2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydınlaaarrr

Oooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?
heyecanlı anne keseyi görürsün kesin tatlım.... kalp, bilemedim
Hadi inşallah su gibi geçsin günler ve güzel haberler al insallah 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hep beraber güzel haberler alalım, verelim inşallahhhh

kizzz bisi kalmadi 26 sina iyi haberlerle gel canimcim, benimde o gun randevum varrr hadi bakalimmm
hadi bakalımmmm

Oooo randevu zirvesi ha? Benim de ayni gun ilk muayenem var,bakalim kese hatta kalp duycak miyim,duyar miyim acaba ya? Sanirim 5+5 olacagim,buyuk ihtimalle kalp de duyulabilir,hii...?

Ay 26'sına hatırlatma kurayım bari, "topikte herkes doktora gidiyor ilgi göster" diye...
Benim bildiğim kalp 6-7 haftadan önce duyulmuyor, olur da duyulmazsa canını sıkma tamam mı?
Ben muayeneye de 8. hafta falan gideyim olmazsa, hiç gelemem böyle streslere.
Ya çok heyecanlanıyorum, yakınlarda olsaydın valla ben de gelirdim senin muayeneye yaaa.

günaydınlaaarrr

heyecanlı anne keseyi görürsün kesin tatlım.... kalp, bilemedim
hep beraber güzel haberler alalım, verelim inşallahhhh

hadi bakalımmmm

günaydın canım 26sında tedavin başlıyor heralde hayırlı olsun

heyecanlanyorum diyene bak büyük bi sabırla test yapmadı hala

Evet benim o
Evet yarın da test günüm... Hani unutan aklından çıkan falan varsa rica edicem beni bu duyguyla baş başa bırakmayın :18:
a a test mi yapcan kız sen???? hani karnın çıkınca anlıycaktık, hani cinsiyetini bile öğrenmicektin doğumda sürpriz olcaktı.....

Yok o fikirler genel kabul görmedi, önce bi varlığından emin olalım dedik

hımmmhadi gelsin yeni pozitifler o zamannnn......şööööyyyleee 3 haneli yüksek değerler bekliyorum senden..... hayırlısıyla inşallahhhhh ayrıca da bunca zaman beklemene

Iyidir tatlim ne olsun.kacak göçek okumaya calisiyorum.sen nasilsin.
iyiyim canım ya iş güç koşturmaca.... bi de şu iç sıkıntım olmayaydı iyiydi bugün, sanırım havalardan!!!!! noldu bizim havalarımıza ya, dün değil önceki gün hava öğlen acayip sıcaktı, öğle arası işten döndüm kan ter içinde... az sonra bi yağmur sonra dolu... yarım saat içinde yeniden aşırı güneş.... nooooluyooooo laaannnnnn diyesi geliyo insanın.... şimdi de sıcak ama kapalı.... içim şişti yeminle.....

sağol tatlım. bakalım bi aksilik olmazsa öyle olacak gbi...

RABBİM güzel haberlerini almayı nasip etsin canım.topiğin bereketli oldu maşaALLAH sende bu bereketten ikiz nasibini alırsın inşaALLAH

Evet benim o
Evet yarın da test günüm... Hani unutan aklından çıkan falan varsa rica edicem beni bu duyguyla baş başa bırakmayın :18:

senin gibi enerjik birinin bu önemli gününü unutmak ne mümkün unutanada eyvahlar olsun başına bunlar gelir

Aynen canim ya hic sorma bunaltici bir sicak var.daha sabahtan böyle ögleyi dusunemiyorum.o yagmur ve dolu bizim buralarda yoktu.kestel tarafida senin dedigin gibiymis duyunca sasirmistim.

Evet benim o

Sabırsızlıkla bekliyoruz kız işyerinden çok yazamıyorum ara ara bakıp çıkıyorum test yaptın mı diye maşallahın var sabır konusunda...

yarın kaçta vereceksin kanı?

Sabırsızlıkla bekliyoruz kız işyerinden çok yazamıyorum ara ara bakıp çıkıyorum test yaptın mı diye maşallahın var sabır konusunda...

Teşekkür ederim Selencim, geçen sefer olanlardan sonra korktum galiba acele etmeye.
Yarın sabah işe gelmeden kan vereceğim ama saat 13:00'ten önce çıkmayacağını tahmin ediyorum.
Sonucu alır almaz yazarım size.

aman acele etmez o şekerim, iş çıkışı verir yarında sonucu alır

kız sabah sabah ne acelen var az sabırlı olsana

Ahahahaha kız senin benimle zorun var allalaaaa
hiç mi merak etmiyorsun hıı hiç miii

çatladım canım ben meraktannnnnn ondan olabilir miiii???? günlerdir bize yaptığın eziyet hak mı hı hak mıııı senin bizimle zorun ne hı zorun neeee zaten reglim de yaklaştı, agresifffiiiiimmmmm

o kadar işim var şaşarsın-gerçi bugün hiç çalışasım yok ama- pıtır pıtır gizli gizli girip girip baktım, yaptı mı acaba, yapmış mıdır... dayanamaz canım bugün yapar artık.... 6. gün emriyosu çıkar zaten..... diye diyeeeeee

Tamam valla bekliyorum, dua ediyorum, merak ediyorummmmmm

Ayrıca biran önce açıkla halay çekeceğiz.

aman acele etmez o şekerim, iş çıkışı verir yarında sonucu alır

kendine değil bize işkence bu durum. bebişi olunca bize yaptıklarını anasına çektirsin.

Senin pıtır pıtır, gizli gizli topiğe giren minik parmaklarını yerim Ayşegül
valla bu kadar meraklandığını bilemedimdi... Doktor çok tembihledi, kocam ve annem de çok kolaymış gibi "bekle canım doktor ne zaman diyorsa o zaman yap nolacak" diye başımın etini yedi. Onlar desteklemeyince ben de kendimi 15 güne şartladım. Geçen sefer 10. günden itibaren tam 5 kere kan vermek zorunda kaldığım için aynı şeyleri yaşama korkusu ağır bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…