canımm masallahhh sıra kalp atında sonrada kucağına almanda hayatım.. bebişinle beraber Allaha emanet olun..
coksukur sen haftaya gıdecen ben 15gun sonra benı haberdar et tamammı kankaa
canım allah razı olsun maşallah senin doğuma az kalmışben sordum kan sulandırıcı iğne için önce kalp atışını duyalım sonra bir test yapacağız kandan bakacağz ona göre iğneyi ya bitircez ya devam ettircez dedi bana...
Anladim canim umarim gerek kalmaz senin , rabbim saglikla sihtle hepimize kucgmza almayi nasip etsin
ooooy masallah cnm benim allah tamamina erdirsin inss hep boyle guzel haberlerini okuyacagizkızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin inssbendee geldımm kızz bırtane bebıs gorduk 15gun sonra gel dedı doktor bana kalp atısına bıde tset yaptı rutınlermıs 320 para aldıı:26:buadam bıtırecek bızı yaaa
bakalım görebilcezmi duyabilcezmi hehe haberleşelim
ooooy masallah cnm benim allah tamamina erdirsin inss hep boyle guzel haberlerini okuyacagiz
Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin inss
Kisss pozitif dusun ne bu karamsarlik masallah hersey yolunda iste
ooooy masallah cnm benim allah tamamina erdirsin inss hep boyle guzel haberlerini okuyacagiz
Cnm gozun aydin masallah allah tamamina erdirsin inss
Kisss pozitif dusun ne bu karamsarlik masallah hersey yolunda iste
Cnm benim sen pozitif olursan inan hersey daha rahat olur 9 ay boyle gecmez bugunler en guzel gunleriniz inan bana allahin izniyle hersey guzel olacak ben inaniyorumcanım hayırlı cumalar sanada.biliyorsun ben biraz pimpirikliyimde ondan öyle oluyo ah bi rahatlayabilsem
Cnm benim sen pozitif olursan inan hersey daha rahat olur 9 ay boyle gecmez bugunler en guzel gunleriniz inan bana allahin izniyle hersey guzel olacak ben inaniyorum
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Ayyy gözünüz aydın canım ne güzel bir haber bu! Oğluşunu severim ben senin! Allah sağlıkla kavuştursun sizi... Babasının isim önerilerini de merakla bekliyorum.
gelemiyom ama aklım sizdeeeeee
oyyyyyyyy maşallah canım benim darısı pıt pıtlara inşallah
canım benim iyi olmanıza çok sevindim. Paşa kendini hissettirmeye başlamış. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
canım benim cinsiyet de öğrenilmiş maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
gozun aydin datlim darisi kalp atisinaaa
kızlar dedin de aklıma geldi, geçen yaz gittiğimiz yere gidiyoz bu tatildede, bi alman kocamın tam ön çapraz solundaki sezlongtaydı ve hatun aniden üstsüz güneşlenmeye karar verdihadi ordan senin aklin simdi cikacagin tatilde deniz kum gunes kizlar:)))))
oğlun olcağını öğrenmişsin, hayırlı uğurlu olsun.... sağlıkla kucağına alasın canımmmm.... pipisine dehadi ordan senin aklin simdi cikacagin tatilde deniz kum gunes kizlar:)))))
mervecim cok tesekkur ederim, insallah seninde son tedavin olacak ve bebisine kavusacaksinnn
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?