canım arkadaşım

Evet canim bi prensesim olacak ALLAH kismet ederse.RABBIM herkese annelik duygusunu yasatsin

eşime keçi boynuzu içiriyorum tatlımmmm.... ceviz fındığa da boğarım sorun değil :)))) bence de bu ay iyi çalışmak lazım onca ilaçla 7-8 folikül ölçüsü almışlardı; 3 yumi toplanmıştı.... yaşasın bahar diyelim o zaman

valla Allah razı olsun doktor amcadan.... hakkatten hulusi kentmen modunda bi amcaydı... pek sevdim....ve güzel bi haber almak çok güzel geldi gerçekten... inşallah değerlerim de bu yöndedir de böyle oynayıveririz.... hepimiz için güzel şeyler getirsin bahar :)))

halamın kızı da tüp bebk tedavisi gördü, 2. tedaviye döllenme dahi gerçekleşmemiş; yeni tedaviye başlamak için regl olmayı beklerken olmaması üzerine gebe olduğu ortaya çıktı... şimdi maşallah yaklaşık 2 yaşında kızı..... o da karadeniz tarafından bi bal getirtmiş, bi karışım daha doğrusu..... ki aramızda da 8 yaş yaş, ve çok ciddi bi ameliyat geçirmişti sonrasında uzun zaman rgl olmamıştı, doktorlar yakında menopoza girebilirsin demişlerdi.... ama Rabbim işte, nasip ederse engeli yok.... her daim umudum var o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…