neseye dedigim gibi benim kafa hakkaten 1500, sen yarin is basi yapiyorum demisisn ben haftasonu gec tos ise baslamadan diyorum:))))
canim cok pardon benim kafa 1500
Herkese merhaba. Bugun tup bebek ignemin 8.gunuydu ben tedavinin yavas yavas sonuna geldigimizi bebeigimize kavusmamaiza bur adim kaldigini dusunurken doktorun yumurtalarin yeteri kadar buyumedigini anca asilama yapabileceklerini soyledi hayatimda hic aglamadigim kadar agladim aranizda benim durumumda ohlan varmi cumartesi gunu asilamam varama sonucun yine negatif olacagindan cok eminim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
izni bitirdin demek canim hayirli ugurlu olsun birazda kafan dagilmis olur bence daha iyi olacak senin icin tatlim..gez dolas bu hafta sonu ise baslamadan once:) tamam canim uzulmek yok eger idrarda cikmazsa:)
canım herkeste hamilelik hemen idrarda çıkmıyor o yüzden kan tahlilinin sonucunu görene kadar negatif enerji üretmiyoruzcanım bu arada senin totoş nasıl iğneye devam ediyorsun değil mi?
Onemli degil cnm benim inss pozitifliginin mukafatini alacaksin inss
insallah hepbirlikte sevinicez nesecimm
canımtest sonucunu merak ediyorum :44:inşaALLAH değerin artmıştır bize müjdeli haberini verirsin
nasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn
Aaaaaa evet bugun inss nazan bize guzel haberler versin inss naazannnn hadi gel artik
gebelik var tatlım işte oleyyyyyyyyyyyyyy inşallah değerin yükselir tekrar test yap adete daha 10 gün varmış kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar merhaba,iyi haftasonlari;
Bugun test sonucum tabi ki dusuk cikti:4,3...surpriz bebegi kim kaybetti ki ben bulayimgecen gun gebelik ihtimalini dusunen kadin doktordu.kadin heryerde kadin iste,daha duygusal.beni bosu bosuna heveslendirdi bugun sonucu benim esas dr a anlattim,ee sifir yani dedi:)) erkekler o acidan daha iyiler,net ve gercekciler..neyse muayene etti.yumurta catlamamis,kist olmus.rahim icinde de polip mi ne olduguna karar veremedigi bisii gordu:26: onumuzdeki aya kaldim,dolayisiyla da kabaca transfer mayis sonuna kaldi,en iyi ihtimalle..reglin2.gunu gidip kontrol olacagim,bunlar gecmis mi diye..ufff, tedaviye baslayabilmek de ayri olaymis meger...
İlginiz icin tesekkurler.haftasonu icin kayinvalidemlere gidiyoruz.sali donecegiz,araya yakin arkadasimi da sikistiracagim insallah..
Hepinizi opuyorum
Unbelivable,senin sonucunu merakla bekliyor olacagim.p.tesi aksam sana bakacagim
Canım üzüldüm gerçekten, seninle birlikte biz de çok mtlu olmuştuk. Polip olayını görünce sorayım dedim, dr histeroskopi önermedi mi?
cnm arkadasim uzuldum simdi okuyuncaKizlar merhaba,iyi haftasonlari;
Bugun test sonucum tabi ki dusuk cikti:4,3...surpriz bebegi kim kaybetti ki ben bulayimgecen gun gebelik ihtimalini dusunen kadin doktordu.kadin heryerde kadin iste,daha duygusal.beni bosu bosuna heveslendirdi bugun sonucu benim esas dr a anlattim,ee sifir yani dedi:)) erkekler o acidan daha iyiler,net ve gercekciler..neyse muayene etti.yumurta catlamamis,kist olmus.rahim icinde de polip mi ne olduguna karar veremedigi bisii gordu:26: onumuzdeki aya kaldim,dolayisiyla da kabaca transfer mayis sonuna kaldi,en iyi ihtimalle..reglin2.gunu gidip kontrol olacagim,bunlar gecmis mi diye..ufff, tedaviye baslayabilmek de ayri olaymis meger...
İlginiz icin tesekkurler.haftasonu icin kayinvalidemlere gidiyoruz.sali donecegiz,araya yakin arkadasimi da sikistiracagim insallah..
Hepinizi opuyorum
Unbelivable,senin sonucunu merakla bekliyor olacagim.p.tesi aksam sana bakacagim
Hepinizi opuyorum
Hepinizi opuyorum
yarın yine gidiyorum... hayırlısı şekerim.... ben zaten kendime hazirana hazırladığımdan çok problem etmiyorum şimdilik ama tabi bi yanım da en azından raporun hazır bi şekilde elimde olmasını istiyor.... ilk tedavimi temmuzda yapmıştım geçen yıl, o zamandan beri de hiç transfer yaşayamadım malesef.... bugün beklerken fark ettim ki orda beklerken acayip geriliyorum, gözlerimi kapadım kulaklığımı taktım müzik dinledim ve burnumdan derin deri nefesler alıp ağzımdan vermeye çalıştım... rahatladım azıcık.....napiyon kuzum kosturmussun goruklede..Allah kolaylik versin canim, tez zamanda ciksin raporun insallah..ve tedavine baslaa:)
canım taze hamilelerde bu normaldirtabii arada denizde olunca saat farkı v.s hepsi senin 1500 leri bulmanı sağlıyorrrr.kafanın güzel olması çok iyi zaman su gibi akıp gider veeee bi bakmışsın elinde kan testi 100 küsürler ooooleeeeyyyyyyyy
Herkese merhaba. Bugun tup bebek ignemin 8.gunuydu ben tedavinin yavas yavas sonuna geldigimizi bebeigimize kavusmamaiza bur adim kaldigini dusunurken doktorun yumurtalarin yeteri kadar buyumedigini anca asilama yapabileceklerini soyledi hayatimda hic aglamadigim kadar agladim aranizda benim durumumda ohlan varmi cumartesi gunu asilamam varama sonucun yine negatif olacagindan cok eminim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım arkadaşım geçmiş olsunKizlar merhaba,iyi haftasonlari;
Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?