Canımmmmm sabrınnn sonu selamettt sabaha kadar dua ettim inan. Bana kızmayın diye söylemedim. Sizden habersiz gittim kan verdim. Sonucu aldım şimdi. 7 gün değerim 236.2
Allahımmmmmmmmm sana binlerce şükür. Tabii ben 2 gün sonra test günümde tekrar baktıracağım. Allahımm sana yalvarıyorum bu kez dış gebelik falan olmasınnn. Benim ara ara kasıklarımın yanlarına sancılar giriyor. Panikliyorummmm. Sevinçten deminden beri ağlıyorum. Eşimi görmeniz lazımmmm. Elleri ayakları titriyor garibimin. Monicacımmm seninkisi Yüce Rabbimin izniyle kesin artıkk. Nolurr dualarını esirgeme benim için. Kalp atışını duyabileyim. Sizi öyle çoooooooooooooook seviyorumm ki. Kardeşimsiniz siz benim. Bütün gece hiç uyumadım. Geçen sefer 9 gün, yani test günümde 136 çıkmıştı. Bir de kahverengi lekeler falan olmuştu. Bu kez bunlar yok. Allahımmm nolur nolur yine yarısında hüsrana uğramayayımmm.
Yalvarıyorummmm dua edinnnnMonicammmmm kaderde aynı anda sevinmek varmış Darısı isteyen herkesin başına Yarabbimmmmmmmm!!!!
Monicacimmmm kendine gelebildinmi canim senin kaç embriyo transfer olmuştu kaçıncı gündü kuzummm bide extra biseyler yaptinmi canm abi çoook gusel yaaaa coook seviniyom ya ben bböyle hamilelik haberleri duyunca cok seviniyom
Sezercim tebrik ederim cok guzel sonucun,allah tamamina erdirsinerken yapmana ragmen cok iyi haber,cok sevindim
Amayaa nin fikrine katiliyorum,ben diyecektim o benden once soylemis,eger dogumu Cemile yaptirmayi dusunmuyorsan,transfere girmedigi icin tesekkur etmen cok sahane olur
nazan biz sezerle anlaştık, doktor randevularından sonra seni de alıp buluşacağız, göbek kardeşliği yapacağız tamam mı
Doktor yeniden kan vermene gerek yok değerin süper dedi.
10 gün sonra ultrasona gelebilirsin dedi.
10 gün sonraya alamadım ama 12 gün sonra 2 temmuz çarşamba günü gideceğim.
Ay bu arada hemşire de ikiz olabilir dedi
Bana da 10gun sonra demsti,persembe benim kontrolde..ben one almak icin sorayim diyorum esimde olmaz drun bildigi varsir sik bogaz etme diyor..genel prosedur boyle galiba..
canım bu mesajını yeni gördüm atlamışım pardon.
2 dondurulmuş embriyo transferi oldu, 15. gündü. Öncesinde kan testi ya da idrar testi yapmayıp topikte tarihe geçtim.İlkine göre
Ekstra hiçbir şey yapmadım, perşembe akşamüstü transferim oldu., pazartesi işe dönmüştüm.
Evde de yatmadım, günlük hayatıma devam ettim, evden çalıştım hatta.
Sadece ağır kaldırmamaya, uzanmamaya özen gösterdim.
Ama oturup kalkarken falan hep ani hareketler yapıyordum farkında olmadan, sonra da üzülüyordum.
Yani fazla bile rahattım canım :) Benim tek önerim kabız olmamak için bol su içmeyi ve posalı gıdalar yemeyi ihmal etmemek.
İlk transferimde bunun sıkıntısını çekmiştim, bu sefer özen gösterdim sorun yaşamadım.
İlkine göre daha sakindim, daha stressizdim. Ayrıca ilkinden 12 kg daha zayıftım. Doktorum bana bugün telefonda "bunu sen başardın" dedi, çok mutlu oldum.
Canlarım sonucumu az önce aldım, bakıyorum bakıyorum inanasım gelmiyor.
Beta-hcg 4667 çıkmış.
Güya kendimi her sonuca hazırlayan ben, ağlamaktan kocamı bile arayamadım.
Çok şaşkınım, hiç inanamıyorum.
Allahım devamını nasip eder inşallah... Allah hepimize nasip eder inşallah...
Canımmmmm sabrınnn sonu selamettt sabaha kadar dua ettim inan. Bana kızmayın diye söylemedim. Sizden habersiz gittim kan verdim. Sonucu aldım şimdi. 7 gün değerim 236.2
Allahımmmmmmmmm sana binlerce şükür. Tabii ben 2 gün sonra test günümde tekrar baktıracağım. Allahımm sana yalvarıyorum bu kez dış gebelik falan olmasınnn. Benim ara ara kasıklarımın yanlarına sancılar giriyor. Panikliyorummmm. Sevinçten deminden beri ağlıyorum. Eşimi görmeniz lazımmmm. Elleri ayakları titriyor garibimin. Monicacımmm seninkisi Yüce Rabbimin izniyle kesin artıkk. Nolurr dualarını esirgeme benim için. Kalp atışını duyabileyim. Sizi öyle çoooooooooooooook seviyorumm ki. Kardeşimsiniz siz benim. Bütün gece hiç uyumadım. Geçen sefer 9 gün, yani test günümde 136 çıkmıştı. Bir de kahverengi lekeler falan olmuştu. Bu kez bunlar yok. Allahımmm nolur nolur yine yarısında hüsrana uğramayayımmm.
Yalvarıyorummmm dua edinnnnMonicammmmm kaderde aynı anda sevinmek varmış Darısı isteyen herkesin başına Yarabbimmmmmmmm!!!!
Cok sevinirim:) senin muayene ne zaman olacak dr soyledi mi? Kan tekrari? Hooohoyt,3gobekli
sağol canım iyiyim. işyerim çok yoğun ya doğru düzgün giremiyorum. kız 15. haftaya girmişsin maşallah. bende 10. haftaya girdim. 3. aya girdim. 10. haftadan sonra düşük tehlikesi azaldı diyor :)))
Canım çook teşekkür ederim. Bu benim transferden sonra 15. Gün değerim. Senin nasıldı o günlerde?amaninnnnnnnnnn ne guzel haber buuuu ay masallah cok guzel bi deger artik ikizmi ucuzmu:) Allah bagislasin canim:) dur kiz benim degerimle karsilastirayim ikimizinde 6. gun embisiydi cunku, kacinci gun kan sonucu bu canim??
Canım çook teşekkür ederim. Bu benim transferden sonra 15. Gün değerim. Senin nasıldı o günlerde?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sensin oooooo.... bak burda ezan da okunmaya başladı... bol bol dua et, arkandan gelmeye can atan bizlerin tez vakitte gebeler kulubüne katılabilmesi içinnnnnbebek34 için, güzbahar için, merve için, sezer için, melinda için... herkes içinnnn
Canlarım sonucumu az önce aldım, bakıyorum bakıyorum inanasım gelmiyor.
Beta-hcg 4667 çıkmış.
Güya kendimi her sonuca hazırlayan ben, ağlamaktan kocamı bile arayamadım.
Çok şaşkınım, hiç inanamıyorum.
Allahım devamını nasip eder inşallah... Allah hepimize nasip eder inşallah...
Canım çook teşekkür ederim. Bu benim transferden sonra 15. Gün değerim. Senin nasıldı o günlerde?
evet kuzummm burda can atan bizleri unutmasınlar Rabbim bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah
insallah canim hamis olmayan kalmayaacakk dualarimizdasiniz hepinizzzzzzzz
Hem çok isteyip hem de çok korktuğum bi ihtimal canım :)) hayırlısı olsun bekleyip görelim 😊canim benim 13. gun 454, 20. gun 7000 mis..valla seninki hayislisiyla kesin ikiz gibi geliyo banaasaglicakla kucagimiza alalim insallah yarebbimmm..bu arada benim tek transferdi, senin kadar cesur degilim kuzum:)
Amin mervecim çpk teşekkür ederim. Hepinizin müjdesini alacağız inşallah :)evet kuzummm burda can atan bizleri unutmasınlar Rabbim bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah
canım tebrik ederim bu sevinçlerin darısı kese,kalp atışı ve kucağına almaya inşallahendişe etme Rabbim büyüktür stres yapma kendine inşallah herşey yolunda gider. Her gebe haberi aldığımda umudum daha da artıyor ekim ayı biran önce gelsin yeni tedavi gelsin diyorum
ne güzel bir gün bugün Rabbim sizleri sevindirdi sizler de bizleri. Canım tebrik ederim Rabbim devamını ve kucağına almayı nasip etsin inşallah.evetttt arkadaşlar haklı artık minika değil monikasınnn
Hem çok isteyip hem de çok korktuğum bi ihtimal canım :)) hayırlısı olsun bekleyip görelim 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?