Canim insallah tertmiz cikar Allah in izniyle sanirim tarama testin riskli ciktigi icin yaptiriyosun ama hic merak etme tarama testi riskli cikip gayet saglikli bebegine kavusan cok tanidigim var hem tarama testleri ufacik bi mm olcumunde bile okadar cok degisiyo ki sadece tahmini olasiliktan bahsediyo bana kalsa hic yaptirmicaktim ama doktorum cok israr etti haftaya randevum Allah im yavrularimizi korusun onlari hayirli saglikli eylesin insallah
canım benim bende seni takipteyiminşaALLAH bu tedavinde yavrularına kavuşacaksın evinide temizlemişsin ooohhh mis gibi olmuştur şimdi şimdi sırada bebikoları göbüşe yerleştirip bekleyeceğin günlerin göz açıp kapayıncaya kadar gelmesi
selen sahra hepinizi merakla takip ediyorum.... eğer biraz kendime gelebilirsem, tabloyla da uğraşmaya çalışıcam :)
canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın
Bugun dr gittim arkadaslar ve tedaviye baslamis bukunmaktayim estrofermlerimi icmeye basladim inss allah hayirlisini nasip etsin ufaktan heycanda basladi bende haftaya bugun kontrolumuz var
Transfer sonrası raporluydum. Dün göreve başladım. Akşam kasıklarım çok ağrıdı. Sabahtan beri de vajenimde bir acı, zonklama var. Şimdi eve geldim, sanki çamaşırımda kan var gibi geldi. Fitil koyarken yokladım bir şey yok. Bilmiyorum artık. Acaba rapor alıp başlamasa mıydım sonuçlanana kadar? Şu kan canımı sıktı. Yerleşme kanaması için geç değil mi? 2 gün embriyosu nakledildi. 4 hücreli. Bugün transferin 12 günü.
Bu arada 3 gündür idrar testi yapıyorum.Merak ettiğim testteki ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu oluyor mu? 3 gündür belirgince bir ikinci çizgi çıkıyor. Ama daha öncekilerden daha belirgin değil. Neredeyse aynı koyulukta. İdrar testine de çok güvenemiyorum çünkü geçen hafta Çarşamba günü hcg iğnesi yaptım.
İkinci çizgi birinciyle aynı koyulukta mı oluyor, yoksa daha mı açık renkli oluyor?
Lütfen aydınlatın beni. Çok karışığım şu anda.
hatırlamadığım kadar uzun zaman oldu foruma girmeyeli.. Yeni yeni arkadaşlar katılmış Allah herkesin dilediğini versin inş hayırlısıyla
En son hamileydim burda yazdığımda kısaca özetliyim ikiz gebeliğim vardı ilk denememdi, birinin 7. diğerinin 10. haftada durdu kalp atışı,hastaneyi, kendimi ortalığı yıktım,,ve tahmin edersinizki uzun bi süre tüm dünyayla bağlantımı kestim çok üzüldüm çok.. dr kendiliğinden düşsün dedi, kalbi atmayan bebeklerimle 26 gün geçirdikdikten sonra öyle de oldu, yeni yeni toparlanıp bi başlangıç yapıcam inşallah.. :) neyse moraller yüksek karınlar bebişli olsun arkadaşlarr..
canımmmm Rabbim yardımcın olsun. birbirimize bol bol dua edeceğiz. Herşey yolunda gidecek inşallah.
hatırlamadığım kadar uzun zaman oldu foruma girmeyeli.. Yeni yeni arkadaşlar katılmış Allah herkesin dilediğini versin inş hayırlısıyla
En son hamileydim burda yazdığımda kısaca özetliyim ikiz gebeliğim vardı ilk denememdi, birinin 7. diğerinin 10. haftada durdu kalp atışı,hastaneyi, kendimi ortalığı yıktım,,ve tahmin edersinizki uzun bi süre tüm dünyayla bağlantımı kestim çok üzüldüm çok.. dr kendiliğinden düşsün dedi, kalbi atmayan bebeklerimle 26 gün geçirdikdikten sonra öyle de oldu, yeni yeni toparlanıp bi başlangıç yapıcam inşallah.. :) neyse moraller yüksek karınlar bebişli olsun arkadaşlarr..
cnm hayirli olsun inss hamissindir bencede lekelere takilma kanamaya dönmedikce bencede sorun yok cnm bolbol yat dinlen biraz fazla yormussun kendini inss cuma gunu guzel haberler ver bize idrar testlerinde ikinci cizgi genelde biraz acik renk oluyor cnm ona takilma hayirlisi olsun inss cnm
hamis adayi arkadasimdan ne guzel bir dua inss hepimizin tedavilerinin sonu mutlulukla bitsin m:
evet ya cnm cok heycanliyim inss allah emeklerimizin karsiligini versin cnm yarinda senden mujdeli haber aliriz inss cnm
Cnm cook gecmis olsun benimde gecen tedavimde ayni seyleri yasamistim benim dr aynisini demisti sagliksiz gebelikler ilk haftalarda vucut kendi atiyorms allah bidaha hicbirimize yasatmasin inss yeni tedavin bebisini getirsin cnm tekrar cok gecmis olsu
Sagol perscim yuregine saglik inss cnm benim
Allah sanada saglikli bebis ve kolay dogum nasip etsin inss:54
Canim benim Allahım sana dayanma gücü versin insallah basladigin tedavide bebislerin gelir sana.Allahim hepimizin kucaklarini doldurur Insallah çektiğimiz sıkıntilar son bulur: nasip etsin Allahım
amniyosentez yaptıramadım kızlar kan sulandırıcı iğne kullandığım için kanama riski olur diye ertelediler.. iğneyi kullanmayınca acaba bir risk olurmu bebeğime:44:
canım arkadaşım nerelerdesin bitanem. çok özlettin kendini...
Yaşadıklarına çok üzüldüm canım Rabbim sabrını vermiş bitanem. En kötü yaşadıkların onlar olur inşallah Rebbim tez zamanda yüzünü güldürsün canımmm
amin cnm insallahhhcok tesekkurler canim allah hicbirimize yasatmasin boyle uzuntuler. saglikli bebisleri olsun herkesin insallah ..
Günaydın kızlar nasilsiniz güzel bir gun dilerim hepinize
Cnm iyi olmana sevindim inss pazar gunu bize guzel haberler vereceksin inssnasilsiniz bakalim?? yine sessizlemsi buralarrr..nazan bende merak ettim arkadasim insallah artis olmustur..kalbimdesin sen nasilsin canim? haticik cok sagol dua ve meali icin mutlaka okuyacagim...ben iyiyim pazari bekliyorum test yapmak icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?