kızlar 10.gün 153 13.gün 422 nasıl ya maşallah
ayy haticiiimm
maşallah sana
çok çok çooookk sevindim şuan,anlatamam bunu...
değerin maşallah çok güzel,ayy sana da ikiz mi geliyor acaba yaaabaksana değereee..
hayırlı olsun canım arkadaşım,Allahım tamamına erdirsin,sonuna kadar böyle gitsin inşallah..kucağına da almak nasip olsun..ne güzel bir haber yaaa...
ayy dikkat et kendine e mi..sen artık gebesin
çook güzel değerin canım maşallah herşey yolunda çok şükür..inş Rabim bizede gösterir bu günleri...
Insallah kese de göreceksin, kalp atışı da duyacaksın insalllaaaaahhh. .dün aklıma geldin napıyoki dedimdoktor cuma günü gel kese görünüyomu bakalım dedi.çok heyecanlıyım senin gibi güzel günler görmek istiyorum rabbim yardımcım olsun inşallah.allah razı olsun hayatımmmm sen neler yapıyorsun
ınsallah kese de göreceksin, kalp atışı da duyacaksın insalllaaaaahhh. .
Duamız o yönde. .
Ben 8 aylık oldum hemen hemen..sen de peşimden gel..
Allahım tamamına erdirsin herkesinkini.
Ben iyiyim işte son hazırlıkları yapıyorum,az kaldı inşallah. Kızlarımı bekliyorum artık vakitlice gelsinler diye dua ederek.....sana da nasip bu heyecanlar
Güzel haberlerini merakla bekliyorum canim benim
Insallah kese de göreceksin, kalp atışı da duyacaksın insalllaaaaahhh. .
Duamız o yönde. .
Ben 8 aylık oldum hemen hemen..sen de peşimden gel..
Allahım tamamına erdirsin herkesinkini.
Ben iyiyim işte son hazırlıkları yapıyorum,az kaldı inşallah. Kızlarımı bekliyorum artık vakitlice gelsinler diye dua ederek.....sana da nasip bu heyecanlar
Güzel haberlerini merakla bekliyorum canim benim
nasil olsun canim tabiki super maasallah subhanallah allah im kucagina almayida nasip etsin insallah cok sevindim
Hehehehe vermem kızlarımı kimseye2 tane kız bendede 2 oğlan olsun evlendirek heheInşallah daha daha güzel haberler veririm bitanem sanada şimdiden hayırlı doğumlarrrrrrrrrrr
Amin kalinkam..az kaldı valla heyecan dorukta. .sen de maşallah ilerledin baya,hareketler başladı, en güzel yanı da bu herhalde..ilerde gözlerinle de göreceksin o da süper bisey..Cilkcim canim maasallah az kalmis artik sayili gunler bende artik oglusumun hareketlerini daha net hissetmeye basladim gercekten cok degisik bi duygu Rabbim kucagimizdada sevindirir insallah
inşallah canımcımmmmminşallah hayırlara vsile olur kız
inşallah canımcımmmmm
geliyo kızım ikizleeerrrr..... hazır mısın?????
ben onu bilmiyom şşimdilik, gebelere sor......hazır olmam mı yaaa ne dedim ben odaları bile hazır bebekleriminçizelge yapmak istiyorum ya nasıl yapcam ???
ben onu bilmiyom şşimdilik, gebelere sor......
inşallah canım yaaaa 26 haziran da başlıyo tedavim... Bol bol dualarınızı bekliyorummmmmmdarısı başşınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuzum kusura bakma unuttum :)) güzel haberlerini bekliyorum
senin hamilelik takvimini yesinlercanım benim herşeyin yolunda gittiği güzel bir hamilelik yaşarsın inşaALLAH
oldum kuzum aslinda yazmıştım herhalde fark edemedin. Allahım inşlh banada nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?