2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah kuzucuklarini sana bagislasin inşallah temiz ciksin taramaniz sag salim alin kucaginiza cnm

Maasallah canim cok sevindim gayet iyi degerin doktor hem kese hem kalp atisi icin ayri ayri cagirmak istememis oyuzden oyle gec vermis olsun ikisini birden gorursun insallah

Maasallah canim cok sevindim gayet iyi degerin doktor hem kese hem kalp atisi icin ayri ayri cagirmak istememis oyuzden oyle gec vermis olsun ikisini birden gorursun insallah

sagol canim, galiba oyle dusunduler..hayirlisi artik..iyi bak bebisine:) cuma iyi haberlerini bekliyoruzzz

Kizlar bu progesteron ignesini esim yapsa olurmu kullananlar sizler naptiniz yarin transferim hemsire yada saglik personelimi bulmamiz gerekiyo?

Kizlar bu progesteron ignesini esim yapsa olurmu kullananlar sizler naptiniz yarin transferim hemsire yada saglik personelimi bulmamiz gerekiyo?

canim ilk gunumuzde hemsire gosterdi esime nereye ve nasil yapacagini..esim yapiyor benim hep..yerini gosterdiyse esin yapabilir bence..

Cnm bende bu tedavimde kullanacam cjmartesinden itibaren bende dusunuyorum heralde esim transferden sonra igneci getirecek eve hayirlisi olsun inss cnm transferin yarin guzel gecsin senin icin
canim ilk gunumuzde hemsire gosterdi esime nereye ve nasil yapacagini..esim yapiyor benim hep..yerini gosterdiyse esin yapabilir bence..
Cnm oyle kolaymi yapmasi normal igne degilmi bu esin yapiyorsa iyiymis benimkine ben guvenemem heralde neyse yasayip gorecez artik

nesecim esiminde ilk tecrubesi ama gayet guzel yapiyo valla hemde hic acimiyor..ilk gittigimiz gun hemsire verdi esimin eline igneyi soyle yapicam boyle yapican hadi yap bakalim dedi esimde yok canim siz yapin bi once ben goreyim dedi..oyle ilk gunu hemsire yapti gosterdi, simdide esim yapiyor 2 haftadir..doktorunuza bi danisin bakalim...burda her koyun kendi bacagindan asiliyor

Dogru cnm siz yurtdisinda olunca sizin icin daha zordur bi sure vurulayim artik gerisini sonra dusunuruz cnm tskler

İyi aksamlar kizlar nasilsinz ?
Ben bisey sorcktim 17haftalik hamilyim transferden beri hibor (kan sulandirici ) igne kullaniyorm . Gobegimden yapiyordum ama artk gobegim buyudukce yapamiyorm bebegme gelir die , bacadan ve koldan yapiliyormus ama tam olrak nereye yapmam gerek bilgisi olan var mi ??? Birde bu kan sulandirici igne vucuddaki pihtilasmadan dolayi veriliyo ya bu igneyi kullananlar normal dogum yapabiliyor mu acaba ? Merak ediyorm bilgisi olan varsa simdiden tesekkur ediyorm 😗😗

Ayyy çok güzel yükselmiş değerin Şekercim maaşallah size
çok sevindim valla içim rahatladı... İnsanın başına kötü bir tecrübe gelince hep temkinli oluyor sevinirken bile... İnşallah sen artık hep güzel haberler paylaşırsın canım.

Günaydın canlar masallah kuzu değerin cok guzel herşey boyle guzel geçsin Insallah kucağını aldığın gunleride göstersin rabbim sağlıkla Allahım nekadarbuyuk dimi aarkadaşlar neyler eyler MEVLAM en GUZELINI Eyler

canım benim içten arkadaşım benim aminnnn allah razı olsun senden..

aaaaaaaaaaaaaaa canım benim ya.hadi atlattın inşallah:)geç olsun güç olmasın hepimizinki bizede dua edermisin artık bende hamileyim demek istiyorum hemde devam etsin istiyorum

Edacik maasallah buyumus bebisin igne bende kullaniyorum benimkinin adi oksapar ama icerikleri ayni oluyo bende gobektem yapiyorum bu igneyi hamileliginde kullanmis ve dogum yapmis bi arkadasim var o sonuna kadar gobekten yapti canim bu ignelerin ucu zaten kisacik arti deriyi iki parmak arasinda sikistirip yapiyoruz yani derinin altina oyuzden bebege gelmesi soz konusu bile olamaz bence endise etme bacaga ve kola nasil yapildigini bendebilmiyorum saglik ocagina gidip hemsireyle gorusursen en dogru bilgiyi verecektir Allah kolaylik versin canim yavrunu bagislasin.
eda cim sana bi sorum olucak sen ilk uc ayda kilo aldin mi benim yarin 12.haftam doluyo ama henuz hic kilo alamadim

Canim bebeginin gelisimi guzel ilerliyorsa endise etme,ben 17. Haftanin icindeyim sadece 1 kilo aldim.drumuz bebek gayet saglikli cok kilo almamanda iyi birsey son 3 ay su icsen yarayacak dedi.

Kizlar transferimi oldum 2tane yavrumu aldim simdi evime yatmaya gidiyorum:) 19 nisan test gunum dualarinizi bekliyorum.

progesteron ignelerim icinde hemsire bulduk hergun gelip yapicak drum saglik personeli disinda yapilmadi sakincali dedi.

allah yar ve yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…