2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sezercim tebrik ederim cok guzel sonucun,allah tamamina erdirsin erken yapmana ragmen cok iyi haber,cok sevindim
Amayaa nin fikrine katiliyorum,ben diyecektim o benden once soylemis,eger dogumu Cemile yaptirmayi dusunmuyorsan,transfere girmedigi icin tesekkur etmen cok sahane olur

canım bu mesajını yeni gördüm atlamışım pardon.
2 dondurulmuş embriyo transferi oldu, 15. gündü. Öncesinde kan testi ya da idrar testi yapmayıp topikte tarihe geçtim. İlkine göre
Ekstra hiçbir şey yapmadım, perşembe akşamüstü transferim oldu., pazartesi işe dönmüştüm.
Evde de yatmadım, günlük hayatıma devam ettim, evden çalıştım hatta.
Sadece ağır kaldırmamaya, uzanmamaya özen gösterdim.
Ama oturup kalkarken falan hep ani hareketler yapıyordum farkında olmadan, sonra da üzülüyordum.
Yani fazla bile rahattım canım :) Benim tek önerim kabız olmamak için bol su içmeyi ve posalı gıdalar yemeyi ihmal etmemek.
İlk transferimde bunun sıkıntısını çekmiştim, bu sefer özen gösterdim sorun yaşamadım.
İlkine göre daha sakindim, daha stressizdim. Ayrıca ilkinden 12 kg daha zayıftım. Doktorum bana bugün telefonda "bunu sen başardın" dedi, çok mutlu oldum.

nazan biz sezerle anlaştık, doktor randevularından sonra seni de alıp buluşacağız, göbek kardeşliği yapacağız tamam mı

Doktor yeniden kan vermene gerek yok değerin süper dedi.
10 gün sonra ultrasona gelebilirsin dedi.
10 gün sonraya alamadım ama 12 gün sonra 2 temmuz çarşamba günü gideceğim.
Ay bu arada hemşire de ikiz olabilir dedi

Bana da 10gun sonra demsti,persembe benim kontrolde..ben one almak icin sorayim diyorum esimde olmaz drun bildigi varsir sik bogaz etme diyor..genel prosedur boyle galiba..

Bana da 10gun sonra demsti,persembe benim kontrolde..ben one almak icin sorayim diyorum esimde olmaz drun bildigi varsir sik bogaz etme diyor..genel prosedur boyle galiba..

bana önce 15 gün demişti, sonra "yok ya 10 gün de olur değerin iyi" dedi
Bence 10 günden önce gitme, gitmişken kalbi falan da atsın kız

Bence bebisler geliyo dediğin gibi sakin olmak lazım ben 7 defa denedim biri yarim kaldı birinde transfer olmadı nasipden ötesi yok Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin hic bir kadının kucağını boş bırakmasın Allahım sen ve diğer hamileromizin zamanında sağlıkla kucağına aldirsin beboslerinisi optum

amaninnnnnnnnnn ne guzel haber buuuu ay masallah cok guzel bi deger artik ikizmi ucuzmu:) Allah bagislasin canim:) dur kiz benim degerimle karsilastirayim ikimizinde 6. gun embisiydi cunku, kacinci gun kan sonucu bu canim??

ay ne guzel bi gunnn masallah arkadaslarimaaa, ay hamis olmayan kalmasin lutfennnnnnnnnnn:) dualarimiz kabul olsun insallah..icini ferah tut canim vesvese yapma bebeisin saglikla buyusun galsin anneisnin kucagina insallahhh

sağol canım iyiyim. işyerim çok yoğun ya doğru düzgün giremiyorum. kız 15. haftaya girmişsin maşallah. bende 10. haftaya girdim. 3. aya girdim. 10. haftadan sonra düşük tehlikesi azaldı diyor :)))

cok sukur canim evet, dusuk tehlikelerini atlattik insallah..aman aklimiza getirmeyelim kotu seylerrrrrr tum bebelereee

amaninnnnnnnnnn ne guzel haber buuuu ay masallah cok guzel bi deger artik ikizmi ucuzmu:) Allah bagislasin canim:) dur kiz benim degerimle karsilastirayim ikimizinde 6. gun embisiydi cunku, kacinci gun kan sonucu bu canim??
Canım çook teşekkür ederim. Bu benim transferden sonra 15. Gün değerim. Senin nasıldı o günlerde?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet kuzummm burda can atan bizleri unutmasınlar Rabbim bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah

canım tebrik ederim bu sevinçlerin darısı kese,kalp atışı ve kucağına almaya inşallah endişe etme Rabbim büyüktür stres yapma kendine inşallah herşey yolunda gider. Her gebe haberi aldığımda umudum daha da artıyor ekim ayı biran önce gelsin yeni tedavi gelsin diyorum

ne güzel bir gün bugün Rabbim sizleri sevindirdi sizler de bizleri. Canım tebrik ederim Rabbim devamını ve kucağına almayı nasip etsin inşallah.evetttt arkadaşlar haklı artık minika değil monikasınnn

Canım çook teşekkür ederim. Bu benim transferden sonra 15. Gün değerim. Senin nasıldı o günlerde?

canim benim 13. gun 454, 20. gun 7000 mis..valla seninki hayislisiyla kesin ikiz gibi geliyo banaa saglicakla kucagimiza alalim insallah yarebbimmm..bu arada benim tek transferdi, senin kadar cesur degilim kuzum:)

canim benim 13. gun 454, 20. gun 7000 mis..valla seninki hayislisiyla kesin ikiz gibi geliyo banaa saglicakla kucagimiza alalim insallah yarebbimmm..bu arada benim tek transferdi, senin kadar cesur degilim kuzum:)
Hem çok isteyip hem de çok korktuğum bi ihtimal canım :)) hayırlısı olsun bekleyip görelim 😊

Amin mervecim çpk teşekkür ederim. Hepinizin müjdesini alacağız inşallah :)

Hem çok isteyip hem de çok korktuğum bi ihtimal canım :)) hayırlısı olsun bekleyip görelim 😊

canim ben yurt disindayim yanimda kimse yok yapamam diye korkmustum, senin kolay olur dont worryy insallah ikiside saglicakla buyuyup kavusurlar annelerine:)) biz coktan ilan ettik ikiz oldugunu:) aman saglikli olsunda tek cifttt fark etmez artik cok sukur bugunleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…