amin canımmm inş ALLAHIM banada evlat isteyen herkeze nasip eder tez zamanda...canım adetim geçti hiç umudum yok ama iki gün sonra olmasam kan testi yaptırcam...
bitanem ne yap biliyomusun hiç umutlu bekleme.işine gücüne bak.mevsimsel gecikme olabilir.gez toz kafana takma sonra baktın pazartesiye kadar olmadın hiç idrar testiyle uğraşma direk git kan ver..hakkında hayırlısı olsun inşallah
aynen canım öyle yapıcam zaten spora başladım kendimi çok yormadan hareketlerimi yürüyşlerimi yapıyorum bu ay cylo prognova biesteron hayıt aslan pençesi kullandım...biesteron kulanınca gecikmeler olabiliyormuş adete daha öncede kullanmıştım gecikmeler oluyodu..3 aydan beri düzene girmişti aslında adetim..bakalım canım ya Allah büyük...
elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
Senin adına çok sevindim. Hayırlı olsun tebrik ederim.:ben de yaklaşık 15 gün sonra donmuşlarımı alacağım inşallah bu sefer tutar...Tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin inşallah.
Canim tesekkur ederim:)) dilerim donmuslarin bebeklerini getirir sana:)))
amin canımmm inş ALLAHIM banada evlat isteyen herkeze nasip eder tez zamanda...canım adetim geçti hiç umudum yok ama iki gün sonra olmasam kan testi yaptırcam...
Iyi geceler canim benim senin adetin kac gun grcti idrar testi yaptinmi benimde gectib 5 gun Test yaptim ama negatif simdide cokkk as lekelenme var umud ediyorum ama hayirlusi Allshim evlatla evlatsizlikla imtihaj
etmesin bisleri
canım benim adetlerim çok düzensiz geçen olduğum adet aralığına göre 3gün geçikti canım şuana kadar idrar testinde hiç yanılmadım ama sen yarın sökülemesen kan testi yaptır mutlak geç dölenme olabilir belki..
Amin cnm sanada hayirli kandillerBu mukaddes miraç gecesinde bizleri de bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir âlemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her hâlimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bugüne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz.HAYIRLI KANDİLER
amin cnm inss rabbim en kisa surede hepimizin yuzunu guldursun inss dogru diyorsun cnm allaha sukur sagligimiz yerinde ya inss bebislerde gelecek zamani geldimi cnm
sen nasilsin islerin yolundadir inss sıksık ugra cnm ozletme kendini
Anam herkes birbirini unutmuş yaaaaanerelerdesiniz bacilarım ben sizleri çok öşledim
kızlar keseyi gördüm
Değere göre tek kese hayret dedi haftaya netlik kazanır dedi.
haftaya çarşambaya randevu verdi doktor kalp atışı için erken olabilirmiş ne dersiniz????
Tahmini doğum tarihim 24.ocak dedi ay çok heyecanlandım.
elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
Eki Görüntüle 1129360 miraç kandilimiz kutlu olsun.bu gecenin hürmetine rabbim dularımızı kabul etsin inşaallah
Eki Görüntüle 1126352 tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?