- Emoji Skoru
- 1.045
- Puanlar
- 248
ınsallah canim esin ikna olur buralarda öyle şeyler bulmamız imkansız rabbim yüzümüzü guldursun insallah allahım bide evlatlarimusla beraber guzel günler göstersin artik bende hangi kuru yapacağımı bilmiyorum sadece femibion diye bir vitamin var onu içiyorum hamile kalmak isteyenlerin kullandığı bir ilaç şaştı bekir salavat getir (allahummu sali ala seyyidine muhammedin veala eli seyyidine muhammed ) *o vaziyetteyim yani sasdim iyice allah şaşırtmasın
canım haklısın hayal kırıklığına uğramamak için temkinli olmak gerekir ama daha adetine 10 gün varmış bana göre sen
Nazancim Allah ol derse neden olmasin insallah hamissindir benim yillardir yaptirdigim hcg testinin haddi hesabi yoktur 0. kusurun uzerine ciktigini sadece gebelik ve kimyasal gebeliklerimde gordum insallah Rabbim seni sevindirir yuzunu guldurur buyuk bir heyecanla bekliyoruz senden gelecek guzel haberleri
İnsss cnm ben senden umutluyum inss hamissin
insan dayanamiyoki paylasmak istiyor, hepimiz sana pozitif enerjimzi ve dualarimizi yolluyoruz canim, insallah yukselir degerin ve harika bir surpriz olur:)
kıs nazan bu ne güzel bir haber olur ya
Allahım sen nelere kadirsinnnnnnnnnnnnn:26::26:
Tam üç kere çok sevindim demişim bu arada. Heyecanlandım yahu.
tesekkurler arkadaslar,insallah guzel haberlerim olurCanim hadi inşallahçok güzel bir haber hayırlısı ile artar degerin inşallah süpriz yumurta gibi Allah gönlündekini hayırlı etsin canim
canım yaaa hepimiz aynıyız ne duysak medet umuyoruzben macun konusunda çok ümitliyim bakalım bu sorunu çözeceğim inşaallah eşiminde kullanması gerekiyor macunu:18: Aktarcı özel yapıyormuş biraz pahalı dedi Eşim diyor onlar ne anlar kısırlık tedavisinden fiyatını duysa hepten vazgeçecek almanyada bitkiler satan bir yer varsa internetten tarifini götür sen alıp yap yada aktarcıya yaptır allah c.c çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın
okuyalım canım birde enbiya süresinin 86-87-88-89-90.ayetlerininde anlamı çok güzel ben onuda okuyorum çok uzun değil meryem süreside okuyabiliriz liste yapmayı hiç denemedim bende bilmiyorum ama okumaya katılırım ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH
kızlar günaydın,nasılsınız:) ben buaralar biraz yoğun olduğumdan yazamıyorum maalesef ama girip mutlaka okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.nisan ayında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar heyecanla bekliyorum süreçlerinizi.ben iyiyim allah şükür cumartesi randevum var ama endişe etmek bu işin her anında mevcut:) tedaviye başladığımdan beri yok yumurta büyüyecekmi yok döllenecekmi yok tutcak mı diye düşünürken şimdi bebğim iyi mi kalbi hala atıyormu endişelerini taşıyorum .allahıma şükürler olsun tabiki şikayet etmiyorum asla ama endişe etmemekte elde değil:) öpüyorum hepinizi çok:)
canm ne güzel bu aşamalara gelebilmişsin ne güzellllllllllllllllllllllllll......................... herşey yüce rabbimin taktiri ona yönel ve bizler icinde dua et ne odu kahverengi lekeler geliyor mu? proton depar yaptırıyormusun?her şey ALLAHIN taktiri sen hicccccccc üzülme o herşeyden korur bak ne güzel kalp atımııbile duyuyorsun şükür .......sevgiler
canım arkadaşlarım sizleri okadr çok seviyorumki anlatamam hepiniz bana destek oldunuz saolun biliyosunuz transferden sonra baya bi hastalandım hala düzelememiştim dün merkezime gittim ulun beyle gayet güzel görüşme yaptık eşimin dondurulmuş tese dokusu kalmadığı için üroloğ görmesi gerektiğini ameliyatsa ameliyat ilaç tedavisi falan derken topu eşimle ürologdan gelecek cevaba göre tedaviye devam edicektik 2 ay ara vercektik........asıl sorun başka arkadaşlarım merkezden çıktıktan sonra eşimle birlikte bizim burda bi hastaneye gittik öksürüğüm bi türlü geçmiyodu ve sesimde kısıldı artık iyice yapılan tahliller ve filmler sonucu verem hastalığına yakalandığım netleşti......yarın süreyyapaşa hastanesinde saat 2 de randevum var büyük bi ihtimal hastaneye yatıcam ve bebek yolculuğuma uzun bi süre ara vercem canım arkadaşlarım isyan etmiyorum ama çok korkuyorum dünden bu yana ağlıyorum ..bazende düşünüyorum ya hamile kalsaydım ya hastalığım iyice ilerleseydi bebeğimde riske girseydi napardım ben bundada bi hayır var rabbim böle uygun gördü bana ama biliyorum rabbim bi gün benimde yüzüme gülcek şimdilik sizi önce allahıma sonrada sizi size emanet ediyorum beni unutmayın cnm arkadaşlarım ......hepinizi çokkkkkkk seviyorummmmmm
canım benim umutla bekliyorum yarını, inşallah pek güzel haberlerle dönersin tatlımmmmmtesekkurler arkadaslar,insallah guzel haberlerim olur
Gunaydin canim yine seninle sabah kusuyuz burada guzel gunlerin olsun opuyorum
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstrsin inşallahhhhkızlar günaydın,nasılsınız:) ben buaralar biraz yoğun olduğumdan yazamıyorum maalesef ama girip mutlaka okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.nisan ayında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar heyecanla bekliyorum süreçlerinizi.ben iyiyim allah şükür cumartesi randevum var ama endişe etmek bu işin her anında mevcut:) tedaviye başladığımdan beri yok yumurta büyüyecekmi yok döllenecekmi yok tutcak mı diye düşünürken şimdi bebğim iyi mi kalbi hala atıyormu endişelerini taşıyorum .allahıma şükürler olsun tabiki şikayet etmiyorum asla ama endişe etmemekte elde değil:) öpüyorum hepinizi çok:)
Aminnnnnnnnnnnn kuzum
Allah yardımcımız olsun tatlım
Biras zor kuzum burada onu yapmak
MEVLAM neyler eyler en güzelini Eyler
Allah büyüktür
Evet canim okuyalim demi ben dualarin sifasina cok inaniyorumhep birlikte okuruz yine inşallah
canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın
kızlar günaydın,nasılsınız:) ben buaralar biraz yoğun olduğumdan yazamıyorum maalesef ama girip mutlaka okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.nisan ayında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar heyecanla bekliyorum süreçlerinizi.ben iyiyim allah şükür cumartesi randevum var ama endişe etmek bu işin her anında mevcut:) tedaviye başladığımdan beri yok yumurta büyüyecekmi yok döllenecekmi yok tutcak mı diye düşünürken şimdi bebğim iyi mi kalbi hala atıyormu endişelerini taşıyorum .allahıma şükürler olsun tabiki şikayet etmiyorum asla ama endişe etmemekte elde değil:) öpüyorum hepinizi çok:)
canım arkadaşlarım zorda olsa dün geceyi atlattım bi şekilde sabah zorlada olsa bi kaç lokma atıştırdım şimdi hazırlandım ve eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için gitmeden bi kaç kelam daha yazmak istedim ve dualarınızı istiyorum canlarım bugün benim için çok zor olucak korkuyorum aslında ne yalan sölim ben sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum beni unutmayın canlarım sizi çok seviyorum allahıma emanetsiniz hoşçakalın
Beta hcg nin kanda yükselmesi döllenmenin 11. günü başlarmış. Bazı kaynaklarda 4-7 gün sonra da yazıyor.Kanda o zaman beli olurmuş. Hemşirenin ertesi gün çıkar demesine bakma. Çok sevindim, bence henüz yeni oluşan bir bebek geliyor bence. Hatta bence değil, öyle görünüyor. Çoook sevindim. 2 gün sonra bir test daha yap da bize de haber ver. Hadi bakalım, hatırladın mı bilmiyorum ama, bahar geliyor ve gelsin birer birer bebekler. Çok sevindim senin adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?