2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayy ne guzelll masallah bebislerinizeee, bizde bi hissettsek artikk:) gerci cok erken dimi:) bu asi olaylarini bende sorucam doktora ..tetnozdan baska asi olunuyormu kalinkacim?

Evet canim baska asi yok sadece tetanoz var onuda iki doz vuruyolar ilki 23-24 gibi ikincide 30 lu haftalarda sanirim hissetmen icin hic nuz cok erken n canim ilk hamileliklerde genelde 20.haftaya kadar sürecek biliyo ama cogunlukla 18 den sonra hissediliyo ikinci gün beliklerde bide zayifsan 16. Hafta itibari ile hissedebiliyosun ama bu kisiden kisiye degisiyo 22.haftaya kadar hissetmeynler bile var endise etmeden beklemek lazim Allah in izniyle o gunlerde gelecek

Senide sabah tekmeleriyle uyandiriyor mu bebis.bizim uyanma saatimiz 7 calar saat gibi hic sasmiyor.

Hamileyken 2 kez, dogumdan sonrada 1 kez tetanoz asisi oluyorsun. 25. Haftamizdayiz simdiye kadar sadece tetanoz vurulduk

Oy oy yesinler onun tekmelerini canim bizim tekmelerimiz henuz uyandiracak kadar siddetli degil ama sanirim acikiyo bir nde sabah calar saat gibi 7:30 civari bi anda uyaniyorum uyaninca tkmesini hissediyorum resmen aciktim kalk diyo minigim

Oy oy yesinler onun tekmelerini canim bizim tekmelerimiz henuz uyandiracak kadar siddetli degil ama sanirim acikiyo bir nde sabah calar saat gibi 7:30 civari bi anda uyaniyorum uyaninca tkmesini hissediyorum resmen aciktim kalk diyo minigim

Verene kurban olurum.bazen nasil bu kadar guclu diye sasiriyorum,ben sadece 3 kilo aldim ve tekmeleri artik gozle gorulur bir hal aldi.RABBIM bu duyguyu butun arkadaslara yasatsin hamileligin en guzel anlari

Verene kurban olurum.bazen nasil bu kadar guclu diye sasiriyorum,ben sadece 3 kilo aldim ve tekmeleri artik gozle gorulur bir hal aldi.RABBIM bu duyguyu butun arkadaslara yasatsin hamileligin en guzel anlari

Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin:)) ne guzel bu tekmeler..
Miracim sen bu 25 hafada sadece 3kilo mu aldin:)) gercek mi?zaten kac kilosun ki,cagla sikel misin yoksa

Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin:)) ne guzel bu tekmeler..
Miracim sen bu 25 hafada sadece 3kilo mu aldin:)) gercek mi?zaten kac kilosun ki,cagla sikel misin yoksa

tedaviye basladıgımda 60 kiloydum simdi 63 oldum canım.sadece göbek sivrildi yeni yeni elim yüzüm şişmeye başladı o kadar.drum boyle devam edersen 7 8 kiloyla bitirirsin diyor

tedaviye basladıgımda 60 kiloydum simdi 63 oldum canım.sadece göbek sivrildi yeni yeni elim yüzüm şişmeye başladı o kadar.drum boyle devam edersen 7 8 kiloyla bitirirsin diyor

Valla superms bu durum :) insallah benim de boyle olur,ben 61 kiloyum,transferin de 1.gunu idi..sanirim sen abur cubur yemedin..saglikli oldugun surece fazla kiloya gerek yok.

Valla superms bu durum :) insallah benim de boyle olur,ben 61 kiloyum,transferin de 1.gunu idi..sanirim sen abur cubur yemedin..saglikli oldugun surece fazla kiloya gerek yok.

inşaALLAH sende cok kilo almazsın.aslına bakarsan sureklı bişeyler yiyorum ama dediğin gibi abur cubur degil.azar azar ve sık yiyorum.ara ögünlerde meyve ve yogurt tüketiyorum.normal zamanda da tuzlu ve tatlı yemediğimden sıkıntı yasamıyorum.gunluk yarım saat yuruyorum.

Amin canim insallah bu yolda birlikte yurudugumuz yaklasik bir yildir gorustugumuz arkadaslarimizdan hamilelik haberi geldikce okadar cok mutlu oluyorum ki sanki ortada bi pazil var her gecen gu parcalar tamamlaniyo gibi Allah im insallah hepimize yavrularimizi bagisllasin hicbirimizin elini bos birakmasin ... bizim tekmelerde disardan gorunuyo son 3-4 gundur ozellikle maasallah subhanallah kuzucuklarimiza onlarin mis kokusunu çok kmeye oyle hasretiz ki Rabbim nasip eder insallah...

Canim ben 47 kiloyla basladim ilk 12 haftq sadece 400 gr aldim suanda 51 kiloyum toplamda 4kilo aldim bir nde az az sik sik yiyorum ama oyle cok yemek yedigim soylenemez daha cok meyva agirlikli simdilik guzel gidiyo kilolar bebisler saglikli olsunda gerisi onemli degil

kızlar merhabalar hepinize, doğal yoldan gelmedim valla... çöktüm artık bittim... yorgunluktan ben pes etmedim ama vücudum etti... eşimle pazar günü yine bebek konusunda yaptığımız bir tartışma sonrası ağlamaktan neredeyse kendimi kaybettim... onunla bu kadar fedekarlığın üstüne yine dön dolaş bebek konusundaki isteksizliği beni bitirdi... sürekli ağlıyorum artık kendimi durduramıyorum... şimdi o da pişman oldu ama ben kendime gelemiyorum... bu hafta mecburiyetten rapor aldım... ama iki gündür yanınıza bile gelemiyorum...

sizlerden uzak kaldığım bu süreç boyunca sizi unuttum zannetmeyin ama, sadece sizden haberler alabilmek için telimi değiştirdim... sadece telden yazmayı beceremedim... sevincinize de üzüntünüze de duanıza da uzaktan ortak olmaya çalıştım...

bu arada tüm yeni hamişlerimi çooook öpüyorum... selencim, haticim, allaha binlerce kez şükürler olsun ... bebişlerinize kavuştunuz. Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah... Nazancım sende göbişini doldurmuşsun inşallah... babalar gününde hem bize hem de eşine en güzel müjdeyi vereceksin inşallah... monicam canım yarın büyük gün... bebişlerin analarına kavuşacak yarın... sen de onlara... dualarımız hep birbirimiz için... inşllah herşey yolunda gidecek... biliyosunuz ben hep bahar bahar dedim... baharda tedavi olacam dedim ama aksilikler ne yazık ki beni bırakmıyor.. kimbilir hangi bahara kaldı...

Son düzenleme:

binlerce kez maşallah sizlere... binlerce kez amin dualarınıza... rabbim sağlıkla kucağınıza alıp, analı babalı büyütmenizi de nasip etsin inşallah.... içim çok dolu... kızlar çok yazamıyorum... az da olsa kavuştum ya size ondan bu coşkunluğum

Son düzenleme:

canım yazdıklarına aslında yaşadıklarına çok üzüldüm. Kendini lütfen harap etme.

Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim. Tez zamanda Rabbim sana da nasip eder inşallah.

kızlar

Nazan, hatice kayınvalidelerinize restleri çekmişsiniz.

Sizlerin bişeyler karıştırdığınızı anlamışlardır kesin meraktan ölüyorlardır.

Kız çok da sinirlendirmeyin bence moralinizi bozmasınlar

Yok kiz ben rest filan cekmem,kavga etmedik biz zaten..gelmeyin dedik diye merak ettiler..neyse bu konuda cazgir olan hati

Canim merhaba uzun zaman olmustu gelmeyeli..esinle tartismaniza uzuldum..ama bildigim sey su: erkeklere birakirsak cocuk -tedavi istemeyi,cok bekleriz,o yuzden gerekirse biraz zorlamaktir..cunku oyle veya boyle adam kavga ediyor,sonuc bizim uzulup zaman kaybetmemiz..en azindan benim ve cevremde gordugum boyle,adamar zora gelmiyor maalesef..bize anlat,icine atma

Tebrik ederim Miracım süper gidiyorsun... Abur cubur - hamurişleri zaten bebeğe faydası olmayan şeyler, belli ki sağlıklı beslenmişsin çok da iyi etmişsin. Darısı hepimizin başına :)

Canım ben sana kıyamam.
Her şey yoluna girecek inanıyorum.
Allah'tan hayırlısını dileyelim... Geç olsun da güç olmasın.
Sen çok güçlü bir kadınsın, toparlanıp mücadeleye devam edeceksin. Tedavin baharda olamamışsa da doğumun bahara denk gelir kuzum.

canım benm eşime doktor bi ilaç vermişti düşün sadece onu içecekti ama onu bile yapmadı ondada morfoloji sorunu olmasına rağmen içiremedim.erkekler neden böyle anlamıyorum.bebek için uğraşmazlar gebe olduğundada farklı olmicak çnkü benmki tebrik bile etmedi.survivor izlediğimiz bi gün dedimki tüp bbkte pozitif sonuç alırsam doya doya et yedir bana bi restaurantta.(eti çok severim ama birinin pişirmesinden yanayım :))) neyse aradan bak kaç gün geçti 2 haftadır gebelik var hani et diyorum param olunca diyo oysaki söz vermişti..yemin ederim bende anlamıyorum bunları

kız o zaten anladı bişeyler onca para döktük bebeğe deyince.şimdi çatlıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…