kızlar hepinize selamlar
nasılsınız, sizleri çokkkk özledim, yoğun iş temposunun peşine kayınpederimin rahatsızlığı girince sizlerden iyice uzak düştüm ne yazık ki... (bir de kk da sanırım birşeyler olmuş, şifremi kabul etmedi günlerce site... şifre değişikliği talebimde anca gerçekleşti.) yoğunluktan şikayet eden ben, şimdilerde eve bile anca yatmaya gidiyorum... önce işe, işten çıktıktan sonra kayınpederime gidiyoruz. anlayacağınız saat 8'de evden çıkıp gece 23 ekadar süren bir maratondayım sanki... inanın dün gece yatağa yattığımda ağladım artık, herşey karıştı. tedavim bile belirsizleşti bu süreçte.. Asla şikayet etmiyorum ama yorulduğum gerçeğini de artık saklayamıyorum kimseden... Allah büyük, yeter ki dermansız dert vermesin hiçbirimize...
kızlar bahar geldi, nisan yağmuru deyip durdum hatırlarsanız, akşam nisan yağmuru altında ıslandım biraz, ama tam istediğim gibi olmadı... yoğun yağmur altında yıkanacağım neredeyse... siteden uzak kalmak zorunda kaldığım bu sürede bebekten ve amayadan haberlerinizi almaya çalıştım, fırsat buldukça girip haberlerinizi okumaya çaba gösterdim, sizinle üzüldüm, sizinle ağladım, sizinle güldüm... sizinle dua ettim... güzel haberler bu sıkıntılı süreçte bana ilaç oldu, yüzümü güldürdü.. üzücü haberler duaya daha da sıkı sıkıya sarılmama sebep oldu...
kalbimdesin, canım benim, gerisini söylemeyeceğim...
alfabecim ve unbelivable harika haberlerinizle çoook mutlu oldum....çoookkk...
yine ne zaman gelirim bilmiyorum kızlar, ama hep yüreğimdesiniz, dualarımdasınız...
yüreklerinizde ve dualarınızda olmak dileğiyle... hepinizi çooook öpüyorum...