2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim ya inan mesaji gonder tusuna bastiktan sonra dedim melindam i yazmadim diye tabiki sende yogun olarak istediklerim arasindasin sari papatyam ama sendeki umut olduktan sonra guzel gunlerinin cok uzakta olmadigina cok inaniyorum ben sizlerden gelecek guzel haberleri sabirsizlikla bekliyorum Rabbim nasip edecek insallah .

Insallah canim insallah .. sen simdi bize biyikta burarsin capkinlar yapar ya hani ... insallah hersey cok guzel gider canim

Herseyin hayırlısı tabikii. Doktorun ne yapacağını biliyordur mutlaka😜😄😄 allah yardımcımız olsun hepimizin. 😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir anda sasiridm canim, hadi insallah hergun guzel haberlerini alir kavusursun bebislerine bitsin bu ozlem dimi amaaaa

Aminnnn cnm. Inşallah güzel haberler verebilirim. Sen nasılsın? Son gelişmeler var mı?

iyiyiz canim ara ara ishal oluyorum o yoruyor beni..bebisimin hareketlerini hissetmeye caliisyorum ama daha erken sanirim..temmuz sonunda detayli ultrasonu bekliorum bende dort gozle...tabi senden de iyi haberler bekliyorumm

Simdi drumu aradim.dun hic leke olmadi,igne olmasam diye sordum..ama bugunde yaptir yarin gel dedi.insallah bebisin kalp atisini duyacagim..bu progestan igneden nefret ediyorum,simdiden lopez kalcasina benzemeye basladim

Oyyyy kıyamam sana hadi merakla bekliyorum. Yarın güpgüzel haberler getir bize inşallah canımcım

Çoook geçmiş olsun canımcım. Aksilik falan da çıkmayacak tabii ki kötü şeyler getirme hiç aklına.

Her şey güzel olacak inşallah canım. Sanırım şu anda en yakın sırada sen varsın di mi? Hadi dualarımız seninle Hepsi döllensinnn, tez zamanda bebişlerin ikisi bir arada gelsin, dondurulmuşları da zevk için sakla inşallahhhh

Vallahi ben de bilmiyorumm canımcım

Oyyy maasallah kuzum cok sevindim Rabbim hakkinda hayirlisi ni nasip etsin ama insallah kendiliginden yok olur aldirmak zorunda kalmazsin inan heyecanla bekleyecegiz bizde

İnşallah canımcımm walla hayatımızda son günlerde hareket, heyecan hiç bitmiyor. Taa haftaya cuma gideceğim ya zaman yine nasıl geçecek bilmiyorum. En az bir tane kalp atışını duyayım, Rabbim sağlıklı bir tanecik de olsa verse yeter bana Oyyyyyyyy çoook heyecanlıyım yaaaaa

Kopardınnn beni kızzz Bebişinn yeterki olsun da sana baba desin boş ver. Senin tedavini de heyecanla bekliyorum. Bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum walla.

Selencim cok gecmis olsun annenin yanina gidip dinlenmek iyi olmus,en kisa zamanda duzelmeni dilerim. Once sagligin ama uygun oldugunda da tabiki bekleriz

Oyyyy kıyamam sana hadi merakla bekliyorum. Yarın güpgüzel haberler getir bize inşallah canımcım

Canim,senin haberleri yeni okudum,3kese ama anlamadigim,2embriyo konup 3kese elde edeni okudum sadece,gormemistim opu oncesi iliskide dogal dollenme olabiliyormus cooook nadir..hayirlsi olsun,kucagina saglikla alacagin kadar olsun bakalim bende yarin ses duyabilir miyim bilmiyorum,kanama dolayisiyla dr acele etti..randevum 15te..

Bitanem benim çok teşekkür ederim

Canim gozun aydin.embriyolardan biri kendi icinde bolunmus demek hakkinda hayirlisi olsun

Insallah canim insallah .. sen simdi bize biyikta burarsin capkinlar yapar ya hani ... insallah hersey cok guzel gider canim
oooo o kaçılımaz son tatlım tabi ki bıyık burcam, çapkın çapkın da baksam 5 numaralı bakışımla

mutlaka bilmeli, yoksa tüm laser epilasyon paramı doktordan tahsil ederim

ay evet en yakın ROMA var.... inşallah fire vermeden devam etcez.... son tedavilerden hep pozitif haberler aldık, böyle de devam etsin inşallahhhh

Rabbim sağlıkla kucağına alabileceğin ve sağlıkla büyütebileceğin kadarını nasip etsin canımmmmm gerçekten çok hareketli ve heyecanlı zamanlarrrrrr

Kopardınnn beni kızzz Bebişinn yeterki olsun da sana baba desin boş ver. Senin tedavini de heyecanla bekliyorum. Bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum walla.
yok yaaaa... demesin baba... baba mıyım ben sütüm kesilir ayol babadan süt gelir mi gelmez...

kocama dedim erkeklik hormonu vercekler bana, hani yakınlarda sana dayılanırsam falan, omuzlarımdan tut ve hatun kendine gel de; hatunun üstüne basarak söyle anlarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…