Günaydın güzel anne adayları ve sona kalmış çürük elma gibi sayıca azalmış anne aday adayları
Çok pis tüp bebek yapasım geliyor sizin yazıları okuyunca
Ayyy bu ne güzel haberler maşallahherkes hamiş koca göbiş ikiz - üçüz oyyy maşallah Rabbim korusun
Bende istiyorum ondan yaaaaEkimde daha raporum çıkacak 3 ay kaldı Kasım başı da adetim inşallah yeni tedaviye start vereceğim
son tedavi olmasını temenni ediyorum
Amaya canım senin tedavi de ilgin ilerliyor sonu bebişli olsun inşallah dileğim sana iki tane miniş
bende diyorumki konuşsam bayrama kadar rapor alcam desem izin verirler mi ?? en azından 3 ayı doldurmuş olurum bayram bitince kendimi toparlamış olurum ??? ne dersin böyle dimmi monica ? gerçekten bide baş dönmesi baş ağrıları halsizlik uyku hali beni öldürdü.işyerim çok anlayışsız halimi görüp bi git beş dakika dinlen bile demiyor.7 de çıkıyorum eve gidip iftara yetişiyomusun eşine diyen yokCanım son 2 gündür ben de seni anlamaya başladım... Sürekli uykum var, midem kötü, hiçbir işe elimi sürmek istemiyorum. Aylardır ilk defa dün yürüyüşümü bile yapmadım. Zor bir dönem bizi bekliyor anlaşılan ama en geç 13 - 14. haftada bu halsizlik ve bulantıların bittiğini söylüyorlar. Hatta ikinci trimesterda çok daha enerjik ve iyi hissediyormuşsun. Paraya da ihtiyacın var madem, azıcık dişini sık canım 2-3 haftaya iyi olacaksın zaten inşallah. Alabiliyorsan bu arada bir-iki günlük rapor alabilirsin.
bitanem rabbim yardımcın olsun ve son tedavin olsun inşallah..gerçekten hamilelikte çok zor geçiyor kafayı yicem ben :))) inşallah sende bu günleri görürsün aminnnnnnnnnnn
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canımmmmaminnnn dualarınıza çok ihtiyacım var Kuzummm sende dayan bikaç
haftaya geçer bu kötü haller az sabır nelere göğüs gerdin mide bulantısı ve halsizliğe mi dayanamıyacaksın
bende diyorumki konuşsam bayrama kadar rapor alcam desem izin verirler mi ?? en azından 3 ayı doldurmuş olurum bayram bitince kendimi toparlamış olurum ??? ne dersin böyle dimmi monica ? gerçekten bide baş dönmesi baş ağrıları halsizlik uyku hali beni öldürdü.işyerim çok anlayışsız halimi görüp bi git beş dakika dinlen bile demiyor.7 de çıkıyorum eve gidip iftara yetişiyomusun eşine diyen yok
kız çok zor amaallah yardımcın olsun hemen ekim gelsinde bebişn gelsin inşallah
tatlım bende memurum ve daha önce insan kaynakları ile ilgileniyordum. doktor ayarlayabilirsen kolay ama onun dışında doğum öncesi 8, doğum sonrası 8 hafta doğum iznin var. doğum öncesi kullanmadıklarını doğum sonrasına ilave edebiliyorsun ve eğer çoğulsa gebelik doğum öncesi 10 hafta oluyor... ama dediğim gibi sen bi doktor ayarlarsan doğum öncesinde, doğum izinlerini doğum sonrasına sarkıtırsın. sonrasında ben de ücretsiz izin düşünüyorum, en az 1 yaşına gelene kadar....canım ben memurum ne zaman izne ayrılırım nasıl rapor alırım onu araştırmaya başlayacağım. ona göre hareket edeceğim burada benim kimsem yok. bebeğime bakacak kimse yok. bakıcı bulup ona bırakmayı da düşünmem sanırım. bu durumda ücretsiz izin bile düşünebilirim.
Kısacası durum ne ise ona göre hareket edeceğim. sen çalışabildiğin kadar çalışacaksın değilmi?
Allahım büyük bu mübarek günlerde kullarının duasını kabul eder inşallah ve umarın içlerinden biride sen olursun .
muhtemelen öyle olmuşAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şok içindeyimmmmmmmmmmmmm
Yeminle kalbim tekledi!
Embriyolardan biri bölünmüş de tek yumurta ikizi mi olmuş????
evet hep olaylaaarrrr, olaaayyyllaaarrrr....Ayy üstüme iyilik sağlık, dün akşamdan bu sabaha topikte olaylar olaylaarr
Yav sen ne tatlısın, baba da olsan süper bi baba olursun hiç şüphem yok
aman sinir olma da eğlen şekerim, hakkatten çok dikkatsizlermiş; arama sorma artıkın... nası sa ihtiyaç kalmadııııkızlar bu arada dün Ankaradan doktor aradı. ilaçları 10. haftada kesmek lazımmış. bende yarın 12. haftaya giriyorum dedim olsun dedi.
çok eğleniyorum artık ya sinirden gülmeye başladım
son 4 jelim kaldı boşa gitmesin bari onları da yapayım işi bitireyim.
her doktora gittiğinizde bize haber verin dedi pazartesi kontrolüm var dedi. 2li tarama testi zamanı geldi onu yaptırın dedi.
bende bundan sonra olanları bildirmeyeceğim.
anaaaammmmmm ya kocam da yaşlanmazsa, ben çökersem de o çıtır kalırsaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
kız yemin ederim sabah neşesisin, insan yaşlanmaz senin yanında.
ay ne güzel ben özel sektördeyim ve çok yorucu..iyi oldum 1 haftadır fakat şimdi dahada kötüyüm selendayanamıyorum patron gelsin konuşcam diyorum vallahi.elim ayağım titriyo başım dönüyo halsizim bulantım var eve gidip bol bol dinleniyorum fakat hiç bir işe yaramıyor.eşime bir çorba bile pişiremedim iftarda.kendimi hiç bir işe yaramıyo gibi hissediyorum.2,5 lira borcum kaldı sadece borcumda bitti.aslında ekime kadar çalışmak istiyordum ama dayanamıyorum napcam bilmiyorum
mümkün olduğunca rapor al, ve de rapor alacağını önceden söyleyip de izin istemeye falan kalkma bence canım.... patronlar özellikle özel sektörde hamile kalınmasını pek istemiyorlar, ve de canını sıkabilirler. raporunu alınca götür ver, raporunu kullanmana bişey diyemezler....bende diyorumki konuşsam bayrama kadar rapor alcam desem izin verirler mi ?? en azından 3 ayı doldurmuş olurum bayram bitince kendimi toparlamış olurum ??? ne dersin böyle dimmi monica ? gerçekten bide baş dönmesi baş ağrıları halsizlik uyku hali beni öldürdü.işyerim çok anlayışsız halimi görüp bi git beş dakika dinlen bile demiyor.7 de çıkıyorum eve gidip iftara yetişiyomusun eşine diyen yok
evet bizim doktor enteresan çıktı şekerim... bi de normal birine denk gelsem şaşcam diycem de ben normal değilim ki karşıma normalleri çıksın diyo içimden bi sesGünaydın güzel anne adayları ve sona kalmış çürük elma gibi sayıca azalmış anne aday adayları
Çok pis tüp bebek yapasım geliyor sizin yazıları okuyunca
Ayyy bu ne güzel haberler maşallahherkes hamiş koca göbiş ikiz - üçüz oyyy maşallah Rabbim korusun
Bende istiyorum ondan yaaaaEkimde daha raporum çıkacak 3 ay kaldı Kasım başı da adetim inşallah yeni tedaviye start vereceğim
son tedavi olmasını temenni ediyorum
Amaya canım senin tedavi de ilginç ilerliyor sonu bebişli olsun inşallah dileğim sana iki tane miniş
Canım sen bilirsin şansını dene istersen... Zaten doğumdan önce tamamen ayrılmaya niyetli olduğun için onlar ne düşünür falan herhalde çok takılmamıza gerek yok.
aminnnn canım çağırın ekim i gelsin biran öncebu ay adetimle zamanı geçen testlerimi tekrarlayacağım rapor için her hazırlığı
yapıp bekleyeceğim ekimi sadece onay a kalacak inşallah herşey. sonra da raporuma alıp Allah ın izniyle o gazla bebişimi de alacağım
mümkün olduğunca rapor al, ve de rapor alacağını önceden söyleyip de izin istemeye falan kalkma bence canım.... patronlar özellikle özel sektörde hamile kalınmasını pek istemiyorlar, ve de canını sıkabilirler. raporunu alınca götür ver, raporunu kullanmana bişey diyemezler....
bende sadece karpuz yiyebiliyorum en sevdiğim şeylerden tiksiniyorum garip olan kusmam yok ama bulantılarım var bir gram bişey yesem hop başım dönüyo..kafamı taşıyamıyorum artık selen o haldeyim.bende ilk defa oruç tutmuyorum ama dediğin gibi bişeyde yiyemiyorum.izin versele 1 ay rapor alsam hocadan evde dinlensem öylemi desem napsam karar veremedimbu arada ikili test yaptırcanmı ablam yaptırma diye tutturdu.benmkide önümüzdeki hafta sanırım
işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)kız dün sabah iğneyi yaptığım gibi mutfakta yerdeydim. 10 dk kalkamadım evde bide yalnızım. tansiyonum düştü kalkamadım.ne yapacağımı şaşırdım. oturma odasına tutunarak gitmeye çalıştım. tansiyonumu ölçeyim diye şans pili bitmiş. gülermisin ağlarmısın.
yani anlayacağın bende senden farklı değilim. kız demek ki bizim hamişliğimiz zor geçecek.
heyet raporu almaya çalışsan bişeycik olmaz aslında ama tabii senin işyerin nasıl tepki verir bilemiyorum.
Gebeliğin 12. haftasından sonra ultrason muayenesinde bebeğin ense kalınlığı (NT) ölçülür ve ikili test (kan tahlili) yapılırmış.
benim pazartesi kontrolüm var. büyük bir ihtimal yapılır. ablan niye ısrar ediyor altı üstü kanla yapılacak bir test ne sakıncası var ki ayrıca sonuç güzel çıksın ki içimiz rahat etsin dimi ama?
İkili tarama testi gebelikte bebekte olabilecek bazı kromozomal anomalileri araştırmak için yapılan bir testtir. İkili test sonucuna göre bebekte trizomi 21 (down sendromu) ve trizomi 18 (Edwards sendromu) denilen kromozomal anomalilerin bebekte olma riski araştırılır. Bu hastalıklar zeka geriliği ve bazı organ anomalileri olan hastalıklardır. Bu testlere zeka testi denmesinin nedeni de budur, ikili test bebeğin zeka düzeyini ölçen bir test değildir.
tatlım bende memurum ve daha önce insan kaynakları ile ilgileniyordum. doktor ayarlayabilirsen kolay ama onun dışında doğum öncesi 8, doğum sonrası 8 hafta doğum iznin var. doğum öncesi kullanmadıklarını doğum sonrasına ilave edebiliyorsun ve eğer çoğulsa gebelik doğum öncesi 10 hafta oluyor... ama dediğim gibi sen bi doktor ayarlarsan doğum öncesinde, doğum izinlerini doğum sonrasına sarkıtırsın. sonrasında ben de ücretsiz izin düşünüyorum, en az 1 yaşına gelene kadar....gebe kaldım ya sıra izinleri düşünmeye geldi
aman sinir olma da eğlen şekerim, hakkatten çok dikkatsizlermiş; arama sorma artıkın... nası sa ihtiyaç kalmadıııı
onu da 1 ay önce bildirmen yeterli diyebiliyorum canım ben...sende haklısınbide ben 7 aylıkken falan temelli çıkmayı düşünüyorum.gıcıklar falan ama bunu şimdiden söylemelisin dedi burdaki avukat arkadaş.bu şekilde çalışamıyorum işte.kafam kaldırmıyo sende inşallah gebe olunca anlarsın gerçi selen maş.güzel geçiriyo ama ben hergün ayılıyom yani :)))
işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)
işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)
:18::18::18::18: dördüz müüüüü... yok artıııkkkktatlım herşeyi düşünmek lazım napalım bebek için uğraşıyoruz. ücretsiz izinler raporlar vs.
tabii ki gebe kalacaksın Allahın izniyle bu sefer bomba gibi geliyorsun artıkın dördüz çıkar senden kız
kız senin tedavinde farklı müthiş bir sonuç çıkması lazım. takibindeyim arkadaşım.
:18::18::18::18: dördüz müüüüü... yok artıııkkkk
Allahım utandırmasın, gönlümden geçen oydu.... kalan birkaç arkadaşımız var ki hep aklımın bi köşesindeler, uğrayanlar kadar uğramayanlar.... llyelizll vardı mesela, nası merak ediyorum... cicibebe gebeydi ama birden bire yok oldu, ki bi test yaptırcaktı tam o sıra yok oldu.... haaa güzbaharla konuştum bugün, fshı 6 ya düşmüşşşben seni tanıdığım günden beri hep içimden çoğul gebelik geçiyor. neden bilmiyorum.
bu arada dediğini yapacaksın bir gün bana siz tek tek hamile kalın en son ben kalım topiği kapatacağım demiştin bak dediğin gibi ilerliyor herkes hızla hamile kalıyor. inşallah sağlıkla da doğururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?