- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Günaydin arkadaslar.hayirli hafta sonlari diliyorum hepinize.
sanırım korkular bitmeyecek ben yükselmezse diye korkuyorum yarabbim herşeyin hayırlısını versin yükselmezsede hayırlısı değilmi sonuçta ??? benle sevinip benle üzülüyorsunuz hepinizi çok seviyorum
canım Haticim hamilesin işte oleeyyyyyygözün aydın bitanem bundan sonra herşey yolunda gitsin inşaALLAH 9 ay sonra kucağına sağlıkla almanı dilerim darısı başımıza
topiğimizin haşarı kızı seni çoooookkkkkk seviyoruz
Canimmmm allah razi olsun yaaa :)))) insallahhhhh tez zamanda darisi basiniza
Uyyy bende sizi çok seviyorummmmmm
elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
Uyyy bende sizi çok seviyorummmmmm
canım çok sevindim nekadar güzel hamilesin Allah sonuna kadar devam ettirsin.dua et neolur bu laaraskopiden sonra benimde pozitif olsun...
canım kan testini tekararladınmı bugün..yarınmı test yaptırcan..
Kizlar ben geldim. Hatirladiniz mi beni.
selenim haticim cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de göstersin. Bebek sanada cok gecmis olsun.umarim biran once toparlanip tedavine kaldigin yerden devam edersin.
ben 1 negatif bir kimyasaldan sonra ara verdim biraz.heyet raporu icin universite hastanesine gidiyorum. Hafta sonu istanbuldaydim.istanbul tup bebek emre beyle görüştüm cok memnun kaldik. Heyet raporu biran once cikarsa orada deneyecegim sanirim.
İstanbul tup bebege giden var miydi aranizda?
Selencim,yumilere bugun baktik,yarin bi daha bakcaz:)) toplamda 7-8 yumi gorunuyo simdilik..en buyukleri 11mm olmus.sanirim yarindan sonra catlama onleyici igneye baslicam..ayrica bugun estrofem basladim,yatagi puf puf olsun diye bebisimin:))
Bugun de kontrole gittim,ilaclara devam.catlamayi onleyici basladim bugun..onceki tedavimden 2 tane siringa kalmisti,buyuk ihtimalle 1-2 tane daha ihtiyacim olacak,bakalim pzt kontrolde belli olacak..
Bu arada hosuma giden bisii anlatayim size..gecen hastaneye gittigimde memnuniyet formu doldurmustum,orda muayene odasinda eksik olan dolap filan yazmistim..bi sonra gittigimde,hemen duzenleme yapmislar,perde rayini filan montaj yerini duzeltip eksik olarak belirttigim nesneleri koymuslar:)) hosuma gitti,geri donusun bu kadar hizli olmasi.....
canım tekrar gözün aydın olsun.Rabbim gönlüne göre versin
Canimmm evet hamdolsun devami olsun insallah....laparoskopi oldun mu ?? İnşallah evladin bi an önce seninle olur aminnnnnnn
Oldum kuzum aslinda yazmıştım herhalde fark edemedin. ALLAHIM inşlh banada nasip eder.
Yok hayatim hastane degisikligi olmasin baska yerde yaptrma dediler bnde yarini bekliyorum sen naptin adet olmadin mi :))))
yok canım olmadım daha..ama bende hiç belirti falanda yok ara ara biraz karnım ağrıyor adet olcam gibi ama gelen giden yok...inş canım yarın güzel katlanmıştır dualarımız seninle..sende belirtiler devam ediyormu..
aydın günlerimiz olsun kızlaarr.... ıyi haftalar hepimize, güzel haberler alalım verelim inşallahhhhh
Aslında mayısın 4ünde regl olmuştum ama dün regl oldum... Bunun anlamını çözemedim... Yani mevsim değişikliği, tatilde regl olmak istemediğimi nası hissettirdiysem herhalde erkencik geliverdiGerçi bi yandan da tırsmadım değil.... Neden böyle oldu diye.....
Kuzum kusura bakma unuttum :)) güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?