kızlar dedin de aklıma geldi, geçen yaz gittiğimiz yere gidiyoz bu tatildede, bi alman kocamın tam ön çapraz solundaki sezlongtaydı ve hatun aniden üstsüz güneşlenmeye karar verdi
kocamın aniden yüzüstü ve bana (sağındaydım) dönüşünü,gözlerini de hiç açmayışını benimse oturup bikinisinin altını da bel kısmından iyice yukarı çekip kıvırarak minimum bölümünü kapatmasını merakla seyretmemi hatırladımmmmşerefsize bak ya, onu da çıkarsaydın bari diyince kocam gözünün tekini açıp tatlım güneşlensene sen boşver hatunu demişti
kızların nesini düşüniyim ayol, onlar üstsüz güneşleniyo:78::78::78::78::78::78::78::78:
Canım benimmmm
Yumişleri yarın güzel güzel bırak sende dinlen. İnşallah hepsi kaliteli olur Annelerine kavuşup sıkı sıkı tutunurlar inşallah..
bugun 7yumurtam toplandi,insallah kaliteli kaliteli dollenirler:)) dinleniyorum,karnim sisti..naapsin benim vucudum,travma yasadi sonucta..
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Hmm dna sina bakildi yani ozaman sasmaz tabi hayirli ugurlu olsun ozaman oglusun tatlim isim dusunuyomusun bizimki Allah nasip ederse Muhammed olucak.
Canım hayırlı uğurlu olsun. Yumişler kaliteli kaliteli döllensinler annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Canım biliyorsunki opudan sonra şişiyorduk.
Inşallah şişi inemeden hamile kalacaksın. Ohhhhhh inşallahhhhhhhh
Benim şişim inmedi millet hamilemisin diye soruyor yok diyorum. Halbuki hamileyim....
O göbüş büyüyecek.
hadi ordan senin aklin simdi cikacagin tatilde deniz kum gunes kizlar:)))))
kızlar dedin de aklıma geldi, geçen yaz gittiğimiz yere gidiyoz bu tatildede, bi alman kocamın tam ön çapraz solundaki sezlongtaydı ve hatun aniden üstsüz güneşlenmeye karar verdi
kocamın aniden yüzüstü ve bana (sağındaydım) dönüşünü,gözlerini de hiç açmayışını benimse oturup bikinisinin altını da bel kısmından iyice yukarı çekip kıvırarak minimum bölümünü kapatmasını merakla seyretmemi hatırladımmmmşerefsize bak ya, onu da çıkarsaydın bari diyince kocam gözünün tekini açıp tatlım güneşlensene sen boşver hatunu demişti
kızların nesini düşüniyim ayol, onlar üstsüz güneşleniyo:78::78::78::78::78::78::78::78:
Ahhh canim,insallah,dediklerinin hepsi gercek olsunsenin donduruldu mu bu sefer selen?bir de senin kacinci gun transfer olmustu,embriyo sayin kacti?
Uff bu arada kaynanamlar geleceklerdi yani bu haftasonu icin dediler.biz isimiz var diye engelledik.anlasilan yeteri kadar engelleyememisiz ki az once haftaya gelelim diye aradilarben boyle ilac filan kullanirken gelmelerini istemiyorum,sonraki hafta da test sonucu olacak,gene istemiyorum..esimle simdi onun tartismasini yapiyoruz...
oğlun olcağını öğrenmişsin, hayırlı uğurlu olsun.... sağlıkla kucağına alasın canımmmm.... pipisine de
Aminnnn canım benim bizlere de dua edin hep hamişlerin duası kabul olur derler
Canim test sonucun temiz cikmis sevindim
Senin oglanana da allah saglikli omur versin
kızzz nıye gıdıyon tekrar ozaman ruslarmıııı
canimm
canımmmm göbüşün çıkmaya başladımı? merak ediyorummmm da
bi ara cikmis gibiydi hafiften ama 1 haftadir ishalim ve zayifladimgerci resmin birinde sanki 4-5 aylik hamileyim gibi..bende anlamadim bu isi ama bariz bisey yok henuz selencim:)
bugun 7yumurtam toplandi,insallah kaliteli kaliteli dollenirler:)) dinleniyorum,karnim sisti..naapsin benim vucudum,travma yasadi sonucta..
sagol canimcim..iicnde bi pipi buyudugunu dusunmek cok garip:)))
Almandi ama otelde turkler cogunlukta... Bi de cok guzel otel...hem gozune gumruk koycak halim yok yahem kizzzz kocam bakmadi da ben gozumu alamadimmmn
Canim yaaa maasallah subhanallah inan cok sevindim bu sayfalarda gblik takvimleini gormk okadar guzel ki Allah in izniyle sayimiz azaldi insallah bu yil bitmeden bkleyen tum kardeslerimizdende mujde aliriz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?