ayy ne guzelll masallah bebislerinizeee, bizde bi hissettsek artikk:) gerci cok erken dimi:) bu asi olaylarini bende sorucam doktora ..tetnozdan baska asi olunuyormu kalinkacim?
Senide sabah tekmeleriyle uyandiriyor mu bebis.bizim uyanma saatimiz 7 calar saat gibi hic sasmiyor.
Hamileyken 2 kez, dogumdan sonrada 1 kez tetanoz asisi oluyorsun. 25. Haftamizdayiz simdiye kadar sadece tetanoz vurulduk
Oy oy yesinler onun tekmelerini canim bizim tekmelerimiz henuz uyandiracak kadar siddetli degil ama sanirim acikiyo bir nde sabah calar saat gibi 7:30 civari bi anda uyaniyorum uyaninca tkmesini hissediyorum resmen aciktim kalk diyo minigim
Oy oy yesinler onun tekmelerini canim bizim tekmelerimiz henuz uyandiracak kadar siddetli degil ama sanirim acikiyo bir nde sabah calar saat gibi 7:30 civari bi anda uyaniyorum uyaninca tkmesini hissediyorum resmen aciktim kalk diyo minigim
Verene kurban olurum.bazen nasil bu kadar guclu diye sasiriyorum,ben sadece 3 kilo aldim ve tekmeleri artik gozle gorulur bir hal aldi.RABBIM bu duyguyu butun arkadaslara yasatsin hamileligin en guzel anlari
Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin:)) ne guzel bu tekmeler..
Miracim sen bu 25 hafada sadece 3kilo mu aldin:)) gercek mi?zaten kac kilosun ki,cagla sikel misin yoksa
tedaviye basladıgımda 60 kiloydum simdi 63 oldum canım.sadece göbek sivrildi yeni yeni elim yüzüm şişmeye başladı o kadar.drum boyle devam edersen 7 8 kiloyla bitirirsin diyor
Valla superms bu durum :) insallah benim de boyle olur,ben 61 kiloyum,transferin de 1.gunu idi..sanirim sen abur cubur yemedin..saglikli oldugun surece fazla kiloya gerek yok.
Verene kurban olurum.bazen nasil bu kadar guclu diye sasiriyorum,ben sadece 3 kilo aldim ve tekmeleri artik gozle gorulur bir hal aldi.RABBIM bu duyguyu butun arkadaslara yasatsin hamileligin en guzel anlari
tedaviye basladıgımda 60 kiloydum simdi 63 oldum canım.sadece göbek sivrildi yeni yeni elim yüzüm şişmeye başladı o kadar.drum boyle devam edersen 7 8 kiloyla bitirirsin diyor
kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
sizlerden uzak kaldığım bu süreç boyunca sizi unuttum zannetmeyin ama, sadece sizden haberler alabilmek için telimi değiştirdim... sadece telden yazmayı beceremedim... sevincinize de üzüntünüze de duanıza da uzaktan ortak olmaya çalıştım...
bu arada tüm yeni hamişlerimi çooook öpüyorum... selencim, haticim, allaha binlerce kez şükürler olsun ... bebişlerinize kavuştunuz. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah... Nazancım sende göbişini doldurmuşsun inşallah... babalar gününde hem bize hem de eşine en güzel müjdeyi vereceksin inşallah... monicam canım yarın büyük gün... bebişlerin analarına kavuşacak yarın... sen de onlara... dualarımız hep birbirimiz için... inşllah herşey yolunda gidecek... biliyosunuz ben hep bahar bahar dedim... baharda tedavi olacam dedim ama aksilikler ne yazık ki beni bırakmıyor.. kimbilir hangi bahara kaldı...
kızlar
Nazan, hatice kayınvalidelerinize restleri çekmişsiniz.
Sizlerin bişeyler karıştırdığınızı anlamışlardır kesin meraktan ölüyorlardır.
Kız çok da sinirlendirmeyin bence moralinizi bozmasınlar
Canim merhaba uzun zaman olmustu gelmeyeli..esinle tartismaniza uzuldum..ama bildigim sey su: erkeklere birakirsak cocuk -tedavi istemeyi,cok bekleriz,o yuzden gerekirse biraz zorlamaktir..cunku oyle veya boyle adam kavga ediyor,sonuc bizim uzulup zaman kaybetmemiz..en azindan benim ve cevremde gordugum boyle,adamar zora gelmiyor maalesef..bize anlat,icine atmakızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
sizlerden uzak kaldığım bu süreç boyunca sizi unuttum zannetmeyin ama, sadece sizden haberler alabilmek için telimi değiştirdim... sadece telden yazmayı beceremedim... sevincinize de üzüntünüze de duanıza da uzaktan ortak olmaya çalıştım...
bu arada tüm yeni hamişlerimi çooook öpüyorum... selencim, haticim, allaha binlerce kez şükürler olsun ... bebişlerinize kavuştunuz. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah... Nazancım sende göbişini doldurmuşsun inşallah... babalar gününde hem bize hem de eşine en güzel müjdeyi vereceksin inşallah... monicam canım yarın büyük gün... bebişlerin analarına kavuşacak yarın... sen de onlara... dualarımız hep birbirimiz için... inşllah herşey yolunda gidecek... biliyosunuz ben hep bahar bahar dedim... baharda tedavi olacam dedim ama aksilikler ne yazık ki beni bırakmıyor.. kimbilir hangi bahara kaldı...
Canım ben sana kıyamam.kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...
kızlar
Nazan, hatice kayınvalidelerinize restleri çekmişsiniz.
Sizlerin bişeyler karıştırdığınızı anlamışlardır kesin meraktan ölüyorlardır.
Kız çok da sinirlendirmeyin bence moralinizi bozmasınlar
Yok kiz ben rest filan cekmem,kavga etmedik biz zaten..gelmeyin dedik diye merak ettiler..neyse bu konuda cazgir olan hati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?