2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim benim saol yaaa. bende az evvel aradim benim hemsire yeni gelmis. doneceklermis bana, bunlarin her isi yavas anacimsuanda ogle tatili zaten..belkide doktoru bekler konusmak icin sonra arar..bilemiyorum..

Burada aksam 20:30 saat hehe :) arada girip bKcam sen yaz lütfen :)

canım arkadaşlarım az önce bebek34 ile konuştum hepinize selamlarını ve sevgilerini yolladı.doktoru ilaçlara cevap verdiğini böyle giderse 1 aydan önce hastaneden çıkabileceğini söylemiş6 ay boyunca ilaç tedavisi olacakmış.Rabbim şifasını versin inşaALLAH

cicibebem, bebek34 seni özellikle sordu:44: canım cicibebem seni hepimiz çok merak ediyoruz nerelerdesin bize bir haber versen:44:

canim benim saol yaaa. bende az evvel aradim benim hemsire yeni gelmis. doneceklermis bana, bunlarin her isi yavas anacimsuanda ogle tatili zaten..belkide doktoru bekler konusmak icin sonra arar..bilemiyorum..

kan değerin çok güzel çıkacak canım merakla bekliyoruz

ayyyyy cok sevindim canimm, insallah biran once toparlanip donecek aramiza canim bidaha ararsan cok cok selam soyle bendende hemencecik iyilesecegine inaniyoruz

kan sonucu iyice gerilim yaratti vallahi canimcim, haber alamadikca geriliyorum:18::18: sen iysiindir umarim, is hayatina alismak zor oldumu

canım bunlar tatlı heyecanlar inşaALLAH 9 ay boyunca herşey çok güzel olacak.bugün pazartesi olduğu için çok yoğun bir iş günü oldu.alışmaya gayret ediyorum

iyiyim canım bugün benim için yorucu bir gündüsen nasılsın canım

tatillerden sonra donmek hep yorucudur canim kolay gelsin:) ben iyiyim cok sukur tuhaf gebelik belirtileri yasiyorum mesela hafif bi burun kanamasi gibi (ozellikle sildigimde), afedersin sikca cikan mide gazi gibi..bunlarda belirtiymis Allahim sonumuzu hayir etsin hepimizin..

amiiiiiiinnnnnnnn canım hamilelikte gaz çooookkk olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…