kızlar merhaba nasılsınız
çok gelemiyorum buralara ama kalbim sizlerleeeherkesler iyidir inşallah
bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz ALLAH ın izni ile haftaya doğum iznine çıkıyorum artık çalışırken zorlanıyorum yani
sürekli oturmak rahatsız ediyo artık
kilo kısmına gelince unbelivable canım benim ben 3 kilo aldım çok şükür bebeğimin kilosu iyi
tabi şeker çıktı bende karbonhidrat tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek yemiyorum düzenli saatinde besleniyorum kilo bile
verdim bebeğin kilosu iyi ise takma kiloyu ben şuan doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha da zayıf olucak gibiyim
nazarboncukcum canım inşallah sende daha fazla almassın kuzum gerçi artık dikkat ediyorsundur sende şişlik te var
bende şişlik ödem olmadı aman kilo alsak ta alsamda önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun verilir kilolar
ben ilk başta neden almıyorum diye çok sıkıntı yapmıştım
Kizlar dun neredeyse butun gun kustum. Acillik oldum. Artik midemden de kan geliyor. Bu durum hamilelerin binde 2sinde olabiliyormus ve annenin hayati riske girdiginde bebekleri bile alabiliyorlarmis. Dun ogururken resmen vajinadan kan bosaldi. Hareketsiz yatiyorum oyle. 10-12 haftadan once fetuslardan biri alinamiyormus. Hangisinin saglikli ya da sagliksiz oldugunu net kestirebilmek ve olur da vucut dogal yolla atar diye beklemek gerekiyormus. Dua edin noluuuuuuuur...
Kizlar dun neredeyse butun gun kustum. Acillik oldum. Artik midemden de kan geliyor. Bu durum hamilelerin binde 2sinde olabiliyormus ve annenin hayati riske girdiginde bebekleri bile alabiliyorlarmis. Dun ogururken resmen vajinadan kan bosaldi. Hareketsiz yatiyorum oyle. 10-12 haftadan once fetuslardan biri alinamiyormus. Hangisinin saglikli ya da sagliksiz oldugunu net kestirebilmek ve olur da vucut dogal yolla atar diye beklemek gerekiyormus. Dua edin noluuuuuuuur...
bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz ALLAH ın izni ile haftaya doğum iznine çıkıyorum artık çalışırken zorlanıyorum yani
kilo kısmına gelince unbelivable canım benim ben 3 kilo aldım çok şükür bebeğimin kilosu iyi
tabi şeker çıktı bende karbonhidrat tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek yemiyorum düzenli saatinde besleniyorum kilo bile
verdim bebeğin kilosu iyi ise takma kiloyu ben şuan doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha da zayıf olucak gibiyim
nazarboncukcum canım inşallah sende daha fazla almassın kuzum gerçi artık dikkat ediyorsundur sende şişlik te var
bende şişlik ödem olmadı aman kilo alsak ta alsamda önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun verilir kilolar
Dualar seninle canim. Rabbim yardımcın olsun. Cok guzel bir hamilelik gecir insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Allah yardımcın olsun
Cook teşekkür ederim canimcim cumlemizin insallahçok geçmiş olsun kuzum allah yardımcın olsun
Günaydın canim gecmis olsun Allahım hakkında hayırlısı nasılsa oyle olsun Kiyamam sana Allahım gönlünden geçeni nasip etsin sana MEVLAM evlatlarını sağlıkla kucagini almayı nasip etsin Insallah
Dualarimiz seninle canim
Çok geçmiş olsun canım kıyamam sana yaa(
Dualar seninle canim. Rabbim yardımcın olsun. Cok guzel bir hamilelik gecir insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim gecmis oun,cok uzuldum. Senin bu kusmalarini onleyecek ilac vermiyor mu dr? Ben duydum,bazilari kullaniyormus,ise yariyormus..kanamanin sebebi neymis acaba,rahimde kanama alani var mi ki?
İnsallah en kisa zamanda duzelirsin
Nazancim dr bulanti icin zofran denilen bir ilac verdi ama hamileler uzerinde arastirma yapilmadigi icin ben gunlerdir icmemek icin direndim. Sonuc zorlanmaktan kanama ile sonuclaninca ictim. Artik gun icinde 2. Kusmada alacagim hemen. Dr kanama icin birsey denemedi. Sadece progestan hapini gunde 3*3e cikardi. Bugun kahverengiye döndü. Walla simdide ayin 25ini dort gozle bekliyorum. Bizim bebek olayi yalan ruzgarina dondu. Surekli bir olay :) Allah hayretsin inşallah
kızlar aman diyim kiloya dikkat edin ben nasıl olsa zayıfım diye dikkat etmedim 23 kg aldım daha 3-4 haftam var doğuma zaten 30 haftadan sonra bir anda acayip bir şişme oluyo ödem de topluyosunuz tabiki o yüzden aman diyim yani ben 20li haftalarda karnım büyük değil diye üzülüyodum şimdi oturduğum yerden kalkmam 10 dk alıyo eşim dalga geçiyo şişko penguen diye hepsi kilo değil 1 kısmı şişlik tabi ama yine de bir kısmı da kilo. bir de vermesi var bunları en normal 10-15 kg arası öyle alırsanız rahat verirsiniz.
Canimmm cooook tesekkur ederim. Sen de drunla konusursan yaz tamam mi her zaman giremesem de gozumu acabildigim an hemen yazılariniza bakmaya calisiyorum :) ikili test daha once yaptirmadigim icin sana yardimci olamadim. Ama eminim her sey yolundadir canim. Surekli Dua ediyorum hepimiz icin. Rabbim bu mubarek gunlerde geri cevirmeyecektir bizleri
Benim narin arkadasim,nerdeyse 5.ayini bitireceksin sen ala ala 3kg mi aldindarisi basima valla..yavas yavas alirsin canim,onemli olan bebegin kilosu..zaten 5.aydan sonra esas buyume basliyor..benim de kontrol haftaya sali,gelismeleri bildir..sen yoksa ufak ufak kaciyor musun? Vedavari konusmussun sanki
Walla bakmak icin elimden geleni yapmaya çalışıyorum canum ama su aralar sarhos gibi gozumu acamadan yatıyorum. Agzima tek lokma alabildigim yok. Zaten 43 kiloydum iyice coktum.
Sen nasilsin,kontrol akinda mi? Takvim yapmadigin icin kac haftalik oldugunu goremiyorum da,kalp atisi duymus muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?