2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yarın yine gidiyorum... hayırlısı şekerim.... ben zaten kendime hazirana hazırladığımdan çok problem etmiyorum şimdilik ama tabi bi yanım da en azından raporun hazır bi şekilde elimde olmasını istiyor.... ilk tedavimi temmuzda yapmıştım geçen yıl, o zamandan beri de hiç transfer yaşayamadım malesef.... bugün beklerken fark ettim ki orda beklerken acayip geriliyorum, gözlerimi kapadım kulaklığımı taktım müzik dinledim ve burnumdan derin deri nefesler alıp ağzımdan vermeye çalıştım... rahatladım azıcık.....

cok iyi etmissin zira insan hastaneye gidince hasta oluyor vallahi..

yarın yine gidiyorum... hayırlısı şekerim.... ben zaten kendime hazirana hazırladığımdan çok problem etmiyorum şimdilik ama tabi bi yanım da en azından raporun hazır bi şekilde elimde olmasını istiyor.... ilk tedavimi temmuzda yapmıştım geçen yıl, o zamandan beri de hiç transfer yaşayamadım malesef.... bugün beklerken fark ettim ki orda beklerken acayip geriliyorum, gözlerimi kapadım kulaklığımı taktım müzik dinledim ve burnumdan derin deri nefesler alıp ağzımdan vermeye çalıştım... rahatladım azıcık.....

Amayacim,zaten dedigin gibi kurlerin senin haziran basi bitiyordu.orda nasil isliyor bilmiyorum ama bikac kez gidip durtersen isler hizlanir diyorum.kurulda kurula dosyan gecerken kendin hizlandirabilirsin,bizim burda oylede:))

Kizlar merhaba,iyi haftasonlari;
Bugun test sonucum tabi ki dusuk cikti:4,3...surpriz bebegi kim kaybetti ki ben bulayim:43:gecen gun gebelik ihtimalini dusunen kadin doktordu.kadin heryerde kadin iste,daha duygusal.beni bosu bosuna heveslendirdi:14:bugun sonucu benim esas dr a anlattim,ee sifir yani dedi:)) erkekler o acidan daha iyiler,net ve gercekciler..neyse muayene etti.yumurta catlamamis,kist olmus.rahim icinde de polip mi ne olduguna karar veremedigi bisii gordu:26: onumuzdeki aya kaldim,dolayisiyla da kabaca transfer mayis sonuna kaldi,en iyi ihtimalle..reglin2.gunu gidip kontrol olacagim,bunlar gecmis mi diye..ufff, tedaviye baslayabilmek de ayri olaymis meger...
İlginiz icin tesekkurler.haftasonu icin kayinvalidemlere gidiyoruz.sali donecegiz,araya yakin arkadasimi da sikistiracagim insallah..
Hepinizi opuyorum:16::16:

Unbelivable,senin sonucunu merakla bekliyor olacagim.p.tesi aksam sana bakacagim:16:

Nazancım sende sıkıntılı bir dönemdesin inşaALLAH güzel sonuçlarla bu zamanı atlatırsın Rabbim şer gibi gözüken bu durumdan hayırlarla çıkmanı nasip etsin.canım umutsuz olma kaderde ne varsa onu yaşıyoruz bir gün mutlaka bizimde yavrularımız olacak benim teyzemin oğlundada canlı sperm yoktu tese oldu tüp bebekle belki %10 dedi doktor paraları yoktu devlet hastanesinde rapor çıkarmaya çalışıyordu hep bi aksilik oldu neyse sıraya girdiler bekliyorlar tabii ne arayan ne soran aradan 6 ay felan geçti bizim gelin çok hastalanıyor acile götürüyorlar hamilelik varmı ona göre ilaç vereceğiz diyor doktor:53: gelin adetim geçti diyor kanda bir bakılıyor hamile doğal yoldan kızı oldu ilkokul 2 ye gidiyor :34:mucize çok sadece sıramız geldikçe gerçekleşiyor:16::16::16:Rabbim çok bekletmesin tedavili yada tedavisiz:54::54::54::54:

canımmm nasılsın hayatımmmm:16::16::16:

ya neden böyle yapıyosun anlamadım belkıde asılamayla yırtacaksın tüpe gerke kalmadan burda çok kişi tüp yaptıracagı ay hamıle kalıyor allaha guven ve ınan belkı mucızen böyle gelecek canmmm :24::24:dua et duaa rabbımden hayırlısını ıste ve gercekten ınan olumsuz olma en buyuk ılacın pozıtıf olman bunu unutma inş pozıtıfı görursun burayada yazarsın rabbım yemesın emeklerini

iyiyim tatlım:16: sen nasılsın:16::16:

kızlar yarın iş başı yapıyorum:30:erken yatacağım şimdilik ALLAH'A emanet olun:16::16::16:iş yerinde fırsat bulursam görüşürüz.iş çıkışı anneme gideceğim c.tesi sabahı Ankaraya yolcuğumuz olacak büyük bir ihtimal pazar günü gece döneriz. pazartesi günü görüşmek dileği ile hepinizi:54::54::54::54::54::54:

kızlar yarın iş başı yapıyorum:30:erken yatacağım şimdilik ALLAH'A emanet olun:16::16::16:iş yerinde fırsat bulursam görüşürüz.iş çıkışı anneme gideceğim c.tesi sabahı Ankaraya yolcuğumuz olacak büyük bir ihtimal pazar günü gece döneriz. pazartesi günü görüşmek dileği ile hepinizi:54::54::54::54::54::54:

Cnm iyi geceler gulegule git gel inss cnm :16::16::54::54:

güle güle git yolun acık olsun canım benımmmm:3::3::3:iyi geceler:48:

iyi geceler demeyi unutmuşum:3:birde benim 2.tüpte opuya 3 gün kala amipli dizanteri teşhisi ile 3 gün karantinalı odada yattım resmen komaya girmiştim ALLAH'ım ne çekmiştim anlatamam:50:opuyu ileri bir güne aldılar v.s...v.s... hepimiz bu türde aksilikler yaşıyoruz ama bu yolda ilerlememize engel olmasına izin vermeyelim canlarım:16::16::16::16::54::54::54::54:

Güle güle git cnm görüşürüz :3: :54:

Canim arkadasim cok bekledin cok emek verdin ama bu n inaniyorum ki bu sefer hersey cok guzel olucak Allah in izniyle bebisin seninle kalacak tum bu gunleri bi anda unutacaksi ogunler geldiginde insallah burada bayram yapacagiz

iyi geceler demeyi unutmuşum:3:birde benim 2.tüpte opuya 3 gün kala amipli dizanteri teşhisi ile 3 gün karantinalı odada yattım resmen komaya girmiştim ALLAH'ım ne çekmiştim anlatamam:50:opuyu ileri bir güne aldılar v.s...v.s... hepimiz bu türde aksilikler yaşıyoruz ama bu yolda ilerlememize engel olmasına izin vermeyelim canlarım:16::16::16::16::54::54::54::54:

Canim benim ya inan sn bitanesin yaaa senin gibi birini tanidigim icin cok cok mutluyum inan hersey cok guzel olucak sen bunu biliyosun zaten ve biz seninle bir basari hikayesi basligiyla hikayelerimizi yazacagiz Allah in izniyle...

Bugun test sonucum tabi ki dusuk cikti:4,3...surpriz bebegi kim kaybetti ki ben bulayim:43:gecen gun gebelik ihtimalini dusunen kadin doktordu.kadin heryerde kadin iste,daha duygusal.beni bosu bosuna heveslendirdi:14:bugun sonucu benim esas dr a anlattim,ee sifir yani dedi:)) erkekler o acidan daha iyiler,net ve gercekciler..neyse muayene etti.yumurta catlamamis,kist olmus.rahim icinde de polip mi ne olduguna karar veremedigi bisii gordu:26: onumuzdeki aya kaldim,dolayisiyla da kabaca transfer mayis sonuna kaldi,en iyi ihtimalle..reglin2.gunu gidip kontrol olacagim,bunlar gecmis mi diye..ufff, tedaviye baslayabilmek de ayri olaymis meger...
İlginiz icin tesekkurler.haftasonu icin kayinvalidemlere gidiyoruz.sali donecegiz,araya yakin arkadasimi da sikistiracagim insallah..

Unbelivable,senin sonucunu merakla bekliyor olacagim.p.tesi aksam sana bakacagim:16:

Nazan cim tatlim hiic bozma moralini Allah in izniyle o bebis o gobuse yerlesecek vakti gelince Rabbim herseyin vakti zamanini kararlastirlistir elbet eger polip varsa bence tedaviye baslamadan once onlardan kurtulmalisin tup doktorunla gorus gerekirse histereskopi olursun tertemiz olsun ki gobisin bebisin yerlessin

bitanem olsun o heyecan bile güzel ama dimi :1: benmde tüp bebişim nazlı nazlı gelecek galiba nisan sonundaki adetle başlicam bende :1::1: hadi bol bol vitaminlere yüklen bu arada :54:

Back