2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çok üzüldüm Allah sabır versin.

Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.

cnm ne diceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin ama sakın pes etme pes etmek yok bi bizim lugatımızda yokkkkk ben 5 ci denememi yapıcam 2 düşük 1 negatif bitanede toprağa verdim ben napim he ben niye pes etmiyorum sölermisin.... asla pes etme yalvarıyorum sana asla pes etme dinlen gez toz ama 4 cüye hazır ol........seni seviyoruzzzz arkadaşmmm

biz takımdan şimdiye kadar oyuncu çıkarmadık cnm hiç çıkmak isteyenide zorla takımda tutuyoruz sende onlardan birisin daha uzatmalar var unutma topla kendini sahaya dimdik çık ......Seni seviyoruzzzzzzzz

Test sonucum belli oldu, yine negatif, bu 3. denememdi ve artık gücüm tükendi, Rabbim sizi güldürsün.

üzülme arkadaşım Allah hiç ummadığın anda yüzünü güldürsün inşallah sen sabır ve inancını yitirme inan bana Rabbim kabul etmeyeceği duayı kulunun aklına düşürmezmiş

canım benim vardır bundada bir hayır kendini fazla üzme lütfen Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah inan buradaki bütün arkadaşlarım hergün dualarımdasınız hayırlısı böyleymiş diyebiliriz ancak yeni bir tedavi için moralinin yerinde olması lazım unutma

canım çok üzüldüm... ne diyecemi bilemiyorum..zamanını bekliyor bebeğin ... kendime kızıyorum ne demek, hepimiz acele ediyoruz hepimiz olsun istiyoruz, çünkü normalde kendiliğinden olan bişey için yıllarca uğraşıyoruz.. rabbim başka dert vermesin..

canım benim ne desem dilim tutuldu umarım kendiliğinde hamile kalırsın ve hiç tüp bebeğe gerek kalmaz, rabbim kucağınıboş bırakmasın inşallah

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

canım Rabbim sabrını verir ve bu sabrın mükafatını da sen üzülme yeter bir sonraki tedavine kalmadan Rabbim kollarına göndersin meleğini canım

kızlar dün gece çok rahatsızlandım yine akşam olunca sağ kasık sancım başladı ve bir üşüme krizi yorgan döşek yattım sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor tam bir muamma durumum yani öylece sızmışım dualarınızı eksik etmeyin benden lütfen bu ağrılar akşam olunca bitiriyor beni

bu arada en güzel günümüz cumamız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh

Son düzenleme:
daha yeni doktor aradı konuştuk

yumurtan maalesef çok kaliteli değildi dedi

ilaçlarını bırak ve adet olunca da

gel bu durumu tekrar konuşalım seninle

hallolunmayacak birşey değil dedi

sadece başka yöntemlerle başlicaz dedi...

bak gördünmü daha çareler bitmedi, başka bi yöntemle yeniden denersin vazgeçmek yok tamam mı herşey güzel olacak bi gün rabbim muradımızı vericek inşallah

merhaba arkadaşlar
.26 kasım adetimle birlikte tedavim başladı.bu 3.denemem ve inşallah son olsun.
yaşım 27
3. denemem
sorunumuz sperm sayısı +morfolojisi
beylikdüzü medicanada selman beyin hastasıyım
ilk denememde hamile kaldım fakat kalp atışları olmadığı için 8. hafta sonunda kürtaj oldum.
2. denememde tutunamadı(kürtaj sonrası 4. ayımda yapıldı.rahim kalınlaşma problemim oldu)
son kalan 2 adedet birlikte donmuş embriyolarımı alıcam inşallh.
rahim kalınlaşması iyi gidese tabi.:18::18::18:

bak dr da ne güzel demiş arkadaşm belkide hakkında bölesi hayırlı olck nebiliyosun belkide deniyecği yöntemle hamile olucan bellimi olur bak böleeee ....... hadi bozma moralini rabbime sığın cnm

bak ne güzel işte en azından umutsuz olacak bir durumda değiliz bunada şükür..

canım ne güzel ağrın oluyormuş bu en azından orda bişeyler olduğunun habercisi olabilir.. bense hiç bişey hissetmiyorum.. ilk günler olmuştu ağrı kramp vb. bugün 6. günüm tık yok.. içimden biseste olmadı diyor ne yalan söyleyim.. ençokta herşeyi baştan yaşıcak olmak korkutuyor.. bende panik bozukluk var 2 yıl tedavi gördüm.. opu, tranfer, anestezi, lavman, bunların hepsini kabus gibi yaşadım.. opuda masaya zor çıkarttılar.. Allah anestezistten bin kere razı olsun hiç anlamadım işinde çok iyiymiş..aslında ne zorluğu var ama benim için öyle olmuyor maalesef..

biz takımdan şimdiye kadar oyuncu çıkarmadık cnm hiç çıkmak isteyenide zorla takımda tutuyoruz sende onlardan birisin daha uzatmalar var unutma topla kendini sahaya dimdik çık ......Seni seviyoruzzzzzzzz

canım valla öyle bir kesin konuştun ki yorumun karşısında tırstımmm gerçekten :18:

eeeehhmmm ablacım yok yok yani yanlış anladın beni, ben sadece bu turdaki oyundan bahsetmiştim

arkadaşıımmm çok geçmiş olsun

Allah sana bana herkese sabır versin

tekrar yeniden başlama gücü versin...

benim de olmadı

sen en azından transferi yaşadın

ben transferden önce kırmızı kart yedim

doğru dürüst ağlayamadım bile

ve şu an gülüyorum

kafayı mı yedim ne

sağol tatlışım benimde daha adetimin 8. günündeyim benimde ya pazartesi ya salı toplanacak yarınki kontrolde belli olacak

sağol cevabın için canımmm

drumuza güveniyoruz gerisi ALLAH ımın takdiri inşallah güzel sonuçlar alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…