- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
ayy canim benim insallah, kizzzzzz ikiyemi bolundu yoksam:))) biz tek olsun diye tek koydurmustukAllah ne veririse kabulumuzzz
Kiz evden senin icin girdim ne oldu sonuc yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canim benim insallah, kizzzzzz ikiyemi bolundu yoksam:))) biz tek olsun diye tek koydurmustukAllah ne veririse kabulumuzzz
Kiz evden senin icin girdim ne oldu sonuc yaaaaa
canim benim saol yaaa. bende az evvel aradim benim hemsire yeni gelmis. doneceklermis bana, bunlarin her isi yavas anacimsuanda ogle tatili zaten..belkide doktoru bekler konusmak icin sonra arar..bilemiyorum..
canim benim saol yaaa. bende az evvel aradim benim hemsire yeni gelmis. doneceklermis bana, bunlarin her isi yavas anacimsuanda ogle tatili zaten..belkide doktoru bekler konusmak icin sonra arar..bilemiyorum..
Burada aksam 20:30 saat hehe :) arada girip bKcam sen yaz lütfen :)
kan değerin çok güzel çıkacak canımMerakla bekliyoruz
![]()
yazarim canim merak etme![]()
canım arkadaşlarım az önce bebek34 ile konuştumhepinize selamlarını ve sevgilerini yolladı.doktoru ilaçlara cevap verdiğini böyle giderse 1 aydan önce hastaneden çıkabileceğini söylemiş
6 ay boyunca ilaç tedavisi olacakmış.Rabbim şifasını versin inşaALLAH
cicibebem, bebek34 seni özellikle sordu:44: canım cicibebem seni hepimiz çok merak ediyoruz nerelerdesin bize bir haber versen:44:
kalinkan canim cok sagol du bakim simdi deniyim su foto isini, cumartesi gunku yani 9. gunku testi yukliyim sen bi bak:))Eki Görüntüle 1056082
hadı yaaa daha ne zaman arayackalr kıııversınler su mujdelı haberııı
valla bende ona bakıyorummmm yaa hadı hayırlısı kesın pozıtıfdee
Nasılsın bu arada canmmm![]()
CANIM BUNUDA SAKLARSINN ARTIK BEBİŞİN İLK FOTOSU![]()
ayyyyy cok sevindim canimm, insallah biran once toparlanip donecek aramizacanim bidaha ararsan cok cok selam soyle bendende hemencecik iyilesecegine inaniyoruz
kan sonucu iyice gerilim yaratti vallahi canimcim, haber alamadikca geriliyorum:18::18: sen iysiindir umarim, is hayatina alismak zor oldumu![]()
iyiyim canım bugün benim için yorucu bir gündüsen nasılsın canım
![]()
heheh ilk fotosunu transferde vermislerdi canim buda ikinci fotosu olsun, ayyy cokta havaya girmek istemiyorum ama hicte negatif dusunmek istemiyorummmm
tatillerden sonra donmek hep yorucudur canim kolay gelsin:) ben iyiyim cok sukur tuhaf gebelik belirtileri yasiyorum mesela hafif bi burun kanamasi gibi (ozellikle sildigimde), afedersin sikca cikan mide gazi gibi..bunlarda belirtiymisAllahim sonumuzu hayir etsin hepimizin..
amiiiiiiinnnnnnnn canım hamilelikte gaz çooookkk olurmuş![]()
iyi bi heyecan oldu canim hepimizeGaliba doktorla gorusmeyi bekliyor bende anlamadimki, ilacin dozunumu soracak napacak...
iyiyim canım bugün benim için yorucu bir gündüsen nasılsın canım
![]()
gazgirl oldum ciktim, hic yakisiyormugegirmenin daha hos bir adi yokmu yaaaa, mideden gaz salinimi diyelim:) esim saydi saatte 20 yi buldu hafta sonu vallahi:))) normalde yapmam oyle seylerr
(