2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

isimler bu linkte:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Kendi adıma tesekkur ederim.Güzel haber alanlardan bir taneside cok sukur ki benim. Masallah iki kiz ha😄 insallah bende boule guzel haberler alırım. Saglikla kucagına al inşallah. Allaha emanet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiyim canımm bi sorun yok cok sukur. Nasıl gidiyor oruç?
simdilik bi sikinti yoook, utu yaptim temizlik yaptim gidip ilaclarimi aldimmmm, sira yemekteeeeee.....

hep boyle gupguzelll haberlerle gel emiiiii hayirlisiyla saglikla kucagina aldigin gunleri de gorrrrr,Allah a emanet oluunnnn

Dan dara dan dara dan dara dan daaaannnn.....

Yaklasssstiiiiiiii iiifftaaarrrrr vaaaaktiiiiiiiii
Dualarinizda bizi de unutmayiinnnn topiiigiiiinnnn gebiiissssleeerriiiiii...

Dan dara dan dara dan dara dan dannnn

Biraz erken olduuuu ama yemek hazirlamayaaa gidiyooooruuuuuummmmm
Kusuruma bakmayiiinnnn, hepiniziiiii öööpüüyooooorrruuummmmmm....

Dan dara dan dara dan dara dan dara dan daaaan nnn

Selam kızlar,
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Birkaç gündür uğrayamadım buraya. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende lekelenmeler devam ediyor ara ara. Biz de final zamanları olduğu için sınav kağıtlarını okuyup projeleri değerlendirmekle uğraşıyorum sabah akşam. Pazartesi akşam doktor randevum var. Lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen dua edin kese ya da keseleri göreyimm.
Öptümmmmm koskocaman hepinizi

Sana da hayırlı ramazanlar. Bu guzel gunlerde hayirli guzel haberler al insallah. 😘

Amin inşallah bitanem ben 4 ay dhea kullandım şimdi biraktirdi infolik verdi :44:
canım çok sevindim iki kız yerim onları

Sana da hayırlı ramazanlar. Bu guzel gunlerde hayirli guzel haberler al insallah. 😘

Aminnn canımmm hepimizz inşallah. Canım sana bir şey soracağım. Karnımın içerisinde sürekli kıpırdanmalar var. Hatta sabahları o hareketlenmelerle uyanıyorum. Gaz ya da kabızlık gibi şikayetlerim de yok. Ben 43 kiloyum yani biraz zayıfım ondan dolayı mı rahimdeki hareketleri çok hissediyorum dersin? Yoksa bu bir sorun olduğu anlamına geliyor olabilir mi? Kızzzzz ne zormuş bu süreçleer

Bi sorun olduğu için değildir bence. Sonuçta karnında büyümeye çalışan bi tontik var belkide tontikler bilmiyorum. Bende de şişkinlik var ve arada kasıklarımda baskı hissediyorum. zayıflıktan hissediyorda olabiliriz bilmiyorum valla 😄😄😄 su keseyle kalp atışlarını bi duysaydık yarabbi. Merakla korku arası seyler hissediyorum yaa cok zor hakkaten. Ama endiselenmek yok hersey yolunda insallah 😘

Kızlar merhaba,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum mesajlarıma verdiğiniz cevaplar için. Bir sorum daha olacak sizlere. Güneş kremi kullanıyor musunuz? Dr larınız bu konuda bir şey söyledi mi? Gebelikte kullanılabilecek bir marka var mı? Beyaz tenli olduğum için alnım şimdiden başladı lekelenmeye havalar ısınınca. Bebişin de etkisiyle lekelenme artarmış. Ancak dr uma bu konuda bir şey sormadım henüz. Soran var mı içinizde? yada bu konuda bilgisi olan?

Slm arkadaşlar,

Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah

Canim merhaba, sana cevap veremedim ben,bikac gundur kanamam vardi,igne filan onunla ugrasiyorum gecen persembe keseyi gorduk,embriyoda 1mm filandi..kalp atisi icin kontrolu biraz erkene cekti dr kanamam var diye, sali gidecegim..
Gunes kremini sormadim ben ama kocaman bir sapka edinmeyi planliyorum..dedigin gibi gebelikte leke kalici oluyor,gunesle birlesince daha fena imis..ben normalde missha bb krem kullaniyorum,hem renk duzeltici hem de yuksek faktorlu uva,uvb koruyucu guvenli bir urun.ayriyetten sebamed kullaniyorum 45faktorlu..bioderma da onerebilirim marka olarak..temiz icerikli urun bakarim ben genelde,sana kolay gelsin,opuyorum

Slm arkadaşlar,

Uzun protokolüm bitti sayılır, yarın opu olacak hayırlısıyla. Heyecanlı bekleyişler başlıyor.
Dua edin taze anne adayları :) kaliteli yumişlerimiz olsun. Bizlere de nasip etsin allah

Canim opun iyi gecer umarim.sayi degil kalite onemli,insallah bebegin olacak kaliteli yumi ve sperm birlesir yarin.hadi bakalim,eve donunce guzel haberleri verirsin bize:))

Slm arkadaşlar,

Hayırlı olsun. Dualar seninle. Insallah hersey yolunda gidecek. Yarin haberini bekliyoruz. Allaha emanet

Merhaba güzel anne adayları anneler hanımlar tatlı kadınlar can arkadaşlar

Herkese hayırlı ramazanlar. .mübarek günlerde ettiğimiz duaların ibadetlerin kabul olması dileğiyle yazmaya başlıyorum

Topiğimizin ilk bebeklerinin dünyaya geldiğini müjdelemek isterim kızlar
Doğum yaptım çok şükür. .biraz erken doğum yaptım zamansız plansız oldu ama Allaha şükür herşey yolunda.Kızlarım geldi
Darısı hepinizin başına sağlıkla kavuşun evlatlarınıza.
Hamileleri de tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Simdilik hoşçakalın.uzun vakitte yine girip yazıcam. .

Aaaayyyyyyyyyy süpermiiişşş. Maşallah. Durumun iyidir inşallah. Topiğin ilk doğum haber sanırım. Tebrik ederiiiiiiimmmmm 😘😃👍

Tebrik ederim canım ,sende benim aklımdaydın,şükürler olsun,darısı başımıza inşaallah,banada gebelik kolestazi teşhisi kondu,Dr 37 de alalım dedi,inşaallah sağlıcakla gelir bebeğim ,Allahım bu yolda olan herkesin şu mübarek vakit muradını versin ,hiçbir anne adayının kucağını boş bırakmasın,herkese hayırlı,bereketli ve bol bebişli ramazanlar diliyorum.

Canimmm cilekim coook sevindim gozunaydin ay sukurler olsun yavrularina kavustun demek kac haftalik dogum oldu canim Gule gule saglikla huzurla buyut insallah kizlarini inan cok duygulandim darisi basimiza insallah bende erken dogumdan cok korkuyorum insallah vakti zamaninda gelir cook opuyorum seni guzel annecik

Canim seninde az kalmis maasallah Rabbim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah uzun zamandir yazismadigimiz icin gorunce cok sasirdim cilek dogurmus senin sayili gunler kalmis maasallah size Rabbim bana ve bekleyen tum kardeslerimize de nasip eder insallah bu guzel gunleri.

DAHA GEÇEN GÜN DEMİŞTİM ÇİLEK DOĞURMUŞMUDUR ACABA DİYEEEEE :))))) RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN TATLIMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…