2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

neseye dedigim gibi benim kafa hakkaten 1500, sen yarin is basi yapiyorum demisisn ben haftasonu gec tos ise baslamadan diyorum:))))

neseye dedigim gibi benim kafa hakkaten 1500, sen yarin is basi yapiyorum demisisn ben haftasonu gec tos ise baslamadan diyorum:))))

canım taze hamilelerde bu normaldirtabii arada denizde olunca saat farkı v.s hepsi senin 1500 leri bulmanı sağlıyorrrr.kafanın güzel olması çok iyizaman su gibi akıp gider veeee bi bakmışsın elinde kan testi 100 küsürler ooooleeeeyyyyyyyy

Herkese merhaba. Bugun tup bebek ignemin 8.gunuydu ben tedavinin yavas yavas sonuna geldigimizi bebeigimize kavusmamaiza bur adim kaldigini dusunurken doktorun yumurtalarin yeteri kadar buyumedigini anca asilama yapabileceklerini soyledi hayatimda hic aglamadigim kadar agladim aranizda benim durumumda ohlan varmi cumartesi gunu asilamam var ama sonucun yine negatif olacagindan cok eminim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inan bende üzüldümşer bildiklerimizdeki hayırları yaşarsın inşaALLAHcanım bende de tam tersi olmuştuaşılama diye başlamıştık birden fazla yumurta atak yapınca tedaviyi bırakmıştık diğer adetimde tüpe başlamıştıkböyle düşünme canım inşaALLAH tüp bebek kadar zahmete girmeden aşılama ile hamile kalırsınnegatif düşünürsen beynin rahmine negatif enerji gönderir..iyi düşün iyi olsun

izni bitirdin demek canim hayirli ugurlu olsun birazda kafan dagilmis olur bence daha iyi olacak senin icin tatlim..gez dolas bu hafta sonu ise baslamadan once:) tamam canim uzulmek yok eger idrarda cikmazsa:)

canım herkeste hamilelik hemen idrarda çıkmıyor o yüzden kan tahlilinin sonucunu görene kadar negatif enerji üretmiyoruzcanım bu arada senin totoş nasıl iğneye devam ediyorsun değil mi?

canım herkeste hamilelik hemen idrarda çıkmıyor o yüzden kan tahlilinin sonucunu görene kadar negatif enerji üretmiyoruzcanım bu arada senin totoş nasıl iğneye devam ediyorsun değil mi?

sorma canim 1500dende fazla olabilir benimki:))yok tatlim uzulmek yooook pazartesi sonucum insallah...ayy benim totonunda bir tarafi dun gece fark ettim hafifiten morrarmaya baslamis ama agri sizi yok sukur..simdilik...

canımtest sonucunu merak ediyorum :44:inşaALLAH değerin artmıştır bize müjdeli haberini verirsin

nasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn

Aaaaaa evet bugun inss nazan bize guzel haberler versin inss naazannnn hadi gel artik

gebelik var tatlım işte oleyyyyyyyyyyyyyy inşallah değerin yükselir tekrar test yap adete daha 10 gün varmış kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar merhaba,iyi haftasonlari;
Bugun test sonucum tabi ki dusuk cikti:4,3...surpriz bebegi kim kaybetti ki ben bulayimgecen gun gebelik ihtimalini dusunen kadin doktordu.kadin heryerde kadin iste,daha duygusal.beni bosu bosuna heveslendirdibugun sonucu benim esas dr a anlattim,ee sifir yani dedi:)) erkekler o acidan daha iyiler,net ve gercekciler..neyse muayene etti.yumurta catlamamis,kist olmus.rahim icinde de polip mi ne olduguna karar veremedigi bisii gordu:26: onumuzdeki aya kaldim,dolayisiyla da kabaca transfer mayis sonuna kaldi,en iyi ihtimalle..reglin2.gunu gidip kontrol olacagim,bunlar gecmis mi diye..ufff, tedaviye baslayabilmek de ayri olaymis meger...
İlginiz icin tesekkurler.haftasonu icin kayinvalidemlere gidiyoruz.sali donecegiz,araya yakin arkadasimi da sikistiracagim insallah..
Hepinizi opuyorum

Unbelivable,senin sonucunu merakla bekliyor olacagim.p.tesi aksam sana bakacagim

Özeldn de mesaj attım ama görmedin sanırım. Topictesin, adını gördüm altta. Ne yaptın, tekrarladın mı testi?

Canım üzüldüm gerçekten, seninle birlikte biz de çok mtlu olmuştuk. Polip olayını görünce sorayım dedim, dr histeroskopi önermedi mi?

Son düzenleme:
Canım üzüldüm gerçekten, seninle birlikte biz de çok mtlu olmuştuk. Polip olayını görünce sorayım dedim, dr histeroskopi önermedi mi?

Biliyorum canim,aslinda hepimizin mucizeye ihtiyaci var.kendimizde olmasa bile yakinimizda..histeroskopin var miydi diye sordu,ama yok deyince.regl olunca gel bakalim durumuna dedi..belki de o sey gecmediyse isteyecek,kim bilir..benim hic bisiim yoktu,gecen aylarda ben once testere disli aslanpencesi cayi ictim,sonra da sogan suyu..onlar yapabilir mi acaba?denk mi geldi?

cnm arkadasim uzuldum simdi okuyuncainan hayirlisi olsun cnm inss tedavinde bebisin
sana gelsin cnm ben inaniyorum hakkinda hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin inss gulegule git gel cnm biraz kafan dagilmis olur enazindan

Son düzenleme:

nazancim uzuldum heveslenmistik ne guzel, ama hayirlisi canim..tedaviye baslaybilmek transfer olabilmek bunlarin hepsi bir nimet canim gercektende..ne diyelim gec olsun ugc olmasin tatlim gez dolas kafani bosalt..bomba gibi baslicaksin tedavine insallah..bende cok sabirsizlanmaya basladim bugun..

Son düzenleme:
napiyon kuzum kosturmussun goruklede..Allah kolaylik versin canim, tez zamanda ciksin raporun insallah..ve tedavine baslaa:)

geçmiş olsun canımm allah yardımcın olsun hepımız böyle ımtıhanlardan geçıyoruz allah bızıde böyle denıyor ıste allah yardımcın olsun sabrını arttırsın arkadasımm

napiyon kuzum kosturmussun goruklede..Allah kolaylik versin canim, tez zamanda ciksin raporun insallah..ve tedavine baslaa:)
yarın yine gidiyorum... hayırlısı şekerim.... ben zaten kendime hazirana hazırladığımdan çok problem etmiyorum şimdilik ama tabi bi yanım da en azından raporun hazır bi şekilde elimde olmasını istiyor.... ilk tedavimi temmuzda yapmıştım geçen yıl, o zamandan beri de hiç transfer yaşayamadım malesef.... bugün beklerken fark ettim ki orda beklerken acayip geriliyorum, gözlerimi kapadım kulaklığımı taktım müzik dinledim ve burnumdan derin deri nefesler alıp ağzımdan vermeye çalıştım... rahatladım azıcık.....

canımmm nasılsın hayatımmmm

ya neden böyle yapıyosun anlamadım belkıde asılamayla yırtacaksın tüpe gerke kalmadan burda çok kişi tüp yaptıracagı ay hamıle kalıyor allaha guven ve ınan belkı mucızen böyle gelecek canmmm dua et duaa rabbımden hayırlısını ıste ve gercekten ınan olumsuz olma en buyuk ılacın pozıtıf olman bunu unutma inş pozıtıfı görursun burayada yazarsın rabbım yemesın emeklerini

Canım arkadaşım geçmiş olsun canimsin öyle deme kim kaybetmiş ben bulayim Rabbim hazinesi büyük hic belli olmaz hic beklemediğimiz bi anda birer ikişer bebek gonderir Allah gonlunun muradini versin guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…