2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımm masallahhh sıra kalp atında sonrada kucağına almanda hayatım.. bebişinle beraber Allaha emanet olun..

canım arkadaşım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin.devamı olsun inşallah.dualarım sizlerle valla

Anladim canim umarim gerek kalmaz senin , rabbim saglikla sihtle hepimize kucgmza almayi nasip etsin

ooooy masallah cnm benim allah tamamina erdirsin inss hep boyle guzel haberlerini okuyacagiz

bendee geldımm kızz bırtane bebıs gorduk 15gun sonra gel dedı doktor bana kalp atısına bıde tset yaptı rutınlermıs 320 para aldıı:26:buadam bıtırecek bızı yaaa
Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin inss
bakalım görebilcezmi duyabilcezmi hehe haberleşelim

Kisss pozitif dusun ne bu karamsarlik masallah hersey yolunda iste

ooooy masallah cnm benim allah tamamina erdirsin inss hep boyle guzel haberlerini okuyacagiz

Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin inss

Kisss pozitif dusun ne bu karamsarlik masallah hersey yolunda iste

canım hayırlı cumalar sanada. biliyorsun ben biraz pimpirikliyimde ondan öyle oluyo ah bi rahatlayabilsem

canım hayırlı cumalar sanada. biliyorsun ben biraz pimpirikliyimde ondan öyle oluyo ah bi rahatlayabilsem
Cnm benim sen pozitif olursan inan hersey daha rahat olur 9 ay boyle gecmez bugunler en guzel gunleriniz inan bana allahin izniyle hersey guzel olacak ben inaniyorum

Cnm benim sen pozitif olursan inan hersey daha rahat olur 9 ay boyle gecmez bugunler en guzel gunleriniz inan bana allahin izniyle hersey guzel olacak ben inaniyorum

neşecim çok haklısın rabbime hamdolsun bunu görebilmek bile bi mucize...rabbim devamını nasip etsin ve sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep duamdasın

gozun aydin datlim darisi kalp atisinaaa

Ayyy gözünüz aydın canım ne güzel bir haber bu! Oğluşunu severim ben senin! Allah sağlıkla kavuştursun sizi... Babasının isim önerilerini de merakla bekliyorum.

monicacim cok tesekkur ederim:) darisi en kisa zamanda sizlerin basina insallahhhh, saglikli bebizler mutlu gunler bizlerin olsun:)) bakalim bende merak ediyorum daha vaktimiz cok:)

mervecim cok tesekkur ederim, insallah seninde son tedavin olacak ve bebisine kavusacaksinnn

hadi ordan senin aklin simdi cikacagin tatilde deniz kum gunes kizlar:)))))
kızlar dedin de aklıma geldi, geçen yaz gittiğimiz yere gidiyoz bu tatildede, bi alman kocamın tam ön çapraz solundaki sezlongtaydı ve hatun aniden üstsüz güneşlenmeye karar verdi
kocamın aniden yüzüstü ve bana (sağındaydım) dönüşünü,gözlerini de hiç açmayışını benimse oturup bikinisinin altını da bel kısmından iyice yukarı çekip kıvırarak minimum bölümünü kapatmasını merakla seyretmemi hatırladımmmm şerefsize bak ya, onu da çıkarsaydın bari diyince kocam gözünün tekini açıp tatlım güneşlensene sen boşver hatunu demişti

kızların nesini düşüniyim ayol, onlar üstsüz güneşleniyo:78::78::78::78::78::78::78::78:

Ohhh hadi bakalım darısı kalp atışlarına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…