evet tatlim yaa valla hala esimde bende pek inanamiyoruz..bakalim ne gelicek kan sonucu:18::18::18: bizi bebelerimizi yaklastiran bir gun olmasi dilegiyle tatlim, seninde az kaldiiiiiiiii
canım benim ya darısı başımıza
amin canim benim, her zaman dularimdasiniz..ama yinede su kan sonucunu bi ogrenseydikkk:))
kızım ikinci çizgi gayet net.hemde iki testtede aynıysa yanılmaz korkma.dua et yeter :) kaç saat kaldı sonuca
daha 1 saat oldu canim kan vereli..simdi test isi soyle oldu.ben bi marka aldim icindeki bi test bu resmi yukledigim oteki testte digitaldi yani ekrannda sadece yes yaziyo, ertesi gunu baska bir test aldim ozellikle baska bir marka, ondada baska bi isaret cikiyo, yani pek karsilastiramadimartik kani beklicez..heralde en az 2 saat sonra ararlar..
eet türkiyedede öyle testler farklı farklı.2 saate meraktan çatlarız kız
Alfabeeee senin için de çok mutlu oldum, Allah tamamına erdirsin..
Cuma günü için heyecanla bekleyeceğim.
Candan tebrik ederim.
Canım ya, ben de heyecanla bekliyorum . İnşallah sevincim kursağımda kalmaz.
ay insallah alfabecim hevesimiz kursagimizda kalmaz..ama senin kan degerin gayet guzel panik yapma, bekelim benimki ne cikacakk:18::18::18:
Canım senin bugün değil miydi?
bugunde aramizda 8 saat fark var 1 saat once kan verdim bekliyorummm
bugunde aramizda 8 saat fark var 1 saat once kan verdim bekliyorummm
Ben onu düşünmedim tabi hiç.Hadi bakalım, kaç saat sonra tekrar girip bakayım sonucunu öğrenmek için?
hadı hayırlısı canımmmm haber ver mutlaka
Amin cnm amin inssssss guzel bir degerle döneceksin bize insshepinize ayri ayri guzel dilek ve temennilerinz icin cok cok tesekkur ediyorum, mesaj kutum dolmus tasmis sanirim ayri ayri alinti yapamadim kusura bakmayin nolur, hepiniz aklimda ve dualarimdasiniz..kocaman bir aile olduk hepinizi seviyorum:) hafta sonu idrar testinden sonra pek giremedim, esim yasak koyduarada kacak okudum ama yazamadim..pazar gunude testimi tekrarladim, oda pozitif cikti cok sukur, az once kan verdim geldim birkac saate sonucunu ogrenecegim:18::18: Allahim hepimizin yuzunu guldursun, topigimizde hamile olmayan kalmasinnnnnnnnn insallahhhhhhhh
Agzindan bal damliyor inss cnmayagimi surucam canim Allahin izniyle hamis olmayan kalmayacak topikteee
cnm cok belirgin masallah guzel haberler vereceksin az kalmiskalinkan canim cok sagol du bakim simdi deniyim su foto isini, cumartesi gunku yani 9. gunku testi yukliyim sen bi bak:))Eki Görüntüle 1056082
Amin cnm amin inssssss guzel bir degerle döneceksin bize inss
Agzindan bal damliyor inss cnm
cnm cok belirgin masallah guzel haberler vereceksin az kalmis
nesecim sevinclerimiz tam olsun, hep birlikte sevinmek nasip olsun arkadasim...
kalinkan canim cok sagol du bakim simdi deniyim su foto isini, cumartesi gunku yani 9. gunku testi yukliyim sen bi bak:))Eki Görüntüle 1056082
Ohooooo maasallah gayet guzel cikmis ben sana diyim 200 uzerinde bideger gelecek insallah ayy heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?