fırçanı yedin geldin yaniSekerlerim,
Bebek duruyo,pit pit atiyo kalbiallaha sukurler olsun,korkmustum..
Sanki yalan soylemisim gibi oldu,bugun kan man yokDr bu gidisle doguma kadar sana haftada bir bakcaz galiba,diyor
Kanitimla gittim ama,parcayi yikayip,posete koymustum..jel birikmistir vs.kotu seyler dusunme dedi.kocana niye soyleyip panik yapiyosun adami uzaklarda diye bide bana kizdi
Cok tesekkur ederim size
canım yanlış anlamadın 3 kg aldım daha doğrusu kiloda verdim şekerim çıkınca hamurişi beyaz ekmek tatlı şekeri kesince ve düzenli beslenince ben değil bebeğim kilo aldı çok şükür kilolu değilim 59 ile hamile kaldım şuan 61 62 arası çıkıyor kilom :) amin canım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah
canım inşallah kötü bişey değildir bebeğin seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruz işlerden pek giremiyorum ama fırsat bulup girmeye çalışıcam senin için inşallah güzel haberlerini alırız canım
fırçanı yedin geldin yanineyse bebiş iyi olsun da..... çok sevindimmmm
Sekerlerim,
Sanki yalan soylemisim gibi oldu,bugun kan man yokDr bu gidisle doguma kadar sana haftada bir bakcaz galiba,diyor
Kanitimla gittim ama,parcayi yikayip,posete koymustum..jel birikmistir vs.kotu seyler dusunme dedi.kocana niye soyleyip panik yapiyosun adami uzaklarda diye bide bana kizdi
Cok tesekkur ederim size
Kiz allahtan medyatik biri degilsin,cagla sikel 6kilo aldi diye millet demedigini biakmamisti,senin 3kg duysalar,dusunemiyorum
Aslinda bende ekmek yemiyorum,yani arda az yiyorum.dedigin dogru,greksiz seyleri tuketmesem bende cok kilo almam aslinda..bakalim,biz nolcaz
Gunaydinlarrrrrrrrrrr
Canim gunaydin
Gece dedigin gibi dualarimi ettim..allaha sukur yerinde duruyorkendini gosteresi gelmis
Sekerlerim,
Cok tesekkur ederim size
progestan hap vermişler iğne vermemişler, tam olarak kanama şeklinde değilmiş, günde bi pedi kirletecek kadar dolduracak kadar değil.... ama işte kalp atışına biri yok demiş, başka bi doktor var ama düzensiz demiş, başka bi doktor şu anda bu konuda yorum yapmak doğru olmaz demiş.... işte bir hafta sonra gel bakalım demişler....He vallaFircami yemedikce icim rahat etmiyor
Canim,yegenine uzuldum ya,progestan igne filan oluyo mu?insallah kanamasi filan kesilir de bi rahat oh der
Sevindim tatlim bebisimiz biraz nazli olacak herhalde insallah bundan sonra Boyle bisey yasamazzsin cooooooooook keyifli bir hamileligin olur insallah sevgiler
progestan hap vermişler iğne vermemişler, tam olarak kanama şeklinde değilmiş, günde bi pedi kirletecek kadar dolduracak kadar değil.... ama işte kalp atışına biri yok demiş, başka bi doktor var ama düzensiz demiş, başka bi doktor şu anda bu konuda yorum yapmak doğru olmaz demiş.... işte bir hafta sonra gel bakalım demişler....
Amin canim.allah en kisa zamanda seni bebeginle kavustursun
Ohhh çok sevindim
Fırçalanmak bizim gibilere lazım şekerim yoksa anksiyete olacaz doğuma kadar
Ah arkadasim,bebegimize bisey olmasin da ben fircaya raziyimsimdi,eger sorun cikmazsa 3hafta sonra gel detayli usg mi ne bakacakmis,burun,ense olcusu...tabi arada istersen gel bebegine bak dedi
Senin kontrol ne zamandi?
tatlım nasılsınız bebişko nasıl RABBİM sizlerede bu haftaları görmeyi nasip etsin inşallah sağol canım AMİN .
Canım ne güzel yaa arada gel bebeğine bak demesi
Benim kontrolüm bu cumartesi 2 hafta oldu bebişi görmeyeli...Bakalım durumlar nasıl:18:
Sekerlerim,
Cok tesekkur ederim size
Sekerlerim,
Cok tesekkur ederim size
inşallah canım rabbim bizlere de nasip eder.
bebişko çok iyi bugün doktora gittim herşey yolunda hatta önde gidiyormuş doktor bebeğe iyi bakıyorsun dedi.
eli başının üstündeydi selam verdi bize. doktor bak bak el sallıyor size selam veriyor dedi. :))
progestan hap vermişler iğne vermemişler, tam olarak kanama şeklinde değilmiş, günde bi pedi kirletecek kadar dolduracak kadar değil.... ama işte kalp atışına biri yok demiş, başka bi doktor var ama düzensiz demiş, başka bi doktor şu anda bu konuda yorum yapmak doğru olmaz demiş.... işte bir hafta sonra gel bakalım demişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?