2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol canim,guzel haberlerim olsun da paylasmaya devam edeyim ben sizin de ultrasonunuz iyi gecer insallah.cok saglikli bir oglun olduguna inaniyorum..kendi gzlerinle gorup icin rahat edecek senin de

Son düzenleme:

tesekkurler canim,simartiyorsunuz efeem kalp sesi duyuncaya kadar sanirim diken ustunde olacagim..sana da gecms osun canim hastanelere git gel,yorulmussun.insallah uslu uslu vakit gecirr senin yaramazlar.onemli olan sizin sagliginz tabi ki,buraya gelmemeni anliyorum.zaten reytingi dustu buranin,az kaldik..saglikli ve guzel bir dogum diliyorum sana canim,opuyorum

canım bende her migrende hastanede alıyordum soluğu.

ondan kullanıyorum hem bantlarını aldım hemde o taştan aldım yaklaşık 1 senedir ama fayda etmediği zamanlar da oluyor. onun için mecbur kaldım. parol ve minoset verdi doktor. mümkün olduğu kadar içmemeye çalışacağım.

Kızzz 7. gün yapmamak tamam da savunmadan sonraya vallahi dayanamam. Heyecandan çatlıyorum burada
Ama desene bana geçen sefer 9. gün testimde 136 gibi bir sonuç almıştım. Doktor ikiz galiba demişti. 4. kez 2. gün arayla hep 2 katı değer çıktı da ne oldu ki? O yüzden sanırım sonucun iyi olup olmamasına bile sevinemeyeceğim. Sanırım savunma stresiyle birleşince daha bir etkilendim. Walla bir de senin sonucunun stresini de yaşıyorum burada. Hadiii gelsin artık test vaktin çoooook heyecanlıyım. Umudumsunuz siz benim

Hamişsinnnn tabiiii sonuna kadar tadını çıkar canımcım. Dualarımız seninle. Yüce rabbim önce o güzel pıt pıtları duymanı, sonra da sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah!!!

Aslında ben seninkini düşünerek yaptırsam mı dedim. Çünkü senin 3. gün embriyosu değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum?

Kızzzzzzzzzzzz wallaaaa savunmadan sonraya dayanamam. Bari 9. gün yaptırayım yaa. Noluuuuuuur

Canımmmmm merak etme herşey yolunda gidecek, bebişini sağlıklı, hareketli, musmutlu göreceksin Allahın izniyle. Dualarımız seninle canımmmmm. Ayyyy çooook heyecanlı Yakışıklıyı görünce bayılma sakın

Savunma zaten 10. gününde değil mi?
Savunmanı yapıp kan versen çatlar mısın bacım?
Geçen sefer 136 ile başlayıp her seferinde katlandı ve dış gebelik mi olduydu sonuçta? Ya bu çok üzücü, çok korkutucu bir durum ama Gerçekten de pozitifi görsek de rahat yok yani insana...
Ben sahiden kendimi aştım, 6. gün embriyosu ve 12. günüm. Hala sakin sakin oturuyorum. Hiçbir belirtim de yok.
Hayırlısı olsun ne diyim. Çok da umutlanmamaya çalışıyorum ama bu aralar bir sürü pozitif gördük ya ister istemez heves ediyor insan...

Ayyyy kıyamamm sana Cuma günü transferden sonraki 20. gün mü olacaktı senin? Doğru hatırlıyorum di mi canım?

Yook test tarihim 22si, savunmam 24ü. Yani 2 gün beklemem lazım. Çoooooooooooook
Evet canım ya geçen sefer tam hamile havasıyla geziyordum. Ohhhh popişim gökyüzünde geziyordu yani. O durum insanı daha da mahvediyor ama tabii beterin beteri var. Dediğin gibi her seferinde bir aşama atlatıyoruz aslında. Tam anlamıyla rahatlamak diye birşey yok ne yazık ki.

yaa ben de sana kıyamam... Çok istiyorum senin de hamile olmanı Sezercim. Nazan beni çok sevindirdi, bir de senin müjdeni alırsam çok mutlu olacağım.
Savunmadan önce negatif de alsan pozitif de alsan dikkatin çok dağılacak. Bence gel dayan 2 gün daha. Hem de şöyle birkaç yüzlü bir değer alırsın inşallah, iyi gelir. Hem bak kese ve kalp atışı görmeye her gün daha fazla yaklaşmış olacaksın.

Yaa sen bboyle dsunuyorsun sonra bana keyfini cikar diyosun,olmaz ki hepimzin gecmisinde kotu anilar oldugundan mutluluga bile temkinle yaklasiyoruz maalesef.

Yaa sen bboyle dsunuyorsun sonra bana keyfini cikar diyosun,olmaz ki hepimzin gecmisinde kotu anilar oldugundan mutluluga bile temkinle yaklasiyoruz maalesef.

Yooooook o anlamda demedim. Bunların hepsi bir aşama. Her aşamada mutlu sona bir adım daha yaklaşmış gibi sevineceğiz tabii ki. Yine aynısı olacak mantığında olsak bir daha denemeyiz zaten. Nolur güzel şeyler düşün. Her şey hepimiz için güzel olacak inşallah.

Canımmmsınnn yaaa inşallahhh cümlemizin yüzü güler bu kez. Walla mutlu haberleri aldıkça insan gaza geliyor Aslında söylediğin doğru, sabretmek daha mantıklı ama söz vermeyeyim olur mu canımcımmmmm

yok yok, seni keyfini çıkar düşünme böyle şeyler... Her defasında başımıza bir iş gelecek değil ya canım.

Tamam O zaman.. sizin de guzel haberlerinizi alalim da hepbirlikte hemen sevinsek mi sevinmesek mi dusunuruz benim 3.gun embriyosu idi,evet..madem acelecisin sezer,sende monica gibi cuma test ver.ikinizi birlikte ogrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…