2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet hatirladim su ilac mevzusunu..bu arada siz de mi soylememistiniz tup tedavisini..iyi olmus,herseyi bilmeyiversiner
Ya hakkaten bu erkeklerin en iyisinde bile bi öküzlük oluyorO kadar ugrasiyorsun masraf yapiyorsun,bi et yemek ne kadar tutar ki,laf iste...seytan diyo,bigun ogle arasi filan git bi restorana,kredi kartiyla ye kocanada soylersin,allah bereket versin,yemek ismarladin bana diye

ya düşünsene afedersin sadece bi gün gelip sperm vrip gidiyorlar daha ne istiyorlar bizden ya et olayını çözcem ama bu arada yeni taşındığımz yerde turksatın hattı yokmuş evde tv yok mal gibi geçiyo günler bugün gidip uyduyu ben alcam eşim çok pasif bekle diyip duruyo ya herşeye

Merhaba kizlar.
Takipteyim ama yazamadim.
Selenim gözün aydin duymussun cok sukur pit pitlari.
Haticim darisi basina sende duyacaksin hayirlisiyla pit pitlari
Nazancim transferin oldu rabbim hayirli haberler almayi vermeyi nasip etsin.
Monikacim senin de yarin sanirim transferin.hayirli transferlerin olsun ins.minigin sıkı sıkı tutunsun 9 ay hic birakmasin.
Güzbahar ablam rabbim sana sabir selamet versin.ins.biran önce tedavine baslayabilirsin.senin gibi güclü iyi yürekli evlatlar nasip etsin.
Bende yarin adetin 3.gun tahlillerini yaptiracagim.ac karina tok karina fark ediyor mu acaba.

Nihancim sagol,senin de tez zamanda bebegin gelsin.hormon tahlillerinde farketmiyor ama ben gene de ac gitmistim zamaninda..

Sağol canım darısı topikteki tüm arkadaşlarımın başına inşallahhhhhhhhhhh.

Canım tahlillerde aç tok karnına fark etmiyor ben tok vermiştim.

Tebrik ederim Miracım süper gidiyorsun... Abur cubur - hamurişleri zaten bebeğe faydası olmayan şeyler, belli ki sağlıklı beslenmişsin çok da iyi etmişsin. Darısı hepimizin başına :)

saol canım benim inşaALLAH herkes böyle rahat bi hamişlik geçirir.canım ne istiyorsa yedim hiçbişeyden eksik kalmadım ama abur cubur gibi şeylerden bi parça aldım hevesim kırılsın diye.

canım teşekkür ederim allah razı olsun..rabbim inşallah herkese nasip etsin

kız nazan az değilsin

çok teşekkür ederim canım darısı başına...

Bir blogda okudum kizlar:

Anne adaylarına, yakın tecrübeye sahip biri olarak birkaç tavsiyem var..
İlk tüp bebek denememde doktorum rahat olduğu ve beni sınırlamadığı için transfer sonrası 3 gün evde dinlenip rutin çalışma hayatıma döndüm ve düşükle sonuçlandı.
2 ay sonraki ikinci transferimde bu sefer başka uzmanlıkdalında bir doktor arkadaşım ve tüp bebek tecrübesi yaşamış kuzenimin tavsiyelerini dinledim.
- Transferden sonraki 1 hafta mümkün olduğunca evde uzanarak, çok ama çok hafif ev işleri ile geçirdim.
- Asla vücudumu belden kırarak eğilmedim, yükseğe uzanmadım. (Ayakkabı giymek gibi zorunlu durumlarda yavaşça dizlerimden kırarak çömeldim; bunu bile sık yapmadım)
-çok sıcak suyla banyo yapmadım, kış olmasına rağmen üşümeyeeğim bir sıcaklıkta yıkandım
- Ev içinde yürüme dışında dışarlarda gezinmedim,evde de dolansam aralarda hep uzandım.
-Uzun süre ayakta durmadım. Yemek yaparken, karıştırırken ocağın önüne çektiğim sandalyede oturdum.
- İkinci hafta eşim hava almam için arabayla bir iki kez çıkardı. Markette kısa yürüyüşler, o kadar.
-doktorlar serbest bıraksa da uzun yürüyüş, araba seyahati (ülkemizde yollar çok kötü, her daim bir çukur-tümsek yüzünden sarsılıyorsunuz;bu embriyonun tutunmasını zorlaştırıyor) Doktor arkadaşım önemle tavsiye etmişti, sanırım bunun büyük etkisi oldu.
-Günde mutlaka en az yarım litre taze günlük süt için..
-Ara öğünlerde meyve-sağlıklı kuruyemiş(ceviz-fındık) yiyin
-Hergün yumurta-peynir ile sağlam kahvaltı yapın
-Protein için et,bakliyat yemeye dikkat edin.
-Bol su şart, günde en az 2 lt

Biliyorum çalışırken bunları yapmak zor, ama transfer tarihiniz sonrası 15 gün izin kullanabilirseniz ve bu süreyi ağırlıklı evde dinlenerek-uzanarak geçirebilirseniz şansınız inanılmaz artar.

İkinci transferimde tüm yukardakilere dikkat ettim, sonuç pozitif

3.hafta içinde bir gün evde fazla hareket ettim, hafif kan gedi…panik oldum tabi, dr “yerleşme kanamalarıdır Coraspini kes, dinlen” dedi..neyseki dediğini yapınca bir daha kanama olmadı..gördüğünüz gibi, dinlenme ne kadar kritik.

Herkesin vücudu farklı ama bu kadar zahmetli ve pahalı bir prosedürü deniyorsanız, geleceğiniz için 15-20 gün evde dinlenmeyi de ihmal etmeyin..mutluluk bu kadar kolay gelebilir:)

İyi şanslar..

Minicacim heyecan ne durumda? Ben bu sefer kalkip yuruyorum,basit seyler yapiyorum ama oturmak yerine uzun oturuyorum veya yatiyorum.

Selen bebişinin pıtpıtlarını duymuş yaa... ben de kendi pıtpıtlarımı duyuyorum heyecan öyle :))
İyi ediyorsun canım ben de çok hareketsiz kalmayı düşünmüyorum.

e ama moralim bozuldu şimdi benim?
hani normal hayatımıza dönmeliydik, evlere kapanmamalıydık?
Ben pazartesi işe nasıl döneceğim şimdi

Canım evet bütün doktorların izlediği prosedür farklı anlaşılan. Ama aklıma takılmadan edemedim işte diğer ikisinde kan sulandırıcı vermedi de şimdi neden veriyor? Ne değişti sonuçta? Diğerlerinde unutmuş muydu? Adam prof, alanında çok iyiymiş aslında kendisine de çok güveniyordum ama ne bileyim işte offffffff çok zor işlermiş bunlar yaaa. Allahımmmmmmmmm nolurr duy sesimizi, ver artık bebişlerimizii

Aminnn inşallah canımm yaaa ben de çoooooook heyecanlıyım. Sanki hepimiz zincirin birer parçalarıyız. Çok şükür Selen, Hati şu ana kadar çoook iyi gidiyoruz. Bu düzen bozulmayacak, artık herkes bu tedavisinde istediği sağlıklı bebişlerine kavuşacak inşallah. bu arada yarın için dualarımız seninle canım. İnşallah her şey yolunda gidecek ve bebişlerin seni 9 ay hiiiiiiiiiiç bırakmayacak. Sonra da anne anne diye paçalarından çekiştirecekler, seni bunaltacaklar inşallah

Allahımmmmm bir huzur verin yaaa. Neden ısrarla gelmek istiyorlar anlamıyorum. Ben böyle bir kayınvalide olmayacağım. Arkamdan gelin konuşursa dayanamam walaaaaaaaaaaaaa

bende dün kayınvalidemle sonunda telefonda kavga ettim artık yeter diye bağırdım artık aramazlar bidaha

Hatiii yalnız değilsin arkadaşım. Benim kayınvalidem de sağolsun 7 yıllık evliliğimin katilidir. Zindan etti evliliiğimizi küçük yaşta evlendiğimden ezerim dedi ben bunu herhalde. Ama helal olsun walla kadın parmağında oynattı senelerce bizi . Ben de tüp bebek sürecinde kestim ilişkilerimi görüşmüyorum şu anda. Allahımmm affetsin ama tek taraflı iyilik olmuyor. Sonunda sağlığından oluyorsun benim gibi

Canımm ben de seni çook merak ediyordum. Lütfen moralini bozma, inan hepimizde farklı dertler var. İnşallah doğumun baharda olacak. Dualarımız seninle. Buradaki herkes birbiri için dua ediyor. Rabbim ellerimizi boş döndürmeyecek inşallah. Seviyoruz seni!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…