2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haklısın canım ama eşim ile ben doktora bu iğnelerin azda olsa uyardığı yumurtalar ne olacak kendi başına büyüyüp çatlarmı çatlamasada kis felan olup sorun yaşarmıyız dedim hayır dedi hiç gelimemişler sorun yok dedi eğer adet olursan herhalde cinnet geçiririm

canım benim.... transferden önce farkedilmesi de önemli bi şii bence.... Rabbim dondurulup göbeğine geldiklerinde sende kalmalarını nasip etsin inşallahhhh...

ohhhh bütün hazırlıklar yapılış, planlar da süpermiş.... sonuna kafdar güzelce devam etsin inşallah şekerim...

yarın güzel haberler al da bu defa da sevinç gözyaşları dök inşallah.... ama böyle yok başınızı şişirdim ayıp ettim falan hiç oluyo mu ama yaaaaa :)))) burda hem keyifli hem de can sıkıcı tüm hallerimizi paylaşmayacak mıydık ya......

Allah iyiliğini versin canımmmm

canım keşke diğer türlüsü olsaydı, üzüldüm.... Rabbim daha güçlü emriyolar nasip etsin, onlar sana tutunsun, bebeiş olsun, kucağını doldursun inşallahhhhh

canim ozaman doktora guvenip kendini biraz rahatlatmaya calis, oylemi boylemi derken kafayi yiyecegiz vallahi rahim duvari kalinligini kontrol etmek en iyisi olacaktir heralde, doktoruna guven..iyi haberlerini bekliyorum canim..

inşaalllahhhhh kuzum vücudumu dinlendirdikten sonra tam gaz devam

aminnnnn canım inşalllahhh nasip buymuş

cnm uzuldum inss yeni merkez yeni umutlari getirsin sana gecmis olsun cnm

Kiz sen bize lazimsin

:)))) ben de mayıs haziran gibi diye planlıyorum.... bakalım 3 nisan randevum da ne diyecekler....

sayfa sayfa amayam bana bişi yazmış mı diye aradım vala görünce rahatladım senden güzel sözler duymak bnei rahatlatıyo daha önce demişmiydim olsun bidaha dicem öptümm canımm

evet hayırlısıyla güzel sonuçlarımız olsun inşalahh

canım demek yarın meleklerini alıcaksın ..hadi bakalım hayırlısı olsun dualarım seninle inşalahh sıkısıkı tutunsunlar sana

Arkadaslarim bugun 2ci deneme icin dra gittim ve bana adet bitiminde histeroskopi yapalim dedi siz nasil uygun gorurseniz dedim nedir ne degildir yaptiran varmi aranizda?
güzel canım bi sorun varsa görüyolar ve bakmışken çizik atıp çıkıyolar bebiş tutunsun diye ..benim kuzenim histeroskopiden sonra hamile kaldı meğer onda perde varmış ...inşalahh senin sorunsuz geçer ama senin faydana olucağı kesin ...

üzülme canımm yarın inşalah hayırlıysa güzel sonuç alırsın ...inşalahh yerleşme belirtisidir ümidini kaybetme sakın...

geçmiş olsun canım denilecekleri sen demişsin aslında ..rabim yardımcın olsun en kısa zamanda

Canim bnm geçmiş olsun rabbim en kisa zamanda gondersin bebegini inşallah

bahar aylari hepimize iyi gelecek canim, nisan randevunda belki hemencecik baslarlar:)
ben de iyi gelsin diye umut ediyorum tatlım... açıkcası birazda ameliyatın etkilerinin 6 ayda ancak tamamen geçebileceğinden kaynaklı mayıs haziran düşüncem.... hayırlısı tabi, bakalım ne diyecekler...daha rapor evraklarını teslim edicem ::) ancak mayıs hazirana hazır olur zaten....

sayfa sayfa amayam bana bişi yazmış mı diye aradım vala görünce rahatladım senden güzel sözler duymak bnei rahatlatıyo daha önce demişmiydim olsun bidaha dicem öptümm canımm

ay canım benim yaaaa..... itiraf ediyorum bende seni seviyorummmm

Amin cnm inşallah inşallah

inşallah sahracım.....

:)))) ben de mayıs haziran gibi diye planlıyorum.... bakalım 3 nisan randevum da ne diyecekler....
amayammm mayısta beraber baslarız bende artık dilenicem arka arkaya çok hormon aldım bahar ayında bebişlerimiz bizimle olur inşalllahhh
aminnnn canımmmm inşalllahhhh

herşeyin hayırlısı canım vardır elbet bir zamanı sen moralini hiç bozma bebişlerin uyusunlar azıcık daha :))

ayyy cnm insss bu sefer allah emeklerinin karsiligini versin inss ne guzel esinde yaninda olacaksa vaktinde cabuk gecer sıkılmicaksin tedavin basladigin gibi guzel bitsin inss[/QUOTE]

sağol neşe cim evet herşey güzel başladı güzel gitti inşallah sonuda güzel olur hepimizin sonu bol bebişli olsun İNŞALLAH :))

Bu akinti pembeye dönüşüyor gidip kan mi versem :18:

bu kadar stres olacağına imkanın varsa git ver kanını elbette tatlımmm... hiç beklemeeeee

amayammm mayısta beraber baslarız bende artık dilenicem arka arkaya çok hormon aldım bahar ayında bebişlerimiz bizimle olur inşalllahhh
hadi bakalım inşallahhhh son tedavimiz olsun, kucağımız bebişle dolsunnnn.....

o zaman hemen pesimden gel arayi acma:)
yok yok açmam merak etme, muhtemelen haziran sonu, uzun prrotokol olduğunu düşünürsek temmuz ortalarında büyüyom büyüyooommmm bebişleee büyüyooommmm diye yazcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…