canım benim ayy ne güzel az kalmış rabbim doğumda yardımcın olsun.
kilo konusunda bence birazda bünyeye göre değişiyor. içtiğimiz ilaç ve iğneler zaten genelimizi şişirdi. rabbimde hamileliği nasip edince zamanla aldıklarımız ya düşüyor yada daha bir şişiyoruz. sen sağlıkla doğumunu yap verirsin canım.
ben 3 kilo aldım. ama o 3 kiloyuda neredeyse geri vereceğim. canım hiçbişey istemiyor. zor yiyorum. suyu bile artık zor içmeye başladım valla.
aynen tatlım ben de ilk 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. sanırım ondan da aldım biraz daha doğrusu herkes verirken ben almaya devam ettim ara açıldı
bu arada canım amniyosentez yaptırmak istemiyosan onun yerine geçen kan testi var hiç bir riski yok sadece senden kan alıyolar onu yaptırabilirsin sadece fiyatı biraz pahalı ben ondan yaptırmıştım amerikaya gidiyo zaten orda inceleniyo doktorun sor istersen mutlaka biliyodur.
Gerçekten ilk 3 ay hiç miden bulanmadı mı? Hiç telaş yaptın mı? Bebeğini görene kadar yani? Bende mi sorun var acaba diyodum:26: Hiç midem bulanmıyo:18:
Kizlar,moralim cok bozuk..
Az once wc gittim,soylemesi ayip parca geldi kan azdi.parcayi alip baktip,et parcasi gibiagrim filanda olmadi..saskinim..hemen dr aradim,yarin gel sabahtan dedi,ne desin..ilac kalintisi diye kendimi avutayim dedim olmuyor.ilac suda erir gider..
Allahim insallah bebegim yasiyordur,benimledir...normal kontrolum 1hafta sonra idi..bir aci yasamak istemiyorum ben.nolur bana dua edin,yarin kalp atisini,bozulmamis keseyi goreyim
Az once wc gittim,soylemesi ayip parca geldi kan azdi.parcayi alip baktip,et parcasi gibiagrim filanda olmadi..saskinim..hemen dr aradim,yarin gel sabahtan dedi,ne desin..ilac kalintisi diye kendimi avutayim dedim olmuyor.ilac suda erir gider..
Allahim insallah bebegim yasiyordur,benimledir...normal kontrolum 1hafta sonra idi..bir aci yasamak istemiyorum ben.nolur bana dua edin,yarin kalp atisini,bozulmamis keseyi goreyim
nazancim hemen panik yapma, soylemesi kolay biliyorum ama,,,baska biseydir o ya onceden kalan bisey belki rahim kendini temziliyordur ilaclardan falan ne bileyim..acaba adet donemin mi??adet donemlerinde normaldir belki boyle seyler..bebisin seninle annesiii uzme ikinizide, guzel haberlerinizi bekliyoruz yarinnn
Sagol canim,umarim oyledir.evet regl donemim sanirim..kan degil kocaman parca yaabi yerde okudum,bazen bebek ve kesesinden degil rahimden parca olabiliyormus..bunun icin dua ediyorum..simdilik pek bi kan da yok..yarin anlicaz bakalim
Nazancim dr bulanti icin zofran denilen bir ilac verdi ama hamileler uzerinde arastirma yapilmadigi icin ben gunlerdir icmemek icin direndim. Sonuc zorlanmaktan kanama ile sonuclaninca ictim. Artik gun icinde 2. Kusmada alacagim hemen. Dr kanama icin birsey denemedi. Sadece progestan hapini gunde 3*3e cikardi. Bugun kahverengiye döndü. Walla simdide ayin 25ini dort gozle bekliyorum. Bizim bebek olayi yalan ruzgarina dondu. Surekli bir olay :) Allah hayretsin inşallah
Canim benim HIc endiselenme Allshim izniyle bisey olmaz ben ablamdan Biliyorum
Dusuk yapmisti ozaman ben kuciktum ama anneme soylerken duymustum cokkk agrim var dogum agrisi gibi bide Cook kanamamm var demisyi hali cok kotuydu Sen agruin olmadigini yazmsin canim insallah bisey yoktur
Nazancım allahın izniyle bebeğine hiçbişey olmamıştır uzülme. Benim eltim hamileliginin ilk zamanlarındaydı. Panikle yanıma geldi.tuvalette parça geldi. Suya tuttum et parcası gibiydi sanırim bebek düstu dedi. Apar topar hastaneye gitti. Bebek yerindeydi canim. Doktor yat dinlen yorulma dedi. Suan cocuk 2 yasindaaa. Oyle kolayca düşuk yapilmaz bildigim kadariyla agrili olmasi lazim. Guzel haberle gel yarin. Dua ediyorum canimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim,insallah bisey yoktur.cok uzgunum aslinda ama kendimi koyvermek istemiyorum dra gidinceye kadar..simdi yatacagim,sabah erken gitcem hastaneye..uff,esimde almanyada suan,yalnizim,keske burda olsaydi..biliyosun,dr da icine dogmus gibi sen gitme demisti..normal bisii oldugunu sanmiyorum aslinda,sadece umit ediyorum ki bebegim kalbi atsin,kesesi bozulmamis olsun..zaten kotu bisey varsa kolay toparlanamam bu sefer
Tesekkur ederim tesellin icinyarin haber veririm..
Sagol canim,umarim oyledir.evet regl donemim sanirim..kan degil kocaman parca yaabi yerde okudum,bazen bebek ve kesesinden degil rahimden parca olabiliyormus..bunun icin dua ediyorum..simdilik pek bi kan da yok..yarin anlicaz bakalim
Merhaba canim çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim sağlıkla sihatle kucağına aldirsin yaşadığın en Gusel günler ve bebek dogunca daha Gusel günler göreceksin Insallah keyifle büyütmek nasip etsin Allahım darisi bizim basimiza
Ben anlis mi anladim acaba,koca hamilelik doneminde toplam 3kg mi aldin? Yoksa ilk 4-5ayi mi kastettin? Saskinlik icindeyim deyada bayagi kilolu idin sanirim..
Hayirli dogumlar olsun senin ve bebegin icin..saglikla kucagina alarada tabi bize bilgi ver
canım hoşgeldin sizleri görünce heyecan basıyor bizlerede... doğuma haftalar kalmış ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
canimmm cok az kalmis dogumuna masallah ayy ne guzel kavusacaksinzi darisi hepimizin basina olsun saglikli kolaycacik bir dogum olsun insallah..toplamda 3 kilo muuu woww herkesin bunyesi ne kadar farkli dimiii, benim arada ishal krizi vurunca kilom azcik dusuyor ona canim sikiliyor, yarin doktora gidicem bakalim bebciklerimiz saglikli olsunda...
selam kızlar işlerim o kadar yoğun ki gelip bakamıyorum bile... şimdi pazardan geldim....
ev kadını olmayı en son ne zaman bu kadar istedim hatırlamıyorummmm:84::84::84::84:
sercim canım inşallah güzel haberler alırız sendenmide bulantıların olduğu okudum... Allah yardımcın olsun; çok zor olmalı....
Gerçekten ilk 3 ay hiç miden bulanmadı mı? Hiç telaş yaptın mı? Bebeğini görene kadar yani? Bende mi sorun var acaba diyodum:26: Hiç midem bulanmıyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?