jullian michael yapıp bayaaa bi bel kıvrımımı ortaya çıkarmıştım da sonrasında tatile gidip ne bulduysam yiyinceAman zaten bende bunu anlamiyorum,israrla herkes aman neyin var gayet iyisin deraksamlari meyvayi kes ve eline su siseleri alip,once saga asagi dogru egil,sonra sola..yanlari eritiyor,hulahop da iyi ise yarar varsa.paspas soasini omuzuma koyup,saga sola donunce de bel inceliyor,tavsiye ederim:))
anammmm kalp atışı zamanı mı geldiiiiiiSimdi drumu aradim.dun hic leke olmadi,igne olmasam diye sordum..amabugunde yaptir yarin gel dedi.insallah bebisin kalp atisini duyacagim..bu progestan igneden nefret ediyorum,simdiden lopez kalcasina benzemeye basladim
Hayirli ramazanlar guzeller guzeli anneler ve anne adaylari;
Uzun zamandir yazamadim ardarda okudugum hamilelik haberleriyle nasil mutlu oldum anlatamam rabbim sagsaglim kucagimiza nasip etsin tedavide olanlara isteyen dileyen herkese tez zamanda cifter cifter versin ins hepiniz duamdasiniz
Benim de 2 tane kizim olacak allahin izniyle cinsiyetleri dun ogrendik:)
Hepinizi opuyorum allaha emanet olun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu ne harika bir haber allahım yaaaaaaaaaaaaaaa 2 tane prensesmi geliyo sana yarabbim hamdolsun ya sen kadar sevindim yemin ederimayyy cinsiyet için selen ve ben kaldık yakınlarda olan ya heyecanlımı acaba
Selam kızlar,
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Birkaç gündür uğrayamadım buraya. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende lekelenmeler devam ediyor ara ara. Biz de final zamanları olduğu için sınav kağıtlarını okuyup projeleri değerlendirmekle uğraşıyorum sabah akşam. Pazartesi akşam doktor randevum var. Lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen dua edin kese ya da keselerigöreyimm.
Öptümmmmm koskocaman hepinizi
Nazancımm birkaç damla kan demiştin yanlış mı hatırlıyorum şimdi çoğaldı mı? Benim de lekelenmeler devam ediyor ama kan şeklinde değil bazen çook açık pembe olabiliyor bazen de koyu kahveBen bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Keseyi görebilecek miyim ayyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooook heyecanlıyım.
Canim merhaba, sana cevap veremedim ben,bikac gundur kanamam vardi,igne filan onunla ugrasiyorumgecen persembe keseyi gorduk,embriyoda 1mm filandi..kalp atisi icin kontrolu biraz erkene cekti dr kanamam var diye, sali gidecegim..
Gunes kremini sormadim ben ama kocaman bir sapka edinmeyi planliyorum..dedigin gibi gebelikte leke kalici oluyor,gunesle birlesince daha fena imis..ben normalde missha bb krem kullaniyorum,hem renk duzeltici hem de yuksek faktorlu uva,uvb koruyucu guvenli bir urun.ayriyetten sebamed kullaniyorum 45faktorlu..bioderma da onerebilirim marka olarak..temiz icerikli urun bakarim ben genelde,sana kolay gelsin,opuyorum
Simdi drumu aradim.dun hic leke olmadi,igne olmasam diye sordum..amabugunde yaptir yarin gel dedi.insallah bebisin kalp atisini duyacagim..bu progestan igneden nefret ediyorum,simdiden lopez kalcasina benzemeye basladim
Slm arkadaşlar,
Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah
Merhaba güzel anne adayları anneler hanımlar tatlı kadınlar can arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum
Topiğimizin ilk bebeklerinin dünyaya geldiğini müjdelemek isterim kızlar
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Darısı hepinizin başına sağlıkla kavuşun evlatlarınıza.
Hamileleri de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Simdilik hoşçakalın.uzun vakitte yine girip yazıcam. .
Tebrik ederim canım ,sende benim aklımdaydın,şükürler olsun,darısı başımıza inşaallah,banada gebelik kolestazi teşhisi kondu,Dr 37 de alalım dedi,inşaallah sağlıcakla gelir bebeğim ,Allahım bu yolda olan herkesin şu mübarek vakit muradını versin ,hiçbir anne adayının kucağını boş bırakmasın,herkese hayırlı,bereketli ve bol bebişli ramazanlar diliyorum.
hemde nasıl heyecan var. işyerinde herkes iddaya girdi bakalımkimlerin dedikleri çıkacak evdede herkes iddaya girdi 4 haftam kaldı 16. hafta da belli oluyormuş. burdada siz fikir yürütmüştünüz bakalım ne olacak???
Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Canım senin doktor randevun ne zaman?
İnşallah canımmm ya bakalım akşam saati nasıl gelecek. Tahlil yaptırdığım gün kadar heyecanlıyım walla
inşallah tatlım, takdiri ilahi; hz.meryem'i erkeksiz hamile kalmasını ve hz.isa yı dünyaya getirmesi ile ilgili şeyler okudum bugün... Al-i İmran süresinin türkçe mealinde.... yani Rabbim "ol!" dedikten sonra olamayacak bir şey olmadığına inanan insanlarız çok şükür... vakti saati geldiyse başımın üstüne, gelmediyse de başımın üstüne Rabbimden gelen....Kader arkadaşlarım....
Öncelikler hayırlı Ramazanlar diyerek başlıyorum.
Bir haftadır giremedim çünkü geçen hafta salı günü gripten nefes alamadım kasık ağrılarımda çoğalınca acil doktora gittim. doktorda yokmuş sağlık ocağı 4 gün rapor verdi. O günden beri giremedim. çünkü salı günü eşim gelip beni aldı didime annemin yanına götürdü dinlendim. bugün iş başı yaptım ama tam olarak hala atlatamadım malesef.
kasık ağrım çoğalınca didimde devlet hastanesine gittim. Doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Allahıma şükür. Portakal suyu içerek düzelmeye çalıştım. Tüm bitki çayları vs yasak dedi. Sadece dinlenmek ve portakal suyu :)
Didimde olduğum ve hasta olduğum için nete doğru düzgün giremedim.
Haftaya Pazartesi kendi doktorumda kontrolüm var. umarım bir aksilik çıkmaz.
Hepinizi öpüyorum amaya startı vermişsin Rabbim sonunu da güzel eyler inşallah.
Hayırlı Ramazanlar Selencim çok geçmiş olsun canım.Kader arkadaşlarım....
Öncelikler hayırlı Ramazanlar diyerek başlıyorum.
Bir haftadır giremedim çünkü geçen hafta salı günü gripten nefes alamadım kasık ağrılarımda çoğalınca acil doktora gittim. doktorda yokmuş sağlık ocağı 4 gün rapor verdi. O günden beri giremedim. çünkü salı günü eşim gelip beni aldı didime annemin yanına götürdü dinlendim. bugün iş başı yaptım ama tam olarak hala atlatamadım malesef.
kasık ağrım çoğalınca didimde devlet hastanesine gittim. Doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Allahıma şükür. Portakal suyu içerek düzelmeye çalıştım. Tüm bitki çayları vs yasak dedi. Sadece dinlenmek ve portakal suyu :)
Didimde olduğum ve hasta olduğum için nete doğru düzgün giremedim.
Haftaya Pazartesi kendi doktorumda kontrolüm var. umarım bir aksilik çıkmaz.
Hepinizi öpüyorum amaya startı vermişsin Rabbim sonunu da güzel eyler inşallah.
Slm monicacım. Perşembe günü kan testini tekrarlayıp doktora gidicem inşallah kese görmeyeeee 😄 senin durumlar nasıl ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim opun iyi gecer umarim.sayi degil kalite onemli,insallah bebegin olacak kaliteli yumi ve sperm birlesir yarin.hadi bakalim,eve donunce guzel haberleri verirsin bize:))
Canımmmm Allah yardımcın olsun bu hayırlı günde inşallah tümmmm dileklerin gerçek olsunnn
Hadi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun canım. kaliteli yumişlerin olur inşallah.
Doktorun perşembe gel dediği bu perşembe miymiş?
Geçen hafta da gitmiş miydin?
Ben de ilk kez çarşamba günü gideceğim kese falan görmeye çok heyecanlıyım.
teşekkürler arkadaşlar, opum iyi geçti, şimdi evde dinleniyorum.
Uzun protokole rağmen 9 yumoşum oldu, doktor sayı iyi dedi ama diğer iki denememde 16 ve 13 çıkmıştı.
Ama tabi önemli olan kaliteli olsun benim olsun
Bu hafta hep heyecanlı geçecek, yarın arayıp gidişatı söyleyecekler. Bir aksilik olmazsa c.tesi transfer olacak. Dualarınızı esirgemeyin, mübarek ayda allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
inşallah hepsi de güzel güzel bölünürlerrr.... Sonra da göbişinde can bulurlar tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?