- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
canımtest sonucunu merak ediyorum :44:inşaALLAH değerin artmıştır bize müjdeli haberini verirsin
![]()
Aaaaaa evet bugun inss nazan bize guzel haberler versin inss naazannnn hadi gel artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımtest sonucunu merak ediyorum :44:inşaALLAH değerin artmıştır bize müjdeli haberini verirsin
![]()
Cnm iyi olmana sevindim inss pazar gunu bize guzel haberler vereceksin inss![]()
Canim benim sen yeterki umudunu yitirme inancini kaybetme Rabbimden umit kesme Allah dualari elbet isitendir ben bu yolda inancimi bi an bile kaybetmedim 5 yildir cok farkli sureclerden gectim duamin kabul olmayacagini hic dusunmedim vakti geldiginde Rabbim banada nasip edecek insalah dedim hep insallah sizlerinde guzel haberleriyle sevinecegiz burada
nasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn![]()
nasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn![]()
selam kızlar bugün fakültede saat 15 de randevum vardı, peki noldu saat 5ten sonra ancak girebildim doktorun yanına ve sekreterler çıkmıştı.... doktor dediğim de doktorun kendisiyle değil asistanı ile görüştüm.... sende yumurta rezervi azlığı var dedi, evet biliyorum dedim, doktor beye sorayım rapor çıkması uygun mu diye dedi ve dışarıda beklememizi söyledi.... sonrada rapor çıkması uygundur diyip yarın gidip belgelerimi teslim etmemi söyleyip bizi bi güzel gönderdi..... doktor ayın 11inde hastaneden ayrılacakmış, yeni doktorun mayıs ortası yada haziran başı gibi gelmesi bekleniyormuş.... yani beklemeye devam edicez bi süre daha.... yarın gidip belgelerimi vercem....
Kizlar,butun gun disaridaydim.sabah gittim dr.a ,rahimde damar gibi atan bisii gordu,reglin18.gunu mu diye tekrar sordu.ayrica yumurtalikta kist gorunuyor,catlamamis yumurta olabilir dedi.su durumda tedaviye baslayamayiz,kistin yok olmasi gerek diye onumuzdeki aya attilar beni.ama oncelikle de Bhcg testi yaptidiilar.ogleden sonra test sonucu cikti: 5.05hemsire 2gun sonra tekrarlayalim dedi.ben de dollenmenin 4-6gun sonrasi nasil gorunur ki diye sorunca,dollenmenin ertesi gunu bile kanda cikar dedi...boyle.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama dilerim hamileyimdir..bu arada kizlar,sizce bu degerr nasil?henuz beklenen adet gunume 10gun var,olabilir mi?
selam kızlar bugün fakültede saat 15 de randevum vardı, peki noldu saat 5ten sonra ancak girebildim doktorun yanına ve sekreterler çıkmıştı.... doktor dediğim de doktorun kendisiyle değil asistanı ile görüştüm.... sende yumurta rezervi azlığı var dedi, evet biliyorum dedim, doktor beye sorayım rapor çıkması uygun mu diye dedi ve dışarıda beklememizi söyledi.... sonrada rapor çıkması uygundur diyip yarın gidip belgelerimi teslim etmemi söyleyip bizi bi güzel gönderdi..... doktor ayın 11inde hastaneden ayrılacakmış, yeni doktorun mayıs ortası yada haziran başı gibi gelmesi bekleniyormuş.... yani beklemeye devam edicez bi süre daha.... yarın gidip belgelerimi vercem....
gebelik var tatlım işte oleyyyyyyyyyyyyyy inşallah değerin yükselir tekrar test yap adete daha 10 gün varmış kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bende son tedavimde Kenzül Arş duasını çok okumuştum.paylaştığın için ALLAH C.C razı olsun.Nazan bugün 2.testini yaptıracaktı ama haber yok inşaALLAH herşey yolundadır![]()
canım yaaa nedir bu devlet kapılarından çektiğimizdünyada herşey değişiyor ama bizde halaaaa devlet memurluğu zihniyeti devam (sözüm bizim meclisimizden dışarı)ediyor hııımmm bi bakalım size rapor verecek mi?bu kişilerin inisiyatifine mi?kalan bi şeymiş anlamak çok zor bende yıllar önce İST.Süleymaniye Kadın Doğum hast. gittim rapor için sağlık açısından biz size kısır diyemeyiz ve raporda veremeyiz gel ben sana laparoskopi yapayım dedi doktor
şok olmuştum
yok kalsın dedim gittim özelde raporsuz tedavi oldum...canım sen bunlarla uğraşırken inşaALLAH kürlerden şifa bulup bebeğine doğal yollardan kavuşursun
![]()
Cnm benimki dondurulmus tedavisi yumilerle isim yok anliyacagininsallah nesecim..yumi buyutmeye basladinmi:)
amin cnm insallahhh
Mrb cnm tunaydinlar iyiyim cnm sen nasilsin
Allah sendende razı olsun anlamına bayıldım bende sizle paylaştım.neler yapıyorsun tatlım.ben bu ay ovulasyon testiyle ilişkiyi deniyorum.adetin 8.günü kopkoyu çıktı çizgi.bende hemen eşime yapıştım tabibugün yaptım çizgi silikleşmiş.ne kadar çabuk yumurtluyorum ben ya
meryem ana otu annem getirmişti üzerimde taşıyorum içicezde eşimle.bu ay olmazsa öbür ay tüp bebişimdede bunu denicem
![]()
hayır zaten gıcık olduğum ilk randevumda zaten sende erken menopoz riski var, heyete bekletmeyiz hemen evraklarını getir ver işlemlere başlayalım dediler.... sonra hemen getir ver dedikleri evrakları teslim tarihi 3 nisan oldu(15 ocaktı o tarih).... şimdi de evrakları vermek için bekledim zaten ama yarına kaldı.... memur olarak atanmadan önce bildiğimiz gibi memur olmıcam diye söz vermiştim, Allahıma çok şükür ki bildiğiniz memurlardan değilim![]()
az kalmış tatlım ya maşallah.rabbim nasıl dışarıda 6 gün durduysa embriyolar inşallah rahmindede durmasını nasip eylesin sana..o duayı bol bol abdestliyken oku rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
canım ben de iyiyim.yarın iş başı yapıyorum biraz stresliyim :18:bugün bir delilik yaptım.
Eminönüne gittim
canım inşaALLAH Pazar günü güzel haberler verirsin
idrarda çift çizgi çıkmazsa üzülme bu sonucun negatif olduğu anlamına gelmez
tamam mı?canım
üzülmek yoookkkk
![]()
Cnm benimki dondurulmus tedavisi yumilerle isim yok anliyacagin