2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım yaaa hepimiz aynıyız ne duysak medet umuyoruz ben macun konusunda çok ümitliyim bakalım bu sorunu çözeceğim inşaallaheşiminde kullanması gerekiyor macunu:18: Aktarcı özel yapıyormuş biraz pahalı dedi Eşim diyor onlar ne anlar kısırlık tedavisinden fiyatını duysa hepten vazgeçecek almanyada bitkiler satan bir yer varsa internetten tarifini götür sen alıp yap yada aktarcıya yaptırallah c.c çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın

canım haklısın hayal kırıklığına uğramamak için temkinli olmak gerekir ama daha adetine 10 gün varmış bana göre sen

İnsss cnm ben senden umutluyum inss hamissin

insan dayanamiyoki paylasmak istiyor, hepimiz sana pozitif enerjimzi ve dualarimizi yolluyoruz canim, insallah yukselir degerin ve harika bir surpriz olur:)

kıs nazan bu ne güzel bir haber olur ya

Allahım sen nelere kadirsinnnnnnnnnnnnn:26::26:

Tam üç kere çok sevindim demişim bu arada. Heyecanlandım yahu.

Canim hadi inşallah çok güzel bir haber hayırlısı ile artar degerin inşallah süpriz yumurta gibi Allah gönlündekini hayırlı etsin canim
tesekkurler arkadaslar,insallah guzel haberlerim olur

Aminnnnnnnnnnnn kuzum
Allah yardımcımız olsun tatlım
Biras zor kuzum burada onu yapmak
MEVLAM neyler eyler en güzelini Eyler
Allah büyüktür

Evet canim okuyalim demi ben dualarin sifasina cok inaniyorum hep birlikte okuruz yine inşallah

Dokuzda randevum var allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ..

Gunaydin canim yine seninle sabah kusuyuz burada guzel gunlerin olsun opuyorum

kızlar günaydın,nasılsınız:) ben buaralar biraz yoğun olduğumdan yazamıyorum maalesef ama girip mutlaka okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.nisan ayında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar heyecanla bekliyorum süreçlerinizi.ben iyiyim allah şükür cumartesi randevum var ama endişe etmek bu işin her anında mevcut:) tedaviye başladığımdan beri yok yumurta büyüyecekmi yok döllenecekmi yok tutcak mı diye düşünürken şimdi bebğim iyi mi kalbi hala atıyormu endişelerini taşıyorum .allahıma şükürler olsun tabiki şikayet etmiyorum asla ama endişe etmemekte elde değil:) öpüyorum hepinizi çok:)

canm ne güzel bu aşamalara gelebilmişsin ne güzellllllllllllllllllllllllll......................... herşey yüce rabbimin taktiri ona yönel ve bizler icinde dua et ne odu kahverengi lekeler geliyor mu? proton depar yaptırıyormusun?her şey ALLAHIN taktiri sen hicccccccc üzülme o herşeyden korur bak ne güzel kalp atımııbile duyuyorsun şükür .......sevgiler

öle canım allah şükür bugünleri gördüm,her daim dua ediyorum bütün bu yolda emek veren arkadaşlarıma.lekelenmelerim bitti canım allah şükür 2 haftadır hiç yok haftada bir iğne oluyorum canım şimdilik herşey yolunda gibi.allahım sağ salim,sağlıklı bir şekilde kuçağıma alsam başka bir şey istemiyorum.

canım benim çok çok çok geçmiş olsun, Rabbim şafi adıyla şifasını versin tez zamanda inşallahhhhh.... önce sen iyi ol, sonra da bebişin sana gelsin inşalah canım benim. endişe etme, güzel günler yakın inşallahhhhh

tesekkurler arkadaslar,insallah guzel haberlerim olur
canım benim umutla bekliyorum yarını, inşallah pek güzel haberlerle dönersin tatlımmmmm

Gunaydin canim yine seninle sabah kusuyuz burada guzel gunlerin olsun opuyorum

sağol tatlım, rapor aldım... daha doğrusu doktor beni görünce 1 gün dinlen dedi, ben de 2 gün de yıllık izinden yazdım, 3 gün yatıcam.... gerçi yarın fakülteye gitcez, birazda onun etkisiyle yazdım yıllık iznimi.... fena üşüttüm yaaaa.... birazdan yatar muhtemelen akşama kadar da uyurum, o kadar yorgun ve halsiz hissediyorum ki sorma (((

Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstrsin inşallahhhh

selen sahra hepinizi merakla takip ediyorum.... eğer biraz kendime gelebilirsem, tabloyla da uğraşmaya çalışıcam :)

Aminnnnnnnnnnnn kuzum
Allah yardımcımız olsun tatlım
Biras zor kuzum burada onu yapmak
MEVLAM neyler eyler en güzelini Eyler
Allah büyüktür

canım inşaALLAH sabrın sonunu selamet eylerkuzularımızı bize bağışlar

canım arkadaşm saol çok teşekkürler allah razı olsun nasıl oldu nerden yakalandım bu hastalığa anlamadım ama vardır bundada bi hayır hikmet rabbim sınıyo beni biliyorum ama bi günde benim için güneş doğucak onuda biliyorum pazartesi merkeze gittim drumla konuştum gayet güzel geçti konuşmamız ordan çıkınca güzbahar aradı beni konuştuk ınadedimki bursada ablam oturuyo onun yanına gidicem bir haftalığına ayşegülüde arıcam müsaitse onuda görmek isterim dedim hatta oda bir araya gelince benide aryın demişti gülüştük öle sonrada eşimle başka hastaneye gidince bu çıktı herşey yarım kaldı yine olsun rabbim büyük bi gün herşey güzel olucak biliyorum mutluluk yakın bize arkadaşm yakın...allahıma emenetsinizzzz

canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın

Canim allah sana sifa versin.sakin sikilma,korkma..benim ablam da dogu gorevinde iken senin gibi hastanede yatmisti.allaha sukur 2haftada iyi oldu.en kisa zamanda iyi olmani diliyorum.opuyorum seni,sen de bizi unutma

canım bu korkular da bitecek üzülme herşey yolunda gidecek ve vakti geldiğinde bebeğini kucağına alacaksınsen ve bebeğin ALLAH'a emanetsiniz

canım inşaALLAH iyi doktorlarla karşılaşırsın.üzülme tamam mı?derdi veren Rabbim dermanınıda verir moralini yüksek tut lütfenseni niye unutalım yaaa böyle şeyler düşünme en fazla 1 ay sonra yine tüp bebek tedavisini konuşuyor olacağızöyle hastayım psikolojisine girme bekliyorum seninle beraber başlayacağım tedaviye

canım yaaa senin adına çok heyecanlıyım inşaALLAH yarın test sonucun süpeerrr çıkarRabbim sana mucize yaşatsın

Alfabe canim nerelerdesin sen :)) dediklerin dogru netten baktim da,en erken hcg nin salgilanmasi dollenmenin 6.gununde baslarmis..aman ya neyse,hayirlisi hakkimizda..sevinmene ben de cok sevindim,tesekkurler..senden ne haber?tedavi ile ilgili ne durumdasin,yaz bize,opuyorum

Gunaydin canim benim Allah sifani versin Insallah tez zamanda iylesirsi sana kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…