2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba herkese,hayırlı cumalar.... Allahın izniyle pazartesi günü donmuş embriyo transferim var... Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve mis kokulu bebişlerimize kavuşalım inşallah

merhaba canım benimde pazartesi donmuş transferim var hiç prova falan yapılmadı bende ilk kez senden duydum bunu... olsun belki daha iyi olur canım vardır bir bildikleri...

mrb arkadaşım bana da adetten 10 gün önce deneme transferi yapıldı, benim ilk denemem. doktor kullanılacak kataterin boyunu belirlemek için yaptığını söyledi ama senin aynı merkezmiş niye yaptılar ben de anlamadım.:44:

canım sen test gününümü bekliyosun transferin yapıldımı

kızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk

kızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk

hadi hayırlı olsun canım inşallah sonuda güzel olur

hadi hayırlı olsun canım. mutlulukla sonlanır inşallah.
bu arada fsh değerin falan gayet iyi, rezerv azlığı var demiştin fshtan belli olmuyomuydu o

Mrb arkadaslar herkese hayirli cumalar diliyorum
Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar
cnm cok uzuldum insss allah bidahakinde yuzunu guldursun cnm

Cnm tedavin hayirli olsun bende dondurulmus tedavisi yaptirdim cok sukur suan hamileyim ama senin dedigini uygulamadilar bana ama dr larin bi bildigi vardir cnm
ohhh hadi bakalim tedavin hayirli bitsin insss cnm

merhaba herkese,hayırlı cumalar.... Allahın izniyle pazartesi günü donmuş embriyo transferim var... Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve mis kokulu bebişlerimize kavuşalım inşallah
hadi inss hayirli olsun cnm transferin sonu benimki gibi bitsin inss

Teselli mesajı yazan herkese teşekkür ediyorum, sonuçtan fazla etkilenmedim, sanirim hem 3.deneme olduğundan hem de elimizde yapacak birşey yok Yaradan nasip ederse oluyo, yoksa ağzınla kuş tutuşan boş, dediğim gibi fazla kafaya takmıyorum, demek ki hakkımda böylesi hayırlı diye, sadece harcadıgım para, zaman ve aldıgım tonlarca ilaca uzuluyorum, Allah herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin...

canım umarım sorunsuz bir tüp bebek evresi yaşalrsın ve ilk denemende musmutlu haberi alırsın :)

benim küçk bir sprum olacak. yumurta rezervim az demişsin, sakıncası yoksa kaç oldugunu ve yaşını öğrenebilir miyim? ÇÜnkü aslında FSH değerin oldukça iyi. AMH mi kötü acaba?

Son düzenleme:
serenay83,gnc38,hira07

bugün üst üste mutsuz haberler aldık insan ne diyeceğini bilemiyor. biz istemekten geri durmayacağız elbet bi gün Allah yüzümüzü güldürür. Rabbim kendinizi toparlayacak,yeni umutlara yürüyecek güç versin.amin..

Son düzenleme:
sanada hayırlı cumalar gülüm.ben daha iğnelere başlamadım benim 3 yumoşum varmış 9 ve 8mm hepsi dedi.o zaman iğneye gerek yok
canım bu 3 yumos nası oluyo. cehaletimi bagısla tedaviye baslamadan m bu boyutta oluyolar ki??

Hoşgeldin canım aramıza. Gurgan klinik nasıl. Benimde favorilerim arasındaydı.
Ben anatoli tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.
canım Anatolia ile ilgili cok ıyı seyler duydum. Hayırlı olsun tedavin.

canım ben ogrencılerın dırdırını cekemem hıc o donemde. Kafamı dınlıcem valla ama sen calısırken daha mutlu hıssedıyosan muhakkak oyle yap sen ne zaman doktora gidicen amaya?

Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
canım pes etme, Allah sabır versin, ama bu işte umut tükenmez. Cok sukur ki oyle. Allah bebeğine kavustursun seni en kısa zamanda. Allah hepimize güç kuvvet versin.

canım daha uygun bi tedaviyle güzel sonuclar alırsın inşallah. Doktor ve merkez onemlı oluyo boyle durumlarda. Benim bi arkadasım bunu astı ve simdi 8 aylık gebe ınsallah senden de guzel haberler duyarız canım

o nasıl bişey ki canım ya, nası alıyosun, nası veriyosun :44:

allah razı olsun gülüm hepimiz için hayırlı olur inşallah :)) yaşım 29 aslında ocakta 30:))) amh 1,83 evet amh kötü çıktı benim.fsh iyimi ben anlamamda

hadi hayırlı olsun canım inşallah sonuda güzel olur

allah razı olsun canım

hadi hayırlı olsun canım. mutlulukla sonlanır inşallah.
bu arada fsh değerin falan gayet iyi, rezerv azlığı var demiştin fshtan belli olmuyomuydu o
allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin sonu güzel olur :))) evet amh 1,83 benim amh den anlaşılıyor rezerv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…