kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154328
Ayyyyyy hati canim maasallah subhanallah cok guzel cikmis fasulyen Allah bagislasin artik icin rahat etsin hep güzel l haberlerle gel insallah Rabbim kucaklarimiza almayida nasip eder insallah...
Canlarim kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154328
haticimmmmcanımmmmm ne güzel bir resim bu
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok duygulandımm çoookkk
yanlış topike yazdım yaaa:)))
kız yanlış yeremi yazdınallah razı olsun darısı başınaaaa darısı başınaaaa
kalinkam çok farklı bi duyguymuş ya bulantıyı falan unuttum sabahtan beri kulağım o seste hamdolsun onu vereneinşallah kucağımda görmeyide nasip eder rabbim..canım benm iyiki varsın kandilin mübarek olsun
Canim ya snde iyiki varsin sn bide tekmelerini hissetmeye baslayinca goreceksin okadar farkli ki Rabbim e sukurler olsunseninde kandilin mubarek olsun arkadasim darisi diger arkadaslarimzin basina insallah...
evetsenin yazdıklarından nereye koydun resmi diye araken yanlış yerde buldum kendimi
olsun varsın burasıda olurrr :)
evet bir gün gecikmeli kutladı eşim dünyaşpasta ve kocaman bi gül sepeti hamdolsun.bebeğimin kalp atışını duyduk ya
Ayyyy kahkaha attım 2li testi okuyunca ölücem gülmekten
Şimdilik niyetim bu. Büyük konuşmak istemiyorum ama 15 gün dayanmaya çalışacağım.
Eğer hamileysem kese ve kalp atışı için daha az beklerim diye avutuyordum kendimi ben de. Ama ikili test aklıma gelmemişti
Hastayım sana.
hahah azcik daha bekle 9. haftadan itibaren cinsiyette ogrenilebiliyormus artik 2 li testte neymis:)) citayi cok yukselltim:)
harikaaaaaaa cok sevindim canim cifte mutluluk olmus sanaaaaaaa, Allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah, isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnn aminnnnnnnn
kız senin cinsiyet ne zaman belli oldu bide tekmeleme başladımı en heyecanlı dönemlerdesin ya
En iyisi şöyle yapalım; birkaç aya kadar karnım büyürse hamileyim derim. Büyümezse demek ki olmamış. Zaten adetlerim düzensiz, ordan da anlayamam. Eski usul göbekten tahmin yaparız...
ayyyy oğlunmu olacak ya maşşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..bulantın falan varmı kuzum yaoglusum olcak kismetse teyzesii:) panorama diye bir test yaptirdik..yok kuzum ne tekmesi daha onlar 18-20 haftalardaymis..
ayyyy oğlunmu olacak ya maşşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..bulantın falan varmı kuzum ya
ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kızhepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn
hahah azcik daha bekle 9. haftadan itibaren cinsiyette ogrenilebiliyormus artik 2 li testte neymis:)) citayi cok yukselltim:)
En iyisi şöyle yapalım; birkaç aya kadar karnım büyürse hamileyim derim. Büyümezse demek ki olmamış. Zaten adetlerim düzensiz, ordan da anlayamam. Eski usul göbekten tahmin yaparız...
Aminnnnnn kuzummm ağzına saglik Sanada hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn Allahım ben ve benim gibi evlat bekleyen herkesi bugünün yüzü şuyu hurmetine yüzümüzü guldursun buarada kandiliniz mubarek olsun seneye hepmizin kucaklarimiz dolar Insallah
oglusum olcak kismetse teyzesii:) panorama diye bir test yaptirdik..yok kuzum ne tekmesi daha onlar 18-20 haftalardaymis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?