2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin (

herşeyin başı sağlık.allah önce sağlık versin sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar versin.bizde bu inanç oldukça olacak inşallah

aynı durumdayız valla çikolata kisti+rezerv Benide oyaladılar bir aşılama yaptılar.ama 1 sene oyalamadıklarına şükrediyorum gerçekten.neyseki bu akşam iğnelere başlıyorum.

Bende de kist var tatlim kistler kucuk 2 cm felan ama sagda da var solda da var kucuk oldugu icin ameliyat onermedi doktor ayrica benim esimde de varikosel kaynakli hareket sayi ve morfoliji problemleri var bizde yok yok yaniii bize isterseniz asilama deneyin ama sans dusuk dedi doktorum bizde direk tupe gecelim dedik yaslar ilerliyo ben 30 esim 37

ooohhh harika yapmışsınız valla bravo size bizde 30 olcaz eşimle.ama geç evlendikte ondan amaaaannn olsunda hayırlısıyla valla atlatalım şu zamanları hemencecik ya

ooohhh harika yapmışsınız valla bravo size bizde 30 olcaz eşimle.ama geç evlendikte ondan amaaaannn olsunda hayırlısıyla valla atlatalım şu zamanları hemencecik ya

evet kariyer yapcaz diye evlenemedik ama şimdi de kariyer yaptık çocuk yapamıyoz neyse ki diyom evlendikten sonra hiç korunmadıkta baştan ortaya çıktı bu sorunlar. kız senle düğünümüz de 1 hafta ara var 23 haziran bizim sizin de 16 heralde sen ne işle meşgulsun canım iş stresli yazmıştın daha önce

aynen canım kanıyo artık iğne girmiyo ama bebiklerimiz gelsinde değer herşeye ne yapalım
sen hangi gün başladın tedaviye bende yarın gidicem duruma göre ya pazartesi yada salı opum olacak heycan bende de var canım
inşalah gelir meleklerimiz hakkında hayırlısı olsun

hadi hayırlısı canım bende de miğde bulantısı gaz bol bağırsak çalışması oluyo sabahları fena oluyorum
iğnelerde mi5. gündesin adetininmi 5. gündesin bende iğnelerde dün 6.günümdü 11 13 15 mm büyüklüğünde 13 tane falan saydı galiba dr

kızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk

hatim hadi hayırlısı güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin
benim ilkinde yoktu ama bunda kalçadan var olsun ya bebeğim gelsinde razıyım

Ben evin camina igne yapilir diye yazcam artik ben fazladan ignr oldum bi de napalim nasip boyleymis gec olsun guc olmasin diyorum hormon bombasi gibi dolaniyorum ortalikta her yerim sis karnim gogusler tatlim benim de yarin kontrol var bakalim hayirlisi insallah hakkimuzda

kzlar belirti sıfır sonuç sıfır negatifimi aldım geldim tutunamayanlar kervanına katıldm allah pozitif alan herkese kucaklarına da almayı nasip etsin bize de sabır selamet versin (

canım meleğin inş en kısa sürede konar göbüşüne inşallah

Ya her türlü iğneye,muayneye,teste dayandim....
amannnn bu grip ne fena bişeymiş dayanamiyommmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!

aynen canım bende fenalardayım

ay evet ya kontrolümüz var heycanda var hadi hayırlısı ben 2 de gidicem inşallah herşey güzel olur

ya bende çok akıntı var sizdede oluyomu

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

Allah sabır versin serenaycım..gerçekten çok üzüldüm..bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır.
Allah bir daha göstermesin,yakın zamanda evlat nasip etsin inşallah

haticim canım öyle korktumki başka bir sağlık sorunu çıktı diye..buna şükür..
Allah maddi kolaylık da versin inşallah,gelin üstesinden..nasıl ilaçlar kullanırsın ne olur bilemiyorum ama benim 5bini bulmadı,4 bindi..inşallah tutar da gözün görmez

bugün olumsuz haber olan arkadaşlarım üzülmeyin lütfen hiçbirşey sizlerin canından ve mutluluğundan önemli değil Allah tez zamanda tedaviye bile gerek kalmadan doldursun göbüşlerinizi bebişlerle inşallah

hira bencede hemen üzülme inşallah sonucun yükselerek devam eder belli mi olur hem bir bakmışsın 12.günde yükselivermiş

yarın sonuç alacak arkadaşlar hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden yarın hepiniz güldürün yüzümüzü inşallahhhhhhh

aynen canım bende fenalardayım

ay evet ya kontrolümüz var heycanda var hadi hayırlısı ben 2 de gidicem inşallah herşey güzel olur

ya bende çok akıntı var sizdede oluyomu

bende de çok var canım günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyom ıslak kalınca ben mantar oluyorum hemen o yüzden kuru kalmam lazım hemşire normal demişti akıntı için bilemicem inşallah öyledir. şarıl şarıl vallaa çeşme gibi

Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.

yakın zamanda kendini toplamanı dilerim,gerçekten üzüldüm.Allah sabır versin,zamanı gelmemiş demekki..inşallah az kalmıştır yavrunu kucağına almana..bugünleri hatırlamıcak kadar güzel günlerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…