2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah canım yaaaa 26 haziran da başlıyo tedavim... Bol bol dualarınızı bekliyorummmmmm

ayy canım hadi ilk adımı atıyosun. günü belirlemek bile çok büyük bi adım. tedavi başladı mı gerisi hemencecik geliverir. bir bakmışsın senin güzel haberlerini de okuruz.
kızlar sık sık giriyorum cok cvp yazamasamda... Hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Rabbim teez zamanda bize de yaşatsın bu güzel duyguyu...
hepinizi kocaman tebrik ediyorum....

ınsallah canim insallah. ısi ne zaman bırakıyorsun dogumdan sonra mi :)

öncelikle rabbim sağ salim devamını getirsin inşallah dim Sonrada hareketler açısından ne zaman zorlanırsam o zaman bırakmayı düşünüyorum inşallah bi aksilik olmaz

öncelikle rabbim sağ salim devamını getirsin inşallah dim Sonrada hareketler açısından ne zaman zorlanırsam o zaman bırakmayı düşünüyorum inşallah bi aksilik olmaz
Insallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin.bende is birakmayi düşünüyorum da ondan sordum

Ayy cnm masallah cok guzel bir deger inss hep boyle devam eder cnm benim gozun aydin allah tamamina erdirsin inss oyyy hamislik takvimide ne de guzel yakismis arkadasima

Canim sanada iyi akşamlar:)) allah razi olsun arkadasim tez zamanda darisi basina inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…