Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...
Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...
maşallah gözün aydın balım binkere maşallahh degerin çok güzzzzel rabbim nazardan korusun sorunsuz güzel ve saglıklı bir hamielelik gecirmen dilegiyleeegercekten çok sevindim fala giremiyorum topigeee malum ikizler çok yoruyorr şükr birde 31. haftamızdan gün aldık hamdolsun yaradana yatışaa devamm
günaydın gebelerin en güzelleri ve en güzel gebe adaylarııııı
canım ben de de migren var, ben migren taşı diye bi şey kullanıyorum. netten araştır istersen. içilmiyo zaten, eskiden viks vardı ya onun gibi mentollu bi kokusu var. başın ağırmaya başlayınca şakaklarına ve alnına sürüyorsun, tuz kalıbı... dolayısıyla ben bi zararı olacağını düşünmüyorum. ben normade acile gidip bi iğne kaktırmadan kendime gelemezdim. şimdi çok şükür hiç bi sıkıntım kalmadı... doktoruna bi sorsana...
Sezercim sen daha iyi bilirsin tabii ama 7 gün de çok erken değil mi? 5-10 falan çıkarsa için rahat edecek mi?
9. gün zaten benim bildiğim en erken test tarihi. Sen onu da 2 gün geriye çekiyorsun. Doktora savunmana kadar kendi kendini yemenden korkuyorum. Senin yerinde olsam savunmadan hemen sonra yapardım, o güne kadar da kafamı testlerle bulandırmazdım. Kız ben çok korkuyorum öyle aralarda bir değer çıkarsa diye, sen nasıl cesaret ediyorsun 7. gün test yapmaya? Burdan strese girdim yeminle.
Kizlar selam,
Test sonucum 246 ciktiallahtan iyi gidiyor simdilik.dr cok guzel dedi,bir daha gerek yok teste dedi ve haftaya pers kontrole cagirdi..24.gunum oluyor..galiba kendimi hamile hissetmeye basladim artik tesekkurler îyi dilekleriniz icin,bebeklerinizi saglikla sevin insallah
Canim tabi bekara kari bosamak kolay,sana fikir olsun diye yazdim,benim oyle bir sikintim yok.ama bilir ki ne dusunuyosam soylerim zart diye,tavrim nettironemli olan kari-koca iliskinizi bozmamak,en onemli unsur bu..allah size mutluluk versin.
Testini de bence de sunumdan sonra yaptir,monica ya katiliyorum..bak ben 10.gun yaptim azdi.7.gun belki cikmayacakti.
masallah canim cok sevindimmm, hadi bakalim darisi kese kalp 2 li 5li 10lu testlere:))))
Sezerrrrrrrrr bencede 7 cok erken, savunmana odaklan onu yap bitir rahatla(bilirim nasi buyuk bi rahatlik:) sonra git kosa kosa testini yap sanada doktora hediyesi iste:)
Minicaaa kiz hadi mujdeyi ver gari:))
Nazan cim canim gozun aydin degerin cok guzel gidiyo insallah hep guzel ha erler alacagiz senden.
sezer kizlara katiliyoru 7.gun cikacak olan herhangi bi deger seni zaten tatmin etmiycek en guzeli 9.gunu beklerim insallah seninle sevinclerimiz artmaya devam eder cok sukur ki topigimizde bereketli bir yil oluyo Allah in iz iyle insallah amayaa, kalbimdesin, guzbahar, bebek34,merveaydin, melindam,,, ve adini suan sayamadiklarim tez vakitte hamis kalip hayirli saglikli bi gebelik gecirirler...
Canlarim Kismetse yarin detayli ultrasonumuz var cok heyecanliyim uyku tutmuyo insallah bizim oglanin gelisimi guzel gidiyodur hersey yolundadir cokta endiseliyim ...
Kızzz 7. gün yapmamak tamam da savunmadan sonraya vallahi dayanamam. Heyecandan çatlıyorum burada
Ama desene bana geçen sefer 9. gün testimde 136 gibi bir sonuç almıştım. Doktor ikiz galiba demişti. 4. kez 2. gün arayla hep 2 katı değer çıktı da ne oldu ki? O yüzden sanırım sonucun iyi olup olmamasına bile sevinemeyeceğim. Sanırım savunma stresiyle birleşince daha bir etkilendim. Walla bir de senin sonucunun stresini de yaşıyorum burada. Hadiii gelsin artık test vaktin çoooook heyecanlıyım. Umudumsunuz siz benim
Ben de dün rüyamda midemin bulandığını, fenalaştığımı gördüm. Seviniyordum "laaan? hamileyim galiba çok pis midem bulanıyor" diye
Son 3 gün... Cuma öğle saatlerinde sonucumu öğreneceğiz inşallah. Diren Deniz
Ayyyy kıyamamm sanaCuma günü transferden sonraki 20. gün mü olacaktı senin? Doğru hatırlıyorum di mi canım?
Savunma zaten 10. gününde değil mi?
Savunmanı yapıp kan versen çatlar mısın bacım?
Geçen sefer 136 ile başlayıp her seferinde katlandı ve dış gebelik mi olduydu sonuçta? Ya bu çok üzücü, çok korkutucu bir durum amaGerçekten de pozitifi görsek de rahat yok yani insana...
Ben sahiden kendimi aştım, 6. gün embriyosu ve 12. günüm. Hala sakin sakin oturuyorum.Hiçbir belirtim de yok.
Hayırlısı olsun ne diyim. Çok da umutlanmamaya çalışıyorum ama bu aralar bir sürü pozitif gördük ya ister istemez heves ediyor insan...
Kızzz ne bileyimmm idolümmm olarak ortalarda geziyorsun. Gözümde nerelerdesin bakkkkYok kız 15. gün... O kadar abartmadık
Yook test tarihim 22si, savunmam 24ü. Yani 2 gün beklemem lazım. Çoooooooooooook
Evet canım ya geçen sefer tam hamile havasıyla geziyordum. Ohhhh popişim gökyüzünde geziyordu yani. O durum insanı daha da mahvediyor ama tabii beterin beteri var. Dediğin gibi her seferinde bir aşama atlatıyoruz aslında. Tam anlamıyla rahatlamak diye birşey yok ne yazık ki.
Kızzz ne bileyimmm idolümmm olarak ortalarda geziyorsun. Gözümde nerelerdesin bakkkk
Yook test tarihim 22si, savunmam 24ü. Yani 2 gün beklemem lazım. Çoooooooooooook
Evet canım ya geçen sefer tam hamile havasıyla geziyordum. Ohhhh popişim gökyüzünde geziyordu yani. O durum insanı daha da mahvediyor ama tabii beterin beteri var. Dediğin gibi her seferinde bir aşama atlatıyoruz aslında. Tam anlamıyla rahatlamak diye birşey yok ne yazık ki.
Yaa sen bboyle dsunuyorsun sonra bana keyfini cikar diyosun,olmaz kihepimzin gecmisinde kotu anilar oldugundan mutluluga bile temkinle yaklasiyoruz maalesef.
Yaa sen bboyle dsunuyorsun sonra bana keyfini cikar diyosun,olmaz kihepimzin gecmisinde kotu anilar oldugundan mutluluga bile temkinle yaklasiyoruz maalesef.
yaa ben de sana kıyamam... Çok istiyorum senin de hamile olmanı Sezercim. Nazan beni çok sevindirdi, bir de senin müjdeni alırsam çok mutlu olacağım.
Savunmadan önce negatif de alsan pozitif de alsan dikkatin çok dağılacak. Bence gel dayan 2 gün daha. Hem de şöyle birkaç yüzlü bir değer alırsın inşallah, iyi gelir. Hem bak kese ve kalp atışı görmeye her gün daha fazla yaklaşmış olacaksın.
yok yok, seni keyfini çıkar düşünme böyle şeyler... Her defasında başımıza bir iş gelecek değil ya canım.
Yooooook o anlamda demedim.Bunların hepsi bir aşama. Her aşamada mutlu sona bir adım daha yaklaşmış gibi sevineceğiz tabii ki. Yine aynısı olacak mantığında olsak bir daha denemeyiz zaten. Nolur güzel şeyler düşün. Her şey hepimiz için güzel olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?