2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

topiğimizin haşarı kızı seni çoooookkkkkk seviyoruz

canım Haticim hamilesin işte oleeyyyyyygözün aydın bitanem bundan sonra herşey yolunda gitsin inşaALLAH 9 ay sonra kucağına sağlıkla almanı dilerim darısı başımıza

Canimmmm allah razi olsun yaaa :)))) insallahhhhh tez zamanda darisi basiniza

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canım çok sevindim nekadar güzel hamilesin Allah sonuna kadar devam ettirsin.dua et neolur bu laaraskopiden sonra benimde pozitif olsun...

canım çok sevindim nekadar güzel hamilesin Allah sonuna kadar devam ettirsin.dua et neolur bu laaraskopiden sonra benimde pozitif olsun...

Canimmm evet hamdolsun devami olsun insallah....laparoskopi oldun mu ?? İnşallah evladin bi an önce seninle olur aminnnnnnn

amin canım darısı başına inşallah. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hepimiz inşallah.

Hayırlı Kandillerrrr

Dulaarımız hepimiz için olsun. Bebişlerimize sağlıkla kavuşmak dileğiyle.

Hepinizi öpüyorum.

Selencim,yumilere bugun baktik,yarin bi daha bakcaz:)) toplamda 7-8 yumi gorunuyo simdilik..en buyukleri 11mm olmus.sanirim yarindan sonra catlama onleyici igneye baslicam..ayrica bugun estrofem basladim,yatagi puf puf olsun diye bebisimin:))

Kaliteli olsular inşallah canım arkadaşımmmm

Hadi hayırlısı bitanem Rabbim tez zamanda bebişlerine kavuştursun tatlım.

Hastane inanılmaz hızlıymış hasta görüşleri ne kadar önemli baksana bravo onlara...

Canimmm evet hamdolsun devami olsun insallah....laparoskopi oldun mu ?? İnşallah evladin bi an önce seninle olur aminnnnnnn

Oldum kuzum aslinda yazmıştım herhalde fark edemedin. ALLAHIM inşlh banada nasip eder.

Son düzenleme:
Yok hayatim hastane degisikligi olmasin baska yerde yaptrma dediler bnde yarini bekliyorum sen naptin adet olmadin mi :))))

yok canım olmadım daha..ama bende hiç belirti falanda yok ara ara biraz karnım ağrıyor adet olcam gibi ama gelen giden yok...inş canım yarın güzel katlanmıştır dualarımız seninle..sende belirtiler devam ediyormu..

Aydın günlerimiz olsun kızlaarr.... Iyi haftalar hepimize, güzel haberler alalım verelim inşallahhhhh

Aslında mayısın 4ünde regl olmuştum ama dün regl oldum... Bunun anlamını çözemedim... Yani mevsim değişikliği, tatilde regl olmak istemediğimi nası hissettirdiysem herhalde erkencik geliverdi Gerçi bi yandan da tırsmadım değil.... Neden böyle oldu diye.....

canım kanımı verdim öğlen çıkar inşallah güzel olur herşey.allah razı olsun senden...adet olmamışsındır inşallah :)))) belirti derken adet sancısı kasıklarımdan bacaklarıma vuruyor sadece bu

inşallah hayırlara vsile olur kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…