2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayyyyyy hati canim maasallah subhanallah cok guzel cikmis fasulyen Allah bagislasin artik icin rahat etsin hep güzel l haberlerle gel insallah Rabbim kucaklarimiza almayida nasip eder insallah...

Ayyyyyy hati canim maasallah subhanallah cok guzel cikmis fasulyen Allah bagislasin artik icin rahat etsin hep güzel l haberlerle gel insallah Rabbim kucaklarimiza almayida nasip eder insallah...

kalinkam çok farklı bi duyguymuş ya bulantıyı falan unuttum sabahtan beri kulağım o seste hamdolsun onu verene inşallah kucağımda görmeyide nasip eder rabbim..canım benm iyiki varsın kandilin mübarek olsun

Canlarim kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah

seninde mubarek olsun canımmm
Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

haticimmmm canımmmmm ne güzel bir resim bu
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok duygulandımm çoookkk

yanlış topike yazdım yaaa:)))

Son düzenleme:
haticimmmm canımmmmm ne güzel bir resim bu
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok duygulandımm çoookkk

yanlış topike yazdım yaaa:)))

kız yanlış yeremi yazdın allah razı olsun darısı başınaaaa darısı başınaaaa

kız yanlış yeremi yazdın allah razı olsun darısı başınaaaa darısı başınaaaa

evet senin yazdıklarından nereye koydun resmi diye araken yanlış yerde buldum kendimi
olsun varsın burasıda olurrr :)

Son düzenleme:
kalinkam çok farklı bi duyguymuş ya bulantıyı falan unuttum sabahtan beri kulağım o seste hamdolsun onu verene inşallah kucağımda görmeyide nasip eder rabbim..canım benm iyiki varsın kandilin mübarek olsun

Canim ya snde iyiki varsin sn bide tekmelerini hissetmeye baslayinca goreceksin okadar farkli ki Rabbim e sukurler olsun seninde kandilin mubarek olsun arkadasim darisi diger arkadaslarimzin basina insallah...

Canim ya snde iyiki varsin sn bide tekmelerini hissetmeye baslayinca goreceksin okadar farkli ki Rabbim e sukurler olsun seninde kandilin mubarek olsun arkadasim darisi diger arkadaslarimzin basina insallah...

allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah ve burdaki tüm arkadaşlarımızada nasip etsin aminnnn

evet bir gün gecikmeli kutladı eşim dün yaşpasta ve kocaman bi gül sepeti hamdolsun.bebeğimin kalp atışını duyduk ya

harikaaaaaaa cok sevindim canim cifte mutluluk olmus sanaaaaaaa, Allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah, isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnn aminnnnnnnn

hahah azcik daha bekle 9. haftadan itibaren cinsiyette ogrenilebiliyormus artik 2 li testte neymis:)) citayi cok yukselltim:)

hahah azcik daha bekle 9. haftadan itibaren cinsiyette ogrenilebiliyormus artik 2 li testte neymis:)) citayi cok yukselltim:)

En iyisi şöyle yapalım; birkaç aya kadar karnım büyürse hamileyim derim. Büyümezse demek ki olmamış. Zaten adetlerim düzensiz, ordan da anlayamam. Eski usul göbekten tahmin yaparız...

harikaaaaaaa cok sevindim canim cifte mutluluk olmus sanaaaaaaa, Allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah, isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnn aminnnnnnnn

kız senin cinsiyet ne zaman belli oldu bide tekmeleme başladımı en heyecanlı dönemlerdesin ya

ayyy çok farklı hala uçuyorum rabbim bu mübarek gün nolur monicaya nazana merveaydın a yelize amayaya guzbahara bebek34 e kalbimdesin e sezerköseye 4343 e ayy kim kaldı kız hepinizze nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnnnnn kuzummm ağzına saglik Sanada hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn Allahım ben ve benim gibi evlat bekleyen herkesi bugünün yüzü şuyu hurmetine yüzümüzü guldursun buarada kandiliniz mubarek olsun seneye hepmizin kucaklarimiz dolar Insallah

En iyisi şöyle yapalım; birkaç aya kadar karnım büyürse hamileyim derim. Büyümezse demek ki olmamış. Zaten adetlerim düzensiz, ordan da anlayamam. Eski usul göbekten tahmin yaparız...

Eski usul detince aklima geldi,ya tup bebek tedavisi gorenlerde gebelik kanda olculemiyo olsaydi bir sebepten?dediginz gibi 2ay filan beklemek zorunda kalsaydik,ay ne zor olurdu beee

Sen ne yapiyorsun bakiim?tedaviye baslican mi yakinda canim?

oglusum olcak kismetse teyzesii:) panorama diye bir test yaptirdik..yok kuzum ne tekmesi daha onlar 18-20 haftalardaymis..

Allah sağlıkla sihhatle kucağına aldirsin kocaman bir aile olursunuz oglusununda Bisuru kardeşleri olur Insallah darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…