2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cok sukur masallah canim degerin cok guzel kat kat ertsin insallah Allah kucagina almayi nasip etsin darisi tum kardeslerimizin basina insallah

insallah insallah canim topigimizde hamis olmayan kalmayacak Allahin izniyleee, sevincimiz katlanarak artsin hergun...ayrica tecrubelerine talibim, tecrubeli anne:)

kizlar simdi hemsire aradi degerim 186 imis..Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhhh

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

:81::81::81::81::81::80::80::80::80::80::80::79::79::79::79::79::79:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

işte bu yaaaaaaaaaaaaaaa

Rabbim nazardan saklasın

evet canım çok şükür tekrar gözün aydın olsun9 ay göbüşünde dursunsonra kucağında olsun

tek dilegim sizlerinde hemen arkamdan gelmenizz mutlulugumuz tam ve daim olsun insallahhh, dularim sizlerle canlarim...

tek dilegim sizlerinde hemen arkamdan gelmenizz mutlulugumuz tam ve daim olsun insallahhh, dularim sizlerle canlarim...

duam dualarının kabul olması canımALLAH C.C senden razı olsungüzel yüzün ve güzel kalbin her zaman gülsün canım benim

a.s cnm bendende ona soylersen bidahiki gorustugunde sevinirim inss hemencecik iyilesip aramiza donecek inss ictigi ilaclari sifa olsun yarasin kocaman opuyorum
Sende calismaya baslamissin kolay gelsin cnm

kizlar simdi hemsire aradi degerim 186 imis..Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhhh
Oooooo cok sukur cnm allah tamamina erdirsin insss :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Oh be sonunda güzel haberler gelmeye başladı😊 Allah nazarlardan korusun bebeğini🙏🙏🙏

inanamiyorum valla hala sanki bana degilde baskasina yaziyormusuz gibi, insan hic kendi basina gelmicek zannediyor, ama asla kotu duusncelere boyun egmek yok, burda her zaman birbirimize destek olacagiz..insallah hepimiz saglikli bebecikler dunyaya getirecegiz..sagol canim benim..

nesecimmm, hadi bizi yalniz birakmayin, hepnizin tek tek sirayla hamis haberleriniz alicaz insallahhhhhhh cok tesekkur ederim tatlim hala idrak etmis degilim durumu

canım benim inşallah Allahım dualarımızın hepsini kabul edecek. Hepimiz baharı göreceğiz. Rabbime inancımız sonsuz.

Herkes mutlu olsun inşallah

nesecimmm, hadi bizi yalniz birakmayin, hepnizin tek tek sirayla hamis haberleriniz alicaz insallahhhhhhh cok tesekkur ederim tatlim hala idrak etmis degilim durumu
ayy cnm benim inss taze hamisim bolbol dua et bize

canım benim inşallah Allahım dualarımızın hepsini kabul edecek. Hepimiz baharı göreceğiz. Rabbime inancımız sonsuz.

Herkes mutlu olsun inşallah

İnss cnm benim niye agliyon sen bakim inss sirasiyla hepimiz hamis kalacagiz uzulme bakim sil göz yaslarini:

Neşecimtabii söylerim tatlımsağol canım iş hayatına kaldığım yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…