heyecanlı anneOooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?
hep beraber güzel haberler alalım, verelim inşallahhhhHadi inşallah su gibi geçsin günler ve güzel haberler al insallah 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalımmmmkizzz bisi kalmadi 26 sina iyi haberlerle gel canimcim, benimde o gun randevum varrr hadi bakalimmm
Oooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?
günaydınlaaarrr
heyecanlı annekeseyi görürsün kesin tatlım.... kalp, bilemedim
hep beraber güzel haberler alalım, verelim inşallahhhh
hadi bakalımmmm
Ay 26'sına hatırlatma kurayım bari, "topikte herkes doktora gidiyor ilgi göster" diye...
Benim bildiğim kalp 6-7 haftadan önce duyulmuyor, olur da duyulmazsa canını sıkma tamam mı?
Ben muayeneye de 8. hafta falan gideyim olmazsa, hiç gelemem böyle streslere.
Ya çok heyecanlanıyorum, yakınlarda olsaydın valla ben de gelirdim senin muayeneye yaaa.
günaydın canım 26sında tedavin başlıyor heralde hayırlı olsun
heyecanlanyorum diyene bak büyük bi sabırla test yapmadı hala
heyecanlanyorum diyene bak büyük bi sabırla test yapmadı hala
a a test mi yapcan kız sen???? hani karnın çıkınca anlıycaktık, hani cinsiyetini bile öğrenmicektin doğumda sürpriz olcaktı.....Evet benim o
Evet yarın da test günüm... Hani unutan aklından çıkan falan varsa rica edicem beni bu duyguyla baş başa bırakmayın :18:
a a test mi yapcan kız sen???? hani karnın çıkınca anlıycaktık, hani cinsiyetini bile öğrenmicektin doğumda sürpriz olcaktı.....
aşağıda bi ninah görüyorum en 16lısındanaber şekerimmmm
Yok o fikirler genel kabul görmedi, önce bi varlığından emin olalım dedik
iyiyim canım ya iş güç koşturmaca.... bi de şu iç sıkıntım olmayaydı iyiydi bugün, sanırım havalardan!!!!! noldu bizim havalarımıza ya, dün değil önceki gün hava öğlen acayip sıcaktı, öğle arası işten döndüm kan ter içinde... az sonra bi yağmur sonra dolu...Iyidir tatlim ne olsun.kacak göçek okumaya calisiyorum.sen nasilsin.
sağol tatlım. bakalım bi aksilik olmazsa öyle olacak gbi...
Evet benim o
Evet yarın da test günüm... Hani unutan aklından çıkan falan varsa rica edicem beni bu duyguyla baş başa bırakmayın :18:
hımmmhadi gelsin yeni pozitifler o zamannnn......şööööyyyleee 3 haneli yüksek değerler bekliyorum senden..... hayırlısıyla inşallahhhhhayrıca da bunca zaman beklemene
iyiyim canım ya iş güç koşturmaca.... bi de şu iç sıkıntım olmayaydı iyiydi bugün, sanırım havalardan!!!!! noldu bizim havalarımıza ya, dün değil önceki gün hava öğlen acayip sıcaktı, öğle arası işten döndüm kan ter içinde... az sonra bi yağmur sonra dolu...yarım saat içinde yeniden aşırı güneş.... nooooluyooooo laaannnnnn diyesi geliyo insanın.... şimdi de sıcak ama kapalı.... içim şişti yeminle.....
Evet benim o
Sabırsızlıkla bekliyoruz kız işyerinden çok yazamıyorum ara ara bakıp çıkıyorum test yaptın mı diye maşallahın var sabır konusunda...
yarın kaçta vereceksin kanı?
aman acele etmez o şekerim, iş çıkışı verir yarında sonucu alırSabırsızlıkla bekliyoruz kız işyerinden çok yazamıyorum ara ara bakıp çıkıyorum test yaptın mı diye maşallahın var sabır konusunda...
yarın kaçta vereceksin kanı?
Teşekkür ederim Selencim, geçen sefer olanlardan sonra korktum galiba acele etmeye.
Yarın sabah işe gelmeden kan vereceğim ama saat 13:00'ten önce çıkmayacağını tahmin ediyorum.
Sonucu alır almaz yazarım size.
kız sabah sabah ne acelen var az sabırlı olsana
Ahahahaha kız senin benimle zorun var allalaaaa
hiç mi merak etmiyorsun hıı hiç miii
Teşekkür ederim Selencim, geçen sefer olanlardan sonra korktum galiba acele etmeye.
Yarın sabah işe gelmeden kan vereceğim ama saat 13:00'ten önce çıkmayacağını tahmin ediyorum.
Sonucu alır almaz yazarım size.
aman acele etmez o şekerim, iş çıkışı verir yarında sonucu alır
çatladım canım ben meraktannnnnnondan olabilir miiii???? günlerdir bize yaptığın eziyet hak mı hı hak mıııı senin bizimle zorun ne hı zorun neeee zaten reglim de yaklaştı, agresifffiiiiimmmmm
o kadar işim var şaşarsın-gerçi bugün hiç çalışasım yok ama- pıtır pıtır gizli gizli girip girip baktım, yaptı mı acaba, yapmış mıdır... dayanamaz canım bugün yapar artık.... 6. gün emriyosu çıkar zaten..... diye diyeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?