inşallah canım yaaaa 26 haziran da başlıyo tedavim... Bol bol dualarınızı bekliyorummmmmm
Insallah canim sagol.belki ayni zamanlara gelir tedavilerimiz.sağol canım sanadainşaALLAH raporla beraber hamile kalıp yavrularını kucağına alacağın tedavine başlarsın
kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah
Maşallah canim. Rabbim yüzünü güldürsün.
darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ınsallah canim insallah. ısi ne zaman bırakıyorsun dogumdan sonra mi :)
Insallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin.bende is birakmayi düşünüyorum da ondan sordumöncelikle rabbim sağ salim devamını getirsin inşallah dimSonrada hareketler açısından ne zaman zorlanırsam o zaman bırakmayı düşünüyorum inşallah bi aksilik olmaz
Ayy cnm masallah cok guzel bir deger inss hep boyle devam eder cnm benim gozun aydin allah tamamina erdirsin inss oyyy hamislik takvimide ne de guzel yakismis arkadasimakızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah
Insallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin.bende is birakmayi düşünüyorum da ondan sordum
Kimse hamile oldgmu bilmiyo isyerinde duysa şok olurlar ve onlar beni cikarir o yüzden hemen soylemicem:))))
Ayy cnm masallah cok guzel bir deger inss hep boyle devam eder cnm benim gozun aydin allah tamamina erdirsin inss oyyy hamislik takvimide ne de guzel yakismis arkadasima
senii gidii seniiiiiii
Canim sanada iyi akşamlar:)) allah razi olsun arkadasim tez zamanda darisi basina inşallah
Sen calisiyomusun:)))))
Iyi yapmissin valla
benm hep yatmam lazm canmmm aramızda 1 gun varr kızz
Benimde hep çalışmam lazim maalesef :) evet aramizda bi gün var inşallah sonuna kadar böyle devam eder
kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?