kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin(
aynı durumdayız valla çikolata kisti+rezervBenide oyaladılar bir aşılama yaptılar.ama 1 sene oyalamadıklarına şükrediyorum gerçekten.neyseki bu akşam iğnelere başlıyorum.
kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin(
Bende de kist var tatlim kistler kucuk 2 cm felan ama sagda da var solda da var kucuk oldugu icin ameliyat onermedi doktor ayrica benim esimde de varikosel kaynakli hareket sayi ve morfoliji problemleri var bizde yok yok yaniiibize isterseniz asilama deneyin ama sans dusuk dedi doktorum bizde direk tupe gecelim dedik yaslar ilerliyo ben 30 esim 37
ooohhh harika yapmışsınız valla bravo sizebizde 30 olcaz eşimle.ama geç evlendikte ondan amaaaannn olsunda hayırlısıyla valla atlatalım şu zamanları hemencecik ya
Bende dün gittim en büyüğü 17 en güçüğü 13 tü yarın sabahtan tekrar gidicem pazartesi büyük ihtimalle opu olucak bide benim sadece tek yumurtalıkta yumoş gördüler diğer yumurtalığım görünmüyo bile ameliyat geçirmiştim 2 yumurtalığımdanda yumoşların olduğu taraftada 8 cm çik. kisti var onu boşaltacak doktor önce bakalım hayırlısı benim daha ilk denemem o yüzden baya bi heyecanlıyım inş rabbim kimsenin duasını boş çevirmesin tez zamandaolalım bizde çok zor bi süreç çünkü iğne olmaktan karnım acıo artık
hadi hayırlısı canım bende de miğde bulantısı gaz bol bağırsak çalışması oluyo sabahları fena oluyorumselamlar ben de bugün kontrole gittim. iğnelere nasıl cevap verdim diye baya endişeliydim
9, 10,11,11.5.. mm gibi 6 yumurta varmış. 5-6 tane de daha küçük var dedi. bugün 5. günüm puregon 300 doz alıyordum, bu akşamla birlikte 3 gun daha aynı dozla devam edeceğim, extra orgalutrana da başlıyoruz. pazartesi kontrol var yine, hemsire iyi gidiyo dedi umarım öyledir. çünkü sizin de öyle mi bilmiyorum ama benim baya bi şişkinliğim ve ağrım oluyo. şu iğne aşamasını bi atlatsaydık hayırlısıyla.
kızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk
Bu gün transferimin 10.günü sabah kan testi yaptırdım sonuç 4.81 negatif olmadı kızlar
aynen canım kanıyo artık iğne girmiyo ama bebiklerimiz gelsinde değer herşeye ne yapalım
sen hangi gün başladın tedaviye bende yarın gidicem duruma göre ya pazartesi yada salı opum olacak heycan bende de var canım
inşalah gelir meleklerimizhakkında hayırlısı olsun
Ben evin camina igne yapilir diye yazcam artikben fazladan ignr oldum bi de napalim nasip boyleymis gec olsun guc olmasin diyorum hormon bombasi gibi dolaniyorum ortalikta her yerim sis karnim gogusler tatlim benim de yarin kontrol var bakalim hayirlisi insallah hakkimuzda
Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar
günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim
Canım benim yarin test günüm. Insallah pozitif sonuçlar alırız tatlım. ...
tamamdır eczaneyle savaşa hazırım
aynen canım bende fenalardayım
ay evet ya kontrolümüz var heycanda var hadi hayırlısı ben 2 de gidiceminşallah herşey güzel olur
ya bende çok akıntı var sizdede oluyomu
Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?