2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cok iyi etmissin zira insan hastaneye gidince hasta oluyor vallahi..

Amayacim,zaten dedigin gibi kurlerin senin haziran basi bitiyordu.orda nasil isliyor bilmiyorum ama bikac kez gidip durtersen isler hizlanir diyorum.kurulda kurula dosyan gecerken kendin hizlandirabilirsin,bizim burda oylede:))

Nazancım sende sıkıntılı bir dönemdesin inşaALLAH güzel sonuçlarla bu zamanı atlatırsın Rabbim şer gibi gözüken bu durumdan hayırlarla çıkmanı nasip etsin.canım umutsuz olma kaderde ne varsa onu yaşıyoruz bir gün mutlaka bizimde yavrularımız olacak benim teyzemin oğlundada canlı sperm yoktu tese oldu tüp bebekle belki %10 dedi doktor paraları yoktu devlet hastanesinde rapor çıkarmaya çalışıyordu hep bi aksilik oldu neyse sıraya girdiler bekliyorlar tabii ne arayan ne soran aradan 6 ay felan geçti bizim gelin çok hastalanıyor acile götürüyorlar hamilelik varmı ona göre ilaç vereceğiz diyor doktor gelin adetim geçti diyor kanda bir bakılıyor hamile doğal yoldan kızı oldu ilkokul 2 ye gidiyor mucize çok sadece sıramız geldikçe gerçekleşiyorRabbim çok bekletmesin tedavili yada tedavisiz

iyiyim tatlım sen nasılsın

kızlar yarın iş başı yapıyorumerken yatacağım şimdilik ALLAH'A emanet oluniş yerinde fırsat bulursam görüşürüz.iş çıkışı anneme gideceğim c.tesi sabahı Ankaraya yolcuğumuz olacak büyük bir ihtimal pazar günü gece döneriz. pazartesi günü görüşmek dileği ile hepinizi

Cnm iyi geceler gulegule git gel inss cnm

güle güle git yolun acık olsun canım benımmmmiyi geceler

iyi geceler demeyi unutmuşumbirde benim 2.tüpte opuya 3 gün kala amipli dizanteri teşhisi ile 3 gün karantinalı odada yattım resmen komaya girmiştim ALLAH'ım ne çekmiştim anlatamamopuyu ileri bir güne aldılar v.s...v.s... hepimiz bu türde aksilikler yaşıyoruz ama bu yolda ilerlememize engel olmasına izin vermeyelim canlarım

Güle güle git cnm görüşürüz

Canim arkadasim cok bekledin cok emek verdin ama bu n inaniyorum ki bu sefer hersey cok guzel olucak Allah in izniyle bebisin seninle kalacak tum bu gunleri bi anda unutacaksi ogunler geldiginde insallah burada bayram yapacagiz

Canim benim ya inan sn bitanesin yaaa senin gibi birini tanidigim icin cok cok mutluyum inan hersey cok guzel olucak sen bunu biliyosun zaten ve biz seninle bir basari hikayesi basligiyla hikayelerimizi yazacagiz Allah in izniyle...

Nazan cim tatlim hiic bozma moralini Allah in izniyle o bebis o gobuse yerlesecek vakti gelince Rabbim herseyin vakti zamanini kararlastirlistir elbet eger polip varsa bence tedaviye baslamadan once onlardan kurtulmalisin tup doktorunla gorus gerekirse histereskopi olursun tertemiz olsun ki gobisin bebisin yerlessin

bitanem olsun o heyecan bile güzel ama dimi benmde tüp bebişim nazlı nazlı gelecek galiba nisan sonundaki adetle başlicam bende hadi bol bol vitaminlere yüklen bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…