2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ay cok gec cikiyo bu gobekler benimki adam akilli cikmadi daha..gerci transferden sonra su ana kadar yani 27 marttan bu yana 2.5 kilo aldim..4. aydan sonra hizli buyuyomuss

Ben transferin 18.gunundeyim,ilk gunler daha siskindim,simdi biraz attim.ama karnimda bi siskinlik,1kg yakin fazlalik var.ilaclardan diye dusunuyorum.normale donsem rahat edecegim.umarim bende senin gibi ilk 3ayda az kilo alirim.bende henuz bulanti,donme filan yok zaten...

ilaclardandir canim, hala kullaniyormusun? 1 kg bisi degil canim nolcak..evet hemsireme hep ozeniyodum sadece gobek vardi kadinda bizde oyle olsakkk ne sahaneeeeeee bu hafta sonu hamilelr ici yogaya baslicam bakalim nasil olcak doguma yardimci oluyormus..yuruyuste yapiyorum nerdeyse hergun en az 20-30 dk.. kosmak bile cok iyiymiste okadarini yapamama, bebek zeki oluyormus ozaman:)

Crinone jel ve estrofem kullaniyorum gunde 2kez.siskinlik beni rahatsiz ediyor..yoga cok iyi fikir..ben de istiyorum,onceden yoga,pilates de yapmisligim var.insallah saglikli bir gebelik geciririz.bol oksijen gidince zeka artiyor demek ki..benim ilk hedefim gezme izinleri

himm ben ikisinide kullanmadim, 12. haftaya kadar progestan igne kullandim, birde estrojen bantlari kuallandim..pek siskinlik yapmadi..bunyeden bunyeye de degisir tabii..evet hareketli olmakta fayda varr, oturup kalmayalim hanimlar:) oh sende bol bol gez nazancim, bende sikagoyu fethetmeyi planliyorum:)

Son düzenleme:
sana demiştim tüm çektiklerine değcek diye.... Testi tekrarladıtan sonra kendi doktoruna gidip transfere girmediği için teşekkür etmeyi unutma

İnşallahhh amayacımm ama sanırım ben kalp atışlarını duyana kadar tam rahatlayamayacağım. Yüce Rabbimden tek dileğim geçen seferki gibi olmaması. Ama zor kısmı atlattım di mi Darısı sizin başınıza inşallah canımm. Sen de o kadar sabrettin ki çok hak ediyorsun. Yüce Rabbim sana da bu mutlu haberi almayı, ardından da bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

kızlarrr gözünüz aydın...allah sağ salim kuçağınıza almayaı nasip etsin ikinizede inşallah... bu yıl bereketlendik hamile olmayan kamıcak bu başlıkta alalın izni ile

Aminnnnn inşallah canım inşallahhhhhhhh. Bu bereket son kişiye kadar devam etsin inşallahhhh

Gozun aydın canim benm ne Gusel bir haber masaallah bugun hep sevinçli haberler aliyoruz Allah tamamina erdirsin sağlıkla sihhatle zamannda Insallah darisi bizim basimiza oleyyyyyyyyyyy cokmutlu oldum sevindim inaninki

Canımmm tez zamanda sizin başına inşallahhh. Yüce Rabbim isteyen, dileyen herkese nasip etsin!!! Çoook teşekkür ederim..

Gezmeyi cok istiyorum temmuzda almanyaya esimin gezisi var,dr izin verirse bende gitmek istiyorum cok..sikago da ne guzel,yokuslari,tramvaylari filan..cok canimi cektirme vizemde var zaten atlar yanina gelirim ona gore

Aminnn canımmm inşallah sıra ile güzel haberleri almaya devam ederiz. Şu kalp atışlarını duysammm sanki dünyalar benim olacak gibi hissediyorum. Allahımm sanki bu dünyaya çocuk doğurmak için gelmişim ben

ay ne guzel bi gunnn masallah arkadaslarimaaa, ay hamis olmayan kalmasin lutfennnnnnnnnnn:) dualarimiz kabul olsun insallah..icini ferah tut canim vesvese yapma bebeisin saglikla buyusun galsin anneisnin kucagina insallahhh

Evet vesvese di mi canım. Bir kez oldu zaten bir daha niye dış falan olsun ki. Bu kez doktor kesin tutturdu Allahın izniyle. Aayyy gelsin kucağımaa daha ne isterim ki

Aminnn canımmm darısı sizin başınıza inşallahhhhhhhh. Tez zamanda Rabbim tüm isteyenlere versin

Sabah kalktim adet olacak gibi agrim var. Tuvalete gittim ve sonuc yine kahverengi lekeler
Asil bugun test gunum. Bakalim sonuc ne cikacak? Ne bu simdi anlamadim. Dua edin noluuuuuuuur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…