canım nasılsın? savunman nasıl geçti, sonuçlandı mı?Tamam canım siz normal olduğunu söyledikten sonra çok daha rahatım. Yalnızca dinlenip, stres yapmıyorum. Annem de geldi ya rahatım yani ohhhhhhhhhh
Hamileliginin saglikla gitmesine cok sevindim,ustelik pipisli bebek geliyor ha? Masallah canimsaglikla dogsun ve yasasin da,buyur nasilsa..senin gibi iyi yurekli bir oglan buyutursun sonrasinda kizlardan duayi alirsin vicdanli,nazik ve surust olsun bizim olsun
Seninde saka maka bayagii buyumus bebe:) hareket iyidir sen basla..dogumu kolaylastiriyor diyorlar...optum cok
Bugün dr a gittim. Bebişimi gördüm. Kıpır kıpır maşallah. Dr bile yerinde duramıyor ufaklık dedi. Veeee, Oğluş geliyor. Oğlanmış. Nedense hep kız diye düşünmüştüm, herkes de kız tahmininde bulunuyordu. Ama dr pipiyi gösterdi ve erkek dedi. Valla bir hoşum yani. Nasıl anlatsam ki. İlk düşündüğüm şey, ayyy, ben oğlanı nasıl yetiştireceğim sorusu oldu. Sanki kız yetiştirmede tecrübeliyim de, elimde yetişen kız yeğen ve kuzenlerim var, o yüzden öyle düşündüm sanırım. Annesine, babasına, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat yetiştirebilirim inşallah. Tabi öncelikle sağlıkla bir doğsun da. Hep beraber büyütürüz değil mi kızlar?
Ha bir de hareketlerini hissetme olayını sorum, sen insanlara takılma en az 20 haftada hissedersin dedi. İçim kocamaaaan rahatladı.
Kızlar sizin şu kilo olayı çok güzelmiş Ben de katılayım en iyisi.
Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.
günaydın kızlarr
ayyy ne güzel hamişlerimiz çoğalmış maşallah
kızlar hepinizi tebrik ederim RABBİM diğer arkadaşlarımızada nasip eder inşallah en kısa zamanda onlarında güzel haberlerini alırız
ben hiç gelemiyorum buralaraişler yoğun 1 ay sonra doğum iznine çıkıcam işleri devrediyorum
akşamlarıda yemek bulaşık derken 10 da yatıyorum
bizi sorucak olursanız teyzeleri ellerinizden öper oğluşum iyiyz çok şükür
3 kilo falan aldım bugüne kadarhamilelik şekerim çıktığı için herşeyi yiyip içemiyorum ama bebeğimin kilosu çok şükür haftası ile uyumlu gidiyo yarında kontrolümüz var 20 gündür görmüyorum kuzuşumu
hepinizi çok öpüyoruz gelemesemde kalbim sizlerleee
hoşgeldiiinnn maşallah size! Oğluşun adı ne olacak?
Allah sağlıkla vaktinde kavuştursun inşallah.
hoşbulduk canım
tekrar tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
AMİN canım benim
Ali Emir olacak inşallah canım
Benimki 5. Gun embriyosu 1 tane transfer yapıldı. Test gunüm 17 Haziran dondurulmus embriyo olduğu icin 15 gun sonraya test gunu veriyorlar.bekleyebilirmiyim bilmiyorum. Cgh kapsamli kromozom taramasi embriyondan hücre alıp Amerika'ya gönderdiler arastirma icin esimdede bendede hiçbir sorun yok ama biturlu tutmuyor. İnşallah hepimizin son denemesi olur.
günaydın kızlarr
kızlar hepinizi tebrik ederim RABBİM diğer arkadaşlarımızada nasip eder inşallah en kısa zamanda onlarında güzel haberlerini alırız
ben hiç gelemiyorum buralaraişler yoğun 1 ay sonra doğum iznine çıkıcam işleri devrediyorum
3 kilo falan aldım bugüne kadarhamilelik şekerim çıktığı için herşeyi yiyip içemiyorum ama bebeğimin kilosu çok şükür haftası ile uyumlu gidiyo yarında kontrolümüz var 20 gündür görmüyorum kuzuşumu
hoşbulduk canım
AMİN canım benim
nazaaan, alttaki takvimi okudun mu bügün? kurşun kalemin arkasındaki silgiye sığacak bebeğimizin minik kalbi dakikada 65 atıyormuş! Ay yerim ama ben onları!
Maşallah oğluşuna adıyla yaşasın inşallahmaşallah canım bişeycik kalmamış bebişi kucağına almaya Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah nolur dularınızda bizleri de unutmayın. Bu topikte bikaç kişi kaldık zaten sıra bizde Allah ın izniyle
canım benim çok teşekkür ederim AMİN inşallah
büyüdük çok şükür canım RABBİM dileyen isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
bana her zaman hayaldi 9 sene sonunda RABBİM çok şükür nasip etti RABBİM çok büyük çok
dualarım her zaman sizinle
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağız
sen ne yaptın tedavin ne durumda kuzum
günaydın kızlarr
tunaydin cnm hosgeldin masallah cnm size oglusun adiyla yasasin allah anali babali buyutsun cnmhoşbulduk canım
AMİN canım benim
Tesekkurler,Allah oglunu sana bagislasin..guzel ve saglikli bir dogumun olsun canim..allah bize de nasip etsin..günaydın kızlarr
Bugün dr a gittim. Bebişimi gördüm. Kıpır kıpır maşallah. Dr bile yerinde duramıyor ufaklık dedi. Veeee, Oğluş geliyor. Oğlanmış. Nedense hep kız diye düşünmüştüm, herkes de kız tahmininde bulunuyordu. Ama dr pipiyi gösterdi ve erkek dedi. Valla bir hoşum yani. Nasıl anlatsam ki. İlk düşündüğüm şey, ayyy, ben oğlanı nasıl yetiştireceğim sorusu oldu. Sanki kız yetiştirmede tecrübeliyim de, elimde yetişen kız yeğen ve kuzenlerim var, o yüzden öyle düşündüm sanırım. Annesine, babasına, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat yetiştirebilirim inşallah. Tabi öncelikle sağlıkla bir doğsun da. Hep beraber büyütürüz değil mi kızlar?
Ha bir de hareketlerini hissetme olayını sorum, sen insanlara takılma en az 20 haftada hissedersin dedi. İçim kocamaaaan rahatladı.
Kızlar sizin şu kilo olayı çok güzelmiş Ben de katılayım en iyisi.
Dr yürüyüş ve yüzme serbest, ama yorulduğun anda bırakacaksın dedi. En iyisi yürüyüşe başayayım ben de.
Ayyyy maasallah canim ya cok sevindim demek bi pasa daha geliyo benim kuzuma arkadas Allah bagislasin inan bikac hafta sonra hissetmeye baslayacwksin pirpirlarini benimki nasil tekmeler atiyo simdi zaten hissetmeye bi basliyosun bikac hafta icinde belirgin artislar oluyo ilk zamanlar gunde bikac dfw sadece siddetli hareketlerini hissediyosun zaman zaman hissetmiyosun panige kapiliyosun ama sonralardan tum gun boyunca ben burdayim demeye basliyo sen yinede kendini yormamaya calis ben son bi ayi cok hareketli gecirdim cok gezdim tozdum perinatolog bundan sonrasini saha sukunetle istirahat halinde gecir egzersiz yapiyosan birak dedi plasentadaki kanama alani yuzunden sanirim yani dikkatli olmak daha dogru bundan sonra...
canım benim çok teşekkür ederim AMİN inşallah
büyüdük çok şükür canım RABBİM dileyen isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
bana her zaman hayaldi 9 sene sonunda RABBİM çok şükür nasip etti RABBİM çok büyük çok
dualarım her zaman sizinle
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağız
sen ne yaptın tedavin ne durumda kuzum
Eveeet simdi okudum,gecenlerde gormustumannesi kalemleri cok sever,simdi minnosum o kalem silgisinin icine sigarmis,sevsinler
Ayyyyy çoook güzel. Ergenlik dönemimde ufaktan karnımın çıktığını ve bunu nasıl dert ettiğimi hatırladım şimdiAllahım şimdi de şişsin diye dua ediyorum yani İnsanoğlu işte
Selencim bildiğim kadarıyla çoğu doktor estrofem ve jeli 12 haftaya kadar kullandırıyor, benim doktor clexane için de aynı şeyi söyledi.
Canını sıkma ama doktora mutlaka sor bence. Hemşire kafasına göre ilaç başlattırıp bıraktıramaz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?