2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

jullian michael yapıp bayaaa bi bel kıvrımımı ortaya çıkarmıştım da sonrasında tatile gidip ne bulduysam yiyince insanüstü bi şekilde yedim, her gün en az 4-5 çeşit tatlı pasta yedimmm, dondurma yedim, geldi pizza gitti gözleme su böreği, sonra tabi ana yemekler ızgaralar balıklar:131::131: yedim de yedim anlayacağım evet şu yanları halletmek lazım çömelip kalkılıp sağa sola döniyim bi şeyler yapıyım ama ramazan da da pek zor o iş....

oruç tutmaya çalışıyorum Allah kabul ederse.... ama iftardan sonra nakavt oluyorum kalkamıyorum... zaten normalde günde 2,5-3 litre su içen biliyim.... ezan okunduğu gibi suya dalıyorum, sonra çok su içtiğim için midem bulanıyo biraz bekleyip yemek yiyorum; su içiyorum su içiyorum su içiyorum

Simdi drumu aradim.dun hic leke olmadi,igne olmasam diye sordum..ama bugunde yaptir yarin gel dedi.insallah bebisin kalp atisini duyacagim..bu progestan igneden nefret ediyorum,simdiden lopez kalcasina benzemeye basladim
anammmm kalp atışı zamanı mı geldiiiiii bi gün daha sık dişini, sonra belki gerek kalmıycak iğneyeee

kızlar günaydın:) ay ne güzel topiğimizin ilk bebişleri gelmeye başlamış darısı hepimizin başına inşallah:) sıra sıra sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah:) bizde kızımla dün deniz sezonumuzu açtık:) akşam o kadar rahat uyudum ki anlatamam size doktorumun tavsiye ettiği kadar varmış gerçekten:) şansınız var ise mutlaka gidin derim ben,normal doğum isteyen arkadaşlarım içinde çok faydalıymış yüzmek:)

Maşallah maşallah Rabbim nazardan saklasın Allahım kızlarını sana bağışlasın canım benim.

Bu arada sana da hayırlı ramazanlar...

hemde nasıl heyecan var. işyerinde herkes iddaya girdi bakalımkimlerin dedikleri çıkacak evdede herkes iddaya girdi 4 haftam kaldı 16. hafta da belli oluyormuş. burdada siz fikir yürütmüştünüz bakalım ne olacak???

İnşallah göreceksin canım arkadaşım kızlar bende lekelenme olmadı ama olanlar ısrarla yazıyor dinlennin diye lütfen dinlenmeye çalışın. az uğraşmadık bebeklerimiz için riske atmaya değmez. Güzel haberlerini bekliyorum.

Simdi drumu aradim.dun hic leke olmadi,igne olmasam diye sordum..ama bugunde yaptir yarin gel dedi.insallah bebisin kalp atisini duyacagim..bu progestan igneden nefret ediyorum,simdiden lopez kalcasina benzemeye basladim

Nazancım umarım herşey yolunda girer strese girme yeter tatlım.

Slm arkadaşlar,

Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah

Hadi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun canım. kaliteli yumişlerin olur inşallah.

Canım benimmmmmmmmmmmmmmmm. rabbim evlatlarını hayırlı eylesin inşallah. Çok sevindim arkadaşım. Rabbim kızlarınla beraber sağlıklı ve mutlu güzel yılllar nasip etsinnn. Rabbim bizleride kurtarsın bebeklerimize kavuşalım inşallah.

Oh arka arkaya da doğuracağız bu gidişle. Canım Allah yardımcın olsun. Sağ salim doğumunu yap bebişine sağlıkla kavuş inşallah.

Kader arkadaşlarım....

Öncelikler hayırlı Ramazanlar diyerek başlıyorum.

Bir haftadır giremedim çünkü geçen hafta salı günü gripten nefes alamadım kasık ağrılarımda çoğalınca acil doktora gittim. doktorda yokmuş sağlık ocağı 4 gün rapor verdi. O günden beri giremedim. çünkü salı günü eşim gelip beni aldı didime annemin yanına götürdü dinlendim. bugün iş başı yaptım ama tam olarak hala atlatamadım malesef.

kasık ağrım çoğalınca didimde devlet hastanesine gittim. Doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Allahıma şükür. Portakal suyu içerek düzelmeye çalıştım. Tüm bitki çayları vs yasak dedi. Sadece dinlenmek ve portakal suyu :)

Didimde olduğum ve hasta olduğum için nete doğru düzgün giremedim.

Haftaya Pazartesi kendi doktorumda kontrolüm var. umarım bir aksilik çıkmaz.

Hepinizi öpüyorum amaya startı vermişsin Rabbim sonunu da güzel eyler inşallah.

evet az kaldı :))) bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine ne zaman işten ayrılcan sen ?

ay harika bir haber bu ya maşallah barekallah rabbime hamdolsun ya..ne kadarlık doğduki kuzucukların ?? darısı başımıza ya

İnşallah canımmm ya bakalım akşam saati nasıl gelecek. Tahlil yaptırdığım gün kadar heyecanlıyım walla

Ufffff sen mi ben mi aynen heyecan hat safhadaa😊 allahım inşallah bi sorun olmadan atlatırız bu günleriii 😊 bugün mutlaka haber ver olurmuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
inşallah tatlım, takdiri ilahi; hz.meryem'i erkeksiz hamile kalmasını ve hz.isa yı dünyaya getirmesi ile ilgili şeyler okudum bugün... Al-i İmran süresinin türkçe mealinde.... yani Rabbim "ol!" dedikten sonra olamayacak bir şey olmadığına inanan insanlarız çok şükür... vakti saati geldiyse başımın üstüne, gelmediyse de başımın üstüne Rabbimden gelen....

Hayırlı Ramazanlar Selencim çok geçmiş olsun canım.

Slm monicacım. Perşembe günü kan testini tekrarlayıp doktora gidicem inşallah kese görmeyeeee 😄 senin durumlar nasıl ?

Doktorun perşembe gel dediği bu perşembe miymiş?
Geçen hafta da gitmiş miydin?
Ben de ilk kez çarşamba günü gideceğim kese falan görmeye çok heyecanlıyım.

Canim opun iyi gecer umarim.sayi degil kalite onemli,insallah bebegin olacak kaliteli yumi ve sperm birlesir yarin.hadi bakalim,eve donunce guzel haberleri verirsin bize:))

Canımmmm Allah yardımcın olsun bu hayırlı günde inşallah tümmmm dileklerin gerçek olsunnn

Hadi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun canım. kaliteli yumişlerin olur inşallah.

Teşekkürler arkadaşlar, opum iyi geçti, şimdi evde dinleniyorum.
Uzun protokole rağmen 9 yumoşum oldu, doktor sayı iyi dedi ama diğer iki denememde 16 ve 13 çıkmıştı.
Ama tabi önemli olan kaliteli olsun benim olsun
Bu hafta hep heyecanlı geçecek, yarın arayıp gidişatı söyleyecekler. Bir aksilik olmazsa c.tesi transfer olacak. Dualarınızı esirgemeyin, mübarek ayda Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Doktorun perşembe gel dediği bu perşembe miymiş?
Geçen hafta da gitmiş miydin?
Ben de ilk kez çarşamba günü gideceğim kese falan görmeye çok heyecanlıyım.

Evet bu persembeymiss 😄 bende gecen hafta diye zannetmistim. hatırlarsan biraz erken cağırmış demiştin 😄😄😄 haa seninki bu aksam degilmiydi ki? Hadi hayırlısı birer gün arayla görücez insallah keselerii 😘

inşallah hepsi de güzel güzel bölünürlerrr.... Sonra da göbişinde can bulurlar tatlımmmm

Tebrikler cnm, hayırlı uğurlu olsun Allah analı- babalı büyütsün inşallah
Hatırlıyorum seni, bende bu topiğe ilk başlayanlardanım galiba, transferim Kasım ayı içinde olmuştu, tutsaymış anaaa nerdeyse ben de doğuracakmışım kısmet değilmiş, herşeyin bir sırası var demek ki. Kendine ve bebişlere iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…