2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım doktorunu aradın mı?benim dopktorum progestan iğne yaptırmamı istemişti cuma günü inşaALLAH güzel haberlerini alırız canım çok fazla eğilip doğrulma biraz daha dinlenmeye çalış

hatırlamadığım kadar uzun zaman oldu foruma girmeyeli.. Yeni yeni arkadaşlar katılmış Allah herkesin dilediğini versin inş hayırlısıyla
En son hamileydim burda yazdığımda kısaca özetliyim ikiz gebeliğim vardı ilk denememdi, birinin 7. diğerinin 10. haftada durdu kalp atışı,hastaneyi, kendimi ortalığı yıktım,,ve tahmin edersinizki uzun bi süre tüm dünyayla bağlantımı kestim çok üzüldüm çok.. dr kendiliğinden düşsün dedi, kalbi atmayan bebeklerimle 26 gün geçirdikdikten sonra öyle de oldu, yeni yeni toparlanıp bi başlangıç yapıcam inşallah.. :) neyse moraller yüksek karınlar bebişli olsun arkadaşlarr..

canım doktorunu aradın mı?benim dopktorum progestan iğne yaptırmamı istemişti cuma günü inşaALLAH güzel haberlerini alırız canım çok fazla eğilip doğrulma biraz daha dinlenmeye çalış

Evet canım, yatıp dinleneyim en iyisi.

Teşekkür ederim hepinize.

canım yaaa çok üzüldüm zor zamanlar geçirmişsin ALLAH C.C tekrar yaşatmasın doktorlar birşey söyleyebildi mi?bende geçen hafta küretaj oldum ....inşaALLAH herşey gönlüne göre olur canım

cok gecmis olsun canim, Allah cok aratmadan kavustursun yavruna insallah, unut cektigin acilari..kimseye boyle seyler yasatmasin..

Cok gecmis olsun ozthebee,bende 3 uzlerimi kaybettigimde cok ama cok uzulmustum ve 1,5 yil tedaviye ara verdim,simdi ama keske daha once baslasaydim diyorum ama kismet tabi,ins seninde hersey gonlunce olur.

Nese77 cok sevindim tedavi hayirli ugurlu olur sana cifter cifter bebis getirir ins.

Nazan.e tebrik ederim ins hamissindir,benim oncekilerde siyah akinti olmustu korkma bence☺️

Amayaa Hanim cok gecmis olsun tez vakitte iyilessmedin dilegiyle kiymetli yoneticimiz😁

canım yaaa çok üzüldüm zor zamanlar geçirmişsin ALLAH C.C tekrar yaşatmasın doktorlar birşey söyleyebildi mi?bende geçen hafta küretaj oldum ....inşaALLAH herşey gönlüne göre olur canım

amin canım çok teşekkürler düşmanıma yaşatmasın Allah.. muhtemelen kromozomlarında bi bozukluk vardı diyor doktor, yani böyle olmasaydı ilerde daha büyük sorunlar olabilirmiş, tabi tüm bunları insan o anda anlayamıyor.. sanada çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

çok saol canım çok geçmiş olsun sanada, bnde çok beklemek istemiyorum ama tabi kısmet ne zamansa..

nedeni varmıymış tatlım ??? büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı evlat versin

amin canım ilk anlar herzaman çok acı verir sonradan kabullenip yola devam etmemiz gerektiğini anlıyoruzminikler bizi bekliyor canım pes etmek yok

nedeni varmıymış tatlım ??? büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı evlat versin

canım çok saol hepimize inşallah.. doğa o kadar mükemmel ki en ufak bir kromozom bozukluğunu kabul etmiyor, doktorumun dediği buydu ve kromozomlarında bozukluk olduğu zaman vücut gebeliği sonlandırıyormuş, doktorum bizim açıklayamadığımız bir çok etken var dedi, kısacası Allah'ın takdiri..

kesinlikle haklısın canım maalesef tıp henüz sorduğumuz her sorunun cevabını veremiyor

Canım, üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Ama kendiliğinden sonlanması iyi olmuş. Müdaheeyle daha çok acı verirdi sana. İnşallah bir sonrai tedavinde herşey yolunda gider ve kucaklarsın bebeklerini.

Canım, üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Ama kendiliğinden sonlanması iyi olmuş. Müdaheeyle daha çok acı verirdi sana. İnşallah bir sonrai tedavinde herşey yolunda gider ve kucaklarsın bebeklerini.

çok teşekkürler canım amin inşallah

aslında ne kadar büyük rabbim.düşünsene uğraşıyoruz uğraşıyoruz tam tuttu deyince gidiyor ama meğerse bi hikmeti var.rabbim bu emeklerimizin karşılığında sağlıklı bir evlat vermek istiyor bize.

sağol canım benim

cnm hayirli olsun inss hamissindir bencede lekelere takilma kanamaya dönmedikce bencede sorun yok cnm bolbol yat dinlen biraz fazla yormussun kendini inss cuma gunu guzel haberler ver bize idrar testlerinde ikinci cizgi genelde biraz acik renk oluyor cnm ona takilma hayirlisi olsun inss cnm

hamis adayi arkadasimdan ne guzel bir dua inss hepimizin tedavilerinin sonu mutlulukla bitsin m:

Nesecim hayirli olsun tedavin,bu bile bize heyecan veriyor:) bebekle sonuclansin bu emegin:))
evet ya cnm cok heycanliyim inss allah emeklerimizin karsiligini versin cnm yarinda senden mujdeli haber aliriz inss cnm

Cnm cook gecmis olsun benimde gecen tedavimde ayni seyleri yasamistim benim dr aynisini demisti sagliksiz gebelikler ilk haftalarda vucut kendi atiyorms allah bidaha hicbirimize yasatmasin inss yeni tedavin bebisini getirsin cnm tekrar cok gecmis olsu
Sagol perscim yuregine saglik inss cnm benim
Allah sanada saglikli bebis ve kolay dogum nasip etsin inss:54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…