2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sende maşallah kuzum küçük bir hediye istemissin ay bende merak ettim 2 yıl sonrasini:18::18:

Haticim bende seni merak ediyodum bikacgundur demek yarin gideceksin hayirlisi ile guzel haberlerlegel o guzel sesi yarin duy insallah bizi merakta birakma hemen yaz

kalinkam ya sen gibi o günleri görsem inşallah ya..sende bulantı olmuyomuydu napmam lazım yarın hastaneden gelir gelmez yazarım kuzum

nazaaaaan nasılsın kuzum???
Yarın kan veriyor musun?

kalinkam ya sen gibi o günleri görsem inşallah ya..sende bulantı olmuyomuydu napmam lazım yarın hastaneden gelir gelmez yazarım kuzum

Insallah canim Allah in izniyle hep guzel gunler gor ... bulan ti yi hic sorma ben 12 haftami doldurana kadar cok zorluk yasadim cok migdem bulandi kustum bicok syden tiksindim ama 12.haftami doldurduktan sonra baya rahatladim 14 ten sonrada canavar gibi oldum eimdi ise ne gorsem saldiriyorum hic ac kalamiyorum hemen acikiyorum 12 haftada 400 gr almistim suan 21.haftamizdayiz toplam 5 kilo almisim yani sen dusun birazcik sabret geciyo bugunler sonrasi cok guzl hele hareketlerini hissetmeye baslayinca inanilmaz guzel bi duygu bn 12 haftayi hep yatarak gecirdim cok halsizdim simdi ise kendimi tutmasam sabahtan aksama kadar is yapasim var cok enerji doluyum yarini sabirsizlikla bekliyorum :)

zaten benim için bu günleri görmek bile bi mucize hamdolsun rabbime ..yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum bende sen gbi aslan olup herbişeye saldırmak istiyorum.canım ne çekiyosa yemek istiyrum.allahım sen yardım et bizlere aminnnnnnnnnnnn

canımmmmmmmmmm yarın sabah 6+4 olcaz bakalım kalp atışı duyulcakmı ay bebeğim bulantı baş dönmesi yyokmu sende ya nasıl gidiyo allah aşkına işyerinde azap çekiyorum resmen ben ya

canım tabiiki duyulacak kalp atışı içini ferah tut lütfen.

canım benim bulantım yok ama uyku halim beter durumda çok yorgun ve bitkinim. geçen hafta çok nadir sabahları olmuştu bu hafta rahatım maşallah.

Ben bugün 8+2 yim. Aslında alttaki yazıda 9. haftadayım diyor ama. İşyerim bu aralar çok yoğun gelen giden eksik olmuyor.ben öğlene kadar 4 sefer lavaboya gidiyorum. öğleden sonrada aynı. gün içinde bol su içmeye gayret ediyorum. bu haftadan sonra yiyeceklere dikkat etmemiz gerekiyormuş. 2 gün et 2 gün balık ceviz yumurta ayran yoğut vs. onlara dikkat etmeye başladım bende 16sında gideceğim doktora.

İşyerinden birkaç kişi anladı kapıdaki turnikeden geçmiyorum diye üstüme gelip duruyorlar sigaraya da aşağıya inmeyince beni sıkıştırıp duruyorlar.

bu arada vajinal kaşıntılarım devam ediyor hala. Ama hemşire bana en iyisi jel sabretmeye çalışın dedi bende sesimi çıkarmamaya çalışıyorum. Şiddetli kaşıntı geceleri bile uyandırıyor. Umarım başka şeylere sebep olmaz.

canım sirkeli ılık suyu yapsana o bana çok iyi gelmişti ya kaşıntı için.ay kaşıntı allah korusun düşmanımın bile başına vermesin her ay çekerim onu ben..hiç anmim yani o derece... işyerindekilere söylemedinmi daha sen kuzum ? ben valla herkese söyledim çünkü yanıma gelip sigara içenmi dersin berbat parfüm kokularımı yemek kokularımı dersin.dayanamıyorum bulantı fena bende.ama kusturmuyo işte.sadece bulanma halsizlik paso uyku hali..yiyecek konusuna gelince kesinlikle yemek seçemiyorum çünkü hiçbişey yiyemiyorum nerdeyse..inşallah bi düzelim yemeye başlarım.bende 6+4 oldum ama 7.hafta içinde olduğum için öyle yazıyo aşağıdaki çizelgede :))) bende 7 haftalığım diyorum herkese

sirkenin hengisi olduğu önemli mi? yani ne sirkesi olacak.

ben bephantane sürüyorum bana mısın demiyor artık yawww. napcam sirkeyi pamuğun üstüne döküp oraya sürecekmiyim.?

kız bebeğe bişey olmaz dimi?

kız zaten işyerindekiler anladılar 3 kişi sen söylemiyorsun ama biz eminiz diyor kız daha ben kimseye doğru düzgün söylemedim.Sadece benim ailem biliyor eşimin ailesine bile söylemedim. napim korkudan yavaş yavaş başlıyacağım işte söylemeye.

bende 9 haftalığım derim :)))))))))))))

BEBEK RABBİME EMANET KORKMA SEN AFDERSİN VAJİNAYI YIKIYOSUN İÇİNE BİŞEY SOKMUYOSUN ŞİMDİ EVE GİDİNCE 1-2 LİTRE SUYA (ÇEŞME SUYU OLMASIN) 1 ÇAY BARDAĞI ÜZÜM SİRKESİ KOYACAKSIN OCAKTA KAYNATACAKSIN.SONRA ILITACAKSIN.ILIYINCA TUVALETİNİ YAPAR GİBİ OTUR TUVALETE VE TAHARET ALIR GİBİ O SU BİTENE KADAR ORAYI YIKA.BİRAZCIK YANAR AMA ÇOK TATLI Bİ YANMA SONRA HİÇ SU VURMADAN KAĞIT HAVLUYU KOY KALK TUVALETTEN HER AKŞAM BUNU YAP.MERHEM BANADA KAR ETMEZ.İÇ ÇMAŞIRINI HERGÜN DEĞİŞTİR GÜNLÜK PED KULLAN TAMAMMI KUZUM.İNŞALLAH ŞİFA OLUR SANA AMİNNNNNNNNNN...İŞYERİNDEKİLERE DEĞİL TÜM DÜNYAYA SÖYLEDİK BİZ VALLA.RABBİME EMANET DEDİK YANİ RABBİM KORUYO MELEKLERİMİZİ ZATEN DÜŞÜNSENE 9 HAFTALIKSIN ZATEN 9.HAFTANIN İÇİNDESİN ÇÜNKÜ MAŞALLAH

Tatlim elma sirkesini bir kapta su ile karistir birebir.hergun dus alirken orani bu su ile yika.vucut ph ina en uygun elma sirkesi diyolar.su ile karistirirsan olasi tahrisi onlersin diye dusunuyorum ben.sek de yapabilirsin ama..bebege bir sikintisi olmaz oyle seylerle.ben jel ile sikinti yasadim deyince dr direk kapsul kullan hepsi ayni dedi.niye sende israr ediyolar ki? Bu arada ben de jele devam ediyorum,daha rahat geldi bana da...

kızlar dediğinizi yaptım. evde üzüm sirkesi vardı. denedim ama yarım saat evin içinde dört döndüm. isimlerinizi sayıkladım vallaa kulaklarınız çınladımı?

şimdi daha yeni yeni kaşıntım azaldı. birkaç gün yapsam geçermi? şaka bir yana yardımlarınız için teşekkürler. umarım sbaha düzelmiş kalkarım.

ayıptır söylemesi aynadan baktım kızarmış hep yaaa:)

neyse zaten hergün çamaşır değiştiriyorum. valla günlük pedi bile 3 sefer değiştiriyorum. ne zormuş. bakalım benmi yenileceim o mu?

O igrenc finali olmayaydi iyiydi:)) 2sezonu birlestirecegim true blood var,ohhh
final tam bi hayal kirikligiydi ama ben yinede izlerim ilk sezonlari, istifa edip evimin hanimi olunca:))

ay tatlimm iyiki actin kapiyi vallahi heppimize yaradi, sizlere de iyi gelecek hadi hamis olmayan kalmasinnnnn
ben de aynı şeyi düşündüm... evde olsam günde 18 saat falan izleyebilirim.
aynen canim aynen:) yakinda istifa edince baslarim ben yine bastan:))

kiz hatiii duygusal gebe, uzulme arkadasim sen onunkini kutlayaydin, olmadi sen ona cicek al nedir yani hep erkeklermi alacak, ornek olmus olursun sonrada o sana alir:) bende sansli azinliktayim sanirim, esim benden romantik, ben unuturum o unutmaz:) takmamak lazim fazlaaaaa

Canim biliyorum onu,okudum,su an tek tesellim o..bi de esim almisti,eczaci testi gunu gectiyse gosterir diye uyarmis zaten...

erken test yapmayalim baklim kizarim heee:) kan sonucunu merakla bekliyorum canimm

kalinkammm kiz sakin temizlik falan yapim deme otur keyfine bak:) masallahhh canim ne guzel buyuyor bebesin darisi hepicigimizin basina saglikli bebekler dogumlarrrrrrrr

Selennn kuzum gecmis olsun fenadir heralde o kasinti yaaa, umarim sirke olayi ise yarar..

bende sonunda ishalden kurtuldum kabizligin pencesine dusmek uzereyim:) bebisimiz iyi cok sukur, hamis kiyafetleri bakmaya basladim aksi gibi TR deki hersey gozume guzel gorunuyor sanki burda bisey yok:)))

Nesecim, kalbimdesinnn???, bebek34 ...............sayamadiklarimm herkes iyidir umarimmm

canım evet aynen öyle ama atlatacağım inşallah.

güzel güzel kıyafetler al canımcım. eminim arkadaşıma çok yakışacak istediğini söyle ben göndereyim arkadaşıma hamilelik hediyem olsun.

canım evet aynen öyle ama atlatacağım inşallah.

güzel güzel kıyafetler al canımcım. eminim arkadaşıma çok yakışacak istediğini söyle ben göndereyim arkadaşıma hamilelik hediyem olsun.

ah canim sagol tesekkur ederim:)) aslinda burayada kargoluyorlar ama tisort zaten 24 dolar kargo ise 23 dolar:))bende vaz gectim tabiki almaktan..biran once atlatman dilegiyle tek derdin bu olsun bebisin iyi olsundaaa

Stresim fsh dan falan değil canim rahim filminden. Tirsiyorum birazda

Kulak filan cinlamadi ama kizarmasi.oranin tahris oldugunu gosterir.ben bazen dezenfektan olsun diye yaparim,hic dedigini yasamadim bikac gun yap derim.hatta sirkeli su arirndirir,sonrasinda da bepanten deriyi onarir.bu islem zaten vajinana yapilmiyo,yani icine girmiyo..bence gunluk pedler cok terletir,o yuzden bu sorun bitene kadar kullanma ki cabuk gecsin.gerekiyosa kagit havlu koy,her wc de degistirirsin..gecms olsun,iyi olacaksin..bak seni ne kadar seviyoruz,ayiptir soylemesi kukunu ne adar onemsiyoruz

final tam bi hayal kirikligiydi ama ben yinede izlerim ilk sezonlari, istifa edip evimin hanimi olunca:))

erken test yapmayalim baklim kizarim heee:) kan sonucunu merakla bekliyorum canimm

Yeni dizilere baslamaktan eskilerine vakit kalmiyor canim
Test ise normalde cts.ben hastanenin durumuna gore cuma da gidebilirim teste.zaten su an negatif korkusundan erken test filan yapamam.tirsiyorum ya.....diye aklima geliyo...

kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz

Eki Görüntüle 1154328

Son düzenleme:

evet bir gün gecikmeli kutladı eşim dün yaşpasta ve kocaman bi gül sepeti hamdolsun.bebeğimin kalp atışını duyduk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…