2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

fırçanı yedin geldin yani neyse bebiş iyi olsun da..... çok sevindimmmm

Kiz allahtan medyatik biri degilsin,cagla sikel 6kilo aldi diye millet demedigini biakmamisti,senin 3kg duysalar,dusunemiyorum
Aslinda bende ekmek yemiyorum,yani arda az yiyorum.dedigin dogru,greksiz seyleri tuketmesem bende cok kilo almam aslinda..bakalim,biz nolcaz

ohh çok sevindim canım maşallah size
korkular hep oluyo canım bende mide bulantısı hiç bişey olmadı sürekli tedirgindim bebeğim duruyomu kalbi atıyomu
kontrollere giderken hep korku oluyodu ama bebişin hareketlerini hissedince o korkun baya bi azalıyo şükürler olsun
hatta ben hergün steteskopla bebeğimin kalp atışlarınıda dinliyorum drum bendende çok çekti sağolsun hep destek oldu halada tüp bebek druma gidiyorum onu çok seviyorum

canım bu kadar az kilo alacağımı hiç düşünmemiştim gören beni hayret ediyo maşallah göbek var hiç bi yerin değişmemiş diye ama ben hep tedirgin olmuştum bebeğim kilo almıyosa diye ama çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyo

drumda en fazla 10 kg diyodu bu gidişle ulaşamıcam ona hamile kaldığım kilodan daha zayıf olucam doğumdan sonra inşallah ama kilo alsamda önemli değil bebeğim sağlıklı olsun yeter bana

RABBİM bu duyguları isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

Gunaydinlarrrrrrrrrrr

günaydın şekerim

Canim gunaydin
Gece dedigin gibi dualarimi ettim..allaha sukur yerinde duruyor kendini gosteresi gelmis

Sevindim tatlim bebisimiz biraz nazli olacak herhalde insallah bundan sonra Boyle bisey yasamazzsin cooooooooook keyifli bir hamileligin olur insallah sevgiler

Ohhh çok sevindim

Fırçalanmak bizim gibilere lazım şekerim yoksa anksiyete olacaz doğuma kadar

He vallaFircami yemedikce icim rahat etmiyor
Canim,yegenine uzuldum ya,progestan igne filan oluyo mu?insallah kanamasi filan kesilir de bi rahat oh der
progestan hap vermişler iğne vermemişler, tam olarak kanama şeklinde değilmiş, günde bi pedi kirletecek kadar dolduracak kadar değil.... ama işte kalp atışına biri yok demiş, başka bi doktor var ama düzensiz demiş, başka bi doktor şu anda bu konuda yorum yapmak doğru olmaz demiş.... işte bir hafta sonra gel bakalım demişler....

Benim de ped doldurcak kadar olmadi ama sabah aksam igne vermisti..kalp atisini insallah gorurler..once sevindirip sonra uzdurmesin allah,cok zor
Sen nasilsin,yogunsun heralde bugunlerde..

Ohhh çok sevindim

Fırçalanmak bizim gibilere lazım şekerim yoksa anksiyete olacaz doğuma kadar

Ah arkadasim,bebegimize bisey olmasin da ben fircaya raziyim simdi,eger sorun cikmazsa 3hafta sonra gel detayli usg mi ne bakacakmis,burun,ense olcusu...tabi arada istersen gel bebegine bak dedi
Senin kontrol ne zamandi?

Ah arkadasim,bebegimize bisey olmasin da ben fircaya raziyim simdi,eger sorun cikmazsa 3hafta sonra gel detayli usg mi ne bakacakmis,burun,ense olcusu...tabi arada istersen gel bebegine bak dedi
Senin kontrol ne zamandi?

Canım ne güzel yaa arada gel bebeğine bak demesi

Benim kontrolüm bu cumartesi 2 hafta oldu bebişi görmeyeli...Bakalım durumlar nasıl:18:

tatlım nasılsınız bebişko nasıl RABBİM sizlerede bu haftaları görmeyi nasip etsin inşallah sağol canım AMİN .

inşallah canım rabbim bizlere de nasip eder.

bebişko çok iyi bugün doktora gittim herşey yolunda hatta önde gidiyormuş doktor bebeğe iyi bakıyorsun dedi.

eli başının üstündeydi selam verdi bize. doktor bak bak el sallıyor size selam veriyor dedi. :))

şekerim yüreğimize indirme Allah allah ya.

hıh yedin azarı oturuyorsun desene bende işler çok karışık :18::18::18:

Çok şükür rabbimeee 😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah buyuyor tabii canim,baska dr gittin di mi? Seninki cagirmamisti,test sonucunu yorumladi mi?

Kalp atışı için erken değilmi? Rabbim güzel günler göstersin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…