- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
aynen bi doktora yapariz rahatlikla infertilite ve tup bebek konusunda diye dalga geciyoruz bazen esimle:))
Kalbimdesin canim bende dun aksam esime dedimki sanki yumurtlama zamaninda yasadigim gibi hafif sancilar hissediyorum sol kasigimda dedim,,bu sabah gittim yumurtlamisisniz dediler iste kan tahlilinden sonra..insan kendi kendinin doktorudur valla..husrana ugramani hic istemem canim, Allah yolunu bahtini acik etsin..gerekirse ertelemyi bile konus..gec olsun guc olmaisna siginalim..
canım benim.... transferden önce farkedilmesi de önemli bi şii bence.... Rabbim dondurulup göbeğine geldiklerinde sende kalmalarını nasip etsin inşallahhhh...canim saol ama transferim henuz olmadi guya yarin olacakti ama sanirim ertelenecek..progesterone ignesi kullandiktan sonra kanamam oldu az once klinikten geldim rahim duvari incelmeye baslamis...guya kanamay onleyen progesterone bende kanama yapti yaa uhuuu bakalim nolcak kan tahlili sonuclarimi bekliyorum
canım ablam benim :)) nefes egzersizi bana gerçekten çok iyi geldi sanki daha rahat nefes alıyorum beklide psikolojiktir buakşam şöle güzel bi duş aldıktan sonra eşime masaj yaptırıp peşinden nefes egzersizi yapmayı düşünüyorum bide yatarken şöle dinlendirici müzikler dinlemek istiyorum kısmetse yarın 09:00'da transferim olacak bugün neredeyse tüm günüm mutfakta geçti eşime kolaylık olsun diye salatalık malzemelerini falan yıkadım doğradım bol bol ıspanakları ayıkladım yıkadım kuru sogan doğrayıp buzdolabı poşetine kodum yemek yapacağım zaman kolay olsun diye dün kara lahana sarması yaptım kabak tatlısı yaptım alışverişlerimizi yaptık temizliğimi yaptım son bikaç işim kaldı yemeklerimi yaptım kısacası hazırım yani normalde alt katta kaynanamlarda yemek yeriz eşim bu hafta izinde olduğu için biz yukardayız tatil yapcaz dedik :) kimsenin haberi yok çünkü bu sefer inşallah sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin kocaman öpüyorum ...
Kızlar sabahtan beri adet sancim gibi sancin var azcik kahverengi akintim da oldu bu da tutmayacak onceki de böyle oldu bide üstüne eşimle cok kotu kavga ettikhiç anlamıyor beni simdi progestan fitili yapacaktim kahrengi leke artmis bayaa buda negatif yoruldum artik tek başıma her yerim mos mor su on iki günu tek basima atlattim çok kötüyüm kizlar sizinde kafanizi sisirdim Özür dilerim
adet ağrılarım olunca bende acaba dedim yumurta gelişimi bende de kanama mı?yapacak doktora ilk kontrole gittiğimde 9,4 olan rahim kalınlığı 7,8 çıktı bende doktora neden böyle oldu zaten adet ağrılarımda var dedim önemli değil dediadet olursam artık diplomam olmasada kendime tüp bebek merkezi açıp hasta kabulune başlayacağım diplomasız doktor olup çıktık yahuuuuu
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
haklısın canım ama eşim ile ben doktora bu iğnelerin azda olsa uyardığı yumurtalar ne olacak kendi başına büyüyüp çatlarmı çatlamasada kis felan olup sorun yaşarmıyız dedim hayır dedi hiç gelimemişler sorun yok dedi eğer adet olursan herhalde cinnet geçiririm
canım benim.... transferden önce farkedilmesi de önemli bi şii bence.... Rabbim dondurulup göbeğine geldiklerinde sende kalmalarını nasip etsin inşallahhhh...
amayacim saol canim, evet buda bisey..azcik daha sabredicez..yumurtalama olmamasi gerekirken sanirim kullandigim ilacin dozu az gelmis ve yumurtlama gerceklesmis..simdi sil bastan bi donduurlmus embriyo transferi beni bekler..mart sonu canim, senide bekliyorum:)
inşaalllahhhhh kuzum vücudumu dinlendirdikten sonra tam gaz devamhaklısın canım verende ALLAH C.C alanda ALLAH C.C teslimiyetinin karşılığını hayırlı evlatlarla versin yüce Yaradan çok geçmiş olsun.inşaALLAH yeni merkez yeni doktor sana şifanı nasip etsin.canım arkadaşım üzülme üzüldükçe işin içinden çıkılmıyor.yaşandı ve bitti hayırlısı böyleymiş diyerek yola devam ediyoruz inşaALLAHSABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH
canım benim.... transferden önce farkedilmesi de önemli bi şii bence.... Rabbim dondurulup göbeğine geldiklerinde sende kalmalarını nasip etsin inşallahhhh...
ohhhh bütün hazırlıklar yapılış, planlar da süpermiş.... sonuna kafdar güzelce devam etsin inşallah şekerim...
yarın güzel haberler al da bu defa da sevinç gözyaşları dök inşallah.... ama böyle yok başınızı şişirdim ayıp ettim falan hiç oluyo mu ama yaaaaa :)))) burda hem keyifli hem de can sıkıcı tüm hallerimizi paylaşmayacak mıydık ya......
Allah iyiliğini versin canımmmm
canım keşke diğer türlüsü olsaydı, üzüldüm.... Rabbim daha güçlü emriyolar nasip etsin, onlar sana tutunsun, bebeiş olsun, kucağını doldursun inşallahhhhh
cnm uzuldum inss yeni merkez yeni umutlari getirsin sana gecmis olsun cnmcanlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
Kiz sen bize lazimsinhaklısın canım ama eşim ile ben doktora bu iğnelerin azda olsa uyardığı yumurtalar ne olacak kendi başına büyüyüp çatlarmı çatlamasada kis felan olup sorun yaşarmıyız dedim hayır dedi hiç gelimemişler sorun yok dedi eğer adet olursan herhalde cinnet geçiririm
amayacim saol canim, evet buda bisey..azcik daha sabredicez..yumurtalama olmamasi gerekirken sanirim kullandigim ilacin dozu az gelmis ve yumurtlama gerceklesmis..simdi sil bastan bi donduurlmus embriyo transferi beni bekler..mart sonu canim, senide bekliyorum:)
:)))) ben de mayıs haziran gibi diye planlıyorum.... bakalım 3 nisan randevum da ne diyecekler....
yelizcim,işler yoğun gerideki sayfalara bakamadım ama alıntılarda gördüm canım gözün aydın.... OPU zamanın gelmiş.... Rabbim hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumurtalarının toplanmasını, güzelce döllenmesini, en iyi en güzel zamanda transferinin gerçekleşmesini, sonrasında güzel sevindirici haberler almayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
evet hayırlısıyla güzel sonuçlarımız olsun inşalahhcanım çok güzel olur birbirimize destek oluruz.ben yumurtaların geliştiğini düşünüyorum çünkü opudan önce doktor 6-8 yumurta var diyor opudan sonra sayı çoğalıyor ve daha büyük oluyorhakkımızda herşeyin hayırlısı canım
canım ablam benim :)) nefes egzersizi bana gerçekten çok iyi geldi sanki daha rahat nefes alıyorum beklide psikolojiktir buakşam şöle güzel bi duş aldıktan sonra eşime masaj yaptırıp peşinden nefes egzersizi yapmayı düşünüyorum bide yatarken şöle dinlendirici müzikler dinlemek istiyorum kısmetse yarın 09:00'da transferim olacak bugün neredeyse tüm günüm mutfakta geçti eşime kolaylık olsun diye salatalık malzemelerini falan yıkadım doğradım bol bol ıspanakları ayıkladım yıkadım kuru sogan doğrayıp buzdolabı poşetine kodum yemek yapacağım zaman kolay olsun diye dün kara lahana sarması yaptım kabak tatlısı yaptım alışverişlerimizi yaptık temizliğimi yaptım son bikaç işim kaldı yemeklerimi yaptım kısacası hazırım yani normalde alt katta kaynanamlarda yemek yeriz eşim bu hafta izinde olduğu için biz yukardayız tatil yapcaz dedik :) kimsenin haberi yok çünkü bu sefer inşallah sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin kocaman öpüyorum ...
güzel canım bi sorun varsa görüyolar ve bakmışken çizik atıp çıkıyolar bebiş tutunsun diye ..benim kuzenim histeroskopiden sonra hamile kaldı meğer onda perde varmış ...inşalahh senin sorunsuz geçer ama senin faydana olucağı kesin ...Arkadaslarim bugun 2ci deneme icin dra gittim ve bana adet bitiminde histeroskopi yapalim dedi siz nasil uygun gorurseniz dedim nedir ne degildir yaptiran varmi aranizda?
üzülme canımm yarın inşalah hayırlıysa güzel sonuç alırsın ...inşalahh yerleşme belirtisidir ümidini kaybetme sakın...Kızlar sabahtan beri adet sancim gibi sancin var azcik kahverengi akintim da oldu bu da tutmayacak onceki de böyle oldu bide üstüne eşimle cok kotu kavga ettikhiç anlamıyor beni simdi progestan fitili yapacaktim kahrengi leke artmis bayaa buda negatif yoruldum artik tek başıma her yerim mos mor su on iki günu tek basima atlattim çok kötüyüm kizlar sizinde kafanizi sisirdim Özür dilerim
geçmiş olsun canım denilecekleri sen demişsin aslında ..rabim yardımcın olsun en kısa zamandacanlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
ben de iyi gelsin diye umut ediyorum tatlım... açıkcası birazda ameliyatın etkilerinin 6 ayda ancak tamamen geçebileceğinden kaynaklı mayıs haziran düşüncem.... hayırlısı tabi, bakalım ne diyecekler...daha rapor evraklarını teslim edicem ::) ancak mayıs hazirana hazır olur zaten....bahar aylari hepimize iyi gelecek canim, nisan randevunda belki hemencecik baslarlar:)
sayfa sayfa amayam bana bişi yazmış mı diye aradım vala görünce rahatladım senden güzel sözler duymak bnei rahatlatıyo daha önce demişmiydimolsun bidaha dicem öptümm canımm
Amin cnm inşallah inşallah
amayammm mayısta beraber baslarız bende artık dilenicem arka arkaya çok hormon aldım bahar ayında bebişlerimiz bizimle olur inşalllahhh:)))) ben de mayıs haziran gibi diye planlıyorum.... bakalım 3 nisan randevum da ne diyecekler....
aminnnn canımmmm inşalllahhhhsayfa sayfa amayam bana bişi yazmış mı diye aradım vala görünce rahatladım senden güzel sözler duymak bnei rahatlatıyo daha önce demişmiydimolsun bidaha dicem öptümm canımm
evet hayırlısıyla güzel sonuçlarımız olsun inşalahh
canım demek yarın meleklerini alıcaksın ..hadi bakalım hayırlısı olsun dualarım seninle inşalahh sıkısıkı tutunsunlar sana
güzel canım bi sorun varsa görüyolar ve bakmışken çizik atıp çıkıyolar bebiş tutunsun diye ..benim kuzenim histeroskopiden sonra hamile kaldı meğer onda perde varmış ...inşalahh senin sorunsuz geçer ama senin faydana olucağı kesin ...
üzülme canımm yarın inşalah hayırlıysa güzel sonuç alırsın ...inşalahh yerleşme belirtisidir ümidini kaybetme sakın...
geçmiş olsun canım denilecekleri sen demişsin aslında ..rabim yardımcın olsun en kısa zamanda
ben de iyi gelsin diye umut ediyorum tatlım... açıkcası birazda ameliyatın etkilerinin 6 ayda ancak tamamen geçebileceğinden kaynaklı mayıs haziran düşüncem.... hayırlısı tabi, bakalım ne diyecekler...daha rapor evraklarını teslim edicem ::) ancak mayıs hazirana hazır olur zaten....
o zaman hemen pesimden gel arayi acma:)
cok sagol canim hepimiz icin hayirlisi olsun, benimkiler zaten donmus bekliyorlardi ama az daha beklicez hem onlar hem ben..aralik 11 den beri bekliyorum mart sonuna kaldi vuslat:) senin guzel haberlerini aliriz yakinda insallah, bizlerede umut olur..
cnm uzuldum inss yeni merkez yeni umutlari getirsin sana gecmis olsun cnm
Kiz sen bize lazimsin
Bu akinti pembeye dönüşüyor gidip kan mi versem :18:
hadi bakalım inşallahhhh son tedavimiz olsun, kucağımız bebişle dolsunnnn.....amayammm mayısta beraber baslarız bende artık dilenicem arka arkaya çok hormon aldım bahar ayında bebişlerimiz bizimle olur inşalllahhh
yok yok açmam merak etme, muhtemelen haziran sonu, uzun prrotokol olduğunu düşünürsek temmuz ortalarında büyüyom büyüyooommmm bebişleee büyüyooommmm diye yazcam inşallaho zaman hemen pesimden gel arayi acma:)
Bu akinti pembeye dönüşüyor gidip kan mi versem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?