2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sağol cnm destegin icin ilk negatif de bole oldu leke geldi sonraa sonuc koca bir sifir yarin test günüm son günüm zehir oldu :(

üzülme Sahracım şuan vücudunda neler oluyor bilemiyoruz.herşeyi hayra yoralım hayırlı olsun inşaALLAH:16::16::16:yarın güzel haberler alırız inşaALLAH:49:

üzülme Sahracım şuan vücudunda neler oluyor bilemiyoruz.herşeyi hayra yoralım hayırlı olsun inşaALLAH:16::16::16:yarın güzel haberler alırız inşaALLAH:49:

Allah razi olsun kızlar sagolunTutamıyorum kendimi sürekli Ağlıyorum :(

Son düzenleme:
Kızlar sabahtan beri adet sancim gibi sancin var azcik kahverengi akintim da oldu bu da tutmayacak onceki de böyle oldu bide üstüne eşimle cok kotu kavga ettik :43: hiç anlamıyor beni simdi progestan fitili yapacaktim kahrengi leke artmis bayaa buda negatif yoruldum artik tek başıma her yerim mos mor su on iki günu tek basima atlattim çok kötüyüm kizlar sizinde kafanizi sisirdim Özür dilerim:25:

Cnm sen yinede kotuye yorma her tedavi ayni olacak diye bisey yok inss yarin guzel haberler verirsin bu hormonlar yuzunden sinirlerimizde altust oluyor sen niye oyle diyorsun tabiki bize anlatacaksin bizi bizden baska kimse anlamaz sen uzulme simdi bolbol yat dinlen hayirlisi olsun insss:16:

Cnm sen yinede kotuye yorma her tedavi ayni olacak diye bisey yok inss yarin guzel haberler verirsin bu hormonlar yuzunden sinirlerimizde altust oluyor sen niye oyle diyorsun tabiki bize anlatacaksin bizi bizden baska kimse anlamaz sen uzulme simdi bolbol yat dinlen hayirlisi olsun insss:16:

Sağol kuzum Allah hepinizin güzel gönlünune göre versin

adet ağrılarım olunca bende acaba dedim yumurta gelişimi bende de kanama mı?yapacak doktora ilk kontrole gittiğimde 9,4 olan rahim kalınlığı 7,8 çıktı bende doktora neden böyle oldu zaten adet ağrılarımda var dedim önemli değil dedi :30::30::30:adet olursam artık diplomam olmasada kendime tüp bebek merkezi açıp hasta kabulune başlayacağım:53: diplomasız doktor olup çıktık yahuuuuu:52::52::52:

Kızlar sabahtan beri adet sancim gibi sancin var azcik kahverengi akintim da oldu bu da tutmayacak onceki de böyle oldu bide üstüne eşimle cok kotu kavga ettik :43: hiç anlamıyor beni simdi progestan fitili yapacaktim kahrengi leke artmis bayaa buda negatif yoruldum artik tek başıma her yerim mos mor su on iki günu tek basima atlattim çok kötüyüm kizlar sizinde kafanizi sisirdim Özür dilerim:25:

Canim uzulme hic yerlseme kanamasida olabiliyo , ilki oyle oldu buda oyle olur die bisey yok k canim , skma sn canini allah bizimle

Evet ağır bi tedavi bi de sacma sapan şeyler yüzünden kavga stres bazen tasiyamiyor insan sen niye kotusun cnm :(

benim doktoruma olan güvenim sarsıldı:50:şuan herşeyi sorguluyorum bu durum beni geriyor:53:yumurta gelişimi için iğneye başladık ilk kontrolumde rahim kalınlığı 9,5 ikinci kontrolümde 7,8 neden bu kadar fark var dedim adet ağrısı başladı acaba adet mi?olacağım dedim hayır dedi ama çoğu durumlarda yumurta gelişince tedavi sonlandırılıyor kafama takıldı.sinirlerim bozuldu...:53:bir de adet olursam bu tedavimde herşey karışır 4 seneden sonra cesaret edip başladım bakalım sonum ne olacak:52:

Cnm ben yaptirmadim ama yaptiranlar hep fayda gordu ben de oyle inaniyorum inss senin icinde oyle olsun bide belki cizik atiyorlarmis o zaman bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus inss senin icinde oyle olur

Aynen cnm dr rahimin icini tirtiklicaz dedi o nasil bisiyse artik:) tutanmayi kolaylastirmak icin yapicakmis ama cok pahaliymis yaa 800diyo

benim doktoruma olan güvenim sarsıldı:50:şuan herşeyi sorguluyorum bu durum beni geriyor:53:yumurta gelişimi için iğneye başladık ilk kontrolumde rahim kalınlığı 9,5 ikinci kontrolümde 7,8 neden bu kadar fark var dedim adet ağrısı başladı acaba adet mi?olacağım dedim hayır dedi ama çoğu durumlarda yumurta gelişince tedavi sonlandırılıyor kafama takıldı.sinirlerim bozuldu...:53:bir de adet olursam bu tedavimde herşey karışır 4 seneden sonra cesaret edip başladım bakalım sonum ne olacak:52:

Anladım cnm hayırlısı olsun sizin icin Allahim kimseyi utandirmasin :(

ben ilk denemeden önce yaptırdım canım rahmin içini kamerayla izliyorlar bi şey varmı diye.zaten uyuşturuluyorsun yani içine uyuşturulmuş su veriyorlar çok basit bir işlem sakın korkma.iyi bi karar vermiş doktorun :)

Bu , rahim filmi degil degilmi canim?
ben cunku rahim filmi cektirmistim bu islemibebegin tutunmasini kolaylastirmak icin yapicakmis tirtiklicaz rahmin icini dedi

adet ağrılarım olunca bende acaba dedim yumurta gelişimi bende de kanama mı?yapacak doktora ilk kontrole gittiğimde 9,4 olan rahim kalınlığı 7,8 çıktı bende doktora neden böyle oldu zaten adet ağrılarımda var dedim önemli değil dedi :30::30::30:adet olursam artık diplomam olmasada kendime tüp bebek merkezi açıp hasta kabulune başlayacağım:53: diplomasız doktor olup çıktık yahuuuuu:52::52::52:

Haklisin valla bacim artik kendi isimizi kendimiz gorecez

Aynen cnm dr rahimin icini tirtiklicaz dedi o nasil bisiyse artik:) tutanmayi kolaylastirmak icin yapicakmis ama cok pahaliymis yaa 800diyo

Ordaki kanlanmayi arttiacak cnm rahim kendini iyilestirim derken senin bebisleride icine alacak inss bu tupbebekte ucuz hic bisey yok cnm inss allah emeklerimizi araya vermesin inss

canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devam:10:ama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile:1::1:üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak :16:

canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devam:10:ama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile:1::1:üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak :16:

haklısın canım verende ALLAH C.C alanda ALLAH C.C teslimiyetinin karşılığını hayırlı evlatlarla versin yüce Yaradan çok geçmiş olsun.inşaALLAH yeni merkez yeni doktor sana şifanı nasip etsin.canım arkadaşım üzülme üzüldükçe işin içinden çıkılmıyor.yaşandı ve bitti hayırlısı böyleymiş diyerek yola devam ediyoruz inşaALLAH:16::16::16:SABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH:16::49::49::49::49:

Haklisin valla bacim artik kendi isimizi kendimiz gorecez

aynen bi doktora yapariz rahatlikla infertilite ve tup bebek konusunda diye dalga geciyoruz bazen esimle:))
Kalbimdesin canim bende dun aksam esime dedimki sanki yumurtlama zamaninda yasadigim gibi hafif sancilar hissediyorum sol kasigimda dedim,,bu sabah gittim yumurtlamisisniz dediler iste kan tahlilinden sonra..insan kendi kendinin doktorudur valla..husrana ugramani hic istemem canim, Allah yolunu bahtini acik etsin..gerekirse ertelemyi bile konus..gec olsun guc olmaisna siginalim..

Back
X