2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım başladın mı rapor işlemlerine.... raporu bursadan çıkartacaksan hemen başla, burda işlemler uzuyor canım....

Evet canim carsamba ilk randevum vardı. Tesleri yaptiracagim.senin bilgilerine ihtiyacim var.özelden msj atacaktim bende sana. Amh testini ve rahim filmini nerede yaptirdin sen.ve ne zaman yapiliyor bunlar.sanki ilk kez basliyorum tup tedavisine bunlara bakilmadi cunku bende.

canım ben karacabeyde oturuyorum, burda özel bi polikliniğe gidip kan verdim, analiz lab diye bi yere gönderildi bursada, 1 hafta sonrada sonuç geldi. 180 tl ödedim... rahim filmini de bursada kadın doğum akademisi diye bi yer var, orda çektirdim... zaten ilk oraya gitmiştim 2013 mayısta... fsh ve diğer kan tahlillerini de ilk orada yaptırdım. fsh 12,37 çıkınca zaten hemen tüp bebk dedi oradaki doktor ve ben başka bir doktora gittim bu testler amh ve rahim filmi adetin 2. veya 3. günü yapılıyor canım. bunları dışarı da yaptır,senin problem rezerv azlığı mıydı?????

Seninde rapor islerin hayirli olsun:)) rahim filmi HSG reglin bitince -temizken- sanirim 7-10.gun arasi cekiliyor..reglin 1.gunu randevu veriliyor bazi hastanelerde..ben ozelde yaptirmistim,devlet kabul ediyor.

Benim problem öncelikle es azosperm.ilk tup te 6 yumurta toplaninca amh testi istediler. Ist.tup bebekteki doktorda rahim filmi istedi cok da korkuyorum su filmden.senin nasildi sanci oldu mu cok.ve de kaca cektirdin

Benim problem öncelikle es azosperm.ilk tup te 6 yumurta toplaninca amh testi istediler. Ist.tup bebekteki doktorda rahim filmi istedi cok da korkuyorum su filmden.senin nasildi sanci oldu mu cok.ve de kaca cektirdin

yok canım ya acı falan olmadı, muayeneden pek farkı yoktu bence... ilk kadın doğum akademisinde normal rahim filmi çektirdim. muayene ücreti 100 tl, diğer tüm testler ve rahim filmine de 90 tl vermiştim. ikincisinde ilaçlı bi sıvı ile çektirdim, tüpleri de kontrol etmek amaçlı... onu tüp bebek merkezimde yaptırmıştım ve ekstra ücret ödemedim... herşey dahil diye anlaşmıştık çünkü...

Son düzenleme:

Hmmm.bakalim basa gelen çekilir. Bir kaç yerden fiyat alacagim bakalım hayirlisi.

Sagol canim.korkuyorum su hsg den

Ben istanbulda radyomar da cekildim,acisiz.normal muayene gibiicinde bisii olmuyo,karindan cekiliyor rontgen.bende korkuyordum..ama ozel alet var diye duymustum,370 tl ye cektirmistim bende2012 de...aklinda olsun.

Ben istanbulda radyomar da cekildim,acisiz.normal muayene gibiicinde bisii olmuyo,karindan cekiliyor rontgen.bende korkuyordum..ama ozel alet var diye duymustum,370 tl ye cektirmistim bende2012 de...aklinda olsun.

Aslinda gerek yok gibi geliyor bana cunku ben 2 kez kendiliginden hamile kalabildim.ama doktor riske atmak istemiyor sanirim.hsyirlisi bakalim.

Hmmm.bakalim basa gelen çekilir. Bir kaç yerden fiyat alacagim bakalım hayirlisi.
inan korkulacak bir şy değil... aslına bakarsan bence doktorun en iyisini yapıyor... tedavi olup sonrasında canımız sıkılacağına, baştan tüm tetkikleri yapsınlar bence de... bak misal fakültede benim amh değerim 0,79 olduğundan eşimden spermiogram bile istemediler... geen yıl temmuz ayında yaptırdığımızı aldım ben eski merkezimden, ki sormadılar bile ben dedim eşimin eski spermiogramını getiriyim mi diye... sorun bende olunca eşimle ilgili belge istememeleri hiç hoşuma gitmemişti.... gerçi sen doğal yolla da hamile kalmışsın, ki bence bu çok iyi bi şey.... şansın da bahtında açık olsun canımcım.... zaman su gibi aksın, son tedavin olsun inşallahhhhh

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

Allahhhımmmmmm ilk başta silik yazısını okuyunca kalbim duracak sandım. Ben sana demedim mi o testleri yapma diyeee. Sana bişi olmasa da beni öldürecektin yani. Neyse çoooook şükür Allah'ıma sonucun süpeeeeeeeeeer!!! Ben sana demedim mi herşey güzel olacak. Kesin hamilesin diyeee Allah'ımm çok mutluyum inan. Sanki ben hamileyimmmm

tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi

Oyyy yerimm ben onu yaaa. Canımm benim Yüce Rabbim sağlıklı, uzunn ömürler versin inşallah!!!

Selencim,yumilere bugun baktik,yarin bi daha bakcaz:)) toplamda 7-8 yumi gorunuyo simdilik..en buyukleri 11mm olmus.sanirim yarindan sonra catlama onleyici igneye baslicam..ayrica bugun estrofem basladim,yatagi puf puf olsun diye bebisimin:))

Hadi maşallah canımmm ama eksik yazmışsın. Bebişlerimin olacaktı

elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

Canim gözün aydın çok sevindim hem senin adina hem cikolata kistliler için hepimize umut Allahim saglikla kucağına aldığın günü göstersin inşallah darisi tum bekleyenlere olsun

Hadi maşallah canımmm ama eksik yazmışsın. Bebişlerimin olacaktı

:))) oyle mi diyosun,peki bebeslerimin yatagini puf yapiyorum sen naapiyosun,ilaclar ne durumda,sen nasilsin?
Sunun surasinda tedavi asamasinda olan ben,sen ve monica var..allaha sukur cogumuz hamile bak benim opu sanirim carsamba filan olur..sen de daha sik gel de kendinden bahset..

aman pamuklarami sarcakmis annesii ayy benim bile gelesim geldi:))ikize ucuze hazirlan canim:))teklif cok cazip..iyi haberleriniz bekliyorum hepinizin insallah cok az kaldiiii,,topikte hamis olmayan kalmicakkk

insallah canim o gunleride gorurusun, kucagimiza almak nasip olsun hepimize sag salimmmmmm

Canım ben de lucrine devam ediyorum. Doğum kontrol hapım bitti. Bir haftaya kadar adet olurum herhalde. Adetle birlikte estrofeme de başlayacağım. Ya inan çok fazla heyecanlıyım. Sanki bundan önceki ikisinde bu kadar heyecan yoktu. Bana doktor eşinin sperm yetersiz tüp bebek dışında çocuk şansınız yok deyince, ben de sanmıştım ki ohh tüpü deneriz, nolcak ki hemen olur İşin içine girince hiç de öyle olmadığını gördüm. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Allahın izniyle artık vakti geldi diyorum ama ne yalan söyleyeyim kaygılanmıyor da değilim. Geçen tedavide bebişlerim tutsun diye dua ederken, bir anda kendimi Allah'ım nolur düşsün derken buldum. Süreç çok hızlı gelişiyor. Ama senin de dediğin gibi kaç kişi kaldık ki değil mi? Bu kez inşallah bizim de sorunsuz olur. Yüzümüz güler. Allahımmm nooluuuuuuuuuuuuuuuur duy bizi

Insallah canim.hepimizin son tedavisi olsun.

sanırım korkular bitmeyecek ben yükselmezse diye korkuyorum ya rabbim herşeyin hayırlısını versin yükselmezsede hayırlısı değilmi sonuçta ??? benle sevinip benle üzülüyorsunuz hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…