Canim hayirli olsun şimdiden transferin hadi inşallah tutunsun meleklerin bizde arkandan gelelim böle böle
Canim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...
Canim değerin cok güzel maşallah cnm çok sevindim ultrasonda da görürsün melegini inşallahbu arada güzel dileklerine amin diyeyim cok sagol
ilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukurbutun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..
Allah kuzucuklarini sana bagislasin inşallah temiz ciksin taramaniz sag salim alin kucaginiza cnm
Maasallah canim cok sevindim gayet iyi degerin doktor hem kese hem kalp atisi icin ayri ayri cagirmak istememis oyuzden oyle gec vermis olsun ikisini birden gorursun insallah
Kizlar bu progesteron ignesini esim yapsa olurmu kullananlar sizler naptiniz yarin transferim hemsire yada saglik personelimi bulmamiz gerekiyo?
Cnm bende bu tedavimde kullanacam cjmartesinden itibaren bende dusunuyorum heralde esim transferden sonra igneci getirecek eve hayirlisi olsun inss cnm transferin yarin guzel gecsin senin icinKizlar bu progesteron ignesini esim yapsa olurmu kullananlar sizler naptiniz yarin transferim hemsire yada saglik personelimi bulmamiz gerekiyo?
Cnm oyle kolaymi yapmasi normal igne degilmi bu esin yapiyorsa iyiymis benimkine ben guvenemem heralde neyse yasayip gorecez artikcanim ilk gunumuzde hemsire gosterdi esime nereye ve nasil yapacagini..esim yapiyor benim hep..yerini gosterdiyse esin yapabilir bence..
Cnm bende bu tedavimde kullanacam cjmartesinden itibaren bende dusunuyorum heralde esim transferden sonra igneci getirecek eve hayirlisi olsun inss cnm transferin yarin guzel gecsin senin icin
Cnm oyle kolaymi yapmasi normal igne degilmi bu esin yapiyorsa iyiymis benimkine ben guvenemem heralde neyse yasayip gorecez artik
nesecim esiminde ilk tecrubesi ama gayet guzel yapiyo valla hemde hic acimiyor..ilk gittigimiz gun hemsire verdi esimin eline igneyi soyle yapicam boyle yapican hadi yap bakalim dedi esimde yok canim siz yapin bi once ben goreyim dedi..oyle ilk gunu hemsire yapti gosterdi, simdide esim yapiyor 2 haftadir..doktorunuza bi danisin bakalim...burda her koyun kendi bacagindan asiliyor
Ayyy çok güzel yükselmiş değerin Şekercim maaşallah sizeilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukurbutun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..
ilki 186 idi ikinci 454 cikti canim, iyi gidiyor gibi insallah...haftaya carsamba yine kan testi var..ultrason icin taa mayis 1 verdi normalden biraz gec gibi..benim butun tedavi beklemekle geciyor zaten:) bugunlerede cok sukurbutun arkadaslarim tatsin insallah bu duyguyu..
Canim benim inan kucucuk bir an butun bu zorluklarla gecen zamani sana unutturacak bi anda silinip gidecek tum sikintilar sn sadece bunu dusun ben evlendigim gunden beri hep bi bebegim olsun istedim ilk bekleyisim iki yil sonra bitti rabbim bana cok buyuk sikintilar ve zorluklar sonrasi anneligi tattirdi kizimi ilk gordugum ani asla unutamam inan boyle bi duygu yok butun dunya siliniyo gozunde ... ve sonrasinda yine o bekleyis ama inan sonrasi bana cok daha zor cok daha agir geldi ikinci bekleyisim de 2.5 yil surdu ilk iki yildan cok ama cok daha agirdi cunku ben o duyguyu ogrnmistim artik neyi bekledigimi neyi ozledigimi cok daha iyi biliyodum cunku yine cok uzun yollardan gectim ama inancimi hic kaybetmedim ve Rabbim sukurler olsun o guzel duyguyu bana tekrar nasip etti insallah hersey cok guzel olucak inan benim tum yasadigim acilar silinip gitti senin icinde insallah guzel gunler gelecek ...
İyi aksamlar kizlar nasilsinz ?
Ben bisey sorcktim 17haftalik hamilyim transferden beri hibor (kan sulandirici ) igne kullaniyorm . Gobegimden yapiyordum ama artk gobegim buyudukce yapamiyorm bebegme gelir die , bacadan ve koldan yapiliyormus ama tam olrak nereye yapmam gerek bilgisi olan var mi ??? Birde bu kan sulandirici igne vucuddaki pihtilasmadan dolayi veriliyo ya bu igneyi kullananlar normal dogum yapabiliyor mu acaba ? Merak ediyorm bilgisi olan varsa simdiden tesekkur ediyorm 😗😗
Edacik maasallah buyumus bebisin igne bende kullaniyorum benimkinin adi oksapar ama icerikleri ayni oluyo bende gobektem yapiyorum bu igneyi hamileliginde kullanmis ve dogum yapmis bi arkadasim var o sonuna kadar gobekten yapti canim bu ignelerin ucu zaten kisacik arti deriyi iki parmak arasinda sikistirip yapiyoruz yani derinin altina oyuzden bebege gelmesi soz konusu bile olamaz bence endise etme bacaga ve kola nasil yapildigini bendebilmiyorum saglik ocagina gidip hemsireyle gorusursen en dogru bilgiyi verecektir Allah kolaylik versin canim yavrunu bagislasin.
eda cim sana bi sorum olucak sen ilk uc ayda kilo aldin mi benim yarin 12.haftam doluyo ama henuz hic kilo alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?