• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sanırım korkular bitmeyecek ben yükselmezse diye korkuyorum ya :1::1: rabbim herşeyin hayırlısını versin yükselmezsede hayırlısı değilmi sonuçta ??? benle sevinip benle üzülüyorsunuz hepinizi çok seviyorum :54:

topiğimizin haşarı kızı seni çoooookkkkkk seviyoruz:29::29::29::29::29::29::54::54::54::54:

canım Haticim hamilesin işte oleeyyyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66:gözün aydın bitanem bundan sonra herşey yolunda gitsin inşaALLAH 9 ay sonra kucağına sağlıkla almanı dilerim :16:darısı başımıza:46::46::46::46::71::71::71::71::71::65::65::65::65::65::65::65:

Canimmmm allah razi olsun yaaa :)))) insallahhhhh tez zamanda darisi basiniza:emir_bebek:

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canım çok sevindim nekadar güzel hamilesin Allah sonuna kadar devam ettirsin.dua et neolur bu laaraskopiden sonra benimde pozitif olsun...

canım çok sevindim nekadar güzel hamilesin Allah sonuna kadar devam ettirsin.dua et neolur bu laaraskopiden sonra benimde pozitif olsun...

Canimmm evet hamdolsun devami olsun insallah....laparoskopi oldun mu ?? İnşallah evladin bi an önce seninle olur aminnnnnnn

Kizlar ben geldim. Hatirladiniz mi beni.
selenim haticim cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de göstersin. Bebek sanada cok gecmis olsun.umarim biran once toparlanip tedavine kaldigin yerden devam edersin.
ben 1 negatif bir kimyasaldan sonra ara verdim biraz.heyet raporu icin universite hastanesine gidiyorum. Hafta sonu istanbuldaydim.istanbul tup bebek emre beyle görüştüm cok memnun kaldik. Heyet raporu biran once cikarsa orada deneyecegim sanirim.
İstanbul tup bebege giden var miydi aranizda?

amin canım darısı başına inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hepimiz inşallah.:54::54:

Hayırlı Kandillerrrr

Dulaarımız hepimiz için olsun. Bebişlerimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle. :16::16::16::16:

Hepinizi öpüyorum.

Selencim,yumilere bugun baktik,yarin bi daha bakcaz:)) toplamda 7-8 yumi gorunuyo simdilik..en buyukleri 11mm olmus.sanirim yarindan sonra catlama onleyici igneye baslicam..ayrica bugun estrofem basladim,yatagi puf puf olsun diye bebisimin:))

Kaliteli olsular inşallah canım arkadaşımmmm

Bugun de kontrole gittim,ilaclara devam.catlamayi onleyici basladim bugun..onceki tedavimden 2 tane siringa kalmisti,buyuk ihtimalle 1-2 tane daha ihtiyacim olacak,bakalim pzt kontrolde belli olacak..
Bu arada hosuma giden bisii anlatayim size..gecen hastaneye gittigimde memnuniyet formu doldurmustum,orda muayene odasinda eksik olan dolap filan yazmistim..bi sonra gittigimde,hemen duzenleme yapmislar,perde rayini filan montaj yerini duzeltip eksik olarak belirttigim nesneleri koymuslar:)) hosuma gitti,geri donusun bu kadar hizli olmasi.....

Hadi hayırlısı bitanem Rabbim tez zamanda bebişlerine kavuştursun tatlım. :16::16::16:

Hastane inanılmaz hızlıymış hasta görüşleri ne kadar önemli baksana bravo onlara...

Canimmm evet hamdolsun devami olsun insallah....laparoskopi oldun mu ?? İnşallah evladin bi an önce seninle olur aminnnnnnn

Oldum kuzum aslinda yazmıştım herhalde fark edemedin. ALLAHIM inşlh banada nasip eder.

Son düzenleme:
Yok hayatim hastane degisikligi olmasin baska yerde yaptrma dediler bnde yarini bekliyorum sen naptin adet olmadin mi :))))

yok canım olmadım daha..ama bende hiç belirti falanda yok ara ara biraz karnım ağrıyor adet olcam gibi ama gelen giden yok...inş canım yarın güzel katlanmıştır dualarımız seninle..sende belirtiler devam ediyormu..

Aydın günlerimiz olsun kızlaarr.... Iyi haftalar hepimize, güzel haberler alalım verelim inşallahhhhh:16::16::16:

Aslında mayısın 4ünde regl olmuştum ama dün regl oldum... Bunun anlamını çözemedim... Yani mevsim değişikliği, tatilde regl olmak istemediğimi nası hissettirdiysem herhalde erkencik geliverdi :1: Gerçi bi yandan da tırsmadım değil.... Neden böyle oldu diye.....

yok canım olmadım daha..ama bende hiç belirti falanda yok ara ara biraz karnım ağrıyor adet olcam gibi ama gelen giden yok...inş canım yarın güzel katlanmıştır dualarımız seninle..sende belirtiler devam ediyormu..

canım kanımı verdim öğlen çıkar inşallah güzel olur herşey.allah razı olsun senden...adet olmamışsındır inşallah :)))) belirti derken adet sancısı kasıklarımdan bacaklarıma vuruyor sadece bu :1:

aydın günlerimiz olsun kızlaarr.... ıyi haftalar hepimize, güzel haberler alalım verelim inşallahhhhh:16::16::16:

Aslında mayısın 4ünde regl olmuştum ama dün regl oldum... Bunun anlamını çözemedim... Yani mevsim değişikliği, tatilde regl olmak istemediğimi nası hissettirdiysem herhalde erkencik geliverdi :1: Gerçi bi yandan da tırsmadım değil.... Neden böyle oldu diye.....

inşallah hayırlara vsile olur kız:1::1::1:

Back