merhaba herkese,hayırlı cumalar.... Allahın izniyle pazartesi günü donmuş embriyo transferim var... Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve mis kokulu bebişlerimize kavuşalım inşallah[/QUObebişlerini ısıt bakalım allah tamamına erdirir ve güzel sonuçlarla dönersin inşallah
Mrb hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bizde erkek infertilitesi var ilk tüp denemesinde tutundu ama kalp atımı alınamadı ve 8.haftada kürtaj oldum 2.tüp hiç tutmadı ve şimdi dondurulmuşlara geçtik.3 tane dondurulmuş blastokist embriyom var,sanırım 2 transfer yapılacak.dondurulmuş deneyenler varmı aranızda bazı sorularım olacak.yada bilenler varsa yazarsanız sevinirim kızlar.adetimin ilk günü hormon testi ve ultrasonla bakıldı sonra ertesi günü trasfer denemesi yaptılar bana,idrara sıkışık gittim ve aynen transfer eder gibi bi prova yapıldı niye yapıyosunuz diye sordum dondurulmuşlarla denemede yapıyoruz dediler ama tatmin edici bir cvp olmadı size böyle bişey yapıldımı?niye yaptılar merak ediyorum.önceki denememde aynı merkezde olmuştu beni bilen bir dr.niye prova yapıyoki?
merhaba herkese,hayırlı cumalar.... Allahın izniyle pazartesi günü donmuş embriyo transferim var... Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve mis kokulu bebişlerimize kavuşalım inşallah[/QUObebişlerini ısıt bakalım allah tamamına erdirir ve güzel sonuçlarla dönersin inşallah
amin bitanem sağol.... inşallah hepimiz hamiş kalalım....
mrb arkadaşım bana da adetten 10 gün önce deneme transferi yapıldı, benim ilk denemem. doktor kullanılacak kataterin boyunu belirlemek için yaptığını söyledi ama senin aynı merkezmiş niye yaptılar ben de anlamadım.:44:Mrb hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bizde erkek infertilitesi var ilk tüp denemesinde tutundu ama kalp atımı alınamadı ve 8.haftada kürtaj oldum 2.tüp hiç tutmadı ve şimdi dondurulmuşlara geçtik.3 tane dondurulmuş blastokist embriyom var,sanırım 2 transfer yapılacak.dondurulmuş deneyenler varmı aranızda bazı sorularım olacak.yada bilenler varsa yazarsanız sevinirim kızlar.adetimin ilk günü hormon testi ve ultrasonla bakıldı sonra ertesi günü trasfer denemesi yaptılar bana,idrara sıkışık gittim ve aynen transfer eder gibi bi prova yapıldı niye yapıyosunuz diye sordum dondurulmuşlarla denemede yapıyoruz dediler ama tatmin edici bir cvp olmadı size böyle bişey yapıldımı?niye yaptılar merak ediyorum.önceki denememde aynı merkezde olmuştu beni bilen bir dr.niye prova yapıyoki?
mrb arkadaşım bana da adetten 10 gün önce deneme transferi yapıldı, benim ilk denemem. doktor kullanılacak kataterin boyunu belirlemek için yaptığını söyledi ama senin aynı merkezmiş niye yaptılar ben de anlamadım.:44:
canım sen test gününümü bekliyosun transferin yapıldımı
kızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk
kızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk
cnm cok uzuldum insss allah bidahakinde yuzunu guldursun cnmTam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar
Cnm tedavin hayirli olsun bende dondurulmus tedavisi yaptirdim cok sukur suan hamileyim ama senin dedigini uygulamadilar bana ama dr larin bi bildigi vardir cnmMrb hanımlar bende aranıza yeni katıldım.bizde erkek infertilitesi var ilk tüp denemesinde tutundu ama kalp atımı alınamadı ve 8.haftada kürtaj oldum 2.tüp hiç tutmadı ve şimdi dondurulmuşlara geçtik.3 tane dondurulmuş blastokist embriyom var,sanırım 2 transfer yapılacak.dondurulmuş deneyenler varmı aranızda bazı sorularım olacak.yada bilenler varsa yazarsanız sevinirim kızlar.adetimin ilk günü hormon testi ve ultrasonla bakıldı sonra ertesi günü trasfer denemesi yaptılar bana,idrara sıkışık gittim ve aynen transfer eder gibi bi prova yapıldı niye yapıyosunuz diye sordum dondurulmuşlarla denemede yapıyoruz dediler ama tatmin edici bir cvp olmadı size böyle bişey yapıldımı?niye yaptılar merak ediyorum.önceki denememde aynı merkezde olmuştu beni bilen bir dr.niye prova yapıyoki?
ohhh hadi bakalim tedavin hayirli bitsin insss cnmkızlar fsh 5,97 e2 (estradiol) 22 progesteronda 0,2 çıktı.bu akşam puregon 150+menopur 75 'e başlıyorum pazartesi kontrol ve çok mutluyum göbekten istedim tamam dedi.kalçadan iğne yooooooooookkkkkkkkkkkkkk
hadi inss hayirli olsun cnm transferin sonu benimki gibi bitsin inssmerhaba herkese,hayırlı cumalar.... Allahın izniyle pazartesi günü donmuş embriyo transferim var... Allah hepimizin yüzünü güldürsün ve mis kokulu bebişlerimize kavuşalım inşallah
rabbim sabırlar versin inşallah...
allah yardımcın olsun bende kist var+yumurta rezervim az+eşimde morfoloji düşük..rabbim bize sabırlar versin...
üzülme canım ben hep şöyle dua ediyorum rabbim hamile kalamamaktan değilde hamile kaldıktan sonra düşürmekten koru beni derim hep..gerçekten o daha büyük bir acıdır..bence sabırla bir sonraki transfere hazırlan
gelmiyor valla bende denedim
canım allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider
ay hadi bakalım bugün belli olacak herşey
allahım hepimizin göbişlerini doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu gün transferimin 10.günü sabah kan testi yaptırdım sonuç 4.81 negatif olmadı kızlar
canım bu 3 yumos nası oluyo. cehaletimi bagıslasanada hayırlı cumalar gülüm.ben daha iğnelere başlamadım benim 3 yumoşum varmış 9 ve 8mm hepsi dedi.o zaman iğneye gerek yok
canım Anatolia ile ilgili cok ıyı seyler duydum. Hayırlı olsun tedavin.Hoşgeldin canım aramıza. Gurgan klinik nasıl. Benimde favorilerim arasındaydı.
Ben anatoli tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.
ay inşallah canım benim. ayrıca benim müdür falan da çok anlayışlı doktora gidiyorum diyince sevk falan hiç bi şey istememişti sağolsunlar. bende randevuları hep 5 e aldım. bir saat erken çıkıyodum sadece. suistimal etmedim asla. onu da biliyolar sağolsunlar. ilkinde rapor almıştım ben 5 günlük, transfer cuma oldu raporu ptesi aldım 9 gün evdeydim ama yatmadım pek. yalnız ben bu defa pek rapor düşünmüyorum, sadece 3 gün yatsam yeter.... transfer yine cumaya gelse sadece ptesi raporlu olurum....
canım pes etme, Allah sabır versin, ama bu işte umut tükenmez. Cok sukur ki oyle. Allah bebeğine kavustursun seni en kısa zamanda. Allah hepimize güç kuvvet versin.Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.
Arkadaşlar çok üzgünüm
transfer evresine bile varamadık
embriyonun gidişatı hiç güzel değilmiş
dolayısıyla transfer bile olmayacak
biz insanlar niye herşeyi acele ettirmeye çalışıyoruz? anlamıyorum
ve kendime kızıyorum...
ben hele bir yumurta ve spermimiz birleşsin
Allahın izniyle gerisi olur diyordum
ama şimdi birleştiklerinde
sağlıklı bir gelişim bile olmadığını görmüş oldum
demek ki daha önce yaşadığım
kimyasal gebelik de bu yüzden
olmuş olmalı...
kızlar ben burada ki yılbaşı çekilişi ile ilgili bi topiğe katılmıştım, şimdi de gidip hediyelerimin bi kısmını alcam.... biz de mi yapsak böyle bi şey ya :) çok eğlenceli değişik bi şey, tanımadığın birine hediye almak falan :)
canım umarım sorunsuz bir tüp bebek evresi yaşalrsın ve ilk denemende musmutlu haberi alırsın :)
benim küçk bir sprum olacak. yumurta rezervim az demişsin, sakıncası yoksa kaç oldugunu ve yaşını öğrenebilir miyim? ÇÜnkü aslında FSH değerin oldukça iyi. AMH mi kötü acaba?
hadi hayırlı olsun canıminşallah sonuda güzel olur
allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin sonu güzel olur :))) evet amh 1,83 benim amh den anlaşılıyor rezervhadi hayırlı olsun canım. mutlulukla sonlanır inşallah.
bu arada fsh değerin falan gayet iyi, rezerv azlığı var demiştin fshtan belli olmuyomuydu o
evet daha başlamadan böyle olmuş yacanım bu 3 yumos nası oluyo. cehaletimi bagıslatedaviye baslamadan m bu boyutta oluyolar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?