- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
Hayirli ramazanlar guzeller guzeli anneler ve anne adaylari;
Uzun zamandir yazamadim ardarda okudugum hamilelik haberleriyle nasil mutlu oldum anlatamam rabbim sagsaglim kucagimiza nasip etsin tedavide olanlara isteyen dileyen herkese tez zamanda cifter cifter versin ins hepiniz duamdasiniz
Benim de 2 tane kizim olacak allahin izniyle cinsiyetleri dun ogrendik:)
Hepinizi opuyorum allaha emanet olun
simdilik bi sikinti yoook, utu yaptim temizlik yaptim gidip ilaclarimi aldimmmm, sira yemekteeeeee.....İyiyim canımm bi sorun yok cok sukur. Nasıl gidiyor oruç?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hep boyle gupguzelll haberlerle gel emiiiiiHayirli ramazanlar guzeller guzeli anneler ve anne adaylari;
Uzun zamandir yazamadim ardarda okudugum hamilelik haberleriyle nasil mutlu oldum anlatamam rabbim sagsaglim kucagimiza nasip etsin tedavide olanlara isteyen dileyen herkese tez zamanda cifter cifter versin ins hepiniz duamdasiniz
Selam kızlar,
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Birkaç gündür uğrayamadım buraya. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende lekelenmeler devam ediyor ara ara. Biz de final zamanları olduğu için sınav kağıtlarını okuyup projeleri değerlendirmekle uğraşıyorum sabah akşam. Pazartesi akşam doktor randevum var. Lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen dua edin kese ya da keselerigöreyimm.
Öptümmmmm koskocaman hepinizi
Amin inşallah bitanemcanım benim dhea kullandım ben biosteron ama inofolic değil folbiol kullandım hatta çok istedim inofolic gebeliği kolaylaştırıyormuş ama doktorum izin vermemiştiinşallah meleğin bu sene gelir göbüşüne konar aminnnnnnnn
Hayirli ramazanlar guzeller guzeli anneler ve anne adaylari;
Sana da hayırlı ramazanlar. Bu guzel gunlerde hayirli guzel haberler al insallah. 😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnn canımmm hepimizz inşallah. Canım sana bir şey soracağım. Karnımın içerisinde sürekli kıpırdanmalar var. Hatta sabahları o hareketlenmelerle uyanıyorum. Gaz ya da kabızlık gibi şikayetlerim de yok. Ben 43 kiloyum yani biraz zayıfım ondan dolayı mı rahimdeki hareketleri çok hissediyorum dersin? Yoksa bu bir sorun olduğu anlamına geliyor olabilir mi? Kızzzzz ne zormuş bu süreçleer
Kızlar merhaba,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum mesajlarıma verdiğiniz cevaplar için. Bir sorum daha olacak sizlere. Güneş kremi kullanıyor musunuz? Dr larınız bu konuda bir şey söyledi mi? Gebelikte kullanılabilecek bir marka var mı? Beyaz tenli olduğum için alnım şimdiden başladı lekelenmeye havalar ısınınca. Bebişin de etkisiyle lekelenme artarmış. Ancak dr uma bu konuda bir şey sormadım henüz. Soran var mı içinizde? yada bu konuda bilgisi olan?
Slm arkadaşlar,
Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah
Slm arkadaşlar,
Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah
Merhaba güzel anne adayları anneler hanımlar tatlı kadınlar can arkadaşlar
Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum
Topiğimizin ilk bebeklerinin dünyaya geldiğini müjdelemek isterim kızlar
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Darısı hepinizin başına sağlıkla kavuşun evlatlarınıza.
Hamileleri de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Simdilik hoşçakalın.uzun vakitte yine girip yazıcam. .
Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Tebrik ederim canım ,sende benim aklımdaydın,şükürler olsun,darısı başımıza inşaallah,banada gebelik kolestazi teşhisi kondu,Dr 37 de alalım dedi,inşaallah sağlıcakla gelir bebeğim ,Allahım bu yolda olan herkesin şu mübarek vakit muradını versin ,hiçbir anne adayının kucağını boş bırakmasın,herkese hayırlı,bereketli ve bol bebişli ramazanlar diliyorum.
DAHA GEÇEN GÜN DEMİŞTİM ÇİLEK DOĞURMUŞMUDUR ACABA DİYEEEEE :))))) RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN TATLIMMMMMMerhaba güzel anne adayları anneler hanımlar tatlı kadınlar can arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?