2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim benim sen yeterki umudunu yitirme inancini kaybetme Rabbimden umit kesme Allah dualari elbet isitendir ben bu yolda inancimi bi an bile kaybetmedim 5 yildir cok farkli sureclerden gectim duamin kabul olmayacagini hic dusunmedim vakti geldiginde Rabbim banada nasip edecek insalah dedim hep insallah sizlerinde guzel haberleriyle sevinecegiz burada

canım maşallah sübhanallah bebişin gayet iyiymiş çok sevindim inan inşallah ikili testin de tertemiz çıkar. Senden güzel haberler aldıkça çok seviniyorum. Rabbim yavrunu sağlıklı şekilde sana ve eşine bağışlasın inşallah :16:

selam kızlar bugün fakültede saat 15 de randevum vardı, peki noldu saat 5ten sonra ancak girebildim doktorun yanına ve sekreterler çıkmıştı.... doktor dediğim de doktorun kendisiyle değil asistanı ile görüştüm.... sende yumurta rezervi azlığı var dedi, evet biliyorum dedim, doktor beye sorayım rapor çıkması uygun mu diye dedi ve dışarıda beklememizi söyledi.... sonrada rapor çıkması uygundur diyip yarın gidip belgelerimi teslim etmemi söyleyip bizi bi güzel gönderdi..... doktor ayın 11inde hastaneden ayrılacakmış, yeni doktorun mayıs ortası yada haziran başı gibi gelmesi bekleniyormuş.... yani beklemeye devam edicez bi süre daha.... yarın gidip belgelerimi vercem....

nasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn:52::52:

canım ben de iyiyim:16:.yarın iş başı yapıyorum biraz stresliyim :18:bugün bir delilik yaptım.:27:Eminönüne gittim:52::52::52::52:canım inşaALLAH Pazar günü güzel haberler verirsin :49:idrarda çift çizgi çıkmazsa üzülme bu sonucun negatif olduğu anlamına gelmez:20:tamam mı?canım:29: üzülmek yoookkkk:20::34:

nasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn:52::52:

az kalmış tatlım ya maşallah.rabbim nasıl dışarıda 6 gün durduysa embriyolar inşallah rahmindede durmasını nasip eylesin sana..o duayı bol bol abdestliyken oku rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :46:

selam kızlar bugün fakültede saat 15 de randevum vardı, peki noldu saat 5ten sonra ancak girebildim doktorun yanına ve sekreterler çıkmıştı.... doktor dediğim de doktorun kendisiyle değil asistanı ile görüştüm.... sende yumurta rezervi azlığı var dedi, evet biliyorum dedim, doktor beye sorayım rapor çıkması uygun mu diye dedi ve dışarıda beklememizi söyledi.... sonrada rapor çıkması uygundur diyip yarın gidip belgelerimi teslim etmemi söyleyip bizi bi güzel gönderdi..... doktor ayın 11inde hastaneden ayrılacakmış, yeni doktorun mayıs ortası yada haziran başı gibi gelmesi bekleniyormuş.... yani beklemeye devam edicez bi süre daha.... yarın gidip belgelerimi vercem....

geç olsun güç olmasın inşallahhhhhhhhh:52:

Kizlar,butun gun disaridaydim.sabah gittim dr.a ,rahimde damar gibi atan bisii gordu,reglin18.gunu mu diye tekrar sordu.ayrica yumurtalikta kist gorunuyor,catlamamis yumurta olabilir dedi.su durumda tedaviye baslayamayiz,kistin yok olmasi gerek diye onumuzdeki aya attilar beni.ama oncelikle de Bhcg testi yaptidiilar.ogleden sonra test sonucu cikti: 5.05:17: hemsire 2gun sonra tekrarlayalim dedi.ben de dollenmenin 4-6gun sonrasi nasil gorunur ki diye sorunca,dollenmenin ertesi gunu bile kanda cikar dedi...boyle.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama dilerim hamileyimdir..bu arada kizlar,sizce bu degerr nasil?henuz beklenen adet gunume 10gun var,olabilir mi?

gebelik var tatlım işte oleyyyyyyyyyyyyyy inşallah değerin yükselir tekrar test yap adete daha 10 gün varmış kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yaaa nedir bu devlet kapılarından çektiğimiz:50:dünyada herşey değişiyor ama bizde halaaaa devlet memurluğu zihniyeti devam (sözüm bizim meclisimizden dışarı)ediyor hııımmm bi bakalım size rapor verecek mi?bu kişilerin inisiyatifine mi?kalan bi şeymiş anlamak çok zor bende yıllar önce İST.Süleymaniye Kadın Doğum hast. gittim rapor için sağlık açısından biz size kısır diyemeyiz ve raporda veremeyiz gel ben sana laparoskopi yapayım dedi doktor:53: şok olmuştum :53:yok kalsın dedim gittim özelde raporsuz tedavi oldum...canım sen bunlarla uğraşırken inşaALLAH kürlerden şifa bulup bebeğine doğal yollardan kavuşursun:16::16::16::16::16:

gebelik var tatlım işte oleyyyyyyyyyyyyyy inşallah değerin yükselir tekrar test yap adete daha 10 gün varmış kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bende son tedavimde Kenzül Arş duasını çok okumuştum.paylaştığın için ALLAH C.C razı olsun.Nazan bugün 2.testini yaptıracaktı ama haber yok inşaALLAH herşey yolundadır:16::16::16::16:(Haticim hafta sonu Ankaraya geleceğim c.tesi gelip pazar döneceğim vaktim fazla olsa idi görüşürdük)

Son düzenleme:
canım bende son tedavimde Kenzül Arş duasını çok okumuştum.paylaştığın için ALLAH C.C razı olsun.Nazan bugün 2.testini yaptıracaktı ama haber yok inşaALLAH herşey yolundadır:16::16::16::16:

Allah sendende razı olsun anlamına bayıldım bende sizle paylaştım.neler yapıyorsun tatlım.ben bu ay ovulasyon testiyle ilişkiyi deniyorum.adetin 8.günü kopkoyu çıktı çizgi.bende hemen eşime yapıştım tabi :emir_bebek::emir_bebek: bugün yaptım çizgi silikleşmiş.ne kadar çabuk yumurtluyorum ben ya :30: meryem ana otu annem getirmişti üzerimde taşıyorum içicezde eşimle.bu ay olmazsa öbür ay tüp bebişimdede bunu denicem :49:

canım yaaa nedir bu devlet kapılarından çektiğimiz:50:dünyada herşey değişiyor ama bizde halaaaa devlet memurluğu zihniyeti devam (sözüm bizim meclisimizden dışarı)ediyor hııımmm bi bakalım size rapor verecek mi?bu kişilerin inisiyatifine mi?kalan bi şeymiş anlamak çok zor bende yıllar önce İST.Süleymaniye Kadın Doğum hast. gittim rapor için sağlık açısından biz size kısır diyemeyiz ve raporda veremeyiz gel ben sana laparoskopi yapayım dedi doktor:53: şok olmuştum :53:yok kalsın dedim gittim özelde raporsuz tedavi oldum...canım sen bunlarla uğraşırken inşaALLAH kürlerden şifa bulup bebeğine doğal yollardan kavuşursun:16::16::16::16::16:

hayır zaten gıcık olduğum ilk randevumda zaten sende erken menopoz riski var, heyete bekletmeyiz hemen evraklarını getir ver işlemlere başlayalım dediler.... sonra hemen getir ver dedikleri evrakları teslim tarihi 3 nisan oldu(15 ocaktı o tarih).... şimdi de evrakları vermek için bekledim zaten ama yarına kaldı.... memur olarak atanmadan önce bildiğimiz gibi memur olmıcam diye söz vermiştim, Allahıma çok şükür ki bildiğiniz memurlardan değilim :1:

insallah nesecim..yumi buyutmeye basladinmi:)
Cnm benimki dondurulmus tedavisi yumilerle isim yok anliyacagin

Cnm hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin sonu bebisli olsun inss cnm

Allah sendende razı olsun anlamına bayıldım bende sizle paylaştım.neler yapıyorsun tatlım.ben bu ay ovulasyon testiyle ilişkiyi deniyorum.adetin 8.günü kopkoyu çıktı çizgi.bende hemen eşime yapıştım tabi :emir_bebek::emir_bebek: bugün yaptım çizgi silikleşmiş.ne kadar çabuk yumurtluyorum ben ya :30: meryem ana otu annem getirmişti üzerimde taşıyorum içicezde eşimle.bu ay olmazsa öbür ay tüp bebişimdede bunu denicem :49:

canım hiçbir zaman ümidimizi kaybetmemeliyiz.:16::16:sağlığımızı bozmayacak herşeyi denemeliyiz bence :34:şifanın nereden geleceği belli olmaz:49::16::16::16::16:

hayır zaten gıcık olduğum ilk randevumda zaten sende erken menopoz riski var, heyete bekletmeyiz hemen evraklarını getir ver işlemlere başlayalım dediler.... sonra hemen getir ver dedikleri evrakları teslim tarihi 3 nisan oldu(15 ocaktı o tarih).... şimdi de evrakları vermek için bekledim zaten ama yarına kaldı.... memur olarak atanmadan önce bildiğimiz gibi memur olmıcam diye söz vermiştim, Allahıma çok şükür ki bildiğiniz memurlardan değilim :1:

canım geçenlerde şirket olarak bir eğitime katılmıştım.orada öğrendiğim bir söz çok hoşuma gitmişti:34:"işiniz ne olursa olsun önce hakkını vereceksiniz,alın teri dökeceksiniz ve işinizi geliştirmek için beyin teride dökeceksiniz"özellikle bizim meclisten dışarı diye seni de kastetmiştim canım senin çok iyi bir devlet memuru olduğunu biliyorum :34:rapor işin uzuyor canım ama duam senin spontan gebe kalman bunun içinde biraz daha vakit var.sen devletimle uğraşırken aslında o zamanı doldurmuş oluyorsun sonra gelsin bebeler:49::emir_bebek::emir_bebek:

az kalmış tatlım ya maşallah.rabbim nasıl dışarıda 6 gün durduysa embriyolar inşallah rahmindede durmasını nasip eylesin sana..o duayı bol bol abdestliyken oku rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :46:

canim insallah yaa cok umutluyum insallah suya dusmez hayallerim Allah nasip eder hepimizee:52::52:

canım ben de iyiyim:16:.yarın iş başı yapıyorum biraz stresliyim :18:bugün bir delilik yaptım.:27:Eminönüne gittim:52::52::52::52:canım inşaALLAH Pazar günü güzel haberler verirsin :49:idrarda çift çizgi çıkmazsa üzülme bu sonucun negatif olduğu anlamına gelmez:20:tamam mı?canım:29: üzülmek yoookkkk:20::34:

izni bitirdin demek canim hayirli ugurlu olsun birazda kafan dagilmis olur bence daha iyi olacak senin icin tatlim..gez dolas bu hafta sonu ise baslamadan once:) tamam canim uzulmek yok eger idrarda cikmazsa:)

Back