• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

amin canımmm inş ALLAHIM banada evlat isteyen herkeze nasip eder tez zamanda...canım adetim geçti hiç umudum yok ama iki gün sonra olmasam kan testi yaptırcam...

bitanem ne yap biliyomusun hiç umutlu bekleme.işine gücüne bak.mevsimsel gecikme olabilir.gez toz kafana takma sonra baktın pazartesiye kadar olmadın hiç idrar testiyle uğraşma direk git kan ver..hakkında hayırlısı olsun inşallah :49::48:

bitanem ne yap biliyomusun hiç umutlu bekleme.işine gücüne bak.mevsimsel gecikme olabilir.gez toz kafana takma sonra baktın pazartesiye kadar olmadın hiç idrar testiyle uğraşma direk git kan ver..hakkında hayırlısı olsun inşallah :49::48:

aynen canım öyle yapıcam zaten spora başladım kendimi çok yormadan hareketlerimi yürüyşlerimi yapıyorum bu ay cylo prognova biesteron hayıt aslan pençesi kullandım...biesteron kulanınca gecikmeler olabiliyormuş adete daha öncede kullanmıştım gecikmeler oluyodu..3 aydan beri düzene girmişti aslında adetim..bakalım canım ya Allah büyük...

aynen canım öyle yapıcam zaten spora başladım kendimi çok yormadan hareketlerimi yürüyşlerimi yapıyorum bu ay cylo prognova biesteron hayıt aslan pençesi kullandım...biesteron kulanınca gecikmeler olabiliyormuş adete daha öncede kullanmıştım gecikmeler oluyodu..3 aydan beri düzene girmişti aslında adetim..bakalım canım ya Allah büyük...

canım benim en güzelini yapmışsın bak kafan dağılıyo ne güzel :))))))))))) inşallah hayırlı haberler bekliyorum senden rabbim sana tez zamanda şöyle minicik tatlımı tatlı evlatlar versin canı gönülden aminnnnnnnn:52:

Kizlar merhabalar , yazamasamda yorumlarinizi takip ediyirm hati :) hyrli olsn bebegin cok svindim canim .
Ben bilgisi olanlara bisey sormk istiyorm istanbul medipol mega bagcilardaki hastanede dogum yapmayi dusunuyorm ama doktr konusunda kararsizim . Basbaskanin gelinide o hastanede dogum yapmis acba doktorunun adini bilen var mi int baktim ama bulamadim :( blgisi olan yazrsa cok sevinirm

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

Senin adına çok sevindim. Hayırlı olsun tebrik ederim.:46::ben de yaklaşık 15 gün sonra donmuşlarımı alacağım inşallah bu sefer tutar...Tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin inşallah.

Senin adına çok sevindim. Hayırlı olsun tebrik ederim.:46::ben de yaklaşık 15 gün sonra donmuşlarımı alacağım inşallah bu sefer tutar...Tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin inşallah.

Canim tesekkur ederim:)) dilerim donmuslarin bebeklerini getirir sana:)))

Bugun de kontrole gittim,ilaclara devam.catlamayi onleyici basladim bugun..onceki tedavimden 2 tane siringa kalmisti,buyuk ihtimalle 1-2 tane daha ihtiyacim olacak,bakalim pzt kontrolde belli olacak..
Bu arada hosuma giden bisii anlatayim size..gecen hastaneye gittigimde memnuniyet formu doldurmustum,orda muayene odasinda eksik olan dolap filan yazmistim..bi sonra gittigimde,hemen duzenleme yapmislar,perde rayini filan montaj yerini duzeltip eksik olarak belirttigim nesneleri koymuslar:)) hosuma gitti,geri donusun bu kadar hizli olmasi.....

amin canımmm inş ALLAHIM banada evlat isteyen herkeze nasip eder tez zamanda...canım adetim geçti hiç umudum yok ama iki gün sonra olmasam kan testi yaptırcam...

Iyi geceler canim benim senin adetin kac gun grcti idrar testi yaptinmi benimde gectib 5 gun Test yaptim ama negatif simdide cokkk as lekelenme var umud ediyorum ama hayirlusi Allshim evlatla evlatsizlikla imtihaj
etmesin bisleri

Iyi geceler canim benim senin adetin kac gun grcti idrar testi yaptinmi benimde gectib 5 gun Test yaptim ama negatif simdide cokkk as lekelenme var umud ediyorum ama hayirlusi Allshim evlatla evlatsizlikla imtihaj
etmesin bisleri

canım benim adetlerim çok düzensiz geçen olduğum adet aralığına göre 3gün geçikti canım şuana kadar idrar testinde hiç yanılmadım ama sen yarın sökülemesen kan testi yaptır mutlak geç dölenme olabilir belki..

canım benim adetlerim çok düzensiz geçen olduğum adet aralığına göre 3gün geçikti canım şuana kadar idrar testinde hiç yanılmadım ama sen yarın sökülemesen kan testi yaptır mutlak geç dölenme olabilir belki..

Canim benim benim adetlerim normalde duzenli ama enson bundan bir iki sene once olmustu 15 gecti ama negatifti tup bebek tedavisinden sonraki ay olmustu hayirlisi artik Allah buyuktur bizimde yuzumuzu guldursun canim insallah Bisde omutlulugu yasarus canim benim Seninde belli olmaz kuzum tedavisiz nasip Eder insallah Allahim

Bu mukaddes miraç gecesinde bizleri de bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir âlemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her hâlimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bugüne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz.HAYIRLI KANDİLER

kizlar mirac kandilimiz mubarek olsun hayirli kandiller
Bu mukaddes miraç gecesinde bizleri de bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir âlemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her hâlimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bugüne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz.HAYIRLI KANDİLER
Amin cnm sanada hayirli kandiller

$miraç kandiliniz mübarek olsun.....jpg MİRAÇ kandilimiz kutlu olsun.bu gecenin hürmetine Rabbim dularımızı kabul etsin inşaALLAH:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin cnm inss rabbim en kisa surede hepimizin yuzunu guldursun inss dogru diyorsun cnm allaha sukur sagligimiz yerinde ya inss bebislerde gelecek zamani geldimi cnm
sen nasilsin islerin yolundadir inss sıksık ugra cnm ozletme kendini

amin canım:16::16::16::16:zamanı gelecek inşaallah az kaldı yavrularla vuslat yakındır:16::16:işler yolunda ve yoğun canım oturarak yorulmaya devam:9:bende özledim canım fırsat buldukça buralardayım:34::16::16::16:

kızlar keseyi gördüm:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

Değere göre tek kese hayret dedi haftaya netlik kazanır dedi.

haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????

Tahmini doğum tarihim 24.ocak dedi ay çok heyecanlandım.:52::52::52::52:

canım tekrar gözün aydın olsun.Rabbim gönlüne göre versin:16::16::16:

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canım Haticim hamilesin işte oleeyyyyyy:64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66:gözün aydın bitanem bundan sonra herşey yolunda gitsin inşaALLAH 9 ay sonra kucağına sağlıkla almanı dilerim :16:darısı başımıza:46::46::46::46::71::71::71::71::71::65::65::65::65::65::65::65:

Back